BHT Dnevnik - petak, 07.09. - otkazan?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
nutty

#1 BHT Dnevnik - petak, 07.09. - otkazan?

Post by nutty »

wow... jednom u pet mjeseci okrenem na bht u 7 i vidim da nema Dnevnika... Na ttx kazu da su vijesti bile u dva i nesto i da ce sljedece vijesti biti u 10 veceras...

a ja jednom u tri godine očekivao da vidim jednu specifičnu vijest... i to je javni servis...

kako? je li to ovoj kuci u sastavu javnog servisa dozvoljeno otkazati sav informativni program? je li to RAK jos uvijek na odmoru?

zašto umjesto dnevnika trebam cuti kretena od sportskog komentatora koji je umislio da je pjevac sportskih sevdalinki (oooooooooo i aaaaaaaaa)? Slovo O uspije razvuci na 20 sekundi... je li to iko primijetio?

kad ga spomenuh, procitao sam jutros odlican post... radilo se o košarkaškoj utakmici Teletović-Holanđani (a ne Nizozemska - BiH). Navodno, ovaj je komentator zaboravio spomenuti BiH, već je Teletović igrao protiv Holanđana (navedeno je, a provjerio sam i istina je, da su dvije holandske provincije poput nasih kantona, te da se Nizozemska sastoji od još 10 provincija koje se ne smiju nazivati Holandijom). moj dodatak - je li ikad ovaj kreten davao relevantne informacije o sportistima koje spominje? njemu je mrsko i njihova imena proguglati, dati osnovne informacije o godinama, mjestu rođenja, dosadašnjim uspjesima... naučiti kako se njihova imena izgovaraju...

Maaa... Geniiiijaaaalnooo...

Trebali bismo pokrenuti ozbiljnu peticiju za zabranu naplate takse i ukidanje svih budžetskih medijskih krvopija.... Očito ne žele paziti na naše novce, pa nek se od sada financiraju od reklama (a ja definitivno neću gledati top-shopove, reklame za deterdžente, uloške, pelene, banke i sredstva za mršavljenje)...

upravo gledam... dnevnik je izostavljen, ali sponzorisani burzovni izvjestaj je tu!!!! fuj!!!!!!!!
Better Man

#2 Re: BHT Dnevnik - petak, 07.09. - otkazan?

Post by Better Man »

Pa, valjda su preče utakmice naših nogometnih reprezentacija!
shiny

#3 Re: BHT Dnevnik - petak, 07.09. - otkazan?

Post by shiny »

Naravno da je preča ova utakmica! Da je nisu prenosili, bilo bi, što nisu prenosili! Nikad narodu udovoljiti.
It_is_a_Leclerc

#4 Re: BHT Dnevnik - petak, 07.09. - otkazan?

Post by It_is_a_Leclerc »

Đe problem ?!

Jel bio Dnevnik u 18 h, u poluvremenu utakmice ?! Jest !
Prema tome. :)

Pobrkao si žestoko neke stvari. Fudbalsku utakmicu je komentarisao Igor Kristić, a košarkašku Vladislav Majer. To su, ako me matematika dobro služi, dvije različite osobe.

:dance:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#5 Re: BHT Dnevnik - petak, 07.09. - otkazan?

Post by plain vanilla »

shiny wrote:Naravno da je preča ova utakmica! Da je nisu prenosili, bilo bi, što nisu prenosili! Nikad narodu udovoljiti.
:thumbup:
pOZz

#6 Re: BHT Dnevnik - petak, 07.09. - otkazan?

Post by pOZz »

nutty wrote:kad ga spomenuh, procitao sam jutros odlican post... radilo se o košarkaškoj utakmici Teletović-Holanđani (a ne Nizozemska - BiH). Navodno, ovaj je komentator zaboravio spomenuti BiH, već je Teletović igrao protiv Holanđana (navedeno je, a provjerio sam i istina je, da su dvije holandske provincije poput nasih kantona, te da se Nizozemska sastoji od još 10 provincija koje se ne smiju nazivati Holandijom).
:shock: :shock: :shock:

Ti si genije. :thumbup:
irac300

#7 Re: BHT Dnevnik - petak, 07.09. - otkazan?

Post by irac300 »

Ti k'o da si čekao dobitnu kombinaciju lotta, pa si navro na taj dnevnik. Pa bar danas nije problem pogledati vijesti, imaš milion tv stanica, internet...Puno bi im više 'ebavalo sve po spisku da su izostavili utakmicu, nego tvoj dnevnik, prema tome, žao mi je, ali ovo je demokratsko društvo, odlučuje većina. :D
Post Reply