BH Telecom
-
ernest
#1 BH Telecom
neki dan sam trazio broj prosekture Bare na ptt informacijama: kazem ja: molim vas prosektura Bare, kaze ona: oprostite, kako ste rekli. prosektura Bare, ponovih. ona: ja to nemam, mozete li molim vas jos jednom ponovit. Mislim: kako da ne, i nemam pametnijeg posla u ovom trenutku, govorim: P-R-O-S-E-K-T-U-R-A Bare, cekam. ona: nemam to. ja: kako nemate, pa jucer sam dobio taj broj od vas. tri sekunde muka. zaista ne znam. da to nema neki drugi naziv. rekoh: tja, mrtvacnica Bare. ONA:::: pa, sto odmah ne kazete mrtvacnica, kao da ja moram znati!!!!!! automatska tajnica: molim, zapisite broj nula...tri...tri...
- karanana
#2 Re: BH Telecom
koga si tamo trazio? da se opkladim: ti okreno ali ti se niko nije javio?ernest wrote:neki dan sam trazio broj prosekture Bare na ptt informacijama: kazem ja: molim vas prosektura Bare, kaze ona: oprostite, kako ste rekli. prosektura Bare, ponovih. ona: ja to nemam, mozete li molim vas jos jednom ponovit. Mislim: kako da ne, i nemam pametnijeg posla u ovom trenutku, govorim: P-R-O-S-E-K-T-U-R-A Bare, cekam. ona: nemam to. ja: kako nemate, pa jucer sam dobio taj broj od vas. tri sekunde muka. zaista ne znam. da to nema neki drugi naziv. rekoh: tja, mrtvacnica Bare. ONA:::: pa, sto odmah ne kazete mrtvacnica, kao da ja moram znati!!!!!! automatska tajnica: molim, zapisite broj nula...tri...tri...
-
costacurta
Pa gdje se zagubi od jučerkako nemate, pa jucer sam dobio taj broj od vas
-
rashomon
Hehehehehehehe!Vingo wrote:komi wrote:tako ti je to
ako se mimo konkursa zapošljavaju ljudi po babu i stričevima
Naravno operaterka na centrali bi morala znati sta znaci prosektura.....I kasirka u samoposluzi...
koji bullshit & kurcenje.....
A kad jednom novinaru diletantu počneš pričati o tome kako je termin "treći svijet" pogrešan, blijedo te gleda!