Meni je se poslije ovoga zgadio svaki telefon ...
Svi telco operatori daju reklame sa nekakvim bonusima, popustima, novim mogucnostima a bh telecom reklamira bombonijere ...
Nevjerovatno, za sta nas smatraju
Moderator: anex
vol-taren wrote:Izgleda li vama ova baba/nena sa bonbonijerom u bh telecomovoj reklami degutantno![]()
Meni je se poslije ovoga zgadio svaki telefon ...
Svi telco operatori daju reklame sa nekakvim bonusima, popustima, novim mogucnostima a bh telecom reklamira bombonijere ...
Nevjerovatno, za sta nas smatraju
meni su najdraže one reklame iz duvanjare, čarli čaplin kod sebilja ili sumo hrvači, a uz to ide tekst "oni šalju signale", ko mi ovo objasni, pa makar i na filozofski način... ne kontam, pa nisam valjda toliko retardiran, a slogani koji prate reklame su im inače što bi rekli "teški za shvatit", savršeni skladGlobus wrote:Sta vam je draze baba kojoj ne treba ekstremni modem il ona mtelova kojoj ne trebaju bandere
vozač wrote:meni su najdraže one reklame iz duvanjare, čarli čaplin kod sebilja ili sumo hrvači, a uz to ide tekst "oni šalju signale", ko mi ovo objasni, pa makar i na filozofski način... ne kontam, pa nisam valjda toliko retardiran, a slogani koji prate reklame su im inače što bi rekli "teški za shvatit", savršeni skladGlobus wrote:Sta vam je draze baba kojoj ne treba ekstremni modem il ona mtelova kojoj ne trebaju bandere![]()
ili ona dva kretena iz telekoma ... onaj nosi karpuzu ispod ruke, pa nešto priča na njemačkom, ja fakat ne znam ko im ono smišlja, ali evidentno je da imaju para na bacanje
a babu kad vidim, nemam napretka 3 dana, haj nju i nekako, al kad joj vidim one zgužvane šape dok okreće "bombonjeru", život mi se zgadi, pa da su barem našli neku bakicu, fine konstitucije, sa lijepim rukama, pa je malo dotjerali, uljudili, nego onu mrcinu od 100 kila, garant se zaglavila u onoj stolici dok su pravili reklamu, sve mi one njene ručarde izlaze na san, žgoba prava, ista bepa jozef, evo opet mi se povraća
Da, to je i politicko pitanje jer je to drzavna (SDA) firma.uvjek dobar gost wrote:Generalno reklame su se malo popravile od pomenute kompanije... no koliko imaju para i koliko ih troše na marketing..., a kakve reklame se prave u svijetu... mi smo tuga golema.... al štaš bolje podobni no sposobni, bolje stranački ljudi i familijarne veze nego kvalitet..
Molim da se kašike zlatne donesu već jednom svima a ne samo odabranima....![]()
Kad pogledam reklame drugih kompanija i onih van okruženja koje se mogu vidjeti na net-u.... dođe mi da se smijem... il da plačem... al jaransko-mahalsko-stranački kadrovi.... su vjerovatno iz sebe izvukli maksimum...vol-taren wrote:Da, to je i politicko pitanje jer je to drzavna (SDA) firma.uvjek dobar gost wrote:Generalno reklame su se malo popravile od pomenute kompanije... no koliko imaju para i koliko ih troše na marketing..., a kakve reklame se prave u svijetu... mi smo tuga golema.... al štaš bolje podobni no sposobni, bolje stranački ljudi i familijarne veze nego kvalitet..
Molim da se kašike zlatne donesu već jednom svima a ne samo odabranima....![]()
Nije mi bila namjera to politicki povezati vec kao utisak korisnika i ono sto u propagandi nude ostale kompanije u regionu (necemo dalje) ali fakat to je to
Nevjerovatno al' istinitotherrarrius wrote:''...i ne treba mi EKSTEMNI modem, ljepota.''
![]()
![]()