BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
van helsing

#13576 Re: BHTelecom All About

Post by van helsing »

I vidi u koji si port na Kasda-i stavio lan kabal kojim si povezao D-link.

Tapatalk 2
ala7

#13577 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Revolucionar ★ wrote:
ala7 wrote:Mi korisnici BH Telecoma ne možemo imati SportKlub kanale, al zato Telemach ne može imati ni ArenaSport ni Pink kanale. Nek malo osjete pritisak ovi iz kompanije Telemach. Kako god mi korisnici ispaštamo. Ali drago mi je da i njih neko može ucjenjivati pa makar bio i taj Pink.
haha, bas je pink u rangu sa kvalitetom SK pa da se raja osjeca zakinutom :lol:
Pa ne znam samo što je tolika hajka dignuta po medijima oko SBB (Telemach) i Pink Media Group. Činjenice su jedno a ti pričaš drugo, stvarno ne znam. :)
ČičineBrčine

#13578 Re: BHTelecom All About

Post by ČičineBrčine »

Revolucionar ★ wrote:
ala7 wrote:Mi korisnici BH Telecoma ne možemo imati SportKlub kanale, al zato Telemach ne može imati ni ArenaSport ni Pink kanale. Nek malo osjete pritisak ovi iz kompanije Telemach. Kako god mi korisnici ispaštamo. Ali drago mi je da i njih neko može ucjenjivati pa makar bio i taj Pink.
Hm jel ti mislis da samo muskadija gleda tv :? :roll:
Tiger 033

#13579 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

Jarane ti si pobrk'o loncice...sto se tice "Pink" kanala "Telemach" niko NE ucjenjuje, oni jednostavno NEce da placaju 1€ po pretplatniku ;-)
ala7

#13580 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Pobrko ili ne pobrko ni SportKlub onda ne ucjenjuje BH Telecom po tvom care pa skontaj. :)
Revolucionar ★

#13581 Re: BHTelecom All About

Post by Revolucionar ★ »

ČičineBrčine wrote:
Revolucionar ★ wrote:
Svejedno, neuporedive su (ne)kvalitete :evil:
kakaljin

#13582 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Tiger 033 wrote:
Jarane ti si pobrk'o loncice...sto se tice "Pink" kanala "Telemach" niko NE ucjenjuje, oni jednostavno NEce da placaju 1€ po pretplatniku ;-)
ali zato bhtelecom hoce da plati sport klub 1€ po pretplatniku za sportklubove ali telemach ne dozvoljava
iceman2010

#13583 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Revolucionar ★ wrote:
ČičineBrčine wrote:
Revolucionar ★ wrote: haha, bas je pink u rangu sa kvalitetom SK pa da se raja osjeca zakinutom :lol:
Ja kvalitete u PM. Neki dan kod jarana cekam da ona jelena zavrsi mec da bih gledao dzeku. Ukljuce se zadnjih 5 minuta prvog poluvremena i uopste ne zure. Bilo prece gledati kako jelena dijeli autograme. Na drugom sk djokovic, a na trecem utakmica engleske lige. Od 2 koje se igraju u tom trenutku oni prenose neku lijevu i pored tri programa nisu u stanju da prenose obije. Djaba sto kao imaju prava ne mozes gledati dzeku jer moras jeleni ivanovic :-)

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Maharadza

#13584 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

iceman2010 wrote:
Revolucionar ★ wrote:
ČičineBrčine wrote: Hm jel ti mislis da samo muskadija gleda tv :? :roll:
Ja kvalitete u PM. Neki dan kod jarana cekam da ona jelena zavrsi mec da bih gledao dzeku. Ukljuce se zadnjih 5 minuta prvog poluvremena i uopste ne zure. Bilo prece gledati kako jelena dijeli autograme. Na drugom sk djokovic, a na trecem utakmica engleske lige. Od 2 koje se igraju u tom trenutku oni prenose neku lijevu i pored tri programa nisu u stanju da prenose obije. Djaba sto kao imaju prava ne mozes gledati dzeku jer moras jeleni ivanovic :-)

Zato imaju još 4 kanala (SK3, 4, 5 i SK Premium HD) u proširenom' paketu pa gledaš sve tekme koje se igraju u datom' trenutku i to od početka do kraja! ;-)
iceman2010

#13585 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

I koliko to kosta dodatno?

sale987

#13586 Re: BHTelecom All About

Post by sale987 »

pozdrav, potreban mi je novi adsl modem, ovaj stari nesto zeza. Nasao sam na netu thomson st7801wl (speedtouch), ima i adsl i adsl2 i adsl2+. Da li je slucajno neko upoznat moze li ovaj uopste na bhteelecom adsl. Hvala
kakaljin

#13587 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

iceman2010 wrote:I koliko to kosta dodatno?

10 KM se ti kanali placaju dodatno

http://www.telemach.ba/D3+-+digitalna+t ... v_start2=0
doff

#13588 Re: BHTelecom All About

Post by doff »

Koliko će kod vas dodatno koštati Pink? Ne zaboravi da su vam pinkovi otključani tokom mjeseca maja :wink:
seoBIH

#13589 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

@iceman

Pricas gluposti!! ZNas li ti uopste sta je teniski mec i da on nema duzinu kao fubalski mec od 90 minuta!! Sasvim je normalno da prenesu do kraja mec koji se oduzio zbog same IGRE, pa da se onda ukljuce u fudbalsku utkamicu. To se zove pomjeranje programskog rasporeda, i desilo se dosta puta, no posto hoces samo da popljujes ja nemam potrebu da ti objasnajvam.

Realno, BHT FALE sport klub kanali, bas kao i sto telemachu fale Arene.
kakaljin

#13590 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

doff wrote:

Koliko će kod vas dodatno koštati Pink? Ne zaboravi da su vam pinkovi otključani tokom mjeseca maja :wink:

najvjerovatnije da se nece placati dodatno,

a i da kazu da ce se placati dodatno ne bi se iznenadio jer neki kanali pinka bise trrebali placati dodatno sta nude,

prvi ja bi placao dodatno ono sto me interesuje.
kakaljin

#13591 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

123456789 wrote:@iceman

Pricas gluposti!! ZNas li ti uopste sta je teniski mec i da on nema duzinu kao fubalski mec od 90 minuta!! Sasvim je normalno da prenesu do kraja mec koji se oduzio zbog same IGRE, pa da se onda ukljuce u fudbalsku utkamicu. To se zove pomjeranje programskog rasporeda, i desilo se dosta puta, no posto hoces samo da popljujes ja nemam potrebu da ti objasnajvam.

a kako to moze uraditi BHT1 kada se potrefi da ce se neki sadrzaj preklopiti oni naprave kombinovani prenos tih sadrzaja da se ne bi propustilo i jedno i drugo
doff

#13592 Re: BHTelecom All About

Post by doff »

kakaljin wrote:najvjerovatnije da se nece placati dodatno,

a i da kazu da ce se placati dodatno ne bi se iznenadio jer neki kanali pinka bise trrebali placati dodatno sta nude,

Izvjesno je da će se plačati.
Sa Mojom TV uživajte tokom maja u 30 novih TV Pink kanala.
Ovaj rečenica je sve rekla, da je pisalo "od maja" onda bi ovo imalo potpuno drugo značenje.
kakaljin

#13593 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

doff wrote:
kakaljin wrote:najvjerovatnije da se nece placati dodatno,

Izvjesno je da će se plačati.
Sa Mojom TV uživajte tokom maja u 30 novih TV Pink kanala.
Ovaj rečenica je sve rekla, da je pisalo "od maja" onda bi ovo imalo potpuno drugo značenje.
ne vjerujem

dok ne bude zvanicno, a vecinom bhtelecom objavi mjesec dana ranije da ce se nesto placati ili ne
Tiger 033

#13594 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

ala7 wrote:Pobrko ili ne pobrko ni SportKlub onda ne ucjenjuje BH Telecom po tvom care pa skontaj. :)
Jarane ja imam sasvim drugacije informacije iz srca BHT-a ;-) vezano za "SK"... a TI kako ho'Š ;-)
nemezis

#13595 Re: BHTelecom All About

Post by nemezis »

Revolucionar ★ wrote:
ČičineBrčine wrote:
Revolucionar ★ wrote: haha, bas je pink u rangu sa kvalitetom SK pa da se raja osjeca zakinutom :lol:
Kako se to uopšte mogu porediti sportski i filmski programi? Onome ko ne prati sport sportski program je nebitan.
pathyeshme

#13596 Re: BHTelecom All About

Post by pathyeshme »

Stvarno me u zadnje vrijeme SK nervira upravo zbog tog tenisa. Ne može tenis nikako imati prednost nad fudbalom da ga jebes.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
iceman2010

#13597 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

123456789 wrote:@iceman

Nije tacno. Kada smo prebacili bilo je 4:1 u prvom setu i mec je relativno kratko trajao. Zavrsio je 6:2, 6:2, 2:0 u setovima. Dakle dali su prednost tenisu i to zenskom koji je manje zanimljiv u odnosu na mec manchester city-ja. Dzekin gol sam vidio tek na ponovljenom snimku na poluvremenu utakmice.
iceman2010

#13598 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Nevjerujem da ce se pinkovi placati. Barem ne ovih 30, ali vidjecemo. Sto se tice pretplate u svakom slucaju cijena nece ici gore sigurno. Barem ne za full, premi i net. Moze ici samo dole.
seoBIH

#13599 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

U cemu je mec City-a bio zanimljiv sem sto Dzeko igra u istom !? City-Wba totalno NEBITNA UTAKMICA. Shvatio bi da napadas prenos TOTH-CH koji je bio direktna borba za LP, a ne ovaj nebitan mec.
Maharadza

#13600 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

60KM ja plaćam taj paket (Supermix M+)! Imam SVE SK kanale (pet komada) u SD rezoluciji (uključujući 4 SK kanala u HD rez.: SK, SK+, SKPrime i SK Premium HD i Premiere League HD i FACE TV HD) i 131 kanal na digitali! UZ sve to i net 15/1 Mbps i telefon (100min. prema inostranstvu mjesečno)! NA to dolazi još koliko potrošim na pozive, ali pošto imam mob. i skype/viber za svaki duži razgovor (>5min.), fiksni posluži u stvari samo u kranjem slučaju da primam pozive i eventualno ako nestane kredita na mobu! :mrgreen:
123456789 wrote:U cemu je mec City-a bio zanimljiv sem sto Dzeko igra u istom !? City-Wba totalno NEBITNA UTAKMICA. Shvatio bi da napadas prenos TOTH-CH koji je bio direktna borba za LP, a ne ovaj nebitan mec.
Ma nek' on napada, ali ja mu velim da je mogao čitavu tekmu gledati da mu je haver uveo dodatni paket (cenera doplate) ili potpisao jedan od supermix paketa sa proširenim D3 gdje ima još 3 SK kanala + 4 u HD-u! :wink:
Locked