Ako jeste onda im stvarno kolektivno treba bojkotovati pretplatu pa nek se jebu."Bez pregovora ako otimaju Kosovo"
Tomislav Nikolić poručio u Kragujevcu da neće više biti pregovora sa EU ako Zapad ostane pri tome da Srbiji otme Kosovo.
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke je večeras na predizbornom skupu u sali kragujevačkog sportskog centra "Jezero", kojem je prisustvovalo oko 5.000 ljudi, istakao da SRS nikada neće pristati na nezavisnost Kosova i dodao da na vlasti ne može biti niko ko na to pristaje.
"Nemam nameru da vas prevarim. U Ustavu Srbije piše da je Kosovo sastavni deo Srbije i šta ja tu imam da izmišljam kada ste vi tako odlučili na referendumu", kazao je Nikolić i dodao da se može dogoditi da "sila proglasi nezavisnost Kosova" ali da tada počinje borba.
"Mi nećemo ratovati. Niti možemo niti hoćemo", rekao je Nikolić i istakao da srpska deca neće ratovati ni u stranim zemljama u misija u Avganistanu ili Iraku jer za to nema potrebe.
Prema njegovim rečima, sledi sednica Skupštine Srbije posvećena Kosovu na kojoj će svaki političar reći šta planira da uradi u slučaju proglašenja nezavisnosti nakon čega će građani odlučiti za koga da glasaju.
"Kosovo i Metohija neka budu zavet svakog građanina Srbije", istakao je Nikolić i dodao da će poruka onim zemljama koje eventualno priznaju nezavisnost pokrajine: "Sa vama samo na odstojanju. Vi ste nam izvadili srce".
On je naglasio da hoće da bude predsednik koji će smeti da izađe pred građane u svako doba i da građanima neće da obećava ono što ne može da ispuni.
"Mnogo puta smo izlazili na izbore, ali ovo je odlučna borba, 20. januara će se odrzati odlučna bitka i vi ćete odlučiti o sudbini Srbije", poručio je predsednički kandidat SRS-a biračima sa skupa u Kragujevcu.
On je istakao i da je predizbornu kampanju počeo iz dubine srpske zemlje, iz borskih rudnika kako bi pokazao za koga se bori i dodao da
se bori za najsirmašnije i najugroženije, za decu koja nemaju pare da se školuju i penzionere koji nemaju para da se leče.
"Ja nikoga ne mrzim. Voleo bih da ujedinim Srbiju ne da je razdvajam", kazao je Nikolić.
Na skupu su govorili funkcioneri SRS-a Aleksandar Vučić, Nataša Jovanović, Dragan Todorović, Jorgovanka Tabaković i Miroslav Mirčić, kao i predsednik Stranke srpskog jedinstva Borislav Pelević, predsednik opštine Svilajnac Dobrivoje Budimirović Bidža i pisac Brana Crnčević koji su pozvali građane da glasaju za Tomislava Nikolića.
Svi govornici su oko vrata imali beli šal na kojem je bio ispisan slogan pod kojim će SRS voditi kampanju: "Nikolić: Svim srcem za predsednika".
Nikolić je na binu izašao sa pobednicom ovogodišnje Evrovizije Marijom Šerifović, koja je otpevala pobedničku pesmu "Molitva", a devojčica Sofija Mićić otpevala je pesmu "Tamo daleko".
Na skupu u hali "Jezero" pročitana je i poruka podrške predsednika SRS-a Vojislava Šešelja koji se nalazi u pritvoru Haškog tribunala, koji je naveo da Srbija ima prijatelje u svetu i da je predsednik Ruske federacije Vladimir Putin "moćan zaštitnik i veliki prijatelj Srbije".
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=277970
BHT novogodisnji program i srpska radikalna stranka
Moderator: anex
-
mostarac
#1 BHT novogodisnji program i srpska radikalna stranka
Da li je istina da nas ova spodoba "zabavlja" u novogodisnjem programu BHT1?
Last edited by mostarac on 27/12/2007 03:41, edited 1 time in total.
-
mostarac
izguglah i istina je
Jebote ovo ANTI BHT1
i jos imaju obraza traziti da im se plati pretplata.

Da ne govorim o Miroslavu Skori (Srusicemo opet Stari Most).
Emitovanje: BHT1, ponedjeljak,
31. 12. 2007. u 21.00
''Pod sjajem zvijezda'' naziv je novogodišnjeg programa BHT1, koji će biti emitovan u ponedjeljak, od 21.00. Priča je o šarolikom društvu koje u poznatom kafiću na gradskom trgu dočekuje Novu godinu. Sve se odvija pod budnim okom konobara u kafeu, koji svojim duhovitim komentarima ''pretresaju'' okupljeno društvo. U muzičkom dijelu programa učestvuju: Narodni i tamburaški orkestar MP BHRT, Tereza Kesovija, Miroslav Škoro, Lale Petrović, Ivo Gamulin Gianni, Al' Dino, Maja Tatić, Marija Šerifović, Regina, Laka, Marija Šestić, Dado Topić. Pod sjajem zvijezda u novogodišnjoj noći na BHT 1 zasjaće i zvijezde narodne muzike Dragan Kojić Keba, Hanka Paldum, Semir Cerić Koke... uz humorističke vinjete glumačkog para Jasenka Pašića i Damira Kusture.
http://www.bhrt.ba/index.php?option=com ... Itemid=927
Jebote ovo ANTI BHT1
i jos imaju obraza traziti da im se plati pretplata.
- Bosanac sa dna kace
kako se moze izganjat da se ne placa TV pretplata?
P.S. moze EU bez Srbije al Srbija ne moze bez EU, koji debili
-
DUREX
Treba joj tuki na panj... ako se pojavi...
Inace, prica se da je Mario Serifovic Deenov guzni... Dakle, mogla bi zajedno o istom trosku.
Mada, nastranu sala... jos jedan pokazatelj sta balijska stoka moze da proguta... sve za dobru zabavu... i zlatne kasike... da mogu lakse da jedu govna... Cetnici i ustase ce da ih zabavljaju na Novu Godinu... ali... ALI, ko jebe to, jer tu je i Koke, a bogami i Hanka!!!... "Ona naj (odvojeno) bolje pIjeva... i ja nju naj (odvojeno) bolje volim da slusam... jer naj (pa opet)bolje pijeva" (ovo bi bio prosjecan komentar jednoga balije, nakon sto ste ga uputili u ovu raspravu, navodeci imena, razloge, kurce, palce...)
Mater im balijsku jebem... i njima i onome ko ih nauci da jedu govna... zlatnim kasikama... kako je znao reci...
Vazno je da su ubili Deda Mraza...
... A to, sto ce im se ustase i cetnici izdrkavati po tintarama u "najludjoj noci"
... to nema veze... Jer tu je i Koke... i Hanka.... A i Keba...
P.S. Deset, Devet, Osam..... Tri, Dva, Jedan.... NULE, jedne...
Inace, prica se da je Mario Serifovic Deenov guzni... Dakle, mogla bi zajedno o istom trosku.
Mada, nastranu sala... jos jedan pokazatelj sta balijska stoka moze da proguta... sve za dobru zabavu... i zlatne kasike... da mogu lakse da jedu govna... Cetnici i ustase ce da ih zabavljaju na Novu Godinu... ali... ALI, ko jebe to, jer tu je i Koke, a bogami i Hanka!!!... "Ona naj (odvojeno) bolje pIjeva... i ja nju naj (odvojeno) bolje volim da slusam... jer naj (pa opet)bolje pijeva" (ovo bi bio prosjecan komentar jednoga balije, nakon sto ste ga uputili u ovu raspravu, navodeci imena, razloge, kurce, palce...)
Mater im balijsku jebem... i njima i onome ko ih nauci da jedu govna... zlatnim kasikama... kako je znao reci...
Vazno je da su ubili Deda Mraza...
P.S. Deset, Devet, Osam..... Tri, Dva, Jedan.... NULE, jedne...
- Bosanac sa dna kace
ma dajte da se makar proba nesto ucinit kao po pitanju Konrad Adenauer fondacije.
-
emmiirr
Bosanac sa dna kace wrote:ma dajte da se makar proba nesto ucinit kao po pitanju Konrad Adenauer fondacije.
Nek neko sastavi i posalje pismo urednici magazina Dani i nekom poznatijem novinaru Avaza, nece biti problema, sigurno ce adekvatno popratiti.
Pozdrav
-
piskerernest
marija šerifović pjevala na skupu SRS,i gdje je tu problem.ta stranka postoji i u našoj državi,ima zastupnike u parlamentu.ima ljudi kojima ne smeta što je pjevala na takvom skupu,oni koji su simpatizeri SRS,vjerovatno i većini u RS to nije problem,a i RS je u BiH
-
piskerernest
a ž. joksimović i njegova izjava na evroviziji u turskoj,osveta turcima,pa opet je redovan gost na našim televizijamahousewife wrote:A šta je sa onim dizanjem tri prsta na eurovizijskom takmičenju? Pa nismo valjda tek sad skontali ko je marija šerifović...
- RIZVA
neka onda nasa fina omladina i dalje idu na koncerte kova zeljka j. i ostalih zdronfulja s one strane drine, i da ne zaboravim i onog zeljka samardzica, more on kurcu pricati "ja mostarac" "bosna je divna" "ljudi su topli i fini" boli njih rintuka, samo im daj para
-
in33sa
Mnogi tu cinjenicu, ocito, zaboravljaju.piskerernest wrote:marija šerifović pjevala na skupu SRS,i gdje je tu problem.ta stranka postoji i u našoj državi,ima zastupnike u parlamentu.ima ljudi kojima ne smeta što je pjevala na takvom skupu,oni koji su simpatizeri SRS,vjerovatno i većini u RS to nije problem,a i RS je u BiH
-
mostarac
ima ljudi kojima ne smeta sta se desilo u Prijedoru, Srebrenici, Mostaru, Sarajevu pa to nije razlog da dovedemo na TV za novogodisnji program ili bilo kakav program Thompsona, Riblju Corbu, Karadzica, Mladica, Tutu, Stelu i ekipu.in33sa wrote:Mnogi tu cinjenicu, ocito, zaboravljaju.piskerernest wrote:marija šerifović pjevala na skupu SRS,i gdje je tu problem.ta stranka postoji i u našoj državi,ima zastupnike u parlamentu.ima ljudi kojima ne smeta što je pjevala na takvom skupu,oni koji su simpatizeri SRS,vjerovatno i većini u RS to nije problem,a i RS je u BiH
problem ove zemlje generalno je sto ljudi uopste nisu shvatili razliku izmedju demokratije i anarhije. Demokratija nije pravo svakoga da javno u eter kaze ono sta misli i sprovodi svoje ideje. To je anarhija.
-
in33sa
Pa u ovoj drzavi ima puno ljudi koji zele slusati Boru Corbu, Thompsona, Mariju Serifovic i ostale.
A ti i slicni tebi nikako da shvatite da su vremena nametanja i hegemonije odavno prosla.
Hajde shvati da BiH nije tvoja privatna drzava, niti privatna drzava tvojih istomisljenika.
Kad u bih ne bude onih koji zele slusati i Mariju Serifovic, onda nje i nece biti na malim ekranima.. a do tada... moooolitva
A ti i slicni tebi nikako da shvatite da su vremena nametanja i hegemonije odavno prosla.
Hajde shvati da BiH nije tvoja privatna drzava, niti privatna drzava tvojih istomisljenika.
Kad u bih ne bude onih koji zele slusati i Mariju Serifovic, onda nje i nece biti na malim ekranima.. a do tada... moooolitva
-
mostarac
u bih ima recimo puno ljudi koji bi volili da voditeljice gole vode dnevnik pa se to ipak ne radi 
Iskreno ja slusam Riblju Corbu i mislim da je Bora Djordjevic kao muzicar zaista velik lik, ali ono sto ja radim u svojoj sobi nije isto kao i dovesti boru djordjevica na TV.
Zasto onda ne napraviti koncert Cece na Kosevu?
Upravo o tom sam i govorio kad sam rekao da je ovde pojam demokratije shvacen kao anarhija i to je problem.
Iskreno ja slusam Riblju Corbu i mislim da je Bora Djordjevic kao muzicar zaista velik lik, ali ono sto ja radim u svojoj sobi nije isto kao i dovesti boru djordjevica na TV.
Upravo o tom sam i govorio kad sam rekao da je ovde pojam demokratije shvacen kao anarhija i to je problem.
Last edited by mostarac on 27/12/2007 23:46, edited 1 time in total.
-
in33sa
I uostalom, ne vidim uopste u cemu je problem.
Marija pjevala na skupu SRS-a, vjerovatno za pare. I sta sad?
I Dino Merlin je Ceci u sred rata prodao onu pjesmu o jednom gradu, sto je vjecno mlad (u Zlajinoj varijanti) i zove se Beograd (na Cecin nacin) pa??
I dalje je patriota i omiljeni bosnjacki muzicar.
I niko ni glasa o tome.
A sad je kao Marija nepozeljna... ma dajte ljudi, odmorite malo.
I Dino Merlin je Ceci u sred rata prodao onu pjesmu o jednom gradu, sto je vjecno mlad (u Zlajinoj varijanti) i zove se Beograd (na Cecin nacin) pa??
I niko ni glasa o tome.
-
in33sa
Pa ne volim ni ja Mariju, cak mi opasno ide na jetru samom pojavom. Ali ako je ljudi zele slusati, onda zele.mostarac wrote:u bih ima recimo puno ljudi koji bi volili da voditeljice gole vode dnevnik pa se to ipak ne radi
Vi tjerate neki inat koji nema veze sa realnoscu, cinjenica.
Realnost ove zemlje je takva kakva je, mozes je prihvatiti ili i dalje jurisati na vjetrenjace. Nema treceg.
- Irm@
mah ko josh gleda bht1...neki pametni ciko izmislio daljinski... a hvala Bogu ima i kablovska... ja ne pamtim kad sam prebacila na bht...ne znam ni na kom mi je kanalu... a Marija Serifovic...odlicna pjevacica sa jos boljim glasovnim sposobnostima 
-
mostarac
mariji ovo nije prvi gaf i daleko od toga da ja imam pozitivno misljenje o Dini Merlinu, al Dino je ipak lik koji je odavde i ja da znam Dino nikad nije nikoga uvrijedio ili nacionalno ili bilo kako drugacije, a Marija je neko ko je iz inostranstva, pjeva na predizbornim skupovima stranke koja ovu zemlju cak ne priznaje kao drzavu i mi je dovedemo na drzavnu televiziju da ona "uvelica" novogodisnji program. Da ne govorim sto su vecina ljudi koji nas kao trebaju zabavljati za novu godinu dovuceni iz inostranstva, tj. komsijskih drzava kao da u ovoj zemlji nema ko da napravi novogodisnji program, a mi smo ti koji uzimaju filmske nagrade sirom svijeta, a ne komsije, pa nije moguce da se niko ne moze naci da rezira sa nasim ljudima SVIH NACIONALNOSTI dobar novogodisnji program.in33sa wrote:I uostalom, ne vidim uopste u cemu je problem.
I niko ni glasa o tome.
Napominjem i da mi tu pretplatu a i samim tim taj novogodisnji program placamo.
- sffovac
nek im je reko, sto se ti bunis, jesil ti turcin ?piskerernest wrote:a ž. joksimović i njegova izjava na evroviziji u turskoj,osveta turcima,pa opet je redovan gost na našim televizijamahousewife wrote:A šta je sa onim dizanjem tri prsta na eurovizijskom takmičenju? Pa nismo valjda tek sad skontali ko je marija šerifović...
-
piskerernest
dino merlin prije 7-8 godina u zenici na koncertu pozdravlja publiku između ostalog i selamom,time automatski vrijeđa sve one koji su na njegovom koncertu a nisu muslimani.mostarac wrote:mariji ovo nije prvi gaf i daleko od toga da ja imam pozitivno misljenje o Dini Merlinu, al Dino je ipak lik koji je odavde i ja da znam Dino nikad nije nikoga uvrijedio ili nacionalno ili bilo kako drugacije, a Marija je neko ko je iz inostranstva, pjeva na predizbornim skupovima stranke koja ovu zemlju cak ne priznaje kao drzavu i mi je dovedemo na drzavnu televiziju da ona "uvelica" novogodisnji program. Da ne govorim sto su vecina ljudi koji nas kao trebaju zabavljati za novu godinu dovuceni iz inostranstva, tj. komsijskih drzava kao da u ovoj zemlji nema ko da napravi novogodisnji program, a mi smo ti koji uzimaju filmske nagrade sirom svijeta, a ne komsije, pa nije moguce da se niko ne moze naci da rezira sa nasim ljudima SVIH NACIONALNOSTI dobar novogodisnji program.in33sa wrote:I uostalom, ne vidim uopste u cemu je problem.
I niko ni glasa o tome.
Napominjem i da mi tu pretplatu a i samim tim taj novogodisnji program placamo.
ista stvar i kod marije,biti na konceetu SRS je odbojno za svakog ko ima malo pameti,a i nije srbin
- van Basten
a vidim u današnjoj extri da će gledatelje državne televizije države BiH, za koju valjda i izdvajamo onu pretplatu od 6KM, pored već elaborirane Marije zabavljavti ništa manji "bosanac" Dragan Kojić Keba
BHT će izgleda iamti novogodišnji program na kojem će im pozaviditi i PTC
BHT će izgleda iamti novogodišnji program na kojem će im pozaviditi i PTC
-
vektor68
Evo nesta iz proslog mjeseca
Za SDSS zapjevala Marija Šerifović
http://www.javno.com/hr/hrvatska/clanak.php?id=100296
a ovo su slikice sa predizbornog koncerta
http://www.javno.com/foto.php?id=13&rbr ... drf=179754
Cura ili sta je vec , pjeva kome hoce i kad hoce , dal za pare ili ne - njen problem ,siguran sam da nece gratis zapjevati na BHT-u , a bas ce je biti predivno vidjeti u NG noci kad se bude zahvaljivala BH gledateljstvu sto glasase za molitvu i dobi onomad xx points , a glasaci od nje pozdrav i mahanje sa 3 prstica u znak zahvale .
a sve cestitke i jedno veliko hvala i uredniku zabavnog i muzičkog programa BHT Dejanu Kukriću, i nadamo se skorom dolasku Ere Ojdanica ili nekog drugog pevaca SU sajkacu s one strane Drine sto ostade duzan Sarajevu koncert ili koju pesmu ....
Za SDSS zapjevala Marija Šerifović
http://www.javno.com/hr/hrvatska/clanak.php?id=100296
a ovo su slikice sa predizbornog koncerta
http://www.javno.com/foto.php?id=13&rbr ... drf=179754
Cura ili sta je vec , pjeva kome hoce i kad hoce , dal za pare ili ne - njen problem ,siguran sam da nece gratis zapjevati na BHT-u , a bas ce je biti predivno vidjeti u NG noci kad se bude zahvaljivala BH gledateljstvu sto glasase za molitvu i dobi onomad xx points , a glasaci od nje pozdrav i mahanje sa 3 prstica u znak zahvale .
a sve cestitke i jedno veliko hvala i uredniku zabavnog i muzičkog programa BHT Dejanu Kukriću, i nadamo se skorom dolasku Ere Ojdanica ili nekog drugog pevaca SU sajkacu s one strane Drine sto ostade duzan Sarajevu koncert ili koju pesmu ....