Zašto to javno ne objave a ne da mi naokolo saznamo šta rade? Država se zadužuje kod MMF a ti mene ironično pitaš imal koje jeftinije auto od ibize? Ma svaka ti čast.sencobih wrote:netransparentno bi valjda trebalo znaciti, nesto tajno ili sakriveno, sto ovdje nije slucaj, jer ocito svi znaju za to, druga stvar je da li je potreban taj audi? moje misljenje je da nije, ni u kom slucaju ,e sad se pitam je li to istina? One Ibice , pa zar ima jeftinije auto ili polo.
znaci radnici i direktori u toplanama, vodovodu, grasu i dosta drugih firmi ne trebaju imati ni plate ni auta jer su u milionskim gubicima ?
Ideš korak dalje, kakve sad veze imaju druge firme sa BHT? Ali kad si se već dovezao neću ti ostat dužan odgovorit. Radnici u svakom slučaju trebaju primiti plaću za svoj rad iako je firma u gubitku. Onaj ko treba da snosi posljedice je uprava jer očito nije u stanju da vodi firmu a uzimaju ogromne novce.
Ja sam šokiran koliko braniš njihovo rasipništvo. Kako možeš reći da nisu naše pare, pa ko je osnivač? Da ti nacrtam i obojim?neki wrote:Klasican odgovor kad ostanes bez argumenata, diskredituj sagovornika da je neobrazovan, maloljetan, da ne moze voditi raspravu itd..
I ti tvrdis da du kupili 40 novih vozila? Daj dokaz...to su morali uraditi preko javnih nabavki a to je lako naci na internetu. I to nisu ni tvoje ni nase pare, nego pare Bh Telekoma, ti nisi natjeran da koristis njihove usluge i da ih finansiras, hvala bogu postoji konkurencija.
Nase pare su potrosene da Izetbegovic sebi kupi novog audija jer se direktno finansiraju iz budzeta.
I obnova voznog parka svakih 4-5 godina nije nista cudno. Radim u firmi koja takodje ima nekoliko vozila za terenski rad i poslije 4 godine vec postane neisplativo ulagati u odrzavanje u tako star vozni park
Za privatne firme me zaboli ona stvar kako troše pare ali Nedžadu sigurno nije trebala A6 jer on nije terenski radnik. Molim te lijep, čuj staro vozilo nakon 4-5 godina, pa ljudi još uvijek svakodnevno golfa 2 vozaju
Neću da se s našim parama par ljudi rasipa, ako već hoće onda neka svima kupe ili neka nam te "krševe" podijele