BH Telecom uskoro T-COM.ba?
- giga
#1 BH Telecom uskoro T-COM.ba?
Izmedju ostalog:
Dr. Christian Schwartz-Schilling je od 1982. do 1992. MINISTAR POŠTA I TELEKOMUNIKACIJA. Član je CDU (Kriščanska demokratska unija) od 1960. godine, a CDU je prije par sedmica dobila izbore u Njemačkoj, kao i svog kancelara (Angela Merkel).
DAKLE:
Bye bye BH Telecom, "DOBRO" DOSAO T-COM.ba !
A takodjer preporucujem da pogledate:
http://www.nic.ba/stream/popis/?slovo=T
Dr. Christian Schwartz-Schilling je od 1982. do 1992. MINISTAR POŠTA I TELEKOMUNIKACIJA. Član je CDU (Kriščanska demokratska unija) od 1960. godine, a CDU je prije par sedmica dobila izbore u Njemačkoj, kao i svog kancelara (Angela Merkel).
DAKLE:
Last edited by giga on 30/10/2005 00:51, edited 1 time in total.
- perke
#2 Re: BH Telecom uskoro T-COM.ba
razne konekcije kontamgiga wrote:Izmedju ostalog:
DAKLE:
mozes li to malo jasnije
osim toga one domene su odavno registrovane
- giga
pretpostavka je da ako želiš preuzeti telekomunikacijsko blago jedne države
šalješ bivšeg 10-godišnjeg ministra telekomunikacija u tu zemlju na poziciju vladara (što VP kod nas i jeste)
ponavljam - pretpostavka
kod nas ljudi, nažalost, još uvijek ne razumiju da je telekomunikacijski prostor neke države najveće blago koje ta zemlja ima u modernom vremenu
šalješ bivšeg 10-godišnjeg ministra telekomunikacija u tu zemlju na poziciju vladara (što VP kod nas i jeste)
ponavljam - pretpostavka
kod nas ljudi, nažalost, još uvijek ne razumiju da je telekomunikacijski prostor neke države najveće blago koje ta zemlja ima u modernom vremenu
- perke
ahgiga wrote:pretpostavka je da ako želiš preuzeti telekomunikacijsko blago jedne države
šalješ bivšeg 10-godišnjeg ministra telekomunikacija u tu zemlju na poziciju vladara (što VP kod nas i jeste) te zemlje
ponavljam - pretpostavka
Esdaun
puno to ti nesto pretpostavljas
-
St.Germain
Schwartz-Schilling je koliko znam predsjednik udruzenja za ugrozene narode pa kako cemo to uklopiti u ovu teoriju zavjere 
-
St.Germain
sorry za visak ironije na postu na ovoj i drugoj temi, ali ja stvarno ne mogu da budem toliko paranoidan pa da pomislim da preuzimanje Bh Telekoma ima veze sa novimn VP-om...giga wrote:nije nikakva teorija zavjere
nije neciji privatni interes da kupuje telekom, to su drzavni interesi, a njegovi vlastiti, skupa sa njegovim profesionalnim iskustvom, nadam se da ce nam koristiti
-
paauk
mi jos nismo nista popusili, tj nismo prodali nista od tih telekomunikacija, ali smo na dobrom putu da popusimo mislim cak da nam je put pusenja jedinimojsije wrote:Bosanci vidim da ste i vi popušili telekomunikacije kao i mi u Hrvatskoj (ne učite na tuđim greškama).
Jedno pitanje ako ima netko upućen.
Dali ste skupa s telekomunikacijama prodali i infrastrukturu tj.žicu do kuća ?
-
paauk
mi jos nismo nista popusili, tj nismo prodali nista od tih telekomunikacija, ali smo na dobrom putu da popusimo mislim cak da nam je put pusenja jedinimojsije wrote:Bosanci vidim da ste i vi popušili telekomunikacije kao i mi u Hrvatskoj (ne učite na tuđim greškama).
Jedno pitanje ako ima netko upućen.
Dali ste skupa s telekomunikacijama prodali i infrastrukturu tj.žicu do kuća ?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Sjećam se. Napustio tv. emisiju u kojoj je kao gost bio i onaj četnik...eto, zaboravih mu ime, napustio njemačko ministrovanje iz protesta zarad Bosne, bio medijator...kumio i molio...godinama, na kraju je nešto malo uprskao u vezi sa obrazovanjem u SB kantonu, ali sam zaboravio šta ono bijaše. Ipak, najbolji je od svih ostalih kandidata. Veza bh. telekomunikacije-njegovo eventualno visoko/specijalno predstavljanje- ne mogu da vjerujem da to ima veze. Pomozi bože da Kristijan može!
-
joker
Pa moze imati smisla. Jos kad uzmemo u obzir postupke CRA, mozaik se slaze...giga wrote:pretpostavka je da ako želiš preuzeti telekomunikacijsko blago jedne države
ponavljam - pretpostavka