bh telecom?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HomeArt

#1 bh telecom?

Post by HomeArt »

Zna li neko kad ce vise privatizacija bh telecom-a?
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Sho...osh ga to kupiti :D ?
Pooll

Post by Pooll »

A zar nije vec privatizovan? :P
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Je...piratizovan, sve gusari rade u njemu ...:D.
RPM

Post by RPM »

koliko mi je poznato bila je "mala privatizacija" i tada je plasirano mozda 10% dionica, "velika" privatizacija ce tek nastupiti ali tu su u igri veliki igraci ... nesto kao u Cro ...
HomeArt

Post by HomeArt »

Ma interesira me kad ce nas vise prestat pravit budalama za nase pare. Sve se nesto fale kako imaju naj ovo naj ono. Ko da su sve hajvani ovdje pa ne vide kako rade telecomi u normalnom svijetu.
Prenj

Post by Prenj »

Gdje li je @T da nam objasni kako smo svi u krivu i kako je BH Telekom jedna mrak firma :D
RPM

Post by RPM »

sto ne rekoste da trebamo "nekog" popljuvat' ... :D :D
rei

Post by rei »

RPM wrote:sto ne rekoste da trebamo "nekog" popljuvat' ... :D :D

hahah :lol: prestroj se na strani svih :lol:
mostarac

Post by mostarac »

obzirom da je i ovakav BH Telecom kakv danas jeste uplatio 167 miliona prosle godine u Budezt Federacije, sto iznosi 15% ja se nadam da ga nece privatizovat i da ce nas "pravit budalama", mada to nije do BH Telecoma jer sve sto BH Telecom nudi na trzistu odredjuje Vlada FBiH, a ne BH Telecom. Npr. godinu dana prije telecoma eronet je izbacio karticu za mibtel u vrijednosti kredita 10 KM. Mislite da su u BH Telecomu glupi da ne znaju da bi i oni morali to odmah uraditi u cilju sto boljeg nastupa u trzisnoj utakmici? NE. Jednostavno Vlada FBIH im nije dozvolila i jos hiljadu drugih stvari. jednostavno mi svi koristenjem usluga BH Telecoma finasiramo dijelom ovu drzavu, a na nama je da sprijecimo da se ta lova potrosi uzalud i u lopovluk, a neka nama BH Telecoma u drzavnom vlasnistvu, jer tih 167 miliona manjka u budzetu bi svi itekako osjetili, jer npr. HT Mostar je prosle godine uplatio 600.000 KM dakle 300 puta manje nego BH Telecom. To se negdje moralo namiriti i Vlada je jednostavno namirila preko BH Telecoma, a HT Mostar i Aluminij i Eronet finansiraju klubove iz zapodnohercegovackih sela + Zrinjski dok mi korisnici usluga BH Telecoma gospodo finansiramo penzionere i sportiste sa podrucja djelovanja HT Mostar i Eroneta, a to je sve do vlasti, a ne do BH Telecoma, jer oni u vlasti su se tako dogovorili.
P.S: Nemam nista sa BH Telecomom ali znam na koji nacin posluje i sta se radi.
Post Reply