Pa mojmidi 30 je bolji od midi 30. 1 GB interneta i izjednacena cijena prema svima, najbroj iz bilo koje mreze u odnosu na prethodni. Losije: obracunska jedinica sa 10+10 na 30+30 i dokup interneta vise nije iz pretplate. Ali do sada nisi imao interneta nikako nego si morao dati 12 KM za ovaj 1GB, a sada ga imas u paketu. Mislim da je mojmidi30 daleko bolji od midi30, ali svako ima pravo na svoje misljenje.pepeljara wrote:Dozer wrote:.......
Usput, zaista bih volio da mi neko od vas telekomdzija pojasni tu poslovnu logiku... I ja sam ekonomista, ali ovi poslovni potezi se kose sa svim ekonomskim pravilima.
Tamo se, izgleda, vode idejama da je bolje imati 100 korisnika po 35, nego 300 po 15 KM...
Ovo potpisujem
Usrali su sve mobilne pakete, a dodatno ne smanjuju cijene telefona (iste kao kad su telefoni izasli na trziste >=6mj
Ja na salteru, postavljam upit teti da li je moguce ostati na ovom paketu midi 30kaze, zasto ? pa imate benefite sa mojmidi30, reko gospodjo ja citam vasu ponudu a ne vas moto
teta usuta.. ne volim fakat suplje.. znam da nije ona kriva, al buraz, ne rise mi
Uglavnom odjavljeno, prebaceno na drugu mrezu() nakon punih 15 godina preplatenickog odnosa.
Idem dalje trazim vise
Ukoliko se pojavi isto ili bolje od paketa midi u tom cjenovnom rangu, et me nazad.
Samo bojkot do nekog boljeg vremena i ponude![]()
![]()
Fakat neko ima u naumu da ide na k ljudima sa tim inovativnim zajebima.
Da nije neko novi dosao telecom sa idejama kako sto vise zajebat narod?
Usput, neko je spomenuo da je na mini15 bilo nekog interneta prije ovih promjena sto nije tacno. Nije bilo interneta u paketu.