Neće ti ništa nakucat, platit ćeš priključak 11,70 KM i ono pretplate od dana priključenja (dakle ako ti priključe 20-tog u mjesecu logično da nećeš platit 65 KM, što je cijena za čitav mjesec, već samo za tih deset posljednjih dana). Osim toga nećeš plaćat ništa (plaćao bi još i najam STB-a ali pošto će bit ugovor na 24 mjeseca to nećeš plaćat).ambition wrote:Neko?ambition wrote:Ljudi jedno pitanje ope.Koliki ce mi racun PRVI doci za mojutvfull jel regularno 65 KM ili ce mi oni nabiti jos nesto? Nisu mi jos prikljucili...Jos nisam nikakav ugovor potpisao, ali sam na telefonu rekao da cu na 24 mjeseca...
nek mi neko odgovori, koliki je vama prvi racun bio? jel 65 Km il su nakucali i neki pdv i to? Hvala
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Halcyon
#11976 Re: BHTelecom All About
-
Sehro1
#11977 Re: BHTelecom All About
Juce, uredno mi vratili poruku: gospodine taj i taj, provjerite sada brzinuJazzy.ba wrote:Mene su odjebali i na FB. Kad su ti povecali brzinu?Sehro1 wrote:Posalji im poruku na FB grupu, meni su pustali vecu brzinu nakon sto sam ih kontaktirao na taj nacin..jaco_sa wrote:@ iceman
Brate, kad ce te poceti pustati brzine u Opštini Centar, Sarajevo.
Slao sam mail,ali su me lijepo skinuli... a kad sam pitao za moju mahalu,posto se ne nalazi na onom spisku napisali su mi sljedece: "Vaša lokacija pruipada glavnom razdjeljniku i pristupnom uređaju koji je smješten u Općini Centar"
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
pathyeshme
#11978 Re: BHTelecom All About
Ako misliš na mStudent 10, taj ti nema besplatnih minuta.FMDzem wrote:Prikljucio sam mStudent, i 'mjesto minutica ide mi kredit.
Da li minute vrijede samo za najbroj, ili..
Što se tiče Student plus paketa, tu imaš 1000 (ili 3000) besplatnih minuta ali samo prema 3 (ili 5) naj broja!
- kurty
#11979 Re: BHTelecom All About
ambition wrote:Ljudi jedno pitanje ope.Koliki ce mi racun PRVI doci za mojutvfull jel regularno 65 KM ili ce mi oni nabiti jos nesto? Nisu mi jos prikljucili...Jos nisam nikakav ugovor potpisao, ali sam na telefonu rekao da cu na 24 mjeseca...
nek mi neko odgovori, koliki je vama prvi racun bio? jel 65 Km il su nakucali i neki pdv i to? Hvala
65 + pdv + ako jos sta prekoracis potrosnje
ja sma na moja TV premi.... imam neki mobitel tj.ratu od neke 3, 50KM i racun mi je oko 110KM...
tebi bi tebao oko 76, ako ne budes prekoracivao sta
-
FMDzem
#11980 Re: BHTelecom All About
mStudent1, 1000 minuta, al' izgleda samo prema najbroju.pathyeshme wrote:Ako misliš na mStudent 10, taj ti nema besplatnih minuta.FMDzem wrote:Prikljucio sam mStudent, i 'mjesto minutica ide mi kredit.
Da li minute vrijede samo za najbroj, ili..
Što se tiče Student plus paketa, tu imaš 1000 (ili 3000) besplatnih minuta ali samo prema 3 (ili 5) naj broja!
Hvala.
-
MadFrog
#11981 Re: BHTelecom All About
pitanje za one koji se razumiju - nekad davno su mi obili stan i izmedju ostalog uzeli i telecomov adsl modem, te sam ja kupio neki sugavi micronetov. juce sam ceprkao malo po postavkama, i skontao da ne podrzava adsl2/2+ standard, vec samo g.dmt. da li meni treba adsl2/2+ modem da bih mogao ostvariti svih 10 mbita sa paketa netflat4, tj. netflat10?
drugo pitanje je, sta je sa opstinom centar? visnjik, bjelave, breka, jel ikome pustena nova brzina?
drugo pitanje je, sta je sa opstinom centar? visnjik, bjelave, breka, jel ikome pustena nova brzina?
-
klej
#11982 Re: BHTelecom All About
zar cjena mojatv full nije 55,00 KM + PDV, sto u zbiru cini 64,35 KM? vidim da je pisao kako ce potpisati ugovor na 24 mjeseca, sto iskljucuje placanje najma stb-a.kurty wrote:ambition wrote:Ljudi jedno pitanje ope.Koliki ce mi racun PRVI doci za mojutvfull jel regularno 65 KM ili ce mi oni nabiti jos nesto? Nisu mi jos prikljucili...Jos nisam nikakav ugovor potpisao, ali sam na telefonu rekao da cu na 24 mjeseca...
65 + pdv + ako jos sta prekoracis potrosnje
ja sma na moja TV premi.... imam neki mobitel tj.ratu od neke 3, 50KM i racun mi je oko 110KM...
tebi bi tebao oko 76, ako ne budes prekoracivao sta
-
krater
#11983 Re: BHTelecom All About
koliko je para, ova brzina kod BHT-a?

- van helsing
#11984 Re: BHTelecom All About
Jeste,ali je napisao da je to cijena za premi paket.
Kao sto neko rece,od dana prikljucenja ide racun,i racun ce ti se ubuduce kretati ovisno o tome koliko imas poziva prema brojevima izvan bhline mreze.
Imas i 10km mjesecno free prema bhmobile mrezi.
Internet i tv koristi do besvijesti,racun je isti
.
Tapatalk 2
Kao sto neko rece,od dana prikljucenja ide racun,i racun ce ti se ubuduce kretati ovisno o tome koliko imas poziva prema brojevima izvan bhline mreze.
Imas i 10km mjesecno free prema bhmobile mrezi.
Internet i tv koristi do besvijesti,racun je isti
Tapatalk 2
-
barneyy
#11985 Re: BHTelecom All About
Ja sam na Bjelavama i pustena mi je nova brzina u srijedu, moja tv full paket.MadFrog wrote: drugo pitanje je, sta je sa opstinom centar? visnjik, bjelave, breka, jel ikome pustena nova brzina?
- jaco_sa
#11986 Re: BHTelecom All About
Evo ukinuli su pristup bih.net.ba mailu da im raja nebi dosađivala....
cirkus....
edit: 21:21 proradio mail...
cirkus....
edit: 21:21 proradio mail...
Last edited by jaco_sa on 08/03/2013 21:22, edited 1 time in total.
-
klej
#11987 Re: BHTelecom All About
drug, stvarno me se ne doticu te vase, besmislene, provokacije (a osjecam se prozvan jer koristim usluge bht-a). korisnik sam bht-a jos od 1997. godine, kada sam uzeo prvi mob i sim karticu (isti broj koristim i danas) i kada sam samu sim karticu platio 300 KM, a cjene mobitel aparata se i ne sjecam, al' znam da je bila velika. kratko vrijeme sam koristio usluge bh cable net (valjda su se tako zvali) i jedva se rjesio problema, na koji sam se navukao radi povoljnije cjene usluge, pa sam u popodnevnim satima i vikendom mogao samo sanjati iole normalan internet.krater wrote:koliko je para, ova brzina kod BHT-a?![]()
![]()
ne kazem da telemah sada ne pruza kvalitetnu uslugu i da ponuda nije povoljnija od bht-ove, ali meni je dovoljno i ovo sto bht pruza. a cujem da u telemahu uslovljavaju i potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca, tako da se ne bih upustao u neke avanture (i dan danas imam analognu telemaha zbog sk).
e sad, zamolio bih korisnike telemaha iz zenice (ako neko cita ovo), da pitaju montere kada im dodju u kakvom su ugovornom odnosu sa telemahom? ako se pokazu kao tacne price o radu na crno, onda je besmisleno pricati o takvim stvarima, jer u startu nisu isti rashodi po uposlenom, sto svakako utice na krajnju cjenu usluge.
p.s. zbog, gotovo sigurne, salve na mene i prica kako izmisljam, ponavljam dio AKO SE POKAZU KAO TACNE PRICE, jer nista ne tvrdim. samo prenosim sto mi je receno
-
doff
#11988 Re: BHTelecom All About
Neki dan mi je dolazio monter, baš sam ga to pitao i kaže da su u istom ugovoru kao i na Telekabelu, s istim obimom poslovaklej wrote:e sad, zamolio bih korisnike telemaha iz zenice (ako neko cita ovo), da pitaju montere kada im dodju u kakvom su ugovornom odnosu sa telemahom? ako se pokazu kao tacne price o radu na crno, onda je besmisleno pricati o takvim stvarima, jer u startu nisu isti rashodi po uposlenom, sto svakako utice na krajnju cjenu usluge.
p.s. zbog, gotovo sigurne, salve na mene i prica kako izmisljam, ponavljam dio AKO SE POKAZU KAO TACNE PRICE, jer nista ne tvrdim. samo prenosim sto mi je receno
- van helsing
#11989 Re: BHTelecom All About
Pa i ja sam kod bht vezan 24 mjeseca ugovorom,da ne bih placao taj stb sto koristim.klej wrote:drug, stvarno me se ne doticu te vase, besmislene, provokacije (a osjecam se prozvan jer koristim usluge bht-a). korisnik sam bht-a jos od 1997. godine, kada sam uzeo prvi mob i sim karticu (isti broj koristim i danas) i kada sam samu sim karticu platio 300 KM, a cjene mobitel aparata se i ne sjecam, al' znam da je bila velika. kratko vrijeme sam koristio usluge bh cable net (valjda su se tako zvali) i jedva se rjesio problema, na koji sam se navukao radi povoljnije cjene usluge, pa sam u popodnevnim satima i vikendom mogao samo sanjati iole normalan internet.krater wrote:koliko je para, ova brzina kod BHT-a?![]()
![]()
ne kazem da telemah sada ne pruza kvalitetnu uslugu i da ponuda nije povoljnija od bht-ove, ali meni je dovoljno i ovo sto bht pruza. a cujem da u telemahu uslovljavaju i potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca, tako da se ne bih upustao u neke avanture (i dan danas imam analognu telemaha zbog sk).
e sad, zamolio bih korisnike telemaha iz zenice (ako neko cita ovo), da pitaju montere kada im dodju u kakvom su ugovornom odnosu sa telemahom? ako se pokazu kao tacne price o radu na crno, onda je besmisleno pricati o takvim stvarima, jer u startu nisu isti rashodi po uposlenom, sto svakako utice na krajnju cjenu usluge.
Mada nigde u ugovoru to ne stoji,procitao sam ugovor od pocetka do kraja.
Kada sam pitao help desk gdje pise u ugovoru 24 mjeseca da moram biti korisnik,onda mi je neka ljubazna dama objasnila da sam na to pristao kada sam podnosio zahtjev,dal telefonski dal online.
Ne bih sada da radim ot,al sto se tice Sarajeva,za telemach vecinu posla rade podizvodjaci,sa cijim radnicima telemach nema nista.
Ono sto ja znam,kod telemacha su svi uposlenici uredno prijavljeni,dok kod ovih podizvodjaca vrlo malo je njih prijavljenih,tj.rade na crno.
Tapatalk 2
-
pathyeshme
#11990 Re: BHTelecom All About
Nije moguće provjeriti. Kad potrošiš sve stigne ti poruka da si prešao limit i onda ti samo smanje brzinu neta.Lud i ponosan wrote:Kako se provjerava stanje preostalih internet MB na Student paketu?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
-
klej
#11992 Re: BHTelecom All About
slazem se i stoji to za ugovor od 24 mjeseca i kod bht-a, ali mi je isti pred istekom (ostale jos dvije rate). mada, nisam se raspitivao sta nakon toga? da li opet moram potpisivati ugovor na dvije godine ili mi stb ostaje u vlasnistvu? moze li neko konkretno odgovoriti?van helsing wrote:Pa i ja sam kod bht vezan 24 mjeseca ugovorom,da ne bih placao taj stb sto koristim.klej wrote:drug, stvarno me se ne doticu te vase, besmislene, provokacije (a osjecam se prozvan jer koristim usluge bht-a). korisnik sam bht-a jos od 1997. godine, kada sam uzeo prvi mob i sim karticu (isti broj koristim i danas) i kada sam samu sim karticu platio 300 KM, a cjene mobitel aparata se i ne sjecam, al' znam da je bila velika. kratko vrijeme sam koristio usluge bh cable net (valjda su se tako zvali) i jedva se rjesio problema, na koji sam se navukao radi povoljnije cjene usluge, pa sam u popodnevnim satima i vikendom mogao samo sanjati iole normalan internet.krater wrote:koliko je para, ova brzina kod BHT-a?![]()
![]()
Mada nigde u ugovoru to ne stoji,procitao sam ugovor od pocetka do kraja.
Kada sam pitao help desk gdje pise u ugovoru 24 mjeseca da moram biti korisnik,onda mi je neka ljubazna dama objasnila da sam na to pristao kada sam podnosio zahtjev,dal telefonski dal online.
Ne bih sada da radim ot,al sto se tice Sarajeva,za telemach vecinu posla rade podizvodjaci,sa cijim radnicima telemach nema nista.
Ono sto ja znam,kod telemacha su svi uposlenici uredno prijavljeni,dok kod ovih podizvodjaca vrlo malo je njih prijavljenih,tj.rade na crno.
Tapatalk 2
a to za rad na crno mi je rekla jedna od korisnica telemaha u zenici, koja u firmi koristi njihove usluge. navodno su joj sami monteri rekli da rade na crno i da nemaju gotovo nikakav kontakt sa telemahom, te da za sve nejasnoce kontatiraju direktno njihov help desk. vrlo moguce da se radi o nekom od podizvodjaca, jer sumnjam da bi telemah dozvolio sebi takve stvari. samo sto nisu svi u toku oko toga sa podizvodjacima (primjer moje kolegice iz zenice koja sve povezuje direktno sa telemahom). znas onu: drugi hebu, a ti se muzafere kupaj
-
azricax
#11993 Re: BHTelecom All About
Ako neko trazi ledenog
trenutno je na zasluzenoj kafici i molim Vas da ga ne uznemiravamo
:P
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
-
bob sap
#11994 Re: BHTelecom All About
Kakva je ultra smart tarifa? Ili da uzmem iz eroneta onu Full tarifu za cenera?
-
Bolonjac
#11995 Re: BHTelecom All About
jel samo meni ili su izbacili Pro7 i RTL ?? pa da im novi slogan bude BH Telecom "idemo nazad"
-
quarterback
#11996 Re: BHTelecom All About
bilo je obavjestenje prije par dana, izbaceni su svima
evo sada imam 3 mbit, ne znam moze li crni paradigm vise od toga ?
evo sada imam 3 mbit, ne znam moze li crni paradigm vise od toga ?
-
pathyeshme
#11997 Re: BHTelecom All About
Hajd čučni na bubreg i onda u skokovima na Telemachovu temu, pročešljaj zadnje 2-3 stranice pa se vrati ovamo i pričaj nam o stabilnosti.Strelac80 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nemoguce da vam svakodnevno,godinama i godinama,te brzine opadaju,pucaju,nisu nikada kako treba,i to svaki Boziji dan. Pitajte Asiklar korisnika foruma(on je taj bh telekom "predstavnik njihovih extra usluga i stabilnosti istih",koje reklamira na nasoj telemach temi,on zna vrlo dobro kako je bh telekom jako,jako stabilan net i brzine su uvijek kakve trebaju biti ,xdsl je to tehnologija,net je "extra",i brzine su,moje misljenje od srca: prahistorijske! Nemojte se bezzze ljutiti,tako vam je kako je ,to vam je istina,pa vi mozete sada komentirati sta god vam volja,uzalud vam! Jos citam da vam naplacuju i moja web tv 1.km mjesecno,mislim,kud ce veci cigani od njih,svojim korisnicima naplacivati uslugu ,koja bi trebala da ih slijeduje,bez obzira na paket-SRAMOTA Telekom_e
- Strelac80
#11998 Re: BHTelecom All About
procesljao sam sve na telemach temi,koristim telemach,i vrlo dobro znam sta je telekom a sta je telemach,prema tome,cucni ti i zna se sta treba da uradis!
- Halcyon
#11999 Re: BHTelecom All About
Odjebi s teme.Strelac80 wrote:procesljao sam sve na telemach temi,koristim telemach,i vrlo dobro znam sta je telekom a sta je telemach,prema tome,cucni ti i zna se sta treba da uradis!
- Strelac80