BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Jazzy.ba

#11751 Re: BHTelecom All About

Post by Jazzy.ba »

ivan-tz wrote:Zna li neko ako uzmes mobitel koji trazi onu mini sim card a ti koristio onu vecu, da li se moze nekako u bh telecomu izrezati ta kartica da ti je daju kao manju a da zadrzis isti broj mobitela?
Ili moras uzet potpuno novi bh telecom broj kada uzimas tu mini sim card?
Koji mobitel?

Idi u bilo koju poslovnicu telekoma izrežu ti je besplatno za 10 sekundi, ima alat kao hefterica, uvali je u to i pritisne, dobiješ manju karticu. Jedino ako se ne radi o nanosim za iPhone5.
pathyeshme wrote:Sarajevo (netflat10)

Image
Kad je povećana?
pathyeshme

#11752 Re: BHTelecom All About

Post by pathyeshme »

Evo prije dva sata :P
Jazzy.ba

#11753 Re: BHTelecom All About

Post by Jazzy.ba »

pathyeshme wrote:Evo prije dva sata :P
Jesi li restartovao modem, gasio palio ili ništa ne treba dirati?
guber90

#11754 Re: BHTelecom All About

Post by guber90 »

madFlava wrote:
guber90 wrote:Da li je neko na ovom Speedtouch 546 v6 ("ljepotan" sa slike :mrgreen: ) nasao gdje vidjeti ove detalje oko linije :D?
otvoris 192.168.1.254 , kliknes broadband connection, onda dsl connection i onda u gornjem desnom uglu details.

Mene interesuje, hocu li ja dobit do 10tog svoju brzinu ili poslije 10tog :D

evo sad rezultata netflat4 :D

Image
E aferim gdje ga iskopa, ala su zavukli :mrgreen:

Eh sada pitanje za 10 Mb/s, da li valja ovo sta ili da ga fijuknem u kantu :mrgreen: :
Image
Jazzy.ba

#11755 Re: BHTelecom All About

Post by Jazzy.ba »

Konačno su mi povećali. :D

Image

Sent from my iPhone using Tapatalk
pathyeshme

#11756 Re: BHTelecom All About

Post by pathyeshme »

Jazzy.ba wrote:Konačno su mi povećali. :D

Image

Slabo brate :D
Lain Coubert

#11757 Re: BHTelecom All About

Post by Lain Coubert »

Opet problem, radi mojawebtv, rade torrenti ekstra ali stranice spoto otvara, sve osim stranice Bh Telecoma. Šta je sad? :D
jaco_sa

#11758 Re: BHTelecom All About

Post by jaco_sa »

Lain Coubert wrote:Opet problem, radi mojawebtv, rade torrenti ekstra ali stranice spoto otvara, sve osim stranice Bh Telecoma. Šta je sad? :D
Houston, imamo problem... :D
van helsing

#11759 Re: BHTelecom All About

Post by van helsing »

Jazzy.ba wrote:Konačno su mi povećali. :D

Image

Jazzy,jel' se to javljas sa radnog mjesta? :lol:
Ovakva brzina bi mi mozda,ali mozda odgovarala. :grin:
Ono za online igrice i koji youtube klip. :D

Tapatalk 2
nastavnikhe

#11760 Re: BHTelecom All About

Post by nastavnikhe »

Nakon ovogo povećanaj brzina dobro bi bilo da se usmjerimo na Moja TV priču. Kolega iceman očekuje (a i mi svi) da će pomenuta usluga biti znatno bolja. Šta to znači!? Šta se u stvari očekuje!? Hm,možda bi se trebal i pitati šta to Telekom u ovom trenutku može uopće i ponuditi!?
prcnet

#11761 Re: BHTelecom All About

Post by prcnet »

Ima nas jos koliko hoces kojima nije promjenjena brzina.
rizibizi

#11762 Re: BHTelecom All About

Post by rizibizi »

nastavnikhe wrote:Nakon ovogo povećanaj brzina dobro bi bilo da se usmjerimo na Moja TV priču. Kolega iceman očekuje (a i mi svi) da će pomenuta usluga biti znatno bolja. Šta to znači!? Šta se u stvari očekuje!? Hm,možda bi se trebal i pitati šta to Telekom u ovom trenutku može uopće i ponuditi!?
Potpuno se slazem, ko se zali da mu nije povecano nek restarta ruter ili nek saceka dok dodje na red ne vidim sta se tu vise ima polemizirati osim ako ne radi,e onda se zalite. Zaista me interesuje sta ce uraditi, svasta mogu ponuditi sto se tice moja tv, prostora za poboljsanja ima u svakom pogledu definitivno kako u odnosu na konkurenciju tako i u odnosu na tehnologiju koju koriste. Dajte malo vise informacija.
nastavnikhe

#11763 Re: BHTelecom All About

Post by nastavnikhe »

prcnet wrote:Ima nas jos koliko hoces kojima nije promjenjena brzina.
Biće to riješeno u narednih par dana,to je jasno.
Asiklar

#11764 Re: BHTelecom All About

Post by Asiklar »

nastavnikhe wrote:Nakon ovogo povećanaj brzina dobro bi bilo da se usmjerimo na Moja TV priču. Kolega iceman očekuje (a i mi svi) da će pomenuta usluga biti znatno bolja. Šta to znači!? Šta se u stvari očekuje!? Hm,možda bi se trebal i pitati šta to Telekom u ovom trenutku može uopće i ponuditi!?
Ubrzo dolaze promjene. Iskreno ja kad sam cuo sta je u pitanju ostao sam bez teksta. Ima da ljubite svoje modeme. Ubrzo ....
wolfie

#11765 Re: BHTelecom All About

Post by wolfie »

ivan-tz wrote:Zna li neko ako uzmes mobitel koji trazi onu mini sim card a ti koristio onu vecu, da li se moze nekako u bh telecomu izrezati ta kartica da ti je daju kao manju a da zadrzis isti broj mobitela?
Rjesenje ti je izrezati postojecu, a uzeti TWIN SIM u Telecomu, 5 KM.
Referent za ONO i DSZ

#11766 Re: BHTelecom All About

Post by Referent za ONO i DSZ »

Ma sta moze biti, ne valja im infrastruktura da bi aplicirali bilo koje dodatno poboljsanje. I ovo sada dabogda da ispostuju, meni jos nisu. Za skySPORT nema sanse to nam je svima jasno. Para se odreci nece, i to je sasvim sigurno.(idu izbori) Sta preostaje, besplatni pozivi bajrinoj materi s tevhida a da nije u raomingu :D
Ili mozda DVA :shock: besplatna filma za mjesec dana po korisniku....neka poznata "svedska" produkcija.
BH telecom godinama, GODINAMA uzima pare od ljudi i preko stele se nekad placalo i dolazilo do broja a da jos radi na bakrenim paricama. I to skoro u cijelom starom gradu. Sta ces nema se, niti se ima u planu.

HS firma od juce, (nije da ih ja nesto gotivim) al treba da se zna u sve mahale starog grada provela optiku i nudi 30% jeftinije pakete u odnosu na BH telecom koji bi mnogi i prihvatili ali zbog fixne numeracije i monopola BH telecoma Moja tv se namece kao rjesenje.
Samo da potvrdim BHTelecom koristi onaj ko mora!
Asiklar

#11767 Re: BHTelecom All About

Post by Asiklar »

Referent za ONO i DSZ wrote:Ma sta moze biti, ne valja im infrastruktura da bi aplicirali bilo koje dodatno poboljsanje. I ovo sada dabogda da ispostuju, meni jos nisu. Za skySPORT nema sanse to nam je svima jasno. Para se odreci nece, i to je sasvim sigurno.(idu izbori) Sta preostaje, besplatni pozivi bajrinoj materi s tevhida a da nije u raomingu :D
Ili mozda DVA :shock: besplatna filma za mjesec dana po korisniku....neka poznata "svedska" produkcija.
BH telecom godinama, GODINAMA uzima pare od ljudi i preko stele se nekad placalo i dolazilo do broja a da jos radi na bakrenim paricama. I to skoro u cijelom starom gradu. Sta ces nema se, niti se ima u planu.

HS firma od juce, (nije da ih ja nesto gotivim) al treba da se zna u sve mahale starog grada provela optiku i nudi 30% jeftinije pakete u odnosu na BH telecom koji bi mnogi i prihvatili ali zbog fixne numeracije i monopola BH telecoma Moja tv se namece kao rjesenje.
Hajdarevicu niko te nista nije pitao. Kazem opsezne i sustinske promjene dolaze a tebi i tvom sefu ako to smeta ignorisi i razliguj sa teme. Spominjes neke bakarne parice i gluposti. Pojma nemas da je u Sarajevu skoro 70% optika i zato kus. Eno ti HS tema i tamo ih hvali na sva zvona.
HB_BHF

#11768 Re: BHTelecom All About

Post by HB_BHF »

Asiklar wrote:
Ubrzo dolaze promjene. Iskreno ja kad sam cuo sta je u pitanju ostao sam bez teksta. Ima da ljubite svoje modeme. Ubrzo ....
Haha nije dotle valjda došlo :D ... A promjene vezano za TV kanale ili za mojaTV internet korisnike?
Referent za ONO i DSZ

#11769 Re: BHTelecom All About

Post by Referent za ONO i DSZ »

:roll:

E dobro onda kad ti kazes, hocu.

Izvini :dance:
Asiklar

#11770 Re: BHTelecom All About

Post by Asiklar »

HB_BHF wrote:
Asiklar wrote:
Haha nije dotle valjda došlo :D ... A promjene vezano za TV kanale ili za mojaTV internet korisnike?
I jedno i drugo i to poprilicno a bice i po dzepu olaksano. Vise nista ne smijem reci. Vidjecete sve za koji dan na infu http://www.bih.net.ba ;)
Halcyon

#11771 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

Bolje da ti i @iceman2010 niste ništa ni pominjali, ovako samo postajemo nestrpljiviji. :D
Thug...

#11772 Re: BHTelecom All About

Post by Thug... »

Asiklar wrote:
Referent za ONO i DSZ wrote:Ma sta moze biti, ne valja im infrastruktura da bi aplicirali bilo koje dodatno poboljsanje. I ovo sada dabogda da ispostuju, meni jos nisu. Za skySPORT nema sanse to nam je svima jasno. Para se odreci nece, i to je sasvim sigurno.(idu izbori) Sta preostaje, besplatni pozivi bajrinoj materi s tevhida a da nije u raomingu :D

Hajdarevicu niko te nista nije pitao. Kazem opsezne i sustinske promjene dolaze a tebi i tvom sefu ako to smeta ignorisi i razliguj sa teme. Spominjes neke bakarne parice i gluposti. Pojma nemas da je u Sarajevu skoro 70% optika i zato kus. Eno ti HS tema i tamo ih hvali na sva zvona.
Rece lik koji trola po Telemach temi gdje ga isto niko nije nista pitao :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#11773 Re: BHTelecom All About

Post by JoseMujica »

Asiklar wrote:
I jedno i drugo i to poprilicno a bice i po dzepu olaksano. Vise nista ne smijem reci. Vidjecete sve za koji dan na infu http://www.bih.net.ba ;)
haj svaka ti dala za muštuluk...al da mi je prvo ovih 10Mbs dočekati bez bonus frustracije nogama ću se u guzove udarati
azricax

#11774 Re: BHTelecom All About

Post by azricax »

wolfie wrote:
Rjesenje ti je izrezati postojecu, a uzeti TWIN SIM u Telecomu, 5 KM.
Twin SIM uzimas ako ces koristiti jedan broj na dva mobitela, a ako ces samo u jednom onda se samo isjece tvoja postojeca kartica na bilo kojem salteru BH Telecom-a
Asiklar

#11775 Re: BHTelecom All About

Post by Asiklar »

Thug... wrote:
Asiklar wrote:

Rece lik koji trola po Telemach temi gdje ga isto niko nije nista pitao :lol:
Samo kad neko prozove BHT neosnovano...
Locked