BHT1 i utakmice reprezentacije BiH

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Treba li neko biti kaznjen na BHT1 zbog neprenosa utakmice Malta - BiH?

da
15
79%
ne
4
21%

Total votes: 19

Qler

Post by Qler »

kad je bilo svjetsko hebali ste sve BHT-u i Bahi i svima skupa zajedno kako lose prenose, kako nemaju pojma, kako im treba zabraniti da rade a kamoli da prenose i sta sve ne... a sad odjednom oni valjaju... da se ja pitam sad bi zabranio emitovanje utakimca bilo kojeg sporta pa da svi budu zadovoljni... majke mi sve vise uvidjam koliko je ona stara narodna tacna "narodu se ne moze ugoditi"

eto da bog da NTV99 prenosio sve tekme i nase lige, i reprezentacije, i spanske, talijanske, engleske i njemacke lige... da vam bude zanimljivije da gledate...
Jasho

Post by Jasho »

Drago mi je da OBN prenosi utakmicu i da je otkupio prava za istu i druge! Zašto? Zato što imaju neuporedivo kvalitetniji prijem slike i tona od BHT 1, a i oslobođeni smo Bahinog poplašenog urlikanja i samohvalisanja i ekskluzivnog prava da on putuje kao komentator sa Repkom!
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

:lol: baho ne vaja a ovi valjaju ?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Qler

Post by Qler »

ma meni je baho extra :) svidja mi se kad se uzivi.. nije mi jasno kako nekome smeta :) meni bolje to nego da isto mrtvac prica...
ZEKI-RIKI

#30 baho

Post by ZEKI-RIKI »

Qler wrote:ma meni je baho extra :) svidja mi se kad se uzivi.. nije mi jasno kako nekome smeta :) meni bolje to nego da isto mrtvac prica...
Ne znam da li ste citali ovu novu knjigu od novinara S.Sinanovica ``OD TIRANE DO MARAKANE``covjek je bio pravo blizu reprezentacije godinam i nagledao se bukvalno svega....
Covjek pise.. ne mogu da vjerujem da je BAHO :shock: toliko mocan da je NATJERAO bivseg/istina neomiljenog/MUSOVICA da podnese ostavku ,ko fol zbog pritiska javnosti...........ne mogu da vjerujem da je to moguce ,pa zbog cega onda postoji ovaj NSBIH :x ,i ti mocni PASALICI,USANOVICI,JELICI...kad BAHO :zzzz: smjenjuje selektora........
PS.Cestitka za vjecerasnju pobjedu,5:2,SLATKA 3 Boda na pocetku
Pozdrav
Igman

Post by Igman »

Ja bolesnih komentatora. Koje li su oni skole zavrsili pa im je rijecnik onako skracen. Malo, malo pa komentar, on je umoran, vidi se da je umoran, mora da je umoran, bas se umorio .... A tek sto se petljaju u taktiku, kao trebao je da uradi ovo, bilo bi dobro da uradi ovo, da ovog zamijeni, ovog ubaci, ovog prebaci ....Pa igre sistema, poceli smo 4-4-2 pa smo presli na 4-3-3 da bi zavrsili sa 4-2-4, a domaci su poceli sa 4-4-2 pa su nesto mijenjali na 4-3-3 pa onda na 5-4-1.....
Strava su kad pocnu sa informacijama iz prve ruke, rekao nam taksista, saznali smo od prijatelja ..... Pa kad pocnu da hvale nase navijace na Malti, prvo ih ima 1000, pa onda 500, pa na kraju 100. A sto su navijali, pa smo svi navijali, pa mogu zamisliti kako su u Bosni navijali. Pa imbecili tipa, Barbarez ce izaci iz igre, igrao bi on i cijelu utakmicu, igrao bi on i 120 min. ako treba ... Bla...bla...bla.... Smijesno, primitivno, jadno i cemerno.
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

"lijepo je vidjeti naseg kapitena" :lol:

"i nas kapiten ide van, ide na klupu, ide pod tus" :lol:
Diablo

Post by Diablo »

Ma dajte ljudi Baho je gigant naspram ove dvojice na OBN-u...on bar malo unese zivosti u utakmicu a ne ko ovi... mozda je najbolje da i nema tona kao sto je bilo prvih 10-15 min .....
"45 min KRAJ UTAKMICE" ????????????????????????????
:shock: :shock: :shock:
Post Reply