BHFanaticosi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ZgradaSibica

#126 Re: BHFanaticosi

Post by ZgradaSibica »

Vidis da si me pogresno shvatio, od prvog posta sam pohvalio BHF za mnogo toga. Takodjer nisam rekao da treba bjezati od belaja nego naprotiv, treba uvijek pruzati otpor. Procitaj mi opet postove mozda skontas.

PS: U Turskoj gdje ti nisi bio vjerovatno su uhapseni isti ti ljudi sto i ti nazivas indijancima, a BHF se i tada povukao...To je moja poenta, previse ljudi nemaju muda. A vodja prvi, i onda 4-5 ljudi oko vodje. Cast izuzetcima.
tapeta_10

#127 Re: BHFanaticosi

Post by tapeta_10 »

ZgradaSibica wrote:Vidis da si me pogresno shvatio, od prvog posta sam pohvalio BHF za mnogo toga. Takodjer nisam rekao da treba bjezati od belaja nego naprotiv, treba uvijek pruzati otpor. Procitaj mi opet postove mozda skontas.

PS: U Turskoj gdje ti nisi bio vjerovatno su uhapseni isti ti ljudi sto i ti nazivas indijancima, a BHF se i tada povukao...To je moja poenta, previse ljudi nemaju muda. A vodja prvi, i onda 4-5 ljudi oko vodje. Cast izuzetcima.

zasto se krijes ispod nika zasto se ne prestavis ko si jer mnogo znas o sefi, da ti nije sefa zenu skinu na msn ? pa si mnogo ljut na njega, jer kazes da sefa nema muda? nemas ti pojma o njmu dali ima muda ili ne, ali da je bezu muda sigurno nebi bio vodja.ili kako se postaje vodja, posto si u fazonu nekom navijackom?
Casual_boy

#128 Re: BHFanaticosi

Post by Casual_boy »

pa ocito da imas kompleks od BHF-a ili od sefe ! kao sto je momak iznad napisao svi bi da ste BHF kad igraci dodju slave sa nama a kada treba jebat savezu i ciri mater ( inace ciro je izjavio da bosna nikad nece imati reprezentaciju ) onda niko nece da je BHF mi smo tad huligani seljaci dijasporske picke itd itd

GADITE MI SE !
BHF_Manijak

#129 Re: BHFanaticosi

Post by BHF_Manijak »

Iako su mi na poetku bili jako draga i simpaticna grupa, kako stoji i u nicku, no jos kao grupa morate pure jesti da bi zadobili respekt ostalih, uglavnom se sve svodi na Slike ima, tona nema! Sramotno mi je bilo u barazu protiv Portugala u Zenici da stojim sa ljudima na istoj tribini, oni udaljeni 15tak metara od mene a da ne cujem sta likovi pjevaju?! Pa ima li iko avaza u toj grupi od 100-200 ljudi?! A to nije samo slucaj u Zenici protiv Portugala nego i na ostalim tekmama, kakva je frupa koja ne moze animirati da bar ta tribina komplet zagrmi, da navija?! I nemojte samo molim vas sad one suplje kako su na sjeveru penzioneri, djeca, zene, indijanci itd...Idem po tekmama, znam kako stvari hodaju, tako da mojne meni te price...

Druga stvar je repertoar pjesama, na kojem morate podhitno poraditi, ne znam da imate 5 pjesama, a kao grupa vec postojite skoroo 10 godina, prije ste mogli furati savez napolje, sad ne moze ni to, ono Bosna je sampion je nesto najdebilnije sto se moglo poceti furati, ok pitarska furka, ali oni jesu bili sampioni, ali Bosna, sampion? Cega?! U kuglanju, karlingu?!
Vjerujem da ima tu bar 3-4 momka koji su jaki na papiru i koji mogu skontati solidne pjesme i melodije, ali vama je furka uzeti vec postojecu pjesmu od neke navijacke grupe i samo tekst zamjeniti sa BH, Bosna, BHF ili nesto slicno...Momci ako ste s vec prihvatili posla onda to i ozbiljno shvatite i radite na tome, kao grupa uvijek morate nove pjesme kontati, fazone, i slicno, kao sto so sa koreografijama radite, koje su vam i najjaca strana! :wink:
denimb

#130 Re: BHFanaticosi

Post by denimb »

[/quote]Mali djecace moj... 88 sam isao Sarajevo gledati - ti nisi bio ni u planu, 1993 sam bio na liniji - ti bio u mudima, 1995e sam gledao Bosnu protiv Albaniji a 2010 sam isao gledati Bosnu u Portugalu sa sinom.
I lazes ko stoka kada kazes da nije bila frka sa murijom u Portugalu, stajao sam mirno sa strane i posmatrao kako 20tak momaka krecu prema muriji u onome tunelu a specijalna policija mase pendrecima.
Sefalija i jos 3-4 momka stoje skroz gore na onome salteru i deru se vracajte se. I to je moja poenta kako taj tip uvijek smiruje situaciju i kako uvijek povlaci drustvo (primjer Tirana,primjer Lisabon, primjer tekma neki dan u Zenici) i zato nema muda. A ti si obicni indijanac sto se ovdje kurcis, jel mu mozda dudlas?[/quote]

To je ono sto ti ne shvatas...
Ne kontas neke stvari...

Vi..indijanci, koji se prikljucite nama ste krivi za vecinu stvari koje se dese nema...primjer Frankfurt korteo po gradu, prikljucile su se mnoge "mame sa djecom" babe dide i vi ostali...neka, fino je to...al kada mi kao grupa naletimo na provokacije od strane domacih ultras firmi kao sto se desilo u Frankfurtu, sta trebamo uraditi? Ugroziti zivote te djece? Hooligani ne gledaju ko je sa nama nego redom udaraju...a to Sefa i ekipa nije dozvolila da se desi...pa su samo "iskulirali" provokacije i nastavili dalje svojim putem...

U Zenici ste "vi" indijanci u dzekinim dresovima prvi pobjegli od murije...
Nisu vasi ljudi zavrsili u policijskim podrumima MUP-a nego opet BHF...

Ima tako tih situacija, svi bi da su BHF u dobrim trenutcima, u onim trenutcima kada u 120 minuti protiv Rumunije u Zenici BHF slavi sa navijacima....a ostale tribine prazne...a kad je belaj onda serete po BHFu.

zato, ne seri po BHFu jer nemas validnih argumenata...a ovo sto petljas privatni zivot naseg vodje sa grupom ti je jadno..

Uzivaj...

http://youtu.be/Vqq1L9I2Ph0[/quote]

Ocigledno se radi o mnogo ozbiljnoj navijackoj grupi kada su "indijanci" jedini koje privlacite :skoljka:

Nego, niti vas gotivim niti mrzim, ali dajem vam maksimalno jos 3-4 godine postojanja cisto zbog toga sto se svaka kuca na losim temeljima sama od sebe srusi.
Vodite pogresnu "politiku" kao navijacka skupina i to je ono sto vas izjeda iznutra, i unistava imidz kod ostalih navijaca, pardon, indijanaca :-)
Locked