BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
miki.ba

#13676 Re: BHTelecom All About

Post by miki.ba »

van helsing wrote:Dajte napisite koje stranice sto ne mozete da otvorite preko BHT.
Dajte da probamo mi kojima radi net.
Takodje,imam i od Telemacha net,ako ne mogao otvorit neku stranicu preko BHT da probam preko Telemacha.

Tapatalk 2
Ma ne može ništa, ni pocetna.
http://www.bhtelecom.ba/
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#13677 Re: BHTelecom All About

Post by Entropio »

Meni otvara sve, ali sporo. Ovo se nikad nije dešavalo...
seoBIH

#13678 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

Da li ste probali staviti google DNS i vidjeti ima li razlike !? Meni je nebrojeno puta google DNS pomogao :)
zateznistub

#13679 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Evo i portal i moja web tv sve radi

Image
van helsing

#13680 Re: BHTelecom All About

Post by van helsing »

Probao sam pocetnu,i jos par stranica,sve ide ok.
Ako ste sigurni da nije do vas,zovite podrsku,ako mozete otvorit FB stranicu od BHT pitajte sta je problem.
Treba zahtijevat umanjenje pretplate ako je problem prisutan duze vrijeme.

Tapatalk 2
Maharadza

#13681 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

KvaziExpert wrote:
KvaziExpert wrote:Ne primijetih da mi je odabrao Lukavac :-)
Mogao je mjeriti do prve bandere

Otkud ovoliki upload?
I da, stb je iskljucen, u nedjelju je zvog grmljavine preselio u vjecna lovista, skupa sa modemom i voip adapterom. Sreca ima stari paradigm za net, a evo dodje opet vikend, servisera jos nema.

Image

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 4 Beta
Danas opet grmilo, i ni paradigma nema vise. A dosao vikend. Vec sedam dana ne radi, i kad ce doci serviser ptice znaju. Da je barem ljepse vrijeme, da idemo napolje. Potrosnja mobilnog interneta ce otici u nebesa.

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 4 Beta
Očito da je to krajnji cilj! Ne mogu više pokrasti na "prekoračenju" ADSL limita (jer istoga nema), pa sada koriste tu taktiku "Ukini/ograniči net na heftu dana, navaliće na mob. internet (koji je papreno zacijenjen) i eto nama džeparca za ljetovanja!" :mrgreen:
kvazihepek

#13682 Re: BHTelecom All About

Post by kvazihepek »

Evo da se pohvalim konekcijom. Sto je najgore, ima bruka raje koja dobije losiji rezultat od ovog. Ja bar mogu otvorit vecinu stranica, osim bh telecom portala i foruma, naravno.

Image
Del_Boy1

#13683 Re: BHTelecom All About

Post by Del_Boy1 »

Kod mene nema nikakvih problema, niti ih je bilo, bar za sada.

Image Image
escobar__

#13684 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Kod mene također fercera bez problema, da se ne urekne.

Image
joe_cole

#13685 Re: BHTelecom All About

Post by joe_cole »

Svaki dan ista (MojaTv full)
Image
zateznistub

#13686 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Sta znaci kad se STB restartuje sam od sebe?
sencobih

#13687 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

zateznistub wrote:Sta znaci kad se STB restartuje sam od sebe?
mozda ti je struje na tren nestalo, jer grmi i sijeva strasno
zateznistub

#13688 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

sencobih wrote:
zateznistub wrote:Sta znaci kad se STB restartuje sam od sebe?
mozda ti je struje na tren nestalo, jer grmi i sijeva strasno
Sijalica nije ni trepnula, morebit do njih anamo!
miki.ba

#13689 Re: BHTelecom All About

Post by miki.ba »

Meni nisu brzine problem, problem mi je što ga nekad nema po 2 sata u komadu.
Sad recimo mogu otvoriti i ovaj bhtelekom portal.
Image
fakkizmo

#13690 Re: BHTelecom All About

Post by fakkizmo »

Da gadno je brzine djeluju normalno, ali packet loss je uzasan. Lampica "internet" na modemu se konstantno gasi, gubim 50% paketa, a lag na serverima je nepodnosljiv. I sve ovo traje neke 3 sedmice sada. Kada je sve pocelo i zvao sam 1444 tamo su mi rekli da mijenjaju neke "mape" (nisam upoznat sta to znaci) u mom podruciju. Inace stanujem u centru.

Nego imal neko da preporuci nekog drugog operatora. Koristim internet isklucljivo za gaming.
didgeridoo

#13691 Re: BHTelecom All About

Post by didgeridoo »

eto ti se sad registrovao da nam kazes kako je to i da upitas za drugogo provajdera...
providni ste vise sa ovakvim uletima...nakucaj brate malo postova da te bar malo ozbiljnije shvatimo...
fakkizmo

#13692 Re: BHTelecom All About

Post by fakkizmo »

furuna wrote:eto ti se sad registrovao da nam kazes kako je to i da upitas za drugogo provajdera...
providni ste vise sa ovakvim uletima...nakucaj brate malo postova da te bar malo ozbiljnije shvatimo...
Ne vidim kakve uopce ima veze sa brojem postova. Vidim da ljudi koji imaju puno vise imaju iste probleme.
Shish-mish

#13693 Re: BHTelecom All About

Post by Shish-mish »

furuna wrote:eto ti se sad registrovao da nam kazes kako je to i da upitas za drugogo provajdera...
ima smisla. ovaj lik mudro zbori.
Casual's

#13694 Re: BHTelecom All About

Post by Casual's »

Eto,cim ljudi malo nagrde Telecom,odma su Telemachovi igraci :lol: Joj braco mila :lol:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#13695 Re: BHTelecom All About

Post by Entropio »

Nisam imao konekcije 3-4 sata... Zvao ih, kažu sistemski problem, do njih je. Evo sad proradilo... Ovakvo nešto se nije desilo odavno.
miki.ba

#13696 Re: BHTelecom All About

Post by miki.ba »

Casual's wrote:
Eto,cim ljudi malo nagrde Telecom,odma su Telemachovi igraci :lol: Joj braco mila :lol:
Lažni patriotizam!
Last edited by miki.ba on 11/05/2013 23:04, edited 1 time in total.
kvazihepek

#13697 Re: BHTelecom All About

Post by kvazihepek »

Koliko god se vi prepirali, cinjeca je da nesto ne stima kako treba sa njihovom infrastrukturom. Ovo traje vec trecu sedmicu, i svakim danom je sve gore. Njihova podrska nije od pomoci, i ovo je sada postalo nesnosljivo. Posto ne mogu pristupiti njihovom forumu, preostaje mi da ovdje iznesem svoje nezadovoljstvo da se vidi kako bh telecom posluje.

Iskreno se nadam da ce se udostojiti i znacajno smanjiti racun za ovaj mjesec. Ali nesto ne vjerujem da ce to desiti, posto izgleda da jos uvijek nisu ni priznali da ovo njihova greska.

Image
Casual's

#13698 Re: BHTelecom All About

Post by Casual's »

kvazihepek wrote:Koliko god se vi prepirali, cinjeca je da nesto ne stima kako treba sa njihovom infrastrukturom. Ovo traje vec trecu sedmicu, i svakim danom je sve gore. Njihova podrska nije od pomoci, i ovo je sada postalo nesnosljivo. Posto ne mogu pristupiti njihovom forumu, preostaje mi da ovdje iznesem svoje nezadovoljstvo da se vidi kako bh telecom posluje.

Iskreno se nadam da ce se udostojiti i znacajno smanjiti racun za ovaj mjesec. Ali nesto ne vjerujem da ce to desiti, posto izgleda da jos uvijek nisu ni priznali da ovo njihova greska.

Image
Na BIHnet forumu ima manje ovih iz Telecoma nego ovdje.Za žalbe je adekvatna BHT fb stranica,ali azurni su samo kada treba brisati primjedbe.
ČičineBrčine

#13699 Re: BHTelecom All About

Post by ČičineBrčine »

kvazihepek wrote:Koliko god se vi prepirali, cinjeca je da nesto ne stima kako treba sa njihovom infrastrukturom. Ovo traje vec trecu sedmicu, i svakim danom je sve gore. Njihova podrska nije od pomoci, i ovo je sada postalo nesnosljivo. Posto ne mogu pristupiti njihovom forumu, preostaje mi da ovdje iznesem svoje nezadovoljstvo da se vidi kako bh telecom posluje.

Image
Iskreno jesi ih zvao, tj podrsku za internet. Do sad sto se mene tice bili su uvijek korektni, nakon upucene zalbe ako je radni dan vec sutra ujutru bi zvali tehnicari i najkasnije do 12h bi bili kod mene, osim vikendom kada dolaze u ponedeljak.
Nije sad da ih dizem u nebo ali iskreno bar sto se tice tehnicke sluzbe u Sarajevu veoma su korektni i brzi, dok oni na centrali znaju pametovat i lupati gluposti. Znaci trazi intervenciju na adresi ;-)
psy5000

#13700 Re: BHTelecom All About

Post by psy5000 »

Entropio wrote:Nisam imao konekcije 3-4 sata... Zvao ih, kažu sistemski problem, do njih je. Evo sad proradilo... Ovakvo nešto se nije desilo odavno.
ista situacija i kod mene od pola 7 do 10 :roll:
Locked