BH Telecom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ernest

#1 BH Telecom

Post by ernest »

neki dan sam trazio broj prosekture Bare na ptt informacijama: kazem ja: molim vas prosektura Bare, kaze ona: oprostite, kako ste rekli. prosektura Bare, ponovih. ona: ja to nemam, mozete li molim vas jos jednom ponovit. Mislim: kako da ne, i nemam pametnijeg posla u ovom trenutku, govorim: P-R-O-S-E-K-T-U-R-A Bare, cekam. ona: nemam to. ja: kako nemate, pa jucer sam dobio taj broj od vas. tri sekunde muka. zaista ne znam. da to nema neki drugi naziv. rekoh: tja, mrtvacnica Bare. ONA:::: pa, sto odmah ne kazete mrtvacnica, kao da ja moram znati!!!!!! automatska tajnica: molim, zapisite broj nula...tri...tri...
karanana

#2 Re: BH Telecom

Post by karanana »

ernest wrote:neki dan sam trazio broj prosekture Bare na ptt informacijama: kazem ja: molim vas prosektura Bare, kaze ona: oprostite, kako ste rekli. prosektura Bare, ponovih. ona: ja to nemam, mozete li molim vas jos jednom ponovit. Mislim: kako da ne, i nemam pametnijeg posla u ovom trenutku, govorim: P-R-O-S-E-K-T-U-R-A Bare, cekam. ona: nemam to. ja: kako nemate, pa jucer sam dobio taj broj od vas. tri sekunde muka. zaista ne znam. da to nema neki drugi naziv. rekoh: tja, mrtvacnica Bare. ONA:::: pa, sto odmah ne kazete mrtvacnica, kao da ja moram znati!!!!!! automatska tajnica: molim, zapisite broj nula...tri...tri...
koga si tamo trazio? da se opkladim: ti okreno ali ti se niko nije javio?
ernest

Post by ernest »

fulio si temu!!!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

tako ti je to

ako se mimo konkursa zapošljavaju ljudi po babu i stričevima
gap

Post by gap »

Probajte dobiti 1444 kao broj gdje kao pružaju pomoć korisnicima. Napamet ćete naučiti melodiju jer transfer traje jedno dva i po sata i na kraju vas izbace. BH telecom = jad od firme.
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Kolko su dionice danas ??? .... :D
Vingo

Post by Vingo »

komi wrote:tako ti je to

Naravno operaterka na centrali bi morala znati sta znaci prosektura.....I kasirka u samoposluzi...
koji bullshit & kurcenje..... :zzzz:
costacurta

Post by costacurta »

kako nemate, pa jucer sam dobio taj broj od vas
Pa gdje se zagubi od jučer :shock: :shock: !?
rashomon

Post by rashomon »

Vingo wrote:
komi wrote:tako ti je to

Naravno operaterka na centrali bi morala znati sta znaci prosektura.....I kasirka u samoposluzi...
koji bullshit & kurcenje..... :zzzz:
Hehehehehehehe!

A kad jednom novinaru diletantu počneš pričati o tome kako je termin "treći svijet" pogrešan, blijedo te gleda!

:D :D :D
bug

Post by bug »

ne bih da psujem al :D
serempo im se u stau! :oops: :D bagra nesposobna :D
Post Reply