BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
zateznistub

#3001 Re: MojaTv BH telecom

Post by zateznistub »

Pouzdano znam da te kanale imaju uposlenici BHT-a mimo programske seme, imali su NovaTv i prije pustanja u normalnu semu i ne radi se ni o kakvom testnom periodu nego o njihovoj mogucnosti da sebi puste sta hoce.
Raditi s medom, amed ne lizati...ne ide!!! Eto ja da radim tamo, ja bih te dodtne kanale odbio i ne bih gledao :-)
svi smo mi od krvi i mesa i SVI bi to sebi uveli da mozemo.
Mustafapasa

#3002 Re: MojaTv BH telecom

Post by Mustafapasa »

@lud i ponosan

ti si meni duzan sok, do tada nista :)
german_sa

#3003 Re: MojaTv BH telecom

Post by german_sa »

zateznistub wrote:Pouzdano znam da te kanale imaju uposlenici BHT-a mimo programske seme, imali su NovaTv i prije pustanja u normalnu semu i ne radi se ni o kakvom testnom periodu nego o njihovoj mogucnosti da sebi puste sta hoce.
Raditi s medom, amed ne lizati...ne ide!!! Eto ja da radim tamo, ja bih te dodtne kanale odbio i ne bih gledao :-)
hahaha koja izmišljotina... covjece :D

Pošalji mi ime i prezime od koga si cuo ili za koga "znaš" da ima na pm
Tiger 033

#3004 Re: MojaTv BH telecom

Post by Tiger 033 »

german_sa wrote:
zateznistub wrote:Pouzdano znam da te kanale imaju uposlenici BHT-a mimo programske seme, imali su NovaTv i prije pustanja u normalnu semu i ne radi se ni o kakvom testnom periodu nego o njihovoj mogucnosti da sebi puste sta hoce.

Nije IZMISLJOTINA 100000000% ja znam covjeka koji ima sve te kanale u svom stanu a uposlenik je BHtelekom-a...a ime?????Ma NEmoj :-)
zateznistub

#3005 Re: MojaTv BH telecom

Post by zateznistub »

german_sa wrote:

Ne pada mi na pamet da otkrivam ni tebi ni bilo kome drugom imena ljudi koje znam a koji imaju viska kanala.
Ti ako hoces vjeruj, ako neces, tvoj problem!!!
Tiger 033

#3006 Re: MojaTv BH telecom

Post by Tiger 033 »

Trebao si mu poslati maticni broj covjeka,ulicu i sprat na kojem stanuje :lol: :-)
german_sa

#3007 Re: MojaTv BH telecom

Post by german_sa »

Ok ok.. Hoću da kažem da se ne radi o nikakvim maliverzacijama i sl. uposlenika da sebi štimaju šta hoće!! To se vrlo lako može provjeriti. Ovde se radi isključivo o testnim grupama koje sarađuju na što boljoj realizaciji usluge tipa.. sheme rezolucija enkripcija kompresija i sl... Oni imaju neke dodatne opcije, ostali uposleni nemaju :-D
Hendrix

#3008 Re: MojaTv BH telecom

Post by Hendrix »

Dodatni kanali kruže među uskim krugom korisnika naravno, smatrajte to nagrađivanjem uposlenika :lol:
Šalu na stranu, recimo par mjeseci prije uvođenja Nove na MojaTv ljudi su je gledali preko računara na VLC playeru, ukucavanjem nekih postavki. Na STB-u možeš gledati ono što ti otključaju.

Ovo je normalna praksa, pa i ADSL su imali mimo svih ugovora pojedinci, ko te pita firma plaća, telefonski brojevi bez računa....duga je lista pogodnosti ako radiš na pravom mjestu.
Tiger 033

#3009 Re: MojaTv BH telecom

Post by Tiger 033 »

Cista je NE istina da se radi o bilo kakvom TESTIRANJU!!!!Covjek kod kojeg sam bio i vidio sve to... kaze pitao svog "ŠEFA" (jer samo on moze dati odobrenje za tako nesto)...i on ODOBRIO...na moje pitanje radi li se o nekakvom TESTIRANJU :?: izricito je rekao NE!!!!
german_sa

#3010 Re: MojaTv BH telecom

Post by german_sa »

Tiger 033 wrote:Cista je NE istina da se radi o bilo kakvom TESTIRANJU!!!!Covjek kod kojeg sam bio i vidio sve to... kaze pitao svog "ŠEFA" (jer samo on moze dati odobrenje za tako nesto)...i on ODOBRIO...na moje pitanje radi li se o nekakvom TESTIRANJU :?: izricito je rekao NE!!!!
hahahaha :D jao jao.... hahahha ...a tvoj drug se zove kako?
cappy_tempo

#3011 Re: MojaTv BH telecom

Post by cappy_tempo »

kako ide za dodatni stb? placa se odma puna cijena,daje na rate,ulazi u ugovor...?
zateznistub

#3012 Re: MojaTv BH telecom

Post by zateznistub »

Hendrix wrote:Dodatni kanali kruže među uskim krugom korisnika naravno, smatrajte to nagrađivanjem uposlenika :lol:
Šalu na stranu, recimo par mjeseci prije uvođenja Nove na MojaTv ljudi su je gledali preko računara na VLC playeru, ukucavanjem nekih postavki. Na STB-u možeš gledati ono što ti otključaju.

Ovo je normalna praksa, pa i ADSL su imali mimo svih ugovora pojedinci, ko te pita firma plaća, telefonski brojevi bez računa....duga je lista pogodnosti ako radiš na pravom mjestu.
nikakav VLC player, cisto na tv-u na kojem gleda i ostale kanale, gleda i one koje mi nemamo. Nije testna faza, nije proba nego se radi o tome da oni koji rade na pruzanju MojaTv usluge sebi pridodaju i one koje mi obicni smrtnici ne gledaju. Ne osudjujem to, i ja bih da mogu sebi pridodati uradio bih to iste sekunde.
zateznistub

#3013 Re: MojaTv BH telecom

Post by zateznistub »

cappy_tempo wrote:kako ide za dodatni stb? placa se odma puna cijena,daje na rate,ulazi u ugovor...?
8KM mjesecno dodatno na paket, pod uslovom da ti parice mogu podnjeti.
Tiger 033

#3014 Re: MojaTv BH telecom

Post by Tiger 033 »

http://www.bhtelecom.ba/fileadmin/user_ ... ificni.pdf

7. Oprema/uređaji

Član 11.
BH Telecom će Pretplatniku multimedijalnog paketa, obezbjediti/dati na korištenje sljedeću opremu/uređaje:
 ADSL modem i VoIP adapter ili homegateway (ovisno o trenutnoj raspoloživosti opreme),
 splitter
 1 Set Top Box (u daljem tekstu: STB).
Ukoliko je Pretplatnik sa BH Telecomom zaključio Ugovor na neodređeno vrijeme, u skladu sa članom 3. stav 1. Specifičnih uslova, i pri tome koristi set opreme, koja je u vlasništvu BH Telecoma, pobrojan u prethodnom stavu, obavezan je plaćati naknadu za korištenje opreme u skladu sa Cjenovnikom.

Specifični uslovi za pružanje/korištenje multimedijalnih paketa usluga BH Telecoma

Ukoliko je Pretplatnik sa BH Telecomom potpisao Ugovor na neodređeno vrijeme sa obaveznim trajanjem od 24 mjeseca, u skladu sa članom 3. stav 2. Specifičnih uslova, oslobođen je plaćanja naknade za korištenje opreme u skladu sa Cjenovnikom.
Pored opreme navedene u stavu 1. ovog člana, Pretplatnik ima pravo korištenja još jednog STB uređaja u vlasništvu BH Telecoma, ukoliko na lokaciji Pretplatnika za to postoje Tehnički uslovi.
Za korištenje dodatnog STB uređaja, u skladu sa prethodnim stavom, Pretplatnik multimedijalnog paketa je obavezan plaćati mjesečnu naknadu u skladu sa Cjenovnikom, bez obzira na trajanje ugovornog odnosa.
Sva oprema, data Pretplatniku na korištenje, ostaje trajno u vlasništvu BH Telecoma i održavanje iste je u nadležnosti BH Telecoma tokom cijelog perioda trajanja ugovornog odnosa.
Pretplatnik je dužan opremu, a koju je dobio na korištenje, čuvati i pri korištenju iste dužan je pridržavati se uputa BH Telecoma, kako bi se oprema održala u ispravnom stanju.
BH Telecom ne snosi odgovornost za nezadovoljavajuću kvalitetu usluge ili štetu koja bi mogla nastati ako Pretplatnik:
 zamijeni opremu bez saglasnosti BH Telecoma,
 ne osigurava potrebne uslove u skladu sa Uslovima BH Telecoma, odnosno ako je kućna instalacija ili konfiguracija opreme neispravna ili neodgovarajuća,
 ukoliko koristi opremu na način koji je suprotan uputama BH Telecoma.
Upute o korištenju opreme/uređaja Pretplatniku će biti dostavljene prilikom realizacije usluge, a iste su dostupne na službenoj web stranici BH Telecoma/informativnom TV kanalu.
BH Telecom nije odgovoran za štetu nastalu uslijed korištenja neadekvatne opreme, odnosno neispravne ili neodgovarajuće kućne instalacije, konfiguracije opreme ili instalacije računarskog programa.
Ukoliko dođe do oštećenja uzrokovanih neprimjerenim korištenjem opreme Pretplatnik se obavezuje BH Telecomu nadoknaditi nastalu štetu.
U slučaju prestanka Ugovora, iz bilo kojeg razloga, Pretplatnik je dužan vratiti BH Telecomu opremu u stanju u kakvom ju je primio.
Ponudom BH Telecoma pretplatniku je omogućena i kupovina STB uređaja. Pretplatnik koji se odluči na kupovinu STB uređaj/e dobiva na korištenje ostalu neophodnu opremu BH Telecoma (ADSL modem, splitter i/ili VoIP adapter i/ili homegateway) i to bez obaveze plaćanja mjesečne naknade za korištenje terminalne opreme.
Pretplatnik može određenu opremu kupiti od BH Telecoma, ukoliko je to omogućeno važećom ponudom asemblirane usluge, a u skladu sa Cjenovnikom i Uslovima BH Telecoma.
Mustafapasa

#3015 Re: MojaTv BH telecom

Post by Mustafapasa »

Tigar ja tebe ne kontam...ali mozes li mi objasniti ove 100% poznate svima primjere, mislim da je to isto:
"prece pravo kupovine dionica imaju prventsveno uposlenici kompanije pa tek treca lica"
"uposlenici kompanije imaju popust prilikom kupovine kompanijskih proizvoda"
"audi godisnje svojim uposlenicima dijeli, pored popusta pri kupovini i do 3000eur"
... ne znam sta hoces postici i reci...Jel mozda da i ti zelis dodatne kanale ili sta?

Koliko ja znam, standardna je praksa svih velikih kompanija da prije pustanja u komerciajlni rad proizvoda, BETA verzije probavaju specijalisti-uposlenici da bi na kraju svoje impresije prenijeli tamo gdje treba.
Mozda si izvukao krivi kontekst, mozda covjek zaista ima i 50 kanala vise nego ja jer je uposlenik BHT, ali prvenstveno mislim da je to TEST.
I da ima, meni to ne smeta, ja sam svakako zadovoljan. Iz ovog izvlacim da ce samo biti jos dooooostaaaa dodatnih kanala sto je :thumbup: :bih:

tako da meni to ne smeta...
Tiger 033

#3016 Re: MojaTv BH telecom

Post by Tiger 033 »

Mustafapasa wrote:Tigar ja tebe ne kontam...ali mozes li mi objasniti ove 100% poznate svima primjere, mislim da je to isto:
"prece pravo kupovine dionica imaju prventsveno uposlenici kompanije pa tek treca lica"
"audi godisnje svojim uposlenicima dijeli, pored popusta pri kupovini i do 3000eur"
... ne znam sta hoces postici i reci...Jel mozda da i ti zelis dodatne kanale ili sta?

Koliko ja znam, standardna je praksa svih velikih kompanija da prije pustanja u komerciajlni rad proizvoda, BETA verzije probavaju specijalisti-uposlenici da bi na kraju svoje impresije prenijeli tamo gdje treba.
Mozda si izvukao krivi kontekst, mozda covjek zaista ima i 50 kanala vise nego ja jer je uposlenik BHT, ali prvenstveno mislim da je to TEST.
I da ima, meni to ne smeta, ja sam svakako zadovoljan. Iz ovog izvlacim da ce samo biti jos dooooostaaaa dodatnih kanala sto je :thumbup: :bih:

Daj ba sta šupljiraš...da je testna faza covjek bi mi rekao...haj' da je i to... valjda bi (NE znam sad lupam) izabrali nekog od korisnika da testiraju, kao sto je to bio slucaj na samom startu MojetTv kad su raja ko nesto "testirala" (vjerovatnoca nikakva al' eto)...usput da te pitam da li je audi u deutschland-u u 100% vasnistvu drzave :?: i da li recio deutsche telekom ima istu praksu, kao sto to sad radi bhtelekom :?:
hubke

#3017 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by hubke »

Raspetljava se velika afera: Tužilaštvo KS pokrenulo istragu u vezi krađe investicionih sredstava u "BH Telecomu"

Tužiteljica Anica Keškelj od MUP-a KS traži da prikupi sve informacije • Prema prvom popisu, u jednom skladištu utvrđen manjak od 847.000 KM, a u drugom 868.000 maraka
Nakon što je donedavni vršilac dužnosti direktora Direkcije "BH Telecoma" u Sarajevu Hajrudin Šuman u decembru prošle godine Sektoru kriminalističke policije sarajevskog MUP-a podnio krivičnu prijavu zbog utvrđenog manjka investicionih sredstava, u cijeli slučaj uključilo se i nadležno Kantonalno tužilaštvo, saznaje "Dnevni avaz".

Visoki kadrovi

Prema svemu sudeći, nastali manjak u skladištu uskoro bi se mogao pretvoriti u veliku aferu u "BH Telecomu", u koju bi čak mogli biti umiješani i neki od visokih kadrova u vodećoj državnoj kompaniji!

Kantonalna tužiteljica Anika Keškelj, naime, izdala je Odjelu za privredni kriminal u Sektoru kriminalističke policije MUP-a KS zahtjev za prikupljanje podataka o ovom slučaju. Ona u dopisu policiji navodi da je, prema prijavi, vanrednim popisom utvrđen manjak i višak na stanju.

Radi provjera navoda iz prijave o eventualnom manjku ili višku, tužiteljica Keškelj naložila je da policijski istražitelji zaduženi za predmet "BH Telecoma" pribave konačne podatke o rezultatima inventure u skladištima Direkcije. Nadalje, prema tužiteljici Keškelj, potrebno je ustanoviti da li je stanje utvrđeno inventurom usaglašeno s finansijskim stanjem, da li je eventualno ustanovljen manjak, odnosno da li je postupanjem odgovornih lica počinjeno neko krivično djelo.

Podsjetimo, Uprava "BH Telecoma" smijenila je Šumana s funkcije v. d. direktora sarajevske Direkcije, odnosno nije potvrdila njegovo imenovanje. Šuman je izjavio da njegova smjena nije povezana s utvrđenim manjkom, jer je, uostalom, upravo on prijavio taj slučaj.

Vanredni popis

No, zanimljivo je da je Šuman uklonjen s funkcije nakon što je MUP-u KS prijavio da je vanrednim popisom materijala u skladištu investicija C211 na lokalitetu Alipašin most, čiji je skladištar Sifet Salan, utvrđen manjak za iznosu od tačno 847.090 KM te prilično nejasan višak materijala u iznosu od 127.084 marke. Skladištar Salan zadužen je razlikom manjka i viška u iznosu većem od 720.000 KM, što je konstatirano i u krivičnoj prijavi.

Upućeni u ovom slučaju ukazuju na to da je posve čudno otkud u skladištima ogroman višak materijala i zašto on nije do sada ugrađen?

- Kako se radi o utvrđeno manjku materijala značajne materijalne vrijednosti, molimo da izvršite uviđaj te preduzmete daljnje mjere i radnje iz vaše nadležnosti u cilju utvrđivanja odgovornosti za nastali manjak - navodi se u Šumanovoj prijavi.

Disciplinski postupak protiv skladištara

Znakovito je da je početkom novembra prošle godine urađen novi popis u skladištu koje duži Salan, pa je manjak iznenada smanjen na 309.045 KM, a višak iznenada povećan na 607.863 marke!

- Očekujemo da će Uprava "BH Telecoma" prihvatiti izvještaj komisije i da će ukupan manjak, odnosno zaduženje računopolagača (skladištara) Sifeta Salana po osnovu oba popisa iznosiiti 421.188, 47 KM - navodi se u prijavi upućenoj MUP-u.

Istovremeno, u skladištu C210 Ramiza Hamzića utvrđen je manjak od 868.000 KM i višak od čak 842.000 maraka, pa je predloženo da se skladištar Hamzić zaduži za iznos od 25.568 KM.

Kako saznajemo, pokrenut je disciplinski postupak protiv odgovornih skladištara. Odlučeno je da im bude ponuđeno novo radno mjesto dok ne bude utvrđena konačna šteta u skladištima.
Image
Faksimil prijave Hajrudina Šumana MUP-u KS

Fena/Dnevni avaz
Mustang1

#3018 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by Mustang1 »

Za 20.ak dana ..mjesec ..cu te pitati sta je sa tim .. vidjet ces ni traga ni glasa o toj vijesti :D
EdinBosna

#3019 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by EdinBosna »

hubke wrote:Raspetljava se velika afera: Tužilaštvo KS pokrenulo istragu u vezi krađe investicionih sredstava u "BH Telecomu"

Tužiteljica Anica Keškelj od MUP-a KS traži da prikupi sve informacije • Prema prvom popisu, u jednom skladištu utvrđen manjak od 847.000 KM, a u drugom 868.000 maraka
Nakon što je donedavni vršilac dužnosti direktora Direkcije "BH Telecoma" u Sarajevu Hajrudin Šuman u decembru prošle godine Sektoru kriminalističke policije sarajevskog MUP-a podnio krivičnu prijavu zbog utvrđenog manjka investicionih sredstava, u cijeli slučaj uključilo se i nadležno Kantonalno tužilaštvo, saznaje "Dnevni avaz".

Visoki kadrovi

Prema svemu sudeći, nastali manjak u skladištu uskoro bi se mogao pretvoriti u veliku aferu u "BH Telecomu", u koju bi čak mogli biti umiješani i neki od visokih kadrova u vodećoj državnoj kompaniji!

Kantonalna tužiteljica Anika Keškelj, naime, izdala je Odjelu za privredni kriminal u Sektoru kriminalističke policije MUP-a KS zahtjev za prikupljanje podataka o ovom slučaju. Ona u dopisu policiji navodi da je, prema prijavi, vanrednim popisom utvrđen manjak i višak na stanju.

Radi provjera navoda iz prijave o eventualnom manjku ili višku, tužiteljica Keškelj naložila je da policijski istražitelji zaduženi za predmet "BH Telecoma" pribave konačne podatke o rezultatima inventure u skladištima Direkcije. Nadalje, prema tužiteljici Keškelj, potrebno je ustanoviti da li je stanje utvrđeno inventurom usaglašeno s finansijskim stanjem, da li je eventualno ustanovljen manjak, odnosno da li je postupanjem odgovornih lica počinjeno neko krivično djelo.

Podsjetimo, Uprava "BH Telecoma" smijenila je Šumana s funkcije v. d. direktora sarajevske Direkcije, odnosno nije potvrdila njegovo imenovanje. Šuman je izjavio da njegova smjena nije povezana s utvrđenim manjkom, jer je, uostalom, upravo on prijavio taj slučaj.

Vanredni popis

No, zanimljivo je da je Šuman uklonjen s funkcije nakon što je MUP-u KS prijavio da je vanrednim popisom materijala u skladištu investicija C211 na lokalitetu Alipašin most, čiji je skladištar Sifet Salan, utvrđen manjak za iznosu od tačno 847.090 KM te prilično nejasan višak materijala u iznosu od 127.084 marke. Skladištar Salan zadužen je razlikom manjka i viška u iznosu većem od 720.000 KM, što je konstatirano i u krivičnoj prijavi.

Upućeni u ovom slučaju ukazuju na to da je posve čudno otkud u skladištima ogroman višak materijala i zašto on nije do sada ugrađen?

- Kako se radi o utvrđeno manjku materijala značajne materijalne vrijednosti, molimo da izvršite uviđaj te preduzmete daljnje mjere i radnje iz vaše nadležnosti u cilju utvrđivanja odgovornosti za nastali manjak - navodi se u Šumanovoj prijavi.

Disciplinski postupak protiv skladištara

Znakovito je da je početkom novembra prošle godine urađen novi popis u skladištu koje duži Salan, pa je manjak iznenada smanjen na 309.045 KM, a višak iznenada povećan na 607.863 marke!

- Očekujemo da će Uprava "BH Telecoma" prihvatiti izvještaj komisije i da će ukupan manjak, odnosno zaduženje računopolagača (skladištara) Sifeta Salana po osnovu oba popisa iznosiiti 421.188, 47 KM - navodi se u prijavi upućenoj MUP-u.

Istovremeno, u skladištu C210 Ramiza Hamzića utvrđen je manjak od 868.000 KM i višak od čak 842.000 maraka, pa je predloženo da se skladištar Hamzić zaduži za iznos od 25.568 KM.

Kako saznajemo, pokrenut je disciplinski postupak protiv odgovornih skladištara. Odlučeno je da im bude ponuđeno novo radno mjesto dok ne bude utvrđena konačna šteta u skladištima.
Image
Faksimil prijave Hajrudina Šumana MUP-u KS

Fena/Dnevni avaz
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
HAJ NE LAŽI!!!!! GDJE TI JE IZVOR OVE INFORMACIJE?????????????????????????????
EdinBosna

#3020 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by EdinBosna »

Mogao bi i ja tako nešto izmisliti

"TUZILASTVO PODNIJELO PRIJEVU PROTIV VLASNIKA LOL-A ZBOG UTAJE"
Mustafapasa

#3021 Re: MojaTv BH telecom

Post by Mustafapasa »

Tiger 033 wrote:
Mustafapasa wrote:Tigar ja tebe ne kontam...ali mozes li mi objasniti ove 100% poznate svima primjere, mislim da je to isto:

Daj ba sta šupljiraš...da je testna faza covjek bi mi rekao...haj' da je i to... valjda bi (NE znam sad lupam) izabrali nekog od korisnika da testiraju, kao sto je to bio slucaj na samom startu MojetTv kad su raja ko nesto "testirala" (vjerovatnoca nikakva al' eto)...usput da te pitam da li je audi u deutschland-u u 100% vasnistvu drzave :?: i da li recio deutsche telekom ima istu praksu, kao sto to sad radi bhtelekom :?:
Ne supljiram, jel taj tvoj imao Novu i Arene prije prije standardnih obicnih korisnika? vjerovatno jeste, jer je i trebao da ima kako bi se vidjelo da li rad i kako radi...a naravno da lupas...kad je to korisnik znao da napise strucno i objektivno misljenje o nekoj tehnickoj usluzi???? Onda bi morali birati "tehnicki obrazovane" korisnike za testnu fazu

elem, meni to ne smeta, ne znam zasto tebi smeta...mozda ocekujes laboratorijsko testiranje kvaliteta signala u njihovim zgradama prije pustanja u civilne zgrade... nejse...
kurty

#3022 Re: MojaTv BH telecom

Post by kurty »

Veliki minus im je od mene... Na stranici telecoma pise da je za MajaTV premi paket, rata kredita 2,62KM... Danas uzmem telefon, kad rata 3,62 KM... Nazovem da provjerim i jos me napravise coravim :x

Image

ubjedjuju me da je cijena 3,62 i na portalu...

http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... c1f64.html
Pokerboy11

#3023 Re: BIHnet primjedbe i komentari

Post by Pokerboy11 »

EdinBosna wrote:Mogao bi i ja tako nešto izmisliti

"TUZILASTVO PODNIJELO PRIJEVU PROTIV VLASNIKA LOL-A ZBOG UTAJE"
Samo se cudim otkud ti jos na forumu. SVAKA TI CAST :x :run:
cappy_tempo

#3024 Re: MojaTv BH telecom

Post by cappy_tempo »

e onda sam i ja corav :D
ala7

#3025 Re: MojaTv BH telecom

Post by ala7 »

Dobili smo novi kanal TV Jasmin.. :) Bolje ista nego nista..
Image

Cekamo sportski kanal koji prenosi redovno engleski premier league .. fali i MTV adria,HBO i HBO comedy.. ideala bi bila,polako sve u svoje vrijeme, sabur.. pozdrav svima :)
preko mreznog kabla
Image
i preko wireless
Image
Locked