BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#13251 Re: BHTelecom All About

Post by Entropio »

Halcyon wrote:
Entropio wrote:Da li se ADSL može uvesti ako nemam fiksi telefonski broj? Sad imam MojaTV... hoću nju da odjavim, a da uvedem samo ADSL.
Da.
Kako? U zahtjevu tamo moram napisati na koji telefonski broj mi se instalira ADSL...
Halcyon

#13252 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

Entropio wrote:
Halcyon wrote:
Entropio wrote:Da li se ADSL može uvesti ako nemam fiksi telefonski broj? Sad imam MojaTV... hoću nju da odjavim, a da uvedem samo ADSL.
Da.
Kako? U zahtjevu tamo moram napisati na koji telefonski broj mi se instalira ADSL...
Fino, odeš na najbliže prodajno mjesto, odjaviš Moja TV i prijaviš ADSL. Bitno je da imaš paricu do kuće/stana, a imaš jer koristiš Moja TV.
joe_cole

#13253 Re: BHTelecom All About

Post by joe_cole »

klej wrote:e, mislim da se defintivno rastajem sa bh telekomom. pisao sam o problemima koje sam imao sa konekcijom i hajd', nakon dva mjeseca trosenja zivaca, prepisivanja, pozivanja moljenja, rjesi se nekako, jave da ce mi racuni biti umanjeni za period u kojem su se problemi desavali (i kao najveca budala, potrcim da ih ovdje pohvalim zbog toga). prije neki dan, dodje mi racun za mart, umanjenjen za nekih 8 KM :roll: (pretplatnik sam mojatv premi), al' kontam ko ce se opet peglat sa njima i raspitivat kako su dosli do tog iznosa. medjutim, upravo sada sam nasao novi racun u postanskom sanducetu, opet za mart mjesec, sa navedenim punim iznosom za placanje. u subotu pravac obala i odjava i sada mi je samo krivo sto sam nasjeo na njihovo supljiranje i lazna obecanja (koja im uopste nisu strana).
Ako oces da umanjis racun jos, podnesi sada zalbu i oni ce ga umanjiti bas dosta :)
friskyoreo

#13254 Re: BHTelecom All About

Post by friskyoreo »

oldtajmer wrote:ima li neko da iz prve ruke kaze hoce li telekom uskoro imati kakve nove mobitele u ponudi,narocito mislim na huawei :D
I mene ovo interesuje. :D Gledam ovaj LG L3, prilicno je povoljan i dobar deal. Ali ja kakve sam srece, cim ga kupim vec narednog dana bit ce u ponudi bolji i jeftiniji telefon. :D (ovo znam iz iskustva) :-)
Tako da ako neko ima neke insajderske informacije bio bih jako zahvalan. :)
_Reds_

#13255 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

friskyoreo wrote:
oldtajmer wrote:ima li neko da iz prve ruke kaze hoce li telekom uskoro imati kakve nove mobitele u ponudi,narocito mislim na huawei :D
I mene ovo interesuje. :D Gledam ovaj LG L3, prilicno je povoljan i dobar deal. Ali ja kakve sam srece, cim ga kupim vec narednog dana bit ce u ponudi bolji i jeftiniji telefon. :D (ovo znam iz iskustva) :-)
LG l9 je odlican telefon. A ovaj tvoj nisam probao.
friskyoreo

#13256 Re: BHTelecom All About

Post by friskyoreo »

_Reds_ wrote:
friskyoreo wrote:
LG l9 je odlican telefon. A ovaj tvoj nisam probao.
Vjerujem da jeste, ali ja bih nesto do 200 KM max. :)
klej

#13257 Re: BHTelecom All About

Post by klej »

joe_cole wrote:
klej wrote:e, mislim da se defintivno rastajem sa bh telekomom. pisao sam o problemima koje sam imao sa konekcijom i hajd', nakon dva mjeseca trosenja zivaca, prepisivanja, pozivanja moljenja, rjesi se nekako, jave da ce mi racuni biti umanjeni za period u kojem su se problemi desavali (i kao najveca budala, potrcim da ih ovdje pohvalim zbog toga). prije neki dan, dodje mi racun za mart, umanjenjen za nekih 8 KM :roll: (pretplatnik sam mojatv premi), al' kontam ko ce se opet peglat sa njima i raspitivat kako su dosli do tog iznosa. medjutim, upravo sada sam nasao novi racun u postanskom sanducetu, opet za mart mjesec, sa navedenim punim iznosom za placanje. u subotu pravac obala i odjava i sada mi je samo krivo sto sam nasjeo na njihovo supljiranje i lazna obecanja (koja im uopste nisu strana).
Ako oces da umanjis racun jos, podnesi sada zalbu i oni ce ga umanjiti bas dosta :)
nije stvar u umanjenju, nego sto su krajnje neozbiljni i bezobrazni. ako hocu da sam cist, trebam platiti ovaj veci racun (sto cu i uraditi i raskinuti ugovor, jer nemam namjeru vise sa njima bilo sta pokusavati dogovoriti), jer ako platim manji racun, postoji mogucnost da mi salju opomene i prijete tuzbama zbog duga, koji se ocitava u razlici izmedju vrijednosti dva racuna, a za koju imam napismeno od njih da se radi o umanjenju na ime problema kod pruzanja usluge. a i raspitat cu se sa pravne strane, kako je moguce, u razmaku od par dana, dobiti dva racuna sa razlicitim iznosima, a oba glase na ime pruzanja iste usluge i za isti period.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#13258 Re: BHTelecom All About

Post by Entropio »

Halcyon wrote:
Entropio wrote:
Halcyon wrote:
Da.
Fino, odeš na najbliže prodajno mjesto, odjaviš Moja TV i prijaviš ADSL. Bitno je da imaš paricu do kuće/stana, a imaš jer koristiš Moja TV.
Hajd' zamisli da nemam MojaTV... kako da im kažem gdje da uvedu ADSL, ako nemam fiksni broj? Dam im adresu i broj stana?
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#13259 Re: BHTelecom All About

Post by un1ted »

Da, das im adresu ime i prezime te broj mobilnog. Ukoliko nemas paricu do tvog stana platit ces neki iznos za prikljucak. Sada koliko ne znam, znam da je rodjak platio 70KM podavno!
anonimnaosoba

#13260 Re: BHTelecom All About

Post by anonimnaosoba »

još uvijek je priključak za ADSL 70 KM ako nemaš telefona
elcho71

#13261 Re: BHTelecom All About

Post by elcho71 »

Ja sam platio 1KM ,bila neka akcija. Nemam fiksni telefon.
sencobih

#13262 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

elcho71 wrote:Ja sam platio 1KM ,bila neka akcija. Nemam fiksni telefon.
sad se moze za marku uzeti bilo sta, doduse treba otici na sajam knjige u skenderiju na njihov stand i podnijeti zahtjev, mislim da se isplati ovome sto hoce samo adsl a nema fiksnog, da ne daje bezveze 70km
_Reds_

#13263 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

anonimnaosoba wrote:još uvijek je priključak za ADSL 70 KM ako nemaš telefona
Svako malo ima akcija za 1 KM.
anonimnaosoba

#13264 Re: BHTelecom All About

Post by anonimnaosoba »

S akcijama je jeftinije, ali, 70 KM je cijena inace, ako sad ima neka od tih akcija, dobro je @ Entropiu :grin:

Sent from my ST23i using Tapatalk HD
bob sap

#13265 Re: BHTelecom All About

Post by bob sap »

anonimnaosoba wrote:S akcijama je jeftinije, ali, 70 KM je cijena inace, ako sad ima neka od tih akcija, dobro je @ Entropiu :grin:

Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Trenutno im je ta akcija. Negdje sam jucer procitao da je na onom sajmu u skenderiji. Pa eto mozes otici da vidis.
tipler

#13266 Re: BHTelecom All About

Post by tipler »

ekskluzivno novi kanali u moja tv,i to samo u mjesecu maju,a kanali će biti od 01.06,biće to vrlo traženi sportski kanali,na kojima će se moći pratiti engl. prem.liga ,španjolska p.liga,i sva druga najvažnija dešavanja iz svijeta sporta,a ne ova sranja od sporta što nudi arena bh.,hrtv. i srpsku ligu,ne smijem otkriti izvor inf.,samo vi nemojte odjavljivati ako ističu ugovori.
rise against

#13267 Re: BHTelecom All About

Post by rise against »

tipler wrote:ekskluzivno novi kanali u moja tv,i to samo u mjesecu maju,a kanali će biti od 01.06,biće to vrlo traženi sportski kanali,na kojima će se moći pratiti engl. prem.liga ,španjolska p.liga,i sva druga najvažnija dešavanja iz svijeta sporta,a ne ova sranja od sporta što nudi arena bh.,hrtv. i srpsku ligu,ne smijem otkriti izvor inf.,samo vi nemojte odjavljivati ako ističu ugovori.
a lagano si mogao reci da je to SK (vjerovatno jest jer oni imaju prava na ovo)

Hocel biti kakvih novih programa za Web Tv?
Naslovnica

#13268 Re: BHTelecom All About

Post by Naslovnica »

tipler wrote:ekskluzivno novi kanali u moja tv,i to samo u mjesecu maju,a kanali će biti od 01.06,biće to vrlo traženi sportski kanali,na kojima će se moći pratiti engl. prem.liga ,španjolska p.liga,i sva druga najvažnija dešavanja iz svijeta sporta,a ne ova sranja od sporta što nudi arena bh.,hrtv. i srpsku ligu,ne smijem otkriti izvor inf.,samo vi nemojte odjavljivati ako ističu ugovori.
Zašto "ekskluzivno"?!
Da li ekskluzivno - kao vijest?
Ili ekskluzivno - kao samo na MojaTV?!
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#13269 Re: BHTelecom All About

Post by un1ted »

De lik prdi, pustite ga!
Tiger 033

#13270 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

tipler wrote:samo vi nemojte odjavljivati ako ističu ugovori.
Ovo je poenta cijelog posta ;-) jos jedna hejterska da se pokusa sprijeciti "masovni" odlazak korisnika "MojeTV" :bih:
iceman2010

#13271 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

tipler wrote::lol: na ovom portalu ima nekoliko ubacenih likova tipa iceman i sl. čiji je posao da dezinformisu po pitanju plaho novih i povoljnijih stvari na mojoj tv,kao čuli su ne smiju reci bla,bla,šta smo dobili kamere na raskrsnicama,ugovori isticu konkurencija bjezi telekomu,svi konkurenti su daleko bolji ponudom kanala... :evil:
Lik je napisao tri komentara od kojih je jedan ovakav. Kako god, ne zelim puno o njegovim komentarima. Ja i dalje stojim iza tvrdnje da ce biti znacajnih promjena na mojaTV. Trebalo je vec biti, ali se prijedlog nekoliko puta vraca na doradu, usaglasavaju se neke sitnice. Znam da je vec proslo poprilicno vremena od kada sam prvi put napisao da ce nesto biti, ali radi se o osjetljivoj stvari i detalji jos nisu usaglaseni. Ne smijem reci o cemu se radi, ali nije ovo o cemu tipler pise. Te informacije nemam. U svakom slucaju bice znacajnih promjena. Nadam se da ce se znati do kraja aprila ili pocetkom maja.
tipler

#13272 Re: BHTelecom All About

Post by tipler »

e tebe ledeni čekam,prvo svaka čast što pomažeš ljudima na forumu,to je za svaku pohvalu,ali nemoj davati rekla kazala informacije za koje i ja i ti znamo da nikad neće biti na mojoj tv,znači pusti ljude da hvale ono što je dobro ali brate neka kude ono što ne valja.Sport klubovi na moju tv neće doći u narednih nekoliko godina.Zato što je telekom potpisao nekakav partnerski ugovor sa arenama u kojem stoji da telekom neće ubacivati druge sportske pakete u ponudu moje tv.E sad svi mi znamo koji iole pratimo sport da je arena u odnosu na sport klubove fićo prema ferariju.Moja tv je završila ono što je mislila ubacivati u ponudu od kvalitetnih programa,biće još par raskrsnica i to je to...
zateznistub

#13273 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

iceman2010 wrote:
tipler wrote::lol: na ovom portalu ima nekoliko ubacenih likova tipa iceman i sl. čiji je posao da dezinformisu po pitanju plaho novih i povoljnijih stvari na mojoj tv,kao čuli su ne smiju reci bla,bla,šta smo dobili kamere na raskrsnicama,ugovori isticu konkurencija bjezi telekomu,svi konkurenti su daleko bolji ponudom kanala... :evil:
Lik je napisao tri komentara od kojih je jedan ovakav. Kako god, ne zelim puno o njegovim komentarima. Ja i dalje stojim iza tvrdnje da ce biti znacajnih promjena na mojaTV. Trebalo je vec biti, ali se prijedlog nekoliko puta vraca na doradu, usaglasavaju se neke sitnice. Znam da je vec proslo poprilicno vremena od kada sam prvi put napisao da ce nesto biti, ali radi se o osjetljivoj stvari i detalji jos nisu usaglaseni. Ne smijem reci o cemu se radi, ali nije ovo o cemu tipler pise. Te informacije nemam. U svakom slucaju bice znacajnih promjena. Nadam se da ce se znati do kraja aprila ili pocetkom maja.
Lik je clone.
ČičineBrčine

#13274 Re: BHTelecom All About

Post by ČičineBrčine »

tipler wrote:e tebe ledeni čekam,prvo svaka čast što pomažeš ljudima na forumu,to je za svaku pohvalu,ali nemoj davati rekla kazala informacije za koje i ja i ti znamo da nikad neće biti na mojoj tv,znači pusti ljude da hvale ono što je dobro ali brate neka kude ono što ne valja.Sport klubovi na moju tv neće doći u narednih nekoliko godina.Zato što je telekom potpisao nekakav partnerski ugovor sa arenama u kojem stoji da telekom neće ubacivati druge sportske pakete u ponudu moje tv.E sad svi mi znamo koji iole pratimo sport da je arena u odnosu na sport klubove fićo prema ferariju.Moja tv je završila ono što je mislila ubacivati u ponudu od kvalitetnih programa,biće još par raskrsnica i to je to...
Tebi teba pod hitno kakva pomoc.
Kad je ledeni izjavio da ce u ponudu uci sport klubovi, lik je spominjao iznenadjenja s mogucnoscu smanjenja cijene pretplate. Pri tome nigdje ne spomenu nikakav tv kanal, a pogotovu ne sport klubove.
iceman2010

#13275 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Nemam nista ni dodati ni oduzeti svom posljednjem komentaru.
Locked