Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
escobar__ wrote:Imat će sve kanale osim HD koji idu u dodatni paket. Dakle 131 kanal. Što se WiFi modema/routera tiče, samo nek' prilikom podnošenja zahtjeva naglasi da želi WiFi modem i ne bi trebalo biti problema s tim.
Aha znaci nista se dodatno ne placa ?
I jos nesto , kad je zvao prvi put rekli mu da je prkljucak oko 40 km tako nesto , eh sad reko mu lik da saceka do 1 septembra posto vazda tad daju neke akcije da prkljuce za 1 km , pa da saceka par dana ako bude akcija da ne placa nista prikljucak , pa sad zna li neko , hocel bit kakva akcija ta za prikljucak i koliko se inace ceka od podnosenja zahtjeva za prikljucak da dodju , jel dodju za par dana il su azurni ko ovi na telemachu da dodju za 5-10-15 dana i tako to ???
Ne plaća se ništa dodatno. Nek' sačeka, najvjerovatnije će biti akcija priključenja usluga za 1 KM, do sada je bilo svake godine, čini mi se. Doći će unutar 15tak dana.
Ima li kakvih novosti za sport klub?
Ovo mi se smucilo vise,upalim tv da gledam utakmicu kad tamo samo neki sabani igraju.Na kraju gledaj preko neta.Odjavio bih odmah da me ne veze ugovor jos godinu dana
Sanchez22 wrote:Ima li kakvih novosti za sport klub?
Ovo mi se smucilo vise,upalim tv da gledam utakmicu kad tamo samo neki sabani igraju.Na kraju gledaj preko neta.Odjavio bih odmah da me ne veze ugovor jos godinu dana
Tankoo...to je oruzje telemacha i da nemaju sk ekskluzivu ne bi se ni po cemu razlikovali od konkurencije. Isto tako pink package i arena sport na telemach
Sanchez22 wrote:Ima li kakvih novosti za sport klub?
Sopcast i HDMI kabal, slika bolja nego na obicnim kanalima, ne stopa, nema reklama, ne prekida.
escobar__ wrote:
Pogrešne informacije daje mojatv.ba web stranica.
... i onda ih ti dalje, tako pogrešne, širiš.
A imalˇ iko od vas IPTV pa da to crno na bijelo provjeri? Recimo uzme daljinski i prebaci sa prvog na zadnji kanal i uz to još i vidi cifru koja piše???
escobar__ wrote:
Pogrešne informacije daje mojatv.ba web stranica.
... i onda ih ti dalje, tako pogrešne, širiš.
A imalˇ iko od vas IPTV pa da to crno na bijelo provjeri? Recimo uzme daljinski i prebaci sa prvog na zadnji kanal i uz to još i vidi cifru koja piše???
Na toj listi se nalaze i HD kanali plus Moja TV Info kanal, Web kamere i mozaici.
SEYOboy wrote:dobija li se za adsl wifi router. i je li taj router ujedno i modem ili se modem dobija posebno
Dobija se uređaj koji je prvenstveno modem, taj modem može raditi i kao router ako se tako konfiguriše.
Uglavnom se danas isporučuju modemi sa WiFi opcijom.
recite mi da li je moguce da za 20mb internet saobracaja potrosenog u hrvatskoj u romingu dodje racun od ca. 530 km? gledam sada poruku poslao za stanje racuna sa 32.7 skocilo na 557 km bio u hrvatskoj 2 dana i potrosio 20 mb tamo i pise mi da je to 530 maraka? tek mi je poslije 3-4 dana po povratku iz hrvatske u poruci ocitalo to. kada udjem na bh mobile pise to stanje racuna. zvao sam telekom samo su mi govorili da kada mi dodje racun odem da ga reklamiram. mozete li mi vi sta reci oko toga?
sprej wrote:Može li se od telecoma tražiti da mi zamjene modem za WiFi router ???
Mozes,samo pitanje je hoce li ti odobriti.
Prije par mjeseci moja komsinica dobila odbijenicu,pisala im preko portala.
Ako dobijes,to ce ti biti modem/router u jednom uredjaju.
Podesi ga kako ti odgovara.
Obicno su davali uz mojatv full paket.
A sto se tice ovoga za veliki racun....
Idemo zadnji,uzimamo više
sprej wrote:Može li se od telecoma tražiti da mi zamjene modem za WiFi router ???
Mozes,samo pitanje je hoce li ti odobriti.
Prije par mjeseci moja komsinica dobila odbijenicu,pisala im preko portala.
Ako dobijes,to ce ti biti modem/router u jednom uredjaju.
Podesi ga kako ti odgovara.
Obicno su davali uz mojatv full paket.
A sto se tice ovoga za veliki racun....
Idemo zadnji,uzimamo više
Tapatalk 2
Ne uzima te pare telecom, kad ce vam biti jasno. Roming naplacuju operatori kod kojih koristis usluge, telecom ti samo porslijedi račun.
van helsing wrote:Za roming si upravu,ali nema sanse za 20mb inet saobracaja da mu naplate toliko.
To je neka greska u obracunu.
Ni prvi ni posljednji kojem se desilo.
Tapatalk 2
pa zasto koristi internet u romingu kada je tu cijena astronomska i u skoro svakom kaficu i restoranu sada ima wifi
trebaju korisnici malo paziti na to
evo moj primjer zaboravim ugasiti na telefonu da kristi internet i za pola sata mi je skinuto 35 KM, a nisam telefon ni koristio. to nije do telekoma vec do mene sto nisam na vrijeme iskljucio koristenje interneta na telefonu prije prelaska u roming.