Uskoro ćemo placati da je uvedeteJoseMujica wrote:sreća pa sam samo na ADSL-u, a moju TV vam ne bi uzeo da je džaba djelite
![]()
![]()
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
EdinBosna
#1476 Re: BIHnet primjedbe i komentari
-
EdinBosna
#1477 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Lud i ponosan wrote:EdinBosna wrote:E sad ozbiljno. Prethodni postovi (osim o WI-FI)su bili zezancija da se malo zakuha atmosfera. Ostali u BHT-u ne znaju ko sam pa mogu ovo napisati a i da znaju boli me briga ne mogu mi nista. Ovo sa flatom ce biti cirkus nad cirkusima. Malo pogledajte reklamu ---- BRZINE DO, dakle nema zakucane brzine a korisnici mojatv ce ga p***** i to sami sebi. za IPTV minimum minimuma je FTTH a mi u Sarajevu raspolazemo sa jedva 20 km optike a imamo preko 5000 km parica od bakra. Ovim sreckovicima sto radi mojatv su jako blizu centrale pa im zato i radi ali kad se uvede flat ni njima nece raditi pogotovo sto su povecali brzine na mojatv. Zamislite sad mojatv phone paket plus ADSL 10 MB/s (a bice takvih korisnika sigurno)-- sve centrale ce popucati i to bukvalno zato ne preporucujem prolazak pokraj istih kad uvedu flat
![]()
![]()
. Ako mislite da cete imati brzinu na ADSL-u varate se. Nakon 1.3. ili cete se vratiti na DialUP ili preci kod drugog ISP-a. UKOLIKO NEKO IPAK ZELI MOJATV JOS JEDNOM GA UPOZORAVAM DA NE UZIMA JER POTPISACE DZABA UGOVOR NA ODREĐENO, NEĆE GA MOCI RASKINUTI A NITI CE IMATI SLIKE NITI NETA. Ono da je BHT najbolji je bila sala. Radim u istom i znam ko je sve tamo. Neki u tehn. podrsci misle da se DNS jede a neki ne znaju ni sta je IP adresa. Eto toliko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo ne želim da lažem to je sve
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1478 Re: BIHnet primjedbe i komentari
lako se nejmu zajebavati sa ovuda s našom mukom...ja mu dajem svaki mjesec prilog od cca. 53 KM za njegovu platu
šo bi drug Zlaja reko može kako hoće al' nemre dokle hoće...zajebavaj se ti po forumu kako hoćeš ali dolazi KONKURENCIJA, a i državna kasa je prazna i pitanje je samo kada će te postati privatna firma, a tada će te plakati po ulici da vam se, kao ugroženim radnicima, pruži podrška....
očekujem u narednih par godina iz telecoma pisma poput Enesovih
šo bi drug Zlaja reko može kako hoće al' nemre dokle hoće...zajebavaj se ti po forumu kako hoćeš ali dolazi KONKURENCIJA, a i državna kasa je prazna i pitanje je samo kada će te postati privatna firma, a tada će te plakati po ulici da vam se, kao ugroženim radnicima, pruži podrška....
očekujem u narednih par godina iz telecoma pisma poput Enesovih
- Skream
#1479 Re: BIHnet primjedbe i komentari
never bite the hand that feeds you hahahahaha
Šala
Šala
- because_of_you
#1480 Re: BIHnet primjedbe i komentari
EdinBosna wrote:
Samo ne želim da lažem to je sve. I jos nesto. BHT povlaci stele i veze u RAKU, opcinama (sluzbe za izdavanje dozvola za kopanje) i raznim drugim institucijama kako bi sprijecio LOL da se širi
Ako su toliki hajvani, zašto još uvijek radiš kod njih (ako uopće radiš)? Zar nije podlo raditi za nekoga, a pljuvati ga okolo, pa makar govorio istinu?
Svašta ću pročitati na ovom forumu
PS: Nit radim u Telecomu, nit imam njihov telefon niti internet, tako da je ovo čisto bezinteresna opaska.
- cappy_tempo
#1481 Re: BIHnet primjedbe i komentari
because_of_you wrote:EdinBosna wrote:
Samo ne želim da lažem to je sve. I jos nesto. BHT povlaci stele i veze u RAKU, opcinama (sluzbe za izdavanje dozvola za kopanje) i raznim drugim institucijama kako bi sprijecio LOL da se širi
![]()
![]()
![]()
Ako su toliki hajvani, zašto još uvijek radiš kod njih (ako uopće radiš)? Zar nije podlo raditi za nekoga, a pljuvati ga okolo, pa makar govorio istinu?Koliko mi je poznato priča poput tvoje spada u klevetu koja je zabranjena zakonom, mada u našoj državi može svakako, što nam je poznato.
Svašta ću pročitati na ovom forumu![]()
PS: Nit radim u Telecomu, nit imam njihov telefon niti internet, tako da je ovo čisto bezinteresna opaska.
zasta radi? mozda zato sto su im plate dobre i to bas dobre,sto ti ne treba haman nikakva skola dovoljno je samo platiti nekome (edine ne odnosi se na tebe nego opcenito),a nije jedini uposlenik koji ismijava telekom,a uostalom nije on nama nista novo rekao.sve sto je Edin rekao znaju i ptice na grani
- because_of_you
#1482 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Ja samo kažem da nema smisla ta priča.
Ako nekoga ne podnosim organski i imam ružno mišljenje o njemu, pa valjda idem što dalje
Lopovi jesu, štele ima, svakakvi su, ali iz njihove poslovnice ih pljuvati mi je malo
Ako nekoga ne podnosim organski i imam ružno mišljenje o njemu, pa valjda idem što dalje
Lopovi jesu, štele ima, svakakvi su, ali iz njihove poslovnice ih pljuvati mi je malo
-
EdinBosna
#1483 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Radim do maja i onda odoh u Telemachbecause_of_you wrote:EdinBosna wrote:
![]()
![]()
![]()
Ako su toliki hajvani, zašto još uvijek radiš kod njih (ako uopće radiš)? Zar nije podlo raditi za nekoga, a pljuvati ga okolo, pa makar govorio istinu?Koliko mi je poznato priča poput tvoje spada u klevetu koja je zabranjena zakonom, mada u našoj državi može svakako, što nam je poznato.
Svašta ću pročitati na ovom forumu![]()
- because_of_you
#1484 Re: BIHnet primjedbe i komentari
E, dobro onda

-
EdinBosna
#1485 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Nije sve tako bajno ni u BHT-u. Plate redovno daju svojima a mi koji nismo u SDA ili u rodu da direktorom jedva da nam redovno i daju. Direktor ima oko 25 hiljada platu sa toplim obrocima, regresima, dnevnicama i ostalim sranjem + sve BHT rezije dzaba, a finansijski direktor zavrne koliko mu drago. Vise provodi u Kini nego u BiH. Uskoro ce dobiti i kinesko drzavljanstvobecause_of_you wrote:E, dobro onda![]()
- because_of_you
#1486 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Imam par poznanika/ca tamo, ne žale se
Doduše ovaj jedan, smeta mu što ne može obaviti ništa perfektno.
Nisam znala da ima i na vrijeme neisplaćenih plata
Ma nije ni tebi loše kad tako mijenjaš radna mjesta
Nisam znala da ima i na vrijeme neisplaćenih plata
Ma nije ni tebi loše kad tako mijenjaš radna mjesta
- lerdi
#1487 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Kome ti bombe valjaš? Ko još iz državne ide u privatnu firmu danas?
Došao Edin da nas posvjetli. How, yes no

Došao Edin da nas posvjetli. How, yes no
-
Mustang1
#1488 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Ovo me podsjeca il na Seru il na Cikija 
- _sonic_
#1489 Re: BIHnet primjedbe i komentari
nije istina da je tako malo optike ... prijatelj mi radi u telecomu i postavljao je opticke kablove u krugu sarajeva pa i dalje.. da zaokruzimo kanton sarajevo,pa ti izracunaj koliko je to u kilometrima..receno mi je da je optika sve do adsl "cvorova" po regijama(tako da se izrazim) a dalje vode bakarne parice do domacinstava sto je dovoljno za propust 24Mbps..
Bhtelecom ima ubjedljivo najbolju ponudu sto se tice interneta i IPTV pricali vi stagod .. pogledajte hrvatske provajdere i cijene .. Nema svrhe rasprave.. kome nije uredu nek trazi drugi provajder .. Nama balijama niko ne moze udovoljiti ..

Bhtelecom ima ubjedljivo najbolju ponudu sto se tice interneta i IPTV pricali vi stagod .. pogledajte hrvatske provajdere i cijene .. Nema svrhe rasprave.. kome nije uredu nek trazi drugi provajder .. Nama balijama niko ne moze udovoljiti ..
-
Dendrlix
#1490 Re: BIHnet primjedbe i komentari
@EdinBosna
Lazes ko pas. Eto ti ces otici kod privatnika iz firme gdje je regres preko 1000 KM a plata NIKADA ne kasni i topli je 300+KM-ova. Prijatelj mi radi na 1422, sjedio sat-dva toj sluzbi i ne vidjoh da niko ne zna sta je dns ili ip adresa. Da ne govorim da sam 10000 puta zvao 1422 i nikada se nije desilo da neko ne zna odgovor.
Lazes ko pas. Eto ti ces otici kod privatnika iz firme gdje je regres preko 1000 KM a plata NIKADA ne kasni i topli je 300+KM-ova. Prijatelj mi radi na 1422, sjedio sat-dva toj sluzbi i ne vidjoh da niko ne zna sta je dns ili ip adresa. Da ne govorim da sam 10000 puta zvao 1422 i nikada se nije desilo da neko ne zna odgovor.
- cappy_tempo
#1491 Re: BIHnet primjedbe i komentari
zna se desiti da se javi neko i ne znam jel poso ili dosoDendrlix wrote:@EdinBosna
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1492 Re: BIHnet primjedbe i komentari
ma pustite ovog lika EdinBosna..samo nam začatava temu da ne bi ljudi kukali...izgleda da sam ga ubo sa mladom SDA jurišnicom a današnjom perjanicom marketinga BH Telecoma Nađom Lutvikadićkom "Idemo prvi - dajemo više"...,.. iskreno za 53 KM mjesečno očekujem i da Nađica none dige

-
Kenan-sa
#1493 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Koliko sam primjetio u ovoj navodno boljoj usluzi bh telekoma,sto se tice Moje tv,nema nikakve promjene tj dodataka nekih novih kanala...jedino su za istu cijenu usluga dali neograniceno koristenje interneta,ali svi kablovski operateri u Sarajevu tako nesto vec odavno nude,ito po povoljnijoj cjeni!..
- kurty
#1494 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Net je vec neogranicen na MojaTV... A kako se ovdje pisalo iz "prve ruke" valjda ce se cijene MojaTV paketa smanjiti (onih koje imaju net u istoj)Kenan-sa wrote:Koliko sam primjetio u ovoj navodno boljoj usluzi bh telekoma,sto se tice Moje tv,nema nikakve promjene tj dodataka nekih novih kanala...jedino su za istu cijenu usluga dali neograniceno koristenje interneta,ali svi kablovski operateri u Sarajevu tako nesto vec odavno nude,ito po povoljnijoj cjeni!..
-
kone
#1495 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Al se primate,ko saucesce
....Sta kaze,direktor platu ima 25 000,a radnici ako dobiju platu i kad dobiju
Ja mislim da ti u zivotu nemas dana radnog staza,a upitno je da li si ikad i marku zaradio....
Ja mislim da ti u zivotu nemas dana radnog staza,a upitno je da li si ikad i marku zaradio....
-
visocicaguy
#1496 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Edin aka Bosko Buha. Idi bacaj bombe nazad HS-u.
-
salemh
#1497 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Ja sam danas nesto zvao BHT podrsku, razmisljam o odjavi fiksnog telefona a da predjen na MojaTV full (sada sam na MojaTV net), pa su mi rekli da ce od marta, ili najdalje aprila, na usluzi MojaTV svih paketa, povecati brzinu na 2048, a za uslugu MojaTV net sniziti pretplatu za 20 KM (znaci 35 KM + PDV), a za mojaTV full na 55 KM + PDV, s tim da ce u paket FULL uvesti i odredjeni iznos saobracaja prema BHMobile mrezi (sada je samo besplatno na BHLine mrezi)..
Nadam se da je ovo istina i da sam za mustuluka
Pozdrav
Nadam se da je ovo istina i da sam za mustuluka
Pozdrav
-
Phobius
#1498 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
istina je, ali nisi za mustuluka, jer se to zna vec nekoliko dana.
- _sonic_
#1499 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Molim korisnike MojaTv za pomoc!!
Imam MojaTv Full i uredno sve radi ..ali me samo interesuje kako da ukljucim wireless opciju na routeru da koristim dva kompjutera na istu konekciju ADSL-a..trenutno jedan kompjuter je povezan mreznim kablom.. a drugi bi povezao bezicno router - wireless kartica kompjutera.. vjerovatno znate na sta mislim ... hvala unaprijed !
Imam MojaTv Full i uredno sve radi ..ali me samo interesuje kako da ukljucim wireless opciju na routeru da koristim dva kompjutera na istu konekciju ADSL-a..trenutno jedan kompjuter je povezan mreznim kablom.. a drugi bi povezao bezicno router - wireless kartica kompjutera.. vjerovatno znate na sta mislim ... hvala unaprijed !
- shlauf
#1500 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Pretplatnici usluge MojaTV će od 1. marta ove godine uživati u brojnim novim pogodnostima koje im je pripremio BH Telecom:Phobius wrote:istina je, ali nisi za mustuluka, jer se to zna vec nekoliko dana.
* SNIŽENJU CIJENE MJESEČNE NAKNADE za multimedijalne pakete mojaTV Net, mojaTV Full i moja TV Premi
* POVEĆANJU PRISTUPNE BRZINE za mojaTV Net, mojaTV Full i mojaTV Premi pakete sa 1024/384 kbps na 2048/512 kbps**
* DODJELI DODATNOG SAOBRAĆAJA U VRIJEDNOSTI 10KM za MojaTV Full paket (koji je uključen u naknadu), za pozive sa fiksnog telefonskog priključka, koji pretplatnici MojaTV Full paketa mogu trošiti za pozive prema brojevima BH Mobile mreže
* DODJELI DODATNOG SAOBRAĆAJA U VRIJEDNOSTI 15 KM za MojaTV Premi paket (koji je uključen u naknadu), za pozive sa fiksnog telefonskog priključka, koji pretplatnici MojaTV Premi paketa mogu trošiti za pozive prema brojevima BH Mobile mreže.
Nazivi multimedijalnih paketa usluge MojaTV od 1. marta
mojaTV Phone prije 25 KM od 1. marta 25 KM
mojaTV Net prije 55 KM od 1. marta 35 KM
mojaTV Full prije 65 KM od 1. marta 55 KM
mojaTV Premi prije 95 KM od 1. marta 90 KM
*Cijene su prikazane bez PDV-a
**Svim pretplatnicima usluge MojaTV će se povećanje brzine realizovati etapno, u skladu sa realnim mogućnostima BHTelecoma;