BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
made_in_sarajevo

#40226 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Ja sinoc otisao da odjavim moja tv probno sto sam uzeo. Kaze cura ne moze tako ugovor je na 24 mjeseca, pa se tu raspravljali, pa ode tamo negdje pa se vrati sa pricom da moze ali nema pojma sta i kako kao bi kolege joj. Kaze ja cu odjaviti pa kad vam dodje racun i bude li veliko.onda se vi dalje zalite. Haj reko i sad sto odjavljujem reko probao mjesec dana da vidim kako je i slicno, kaze dobro, pa.opet pita kako sam zadovoljan, reko tv dobar, internet je beze, sporo. Reko ja sam trenutno na 20mbita i 5mbita.mi je ono ko siroce i tako dalje. Ja dosao kuci i beze gledam papir ona sve kontra pisala. Ne svidja mi se, ne valja ki i ne planiram opet uzet moja tv hahahaha. Ja fino reko kad se poveca i internet i bude sve odgovoralo eto me opet. Onaj je to naoisala da se necu vratiti i ne valja mi hahahah. Haj dobio sam kalendar, kaze evi kalendar da brojite dane kad cete se vratiti,a napisala da se necu vratiti :D. I za ovo damo sefove krivim sto na salteru ljudi pola stvarj ne znaju. Meni 1444, web stranica u dvojica jarana iz telekoma kazu imas probni period do 30 dana, cak na ugovoru to pisee ali dzaba, kaze ugovor je na obavezno ne.moze to tako. Sad cekam racun za februar pa da vidimo koliko ce doci. Dodje li preko 15KM za 19 dana februara neko ce najebati :D. Za 10 dana januara je doslo 7,55KM, pa vidjet cemo ubrzo :D
Herr Flick

#40227 Re: BHTelecom All About

Post by Herr Flick »

Stigla konkurencija na TK u vidu TM-a i ja dobio letak i malo je reci da sam sokiran ponudom i cijenom u usporedbi sa BHT...Za ovaj netflat 10 internet ja placam 30 KM i ove mizerne,jadne brzine a ovamo 50/3 mbs,telefon i tv za 47 KM...Pa jel vas stid mamu vam jebem mafijasku :lol: :lol: :lol: :lol:

Inace korisink sam ADSL-a od samih pocetaka kad je bilo i ono ogranicenje,net je stabilan,korisnicka podrska je dobra ali odnos cijena i usluga je katastrofalan,uzasan,zalostan :-) :-) Elem BHT nek se spremi na propast u par opcina na TK ukoliko nesto ne poduzmete pa recimo ne povecate brzina neta,inace cao amigosi :-D
kakavdanakneiskustvu

#40228 Re: BHTelecom All About

Post by kakavdanakneiskustvu »

kontam odjaviti Telemachove usluge i preci na Moju tv,kakva su iskustva onih koji koriste Moju tv?
skafiskafsnjak

#40229 Re: BHTelecom All About

Post by skafiskafsnjak »

kakavdanakneiskustvu wrote:kontam odjaviti Telemachove usluge i preci na Moju tv,kakva su iskustva onih koji koriste Moju tv?
Pitaj konkretno tamo gdje zivis.

Ha sam koristio 2 godine i jedva cekao da istekne ugovor. Stopalo i stopalo...serviseri dolazili x puta.

Sad imam telemach, radi peerfekt...ali se isto neki zale na telemach, a kazu moja tv im ekstra radi.
kakavdanakneiskustvu

#40230 Re: BHTelecom All About

skafiskafsnjak wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:kontam odjaviti Telemachove usluge i preci na Moju tv,kakva su iskustva onih koji koriste Moju tv?

Ha sam koristio 2 godine i jedva cekao da istekne ugovor. Stopalo i stopalo...serviseri dolazili x puta.

Sad imam telemach, radi peerfekt...ali se isto neki zale na telemach, a kazu moja tv im ekstra radi.

ma net je kod mene ok,ne steka nikad,kontan radi tv kanala mozda preci na moju tv
Rugafet

#40231 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

Vlada odusevljenje sirom drzave svih onih koji koriste moju tv....Pozuri stani u red
zateznistub

#40232 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Rugafet wrote:Vlada odusevljenje sirom drzave svih onih koji koriste moju tv....Pozuri stani u red
Ne rise
sencobih

#40233 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

kakavdanakneiskustvu wrote:
skafiskafsnjak wrote:

ma net je kod mene ok,ne steka nikad,kontan radi tv kanala mozda preci na moju tv

Nakon laudata, parova 1 i 2 ostali kanali gube svrhu postojanja :-)
gunner37

#40234 Re: BHTelecom All About

Post by gunner37 »

skafiskafsnjak wrote:

Koristim oko pola godine, nisam imao ni jedan problem. Brzina nije neka ali stabilnost za svaku pohvalu. Vidim vodi se rasprava oko prava za engleski premiership iduće godine. Mislim da nas nebi trebalo interesovati ko će prenositi idućih godina. Treba da svi imamo prava na gledanje arena i sportklubova, pa ako treba i extra platiti za određene pakete.
smartXL

#40235 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

Rugafet wrote:Vlada odusevljenje sirom drzave svih onih koji koriste moju tv....Pozuri stani u red
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Sve ce mu se samo kaz'ti
Zalit ce dan kad ih uvede u svoj dom :kiss:
kakavdanakneiskustvu

#40236 Re: BHTelecom All About

covjek mi preporucio moju tv,nafalio ih na pasja preskakala,s obzirom da sam vidio da nemaju sport klub mislim da ipak necu to uvesti
BarbaDue

#40237 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

smartXL wrote:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Sve ce mu se samo kaz'ti
Zalit ce dan kad ih uvede u svoj dom :kiss:
Zbog čega titati? Nema SK, HD kanala? Ne budi smiješan jer nisi!
smartXL

#40238 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

BarbaDue wrote: Zbog čega titati? Nema SK, HD kanala? Ne budi smiješan jer nisi!
Ko je reko da mi je zelja da budem smijesan? :? Puka realnost.
Aj sad malo o kablovima po stubovima...

Usput, kad onaj spomenu parove, sta ima na farmi, ipak imate tu ekskluzivu, mada je taj program u skupljem paketu, valjda vrijedi vise :lol:
zateznistub

#40239 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

smartXL wrote:
BarbaDue wrote: Zbog čega titati? Nema SK, HD kanala? Ne budi smiješan jer nisi!

Usput, kad onaj spomenu parove, sta ima na farmi, ipak imate tu ekskluzivu, mada je taj program u skupljem paketu, valjda vrijedi vise :lol:
:lol: :lol: :lol:
smartXL

#40240 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

zateznistub wrote: :lol: :lol: :lol:
Ooo, 'esi mi dobar :razz:
zateznistub

#40241 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

smartXL wrote:
zateznistub wrote: :lol: :lol: :lol:
Ooo, 'esi mi dobar :razz:
Dobar, ti?
gunner37

#40242 Re: BHTelecom All About

Post by gunner37 »

Ko voli farmu ima na Pink i Pink M besplatno da gleda cijeli dan.
zateznistub

#40243 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

gunner37 wrote:Ko voli farmu ima na Pink i Pink M besplatno da gleda cijeli dan.
Neka gleda ko god šta hoće... ne vole svi operu i arije kako ispadas po forumu... :wink:
smartXL

#40244 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

zateznistub wrote: Dobar, ti?
Sto bi rekli, Elham :thumbup:
gunner37 wrote:Ko voli farmu ima na Pink i Pink M besplatno da gleda cijeli dan.
Znaci ima sad i u osnovnom paketu, a frka zbog parova :lol:
irac300

#40245 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

Imam na njih 1001 zamjerku, ali što se tiče stabilnosti usluge MojaTv i samog interneta, nemam baš nijedne.
sencobih

#40246 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

smartXL wrote:

tzv BHTelekome hoćemo i mi parove i laudato , hocemo rtrs plus :-)
smartXL

#40247 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

sencobih wrote:
Sta ti smeta laudato? Smeta li ti Saudi-Qur'an? Slabo dolazi tolerancije iz tvog grada, a trebalo bi najvise. :bih:

A bolje da ti ubace rtrs plus od pola ovih, rastereceni su od politike, rezimskih emisija...Jedan jako fin kolazni program.
sencobih

#40248 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

smartXL wrote:
sencobih wrote:
Sta ti smeta laudato? Smeta li ti Saudi-Qur'an? Slabo dolazi tolerancije iz tvog grada, a trebalo bi najvise. :bih:

A bolje da ti ubace rtrs plus od pola ovih, rastereceni su od politike, rezimskih emisija...Jedan jako fin kolazni program.
Rtrs na daleko poznat medij po rasterećenosti od politike, a treba ukinuti i rasturiti bhrtv ?
smartXL

#40249 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

Znas li ti citat s razumijevanjem? Rtrs plus a ne rtrs! Kako se razlikuje u nazivu tako i u samom programu.

Ne odgovori smeta li ti Saudi-Qur'an? Tzv. tolerantni
BarbaDue

#40250 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

smartXL wrote:

Kome se gleda Farma neka gleda, kome ne ima selekcija kanala. Govorimo o suštinskim stvarima, stabilnosti i sl.
A puka realnost je da je TM tek u TZ došao a u GŽ će za 100g. doći. ;)
Locked