kada se radi o velikim razdjelnicima (obala, bascarsija, malta, a.polje...) i kada se radi o triple-play uslugama, ne postoji pravilo o tome na kojoj lokaciji korisnik radi. moze komsija da ti bude na jednom uredjaju dok si ti na drugom, a da korisnik koji je udaljen kilometar-dva od tebe bude na istom uredjaju kao i ti.klej wrote:kod mene je 070, kao i kod sestre, koja zivi u zgradi gdje je jez, sve radi. kod mene, koji zivim odmah pored denisovog chears-a, nista ne radi.ing-ecc wrote:ko je fiksni, 033 ili 070? ako je 033 i ne radi onda je fizički problem kod tebe i back-up linija ne pije vode niti ima bilo kakve veze sa pružanjem usluge kod tebe. dakle, parica u prekidu i ne postoji veza do komutacionog čvorišta.klej wrote:kod mene, od jutros, nista od usluga ne radi!!! tv, fiksni i internet mrtvi. odgovor na 1444 je bio da se radi o generalnom problemu i da rade na rjesavanju, te se nadaju da ce uspjeti danas otkloniti kvar. pozvao poznanika, uposlenika BHT-a, i dobio odgovor da je pala neka centrala, te da ne znaju kada ce uspjeti otkloniti probleme sad, imam pitanje za one koji se razumiju (da mi ing-ecc ne kaze da lupam gluposti, ako sam izvucem neki zakljucak). sta je sada sa onom pricom o stabilnosti i super rjesenju po pitanju back-up linija? postoji li u ovom slucaju takva linija ili sam osudjen na cekanje podizanja te centrale, pa trajalo to jos par sati, par dana ili mjeseci? lokacija je stari grad
imaš li još koga u mahali da mu ne radi 033 ili samo ti?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2