BHT HD
Moderator: anex
-
edin_the
#401 Re: BHT HD
Zar ne misliš da bi prvo trebao kontaktirati provajdera?
- Nogatrans
#402 Re: BHT HD
Eh kad bi Premijer Liga BiH bila u HD-u.
- irac300
#403 Re: BHT HD
Pa da fino vidimo svaku rupu, svaki krtičnjak na terenu.Nogatrans wrote:Eh kad bi Premijer Liga BiH bila u HD-u.
- luckylaka
#404 Re: BHT HD
Stvarno mi nije jasno kakvih sve kretena ima zaposlenih na ovoj BHt.Nakon 20 polatih e mail poruka niko se ne sjetiti odgovoriti.Pa jebote urednici CNN-a odgovore,urednici Fox-a odgovore,odgovorno u Adidas odgovore...stotine drugih odgovaraju na pitanja samo je ovim lesinarima to tezak posao.Ja smradova .
-
doff
#405 Re: BHT HD
^^
To tebi ko nije jasno da se u BiH još uvijek komunicira preko protokola, mail servis je viša škola...
To tebi ko nije jasno da se u BiH još uvijek komunicira preko protokola, mail servis je viša škola...
- luckylaka
#406 Re: BHT HD
Pa jebem ga valjda je njima u interesu da komuniciraju sa narodom.Nasao sam i na njihovom web sajtu da imaju ugovor o saradnji sa iptv Nettv plus ali ovi nama nude neki signal da prakticno od sport nista ne mozes pogledati.Sramota me sto utakmice reprezentacije moram gledati na sport club Slo ili traziti na Skysport.Kakav Hd nidze veze ovdje s tim sto ostali kanali recimo Facetv,Tv1 o srpskim da ne pricam imaju odlicnu sliku.doff wrote:^^
- BHF_Manijak
#407 Re: BHT HD
Laki navikni se da kod nas rijetko ko odgovara na mailove, cak i oni kojima je to posao, tipa nakvih PR-ova qraca palaca i ostalih...
Sta sam puta ostao uskracen za odgovor, to ti je cudo jedno.
Dok sam recimo dobivao odgovore od njemackih firmi, koje su na nivou kod nas nekog lokalnog granapa, ali znaju ljudi pos'o... 
Sta sam puta ostao uskracen za odgovor, to ti je cudo jedno.
- Šveđanin
#408 Re: Odg: BHT HD
Laki za dijasporu nema bht hd signala, vec obicni. A obicni je katastrofa.
Hd signal je dobar, lijepo izgleda slika. Ne krade te niko vec je tako dugo vremena.
Skickat från min iPhone via Tapatalk
Hd signal je dobar, lijepo izgleda slika. Ne krade te niko vec je tako dugo vremena.
- luckylaka
#409 Re: BHT HD
Navikao sam se i pored toga sto imaju nesto kao pitajte BHt al jednostavno niko te ne jebe ni 1%.Podavno sam poslao email na adresu Al jezzera ljudi prvo potvrdili da su primili email i kazu odgovorice u roku 24 sata,kada je bila frka za BiH dresove slao email na adresu Adidasa ljudi odgovorili u najkracem mogucem roku,posaljem email americkoj ambasad ljudi potvrde da su primili email...ovi nasi se izgleda osjecaju mocnije od svih ovih navedeniBHF_Manijak wrote:Laki navikni se da kod nas rijetko ko odgovara na mailove, cak i oni kojima je to posao, tipa nakvih PR-ova qraca palaca i ostalih...![]()
![]()
Sta sam puta ostao uskracen za odgovor, to ti je cudo jedno.Dok sam recimo dobivao odgovore od njemackih firmi, koje su na nivou kod nas nekog lokalnog granapa, ali znaju ljudi pos'o...
- luckylaka
#410 Re: Odg: BHT HD
,,Svedanin,,evo stigao odgovor od nekoga iz BHt dakle kontaktirajte vase iptv servise navodno su oni krivci za los signal BHT.......Postovani,Šveđanin wrote:Laki za dijasporu nema bht hd signala, vec obicni. A obicni je katastrofa.
odgovor na vase pitanje morate potraziti od odgovornih u NETtv plus. BHT distribuira isti signal za sve kablovske i iptv i u tehnickom smislu ne moze praviti nikakvu razliku, jednima da saljemo cist signal, a drugima los, tako nesto jednostavno je nemoguce cak i da zelimo napraviti razliku medju operaterima.
Zato vas molimo da se obratite ili na adresu NETtv plus ili njihovim zastupnicima od kojih ste kupili paket.
LP
Multimedija BHRT
- cenecimoveocino
#411 Re: BHT HD
Utakmica u HDu,slika I ton su odlicni kod mene.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
-
doff
#412 Re: BHT HD
Koliko ja mogu primijetit i iz studija ide HD, barem je velika razlika u kvalitetu slike BHT SD i BHT HD
-
stigo amidza
#413 Re: Odg: BHT HD
luckylaka wrote: odgovor na vase pitanje morate potraziti od odgovornih u NETtv plus. BHT distribuira isti signal za sve kablovske i iptv i u tehnickom smislu ne moze praviti nikakvu razliku, jednima da saljemo cist signal, a drugima los, tako nesto jednostavno je nemoguce cak i da zelimo napraviti razliku medju operaterima.
Zato vas molimo da se obratite ili na adresu NETtv plus ili njihovim zastupnicima od kojih ste kupili paket.
LP
Multimedija BHRT
Ovo je takva laz da bi dobila Nobelovu nagradu za laz samo kad bi bila ta disciplina. BHT ne isporucuje nikom nista i operateri se moraju na razne nacine snalaziti za signal i moliti, a i dobro platiti da bi se postavila oprema u BHT-u i tako primili makar malo kvalitetniji signal.
- luckylaka
#414 Re: Odg: BHT HD
Eto ne znam jeli laz ili nije meni su tako odgovorili i znam da mi imamo signal BHt kojeg bi se postidjele i neke lokalne tv kuce.Stvarno sramota sta nam nudi drzavna tv kuca(naravno ako je do njih,ako je do ovih drugih izvinjavam se javno urednicima BHT)stigo amidza wrote:luckylaka wrote: odgovor na vase pitanje morate potraziti od odgovornih u NETtv plus. BHT distribuira isti signal za sve kablovske i iptv i u tehnickom smislu ne moze praviti nikakvu razliku, jednima da saljemo cist signal, a drugima los, tako nesto jednostavno je nemoguce cak i da zelimo napraviti razliku medju operaterima.
LP
Multimedija BHRT
Ovo je takva laz da bi dobila Nobelovu nagradu za laz samo kad bi bila ta disciplina. BHT ne isporucuje nikom nista i operateri se moraju na razne nacine snalaziti za signal i moliti, a i dobro platiti da bi se postavila oprema u BHT-u i tako primili makar malo kvalitetniji signal.
-
stigo amidza
#415 Re: BHT HD
Ma slucajno znam muke jarana kojem je posao dobaviti kvalitetan signal i sta je sve prolazio s njima iz BHT-a i FTV-a. Da bi dobio kvalitetan signal moras postaviti opremu kod njih, ali ako hoces postaviti opremu onda moras platiti da je postavis, a oni sami ne zele isporuciti kvalitetniji signal,a u isto vrijeme prijete regulatornom zbog "sabotiranja" javnog servisa. Bruka...
- Kal El
#416 Re: BHT HD
Ma izvan BiH niko neće dobiti HD signal 
- cenecimoveocino
#417 Re: BHT HD
Utakmica uredno u HDu,nemam zamjerku
- navedeni
#418 Re: BHT HD
odlično je bilocenecimoveocino wrote:Utakmica uredno u HDu,nemam zamjerku
- dinooh
#419 Re: BHT HD
I u BiH rijetko ko. Dok je SP bilo u HD u Eronetu, sada nista.Kal El wrote:Ma izvan BiH niko neće dobiti HD signal
- daky585
#421 Re: BHT HD
Naravno, ide SP u rukometu u HD. Čini mi se da su nabavili opremu pa da i studijske emisije prije utakmice idu u HD.
- daky585
#422 Re: BHT HD
Evo je i Kolinda u HD.
Polako prelaze u potpunosti u HD. Razlika između SD i HD kanala:

- MTV
#423 Re: BHT HD
40 HD kamera
13 sati zivog HD programa
Snimka iz helikoptera
angazovano 250 radnika BHT-a
Razmjena preko EBU mreze (kao Eurovizija)
http://www.bhrt.ba/vijesti/religija/bhr ... pe-franje/
Sta su sve napisali ovo zvuči kao naučna fantastika za BHT. Jos kad bi sva oprema bila njihova a ne iznajmljena imali bi 0-24h HD kanal.
13 sati zivog HD programa
Snimka iz helikoptera
angazovano 250 radnika BHT-a
Razmjena preko EBU mreze (kao Eurovizija)
http://www.bhrt.ba/vijesti/religija/bhr ... pe-franje/
Sta su sve napisali ovo zvuči kao naučna fantastika za BHT. Jos kad bi sva oprema bila njihova a ne iznajmljena imali bi 0-24h HD kanal.
-
lokalni_razdjevicar
#424 Re: BHT HD
veoma lose i prijenos i polozaj kamera
- cenecimoveocino
#425 Re: BHT HD
Kamera iz helikoptera