kako bh telekom utiče na zdravlje građana:
Od početka naredne godine slijede korekcije cijena fiksnih telefonskih usluga u "BH Telecomu". Uz obrazloženje da se taj potez mora učiniti u sklopu takozvane treće faze rebalansa cijena fiksne telefonije, ono što će građani najviše osjetiti jeste povećanje cijene pretplate.
Tako će ona umjesto sadašnjih šest iznositi 7,49 KM, bez PDV-a. Pojeftinit će usluga priključivanja na "BH Line" mrežu, sa 80 na 60 KM po priključku, te razgovori između raznih mrežnih grupa, a mjesni saobraćaj unutar mreže "BH Telecoma", kao i pozivi iz fiksne mreže prema drugim mobilnim mrežama u BiH, ostaju na sadašnjem nivou, piše Dnevni avaz, a prenosi biznis.ba.
No, zato se povećava cijena poziva sa fiksne na mobilnu mrežu unutar "BH Telecoma", pa će u periodu takozvanog slabog saobraćaja, od 19 do 7 sati, po minuti iznositi 0,072 KM, a u periodu jakog saobraćaja 0,144 KM.U "BH Telecomu" tvrde da će cijena nove pretplate odgovarati utrošku 320 minuta razgovora unutar mjesne mreže u periodu slabog saobraćaja, što je sat više u odnosu na sadašnju ponudu.
bh telekom i zdravlje
Moderator: anex
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
al kako će mama s tetkama pričatobuca wrote:odjavite kucni telefon i vozdra. nema tv pretplate i nek nas telekom povuce za hmmmmm ....rukav. ionako svi imaju mob
ja ne znam što sam ja
vanzemaljac...
nemam potrebe ni sa kim preko telefona pričati
imam mns majl sms na kraju krajeva tu je i skajp
al drago babama zavrtiti
-
obuca
pa eto kad bi raja pocela otkazivat razmisljali bi oni drugacije. cuj molim te sad kad su svi prikljucili tel. oni pojeftine prikljucak. ma majku im njihovukomi wrote:begovi iz telekoma tvrde da je ovo potez za naše dobro koji će se pokazati dobrim tek 3 koljeno u budućnosti za uposlenike telekoma