bh telekom i zdravlje

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
efa štzngrm

#1 bh telekom i zdravlje

Post by efa štzngrm »

kako bh telekom utiče na zdravlje građana:

Od početka naredne godine slijede korekcije cijena fiksnih telefonskih usluga u "BH Telecomu". Uz obrazloženje da se taj potez mora učiniti u sklopu takozvane treće faze rebalansa cijena fiksne telefonije, ono što će građani najviše osjetiti jeste povećanje cijene pretplate.

Tako će ona umjesto sadašnjih šest iznositi 7,49 KM, bez PDV-a. Pojeftinit će usluga priključivanja na "BH Line" mrežu, sa 80 na 60 KM po priključku, te razgovori između raznih mrežnih grupa, a mjesni saobraćaj unutar mreže "BH Telecoma", kao i pozivi iz fiksne mreže prema drugim mobilnim mrežama u BiH, ostaju na sadašnjem nivou, piše Dnevni avaz, a prenosi biznis.ba.

No, zato se povećava cijena poziva sa fiksne na mobilnu mrežu unutar "BH Telecoma", pa će u periodu takozvanog slabog saobraćaja, od 19 do 7 sati, po minuti iznositi 0,072 KM, a u periodu jakog saobraćaja 0,144 KM.U "BH Telecomu" tvrde da će cijena nove pretplate odgovarati utrošku 320 minuta razgovora unutar mjesne mreže u periodu slabog saobraćaja, što je sat više u odnosu na sadašnju ponudu.
terapija

Post by terapija »

Sto ih neko ne kupi vec jednom, pa da napokon dobijemo nesto za silne pare sto im dajemo svaki mjesec
obuca

Post by obuca »

odjavite kucni telefon i vozdra. nema tv pretplate i nek nas telekom povuce za hmmmmm ....rukav. ionako svi imaju mob
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

obuca wrote:odjavite kucni telefon i vozdra. nema tv pretplate i nek nas telekom povuce za hmmmmm ....rukav. ionako svi imaju mob
al kako će mama s tetkama pričat :roll:

ja ne znam što sam ja

vanzemaljac...
nemam potrebe ni sa kim preko telefona pričati

imam mns majl sms na kraju krajeva tu je i skajp

al drago babama zavrtiti :roll: i pričati o markovim konacima :-?
obuca

Post by obuca »

ja vec dugo planiram odjaviti jer mi stvarno ne treba. svaki mjesec stigne racun: pretplata, ono za ko fol tv, pdv i bla bla. ne treba mi. tetkama i ostalima kupiti ultru :D stoga vozdra teledžon
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

begovi iz telekoma tvrde da je ovo potez za naše dobro koji će se pokazati dobrim tek 3 koljeno u budućnosti za uposlenike telekoma

:roll:
obuca

Post by obuca »

komi wrote:begovi iz telekoma tvrde da je ovo potez za naše dobro koji će se pokazati dobrim tek 3 koljeno u budućnosti za uposlenike telekoma

:roll:
pa eto kad bi raja pocela otkazivat razmisljali bi oni drugacije. cuj molim te sad kad su svi prikljucili tel. oni pojeftine prikljucak. ma majku im njihovu
Post Reply