bh telecom?
-
HomeArt
#1 bh telecom?
Zna li neko kad ce vise privatizacija bh telecom-a?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Sho...osh ga to kupiti
?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Je...piratizovan, sve gusari rade u njemu ...
.
-
mostarac
obzirom da je i ovakav BH Telecom kakv danas jeste uplatio 167 miliona prosle godine u Budezt Federacije, sto iznosi 15% ja se nadam da ga nece privatizovat i da ce nas "pravit budalama", mada to nije do BH Telecoma jer sve sto BH Telecom nudi na trzistu odredjuje Vlada FBiH, a ne BH Telecom. Npr. godinu dana prije telecoma eronet je izbacio karticu za mibtel u vrijednosti kredita 10 KM. Mislite da su u BH Telecomu glupi da ne znaju da bi i oni morali to odmah uraditi u cilju sto boljeg nastupa u trzisnoj utakmici? NE. Jednostavno Vlada FBIH im nije dozvolila i jos hiljadu drugih stvari. jednostavno mi svi koristenjem usluga BH Telecoma finasiramo dijelom ovu drzavu, a na nama je da sprijecimo da se ta lova potrosi uzalud i u lopovluk, a neka nama BH Telecoma u drzavnom vlasnistvu, jer tih 167 miliona manjka u budzetu bi svi itekako osjetili, jer npr. HT Mostar je prosle godine uplatio 600.000 KM dakle 300 puta manje nego BH Telecom. To se negdje moralo namiriti i Vlada je jednostavno namirila preko BH Telecoma, a HT Mostar i Aluminij i Eronet finansiraju klubove iz zapodnohercegovackih sela + Zrinjski dok mi korisnici usluga BH Telecoma gospodo finansiramo penzionere i sportiste sa podrucja djelovanja HT Mostar i Eroneta, a to je sve do vlasti, a ne do BH Telecoma, jer oni u vlasti su se tako dogovorili.
P.S: Nemam nista sa BH Telecomom ali znam na koji nacin posluje i sta se radi.
P.S: Nemam nista sa BH Telecomom ali znam na koji nacin posluje i sta se radi.