BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakaljin

#17001 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

JOINT_1921 wrote:Moze li se uvesti samo adsl, na postojeci telefonski prikljucak ali sa odjavljenim telefonom i bez tv paketa, znaci samo internet??? I da li neko zna koji kablovski operater nudi takvu opciju? Hvala
Moze

http://www.bhtelecom.ba/privatni_net_adsl.html
Sehro

#17002 Re: BHTelecom All About

Post by Sehro »

Adi-g wrote:
Sehro wrote:Potpisao sam ugovor na 24 mjeseca u okviru akcije "do 200% više", teta na šalteru mi kaže da ću popust od 200% moći koristiti tek naredni mjesec??
Tako je, da si barem potpisao ugovor sedmicu ranije
Dobro da mi je rekla, neki su mislili da imaju onih 100 MB interneta vec prvi mjesec ukljuceno u cijenu pa su se neugodno iznenadili kad im je dosao visok racun.. :-)
anonimnaosoba

#17003 Re: Bh telecom, moja tv

Post by anonimnaosoba »

Ja imam Full+ paket 2 mjeseca i do sad nije bilo nikakvih problema ni s čim, sve radi kako treba, a činjenica da su razgovori prema fiksnim brojevima 3,5 feninga (uspostava poziva se plaća i to je sve) je samo dodatni bonus istom jer s fiksnim pričam dugo, za mobitele imam pretplatu :D Od Telecoma dobiješ modem koji je ujedno i router, pa ne trebaš kačiti svoj router na modem, jedino ćeš ga morati konfigurisati, al' to je lagano jer imaš uputstva na stranici Telecoma za sve modeme...
veliki_ah

#17004 Re: BHTelecom All About

Post by veliki_ah »

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5900466107c.html

jel može samo da mi neko pojasni ovo..

Ukoliko pređem sa midi30 (ugovor 200% do 04/2014) na mini15 sta gubim, a sta dobijam?
zippoo87

#17005 Re: Bh telecom, moja tv

Post by zippoo87 »

kljucna stvar kod bh telekoma je da provjeris da li ti je infrastruktura dobra (parice),da pitas nekoga u istojmahali,zgradi,ulici,nebitno

jer ako su parice lose (stare) i ne mogu izgurati velike brzine,neces ni ti moci uzivati ni u moja tv ni u internetu
moja tv ce stekati a isto neces dobiti ni deklarisanu brzinu neta

zato prvo ispitaj ovo,zovi telekom neka posalju servisere da ispitaju pa tek onda uvedi

inace i ja koristim moja tv i net i kod mene su parice odlicne,deklarisana brzina a sa vremena na vrijeme ,moja tv je znala stekati a slika je odlicna
i kanala ima 160 (ako racunamo i one mozaik,bez njih nekih 153-4 kanala)
escobar__

#17006 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Ode Nova TV i iz ponude BIHnet-a. Adio, ne moraju je više ni vraćat što se mene tiče. :D
van helsing

#17008 Re: BHTelecom All About

Post by van helsing »

Ne znam,jedino sto vidim je obavijest na moja tv da bh telecom u skladu sa odlukom RAK-a ne smije vrsiti distribuciju programa Nova TV.

Tapatalk 2
Ambrozija

#17009 Re: BHTelecom All About

Post by Ambrozija »

escobar__ wrote:Ode Nova TV i iz ponude BIHnet-a. Adio, ne moraju je više ni vraćat što se mene tiče. :D
jedina turska serija koju sam ikada pratila je Feriha i eto ode...mogli su je bar do kraja pustiti :D
Na novoj se vec odavno samo dnevnik i provjereno kvalitetni....
Charuga
Globalni moderator

#17010 Re: BHTelecom All About

Post by Charuga »

Ambrozija wrote:jedina turska serija koju sam ikada pratila je Feriha i eto ode...mogli su je bar do kraja pustiti :D
:lol: :lol:

Ja se spremam da tuzim RAK za ugrozavanje bracnog zivota radi Ferihe. Zena sinoc kuka kako je ostalo jos samo 6-7 epizoda i kako ce otkazati Logosoft te preci na Moja TV a ja nedam zbog sportklubova ... :mrgreen:
van helsing

#17011 Re: BHTelecom All About

Post by van helsing »

Kao sto napisah na telemach temi,ne plako ja mnogo za spomenutim kanalom. Sjete se izmedju reklama ubaciti i malo filma.

Tapatalk 2
TheWatcher

#17012 Re: BHTelecom All About

Post by TheWatcher »

Charuga wrote:
Ambrozija wrote:jedina turska serija koju sam ikada pratila je Feriha i eto ode...mogli su je bar do kraja pustiti :D
:lol: :lol:

Ja se spremam da tuzim RAK za ugrozavanje bracnog zivota radi Ferihe. Zena sinoc kuka kako je ostalo jos samo 6-7 epizoda i kako ce otkazati Logosoft te preci na Moja TV a ja nedam zbog sportklubova ... :mrgreen:

http://internet-televizija.info/index.php/nova-tv.html

nek nastavi zena uzivati :lol:
aida25

#17013 Re: BHTelecom All About

Post by aida25 »

Molim vas jel ima neko od korisnika moje tv da mi odgovori pouzdano štopaju li kod vas neki kanali,tako sam čula? Mislila sam se prebaciti sa telemacha na moju tv pa me interesuje, i još nešto, jesu li to oni ukinuli novu tv?
aida25

#17014 Re: BHTelecom All About

Post by aida25 »

Ok, hvala, a je li nova ukinuta i na mojoj tv, evo sad gledam nema više ni na telemachu?
aida25

#17015 Re: BHTelecom All About

Post by aida25 »

Aha, ma nije mi bilo jasno, mislila sam samo da je na telemachu ukinuta, a neka je nema veze :sad:
Del_Boy1

#17016 Re: BHTelecom All About

Post by Del_Boy1 »

Od kada Discovery Science na MojaTV ima "naše" titlove :?
doff

#17017 Re: BHTelecom All About

Post by doff »

Neki forumaši su govorili da je zabrana samo za kablovske operatere jer tobože jedino pružaoci IPTV legalno emituje signal :lol:
escobar__

#17018 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

doff wrote:Neki forumaši su govorili da je zabrana samo za kablovske operatere jer tobože jedino pružaoci IPTV legalno emituje signal :lol:
Takva je prvobitna obavijest bila, nigdje se nisu pominjale IPTV platforme, već isključivo kablovski operateri.
doff

#17019 Re: BHTelecom All About

Post by doff »

Da al to nema veze sa onim kako su neki protumačili a to da kablovski operateri ilegalno emituju signal Nove tv, smiješno
sencobih

#17020 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

ko prati Discovery Science, valjda mu ne trebaju titlovi :D
Pitarrr82

#17021 Re: BHTelecom All About

Post by Pitarrr82 »

E kad bi nam mogli ubaciti kakav program sa americkim sportovima... :mrgreen:
Tiger 033

#17022 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

doff wrote:Neki forumaši su govorili da je zabrana samo za kablovske operatere jer tobože jedino pružaoci IPTV legalno emituje signal :lol:
Obavijest o prestanku emitiranja programa Nove TV na Mojoj TV

Na osnovu odluke Regulatorne agencije za komunikacije BiH (RAK) o zabrani reemitiranja programa Nove TV u programskoj šemi IPTV i kablovskih operatera u BiH, dana 05.11.2013. godine upravni odbor AKOP-a (Asocijacije kablovskih operatera) BiH je naložio članovima svoje asocijacije da isključe, odnosno zatamne program Nove TV.

Shodno navedenim odlukama, obavještavamo javnost da se u programskoj šemi Moje TV prestaje sa reemitovanjem programa Nove TV.

BH Telecom je već ranije pokrenuo pregovore sa Novom TV o mogućnostima reemitiranja programa ove tv kuće, te se nadamo da ćemo uskoro našim korisnicima ponovo omogućiti praćenje programa Nove TV u programskoj šemi Moje TV.
video

#17023 Re: BHTelecom All About

Post by video »

Tiger 033 wrote:

Na osnovu odluke Regulatorne agencije za komunikacije BiH (RAK) o zabrani reemitiranja programa Nove TV u programskoj šemi IPTV i kablovskih operatera u BiH, dana 05.11.2013. godine upravni odbor AKOP-a (Asocijacije kablovskih operatera) BiH je naložio članovima svoje asocijacije da isključe, odnosno zatamne program Nove TV.

Shodno navedenim odlukama, obavještavamo javnost da se u programskoj šemi Moje TV prestaje sa reemitovanjem programa Nove TV.

BH Telecom je već ranije pokrenuo pregovore sa Novom TV o mogućnostima reemitiranja programa ove tv kuće, te se nadamo da ćemo uskoro našim korisnicima ponovo omogućiti praćenje programa Nove TV u programskoj šemi Moje TV.

ebat ih, kO naKa steta :-)

Sto se mene tice, ne treba ih ni vracati !!!
Maharadza

#17024 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

video wrote:
Tiger 033 wrote:

ebat ih, kO naKa steta :-)

Sto se mene tice, ne treba ih ni vracati !!!
MA da nam samo hoće ubaciti ova 2 nova "cinestar premiere" kanala koja navodno uskoro trebaju krenuti sa emitovanjem, halalio bi im i da ukinu HRT-ove pored nove! :mrgreen:
lajkujMe

#17025 Re: BHTelecom All About

Post by lajkujMe »

Eh sad kad sam napokon smart :D imam nekoliko pitanja.

Imam Mini 15 paket, meni teta na salteru prije koji mjesec rece da mi je 50 mb besplatnog interneta ukljuceno u paket jeli to istina? Danas sam u potrebi potrosio 43 mb'a :zoka:
Procitao sam na stranici da je samo 10 mb'a ukljuceno ja se nadam da je to samo zastarjelo i niko nije update.

Posto telekom nudi mnoge pogodnosti s raznoraznim akcijama, tarifama i slicno moze neka preporuka sta bi mozda trebao da aktiviram? Ovo pitam jer sam vec rekao telekom ima mnogo toga i vrlo tesko se snaci u tome.
Locked