BHT promjenio logo
Moderator: anex
- iPod
#1 BHT promjenio logo
Evo izgleda je i BHT promjenio logo...

-
StupskaBitanga
#2 Re: BHT promjenio logo
Bzvz
Mislim taj prvobitni logo je kreirala Fabrika i uspostavilo se da je kopija logotipa nekakve turske kozmetičke firme ako me pamćenje dobro služi
A i na kraju krajeva zbog čega BHT1
Bolje i logičnije bi bilo da se zove BHT
Mislim taj prvobitni logo je kreirala Fabrika i uspostavilo se da je kopija logotipa nekakve turske kozmetičke firme ako me pamćenje dobro služi
A i na kraju krajeva zbog čega BHT1
Bolje i logičnije bi bilo da se zove BHT
-
zikmu
#3 Re: BHT promjenio logo
Sinoc gledam reprizu "sve u svemu" (ako se tako zove emisija) i ovo je promjena zbog 50godina televizije...
-
treger
#4 Re: BHT promjenio logo
super je promjenazikmu wrote:Sinoc gledam reprizu "sve u svemu" (ako se tako zove emisija) i ovo je promjena zbog 50godina televizije...
zaokružili ga i taman me podsjeti da kada dođem do bht, ugasim kanal
jer je logo potpuno isti kao na mom daljincu za gašenje tv-a
samo prelomljena crtica da bi dobio broj 1
- karanana
#5 Re: BHT promjenio logo
bezveze i jedan i drugi. ovaj novi se lose cropuje (jeli se tako kaze) na svijetloj podlozi pa kao da ga fali.
ona sinoc emisija je bila dobra. interesantni snimci sivog doma u izgradnji, djelica otoke, washingtonaca i alipasinog polja koje je u doba izgradnje sivog doma, cini mi se 73., bilo upravo to, samo jedno polje bez iceg ista.
ona sinoc emisija je bila dobra. interesantni snimci sivog doma u izgradnji, djelica otoke, washingtonaca i alipasinog polja koje je u doba izgradnje sivog doma, cini mi se 73., bilo upravo to, samo jedno polje bez iceg ista.
-
TalkTalkTalk
#6 Re: BHT promjenio logo
treger wrote:super je promjenazikmu wrote:Sinoc gledam reprizu "sve u svemu" (ako se tako zove emisija) i ovo je promjena zbog 50godina televizije...![]()
![]()
zaokružili ga i taman me podsjeti da kada dođem do bht, ugasim kanal
jer je logo potpuno isti kao na mom daljincu za gašenje tv-a
samo prelomljena crtica da bi dobio broj 1
hahahahah
-
neki
#8 Re: BHT promjenio logo
indesitov logo je ipak mladji od bht-ovogiPod wrote:![]()
![]()
![]()
-
Salonski Kriticar
#10 Re: BHT promjenio logo
Necu da ulazim u kvalitet loga (nemam visoko misljenje o tome), ali definitivno je prevelik za ekran.
Izgleda da je BHT-u velicina bitna.
Izgleda da je BHT-u velicina bitna.
- iPod
#11 Re: BHT promjenio logo
http://teve.ba/article/2449/bht-na-turksat-42e
BHT na satelitu Turksat 42E
Javnu ponudu koju je objavila Radio-televizija Bosne i Hercegovine (BHRT), radi emitovanja u Evropu preko komunikacijskih satelita, dobio je Türksat A.Ş.
Prema tenderu koji je održan u Sarajevu i okončan 29. aprila 2011.godine, državna televizija Bosne i Hercegovine (BHRT) će svoje radio-televizijsko i emitovanje u Evropi obavljati preko Türksat satelita.
Pored toga Türksat A.Ş. planira formiranje uplink centra u Bosni i Hercegovini, te da zajedno sa ovom zemljom obavlja televizijsko emitovanje iz drugih zemalja Balkana u vidu paketa, u Evropu i svijet.
Turksat satelit se nalazi na poziciji 42 stepena istočno. Već od ranije na ovom satelitu se emitira televizijski program TVSA.
BHT na satelitu Turksat 42E
Javnu ponudu koju je objavila Radio-televizija Bosne i Hercegovine (BHRT), radi emitovanja u Evropu preko komunikacijskih satelita, dobio je Türksat A.Ş.
Prema tenderu koji je održan u Sarajevu i okončan 29. aprila 2011.godine, državna televizija Bosne i Hercegovine (BHRT) će svoje radio-televizijsko i emitovanje u Evropi obavljati preko Türksat satelita.
Pored toga Türksat A.Ş. planira formiranje uplink centra u Bosni i Hercegovini, te da zajedno sa ovom zemljom obavlja televizijsko emitovanje iz drugih zemalja Balkana u vidu paketa, u Evropu i svijet.
Turksat satelit se nalazi na poziciji 42 stepena istočno. Već od ranije na ovom satelitu se emitira televizijski program TVSA.