BHT poslao Breni molbu na zastupa BiH na Eurosongu

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

ranija

#1 BHT poslao Breni molbu na zastupa BiH na Eurosongu

Post by ranija »

Čelnici Televizije Bosne i Hercegovine ponudili su našoj najvećoj estradnoj zvezdi Lepoj Breni da bude njihov predstavnik na predstojećoj „Pesmi Evrovizije“ koja će se održati u maju naredne godine u „Areni“.

Za njih bi bila velika čast da Brena prihvati ponudu i odabere saradnike koji bi joj uradili pesmu po meri „Evrovizije“. Posle pobede Marije Šerifović na „Pesmi Evrovizije“ 2007, Evropljani su zaista sve više zainteresovani za izvođače koji dolaze iz krajeva eks-Jugoslavije. Ponuda je upravo stigla u „Grand produkciju“, čiji je Brena suvlasnik, i veoma ozbiljno se razmišlja o njoj.
- Za sada nisam sigurna da ću prihvatiti ovu zaista lepu ponudu. Moramo svi dobro da razmislimo i da potom donesemo odluku. Svakako je velika čast što sam izabrana da predstavljam Bosnu i Hercegovinu na „Pesmi Evrovizije“ koja će se održati u Beogradu. Bila bi to prilika da se predstavim publici širom Evrope u najlepšem svetlu. Za sada samo razmatram ponudu - rekla nam je Lepa Brena.
BLIC
JEDRILICA

Post by JEDRILICA »

Ma ja nek bude u duetu sa Tomsonom!
ranija

Post by ranija »

tako kazu komsije. jutros citala Blic online i nasla ovo.
dioklecian

Post by dioklecian »

ako je istina, onda mogu samo reci; boze dragi nikad kraja PRIMITIVIZMU.
bhxxl

Post by bhxxl »

jel ovo dno ili ima jos ?
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 11:21, edited 1 time in total.
vedderedi

Post by vedderedi »

Sta ce pjevat, BUM CILE BUM?
dark side of the moon

Post by dark side of the moon »

nemojte mi tako za rodicu govorit :D
Edin H.

Post by Edin H. »

JEDRILICA wrote:Ma ja nek bude u duetu sa Tomsonom!
:thumbup:
pljuskavice

Post by pljuskavice »

Ja sam čula u ponedjeljak priču kako su pozvali i Laku.
:D :D :D :D :D
milano

Post by milano »

ma jebo euroviziju. To je postala smotra ruskofonskih zemalja iz isocnog bloka. Kad je mogla ruslana i srbija da pobijedi, sto ne bin mogla Brena. Kod nas u Italiji nema vise Eurovizije zbog prrava na reklame. Zadnji put smo bili 97 sa pjesmom FIUMMI DI PAROLE a pjevacica je bila JALISSE. Kakva pjesma. Inace prava za reklame su fol, jednostavno ne ucestvujemo zbog neuspjeha zapada u srazu sa istocnim poganima barbarskim. Ai italijanska muzika je najbolja na svijetu. Ionako imamo San Remo.
cica maca

Post by cica maca »

Mislim da nije losa ideja poslati nekog pjevaca narodne muzike na Evroviziju, pa to se, htjeli mi to ili ne, najvise na Balkanu slusa. Ja sam za to da posaljemo Halida beslica, Harisa Dzinovica, po mogucnosti u duetu sa Selmom Bajrami. Kako bi se samo svi balkanci nalozili da salju 12 bodova iz svih krajeva Evrope :-D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

besana wrote:Ako je istina ja ću tražiti da mi ponište državljanstvo.
Mene Brena neće predstavljati, :x :x :x :x :x :x :x
Neelix

Post by Neelix »

neka brene ba :D
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll: Sto ba, dobro se ona drzi...ima tu jos kuveta :D
incognito071

Post by incognito071 »

And now for Bosnia and Hercegovina.................Fahreta Jahic with the song
'Joj sto volim uske pantalone' aka "Boy, I sure like these tight jeans"

:D :D
nerko13

Post by nerko13 »

LEPA BRENA..koja je 92. godine u najkrvavije vrijeme rata u brckom posjetila svoj "rodni kraj" i skupa sa krvnikom mladicem pozirala ispred tadasnjeg hotela galeb za srpske kamere, govoreci kako se ponosi na odbranu svog grada... na tu LEPU BRENU misle ovi nasi iz BHT?????
ako je ta, onda kao sto gore neko vec spomenu, zatrazit od od idiota da me ispisu iz drzavljanstva bosne i hercegovine.......

kao da mi nemamo dovoljno svojih pravih umjetnika..kao da nam treba neka ofucana kurava koja je radilo to sto sam naveo..... da bi samo par godina poslije dosla u tuzlu i plakala i molila za oprost, polozila cvijece na spomenik poginulima u tz itd.itd.

na tu LEPU BRENU se misli, ili se ja varam.....
koja sprdnja od drzave, koji maloumnici i debili....
to oni misle sa brenom od srbije dobiti 12 poena ili sta???? hahahahahha
znaci dvanestka za brenu... svaka cast idiotizmu.. sve vise i vise sam uvjeren da je svemir ogranicen, ali bosansko-hercegovacka glupost sigurno nije......
streber007

Post by streber007 »

ja kao cuo da ce ici emina jahovic...pa se fatao za glavu
ali sada molim boga da to bude emina jahovic....

ako je birati izmedju dva zla....

a zar nije red za hrvate sada da idu?
Sensei

Post by Sensei »

milano wrote:ma jebo euroviziju. To je postala smotra ruskofonskih zemalja iz isocnog bloka. Kad je mogla ruslana i srbija da pobijedi, sto ne bin mogla Brena. Kod nas u Italiji nema vise Eurovizije zbog prrava na reklame. Zadnji put smo bili 97 sa pjesmom FIUMMI DI PAROLE a pjevacica je bila JALISSE. Kakva pjesma. Inace prava za reklame su fol, jednostavno ne ucestvujemo zbog neuspjeha zapada u srazu sa istocnim poganima barbarskim. Ai italijanska muzika je najbolja na svijetu. Ionako imamo San Remo.
e jebi ga sad
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

i ja kad sam procitala da ide lepa brena nisam mogla vjerovati... :x

zar nije direktor bht neki covjek postavljen od strane snsd? ako jeste, onda me ovaj prijedlog i ne cudi... :oops:
Sit svega

Post by Sit svega »

Baš kada pomisliš da ova država ne može niže, pokažu ti kako ipak može.
trica-fr

Post by trica-fr »

ako nije patka, onda je to bruka i sramota, fuj!!!!!
zena21

Post by zena21 »

vedderedi wrote:Sta ce pjevat, BUM CILE BUM?
mislim da ce pije biti Cacak, Cacak... :lol: :lol: :lol:
nerko13

Post by nerko13 »

MISLE NA OVU BRENU??????

Image

Već duže vrijeme Lepa Brena se pokušava „oprati“ od raznoraznih prozivki da je tokom ratnih godina posjetila i pjevala pripadnicima četničke vojske fašističke tvorevine "republike srpske", na ratištu oko Brčkog i Bijeljine. Svjedoci iz Semberije, tvrde da je Fahreta obišla linije sa najzloglasnijim komadantima spomenute vojske..

Brena je došla u Bijeljinu sa Milošom Bojanićem. Primio ih je komandant Semberske brigade i tada je dala izjavu za TV "republike srpske". Tom prilikom je obećala i da će kupiti uniforme za spomenutu brigadu.

Nakon toga je otišla u rodno Brčko. Cijelo vrijeme je bila u uniformi- kaže jedan od bijeljinskih ratnih snimatelja.

E sad, zašto sve to Brena opovrgava i želi zaboraviti, a svjedoke ubijediti da ne vjeruju svojim očima i ušima, totalno je besmisleno. Bit će po onoj narodnoj: Ako laže koza, ne laže rog! I kad god Brenka veli da nije posjetila srpsko-četničke vojnike u BiH, oni joj puste TV snimak na nekoj od TV stanica.
Thomas25

#25 ma kakva brena

Post by Thomas25 »

ma kakva Brena!!
To su patke. Piše u Expressu da nekakv pjevač iz Viteza predstavlja BiH, pa neki dan piše da Duško Kuliš ide na Eurosong...
Samo bacanje prašine u oči...
Post Reply