BH Telecom reklame

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

vol-taren

#1 BH Telecom reklame

Post by vol-taren »

Izgleda li vama ova baba/nena sa bonbonijerom u bh telecomovoj reklami degutantno :?
Meni je se poslije ovoga zgadio svaki telefon ...

Svi telco operatori daju reklame sa nekakvim bonusima, popustima, novim mogucnostima a bh telecom reklamira bombonijere ...

Nevjerovatno, za sta nas smatraju :x
amrica

#2 Re: BH Telecom reklame

Post by amrica »

vol-taren wrote:Izgleda li vama ova baba/nena sa bonbonijerom u bh telecomovoj reklami degutantno :?
Meni je se poslije ovoga zgadio svaki telefon ...

Svi telco operatori daju reklame sa nekakvim bonusima, popustima, novim mogucnostima a bh telecom reklamira bombonijere ...

Nevjerovatno, za sta nas smatraju :x

stvarno je grozno, odbijajuce, negativno itd :run:
atko

#3 Re: BH Telecom reklame

Post by atko »

halo baba baba :D

fakat nigdje veze ... baba i bombonjera reklama za net+laptop ... da je djete pa hajd bilo bi djetinjasto ... ovako je malo retardirano :( :roll:
duboka_misao

#4 Re: BH Telecom reklame

Post by duboka_misao »

bash me zanima koliki im je budzet bio za onoliku kreativnost ...
svako_dobro_bih

#5 Re: BH Telecom reklame

Post by svako_dobro_bih »

inace, u bh telecomu svi mrze njihov odsjek marketinga, a najvise love za njih izdvajaju :D
kurty

#6 Re: BH Telecom reklame

Post by kurty »

Sinoc mi na tekmi...Okrenu se jeran da pogleda semafor...Kad na semaforu 20.09... Kaze jeran sad na TV ona baba "I ovako fino saljem mailove i ne treba mi eksteMNi modem"...
kod65

#7 Re: BH Telecom reklame

Post by kod65 »

To ona reklama za mini laptop a stavili babu nidje veze s vezom. Sta baba moze sa njim? slusat radio jer slova nevidi :D
Globus

#8 Re: BH Telecom reklame

Post by Globus »

Sta vam je draze baba kojoj ne treba ekstremni modem il ona mtelova kojoj ne trebaju bandere :D
fole13

#9 Re: BH Telecom reklame

Post by fole13 »

Bhtelekomove reklame su odron.Prava parodija,horor :D Ukrstanje muhe i lubenice,bombonjere,babe i ostale sprdnje kvare i ono malo ugleda sto imaju :shock: :? :x
sumirprimus

#10 Re: BH Telecom reklame

Post by sumirprimus »

A tek oni lovci i lubenice :-) :-)
Tacno se vidi na koju populaciju udaraju :evil:
Isti oni koji im i omogucavaju monopol...
nuraH

#11 Re: BH Telecom reklame

Post by nuraH »

dvije najsmjesnije reklame od bh telecom-a:

1. kad je tek poceo ADSL pa jer bila ona reklama sa onom kornjacom sto surfa!!!
elem, poruka je: ''Internet nam je brz k'o kornjaca'' - nidje veze!!!

2. kad su uveli onu uslugu ''top-tim'' - razgovor unutar poslovne grupe za 0 km/min,
a parola u reklami je bila: ''Konacno prava nula (0)'' - što prema meni, šalje poruku:
''BH Telecom je prava nula'' ili ti ga ''BH Telecom je konacno dokazao da je prava nula''

Ja potajno mislim da u Marketinškom sektoru, tacnije u odjelu za promociju/promidžbu u BH Telecom-u sjede djeca iz obdaništa ili neki odrasli Idijoti koji nemaju pojma o životu a kamoli o promociji i reklamama!!!
vozač

#12 Re: BH Telecom reklame

Post by vozač »

Globus wrote:Sta vam je draze baba kojoj ne treba ekstremni modem il ona mtelova kojoj ne trebaju bandere :D
meni su najdraže one reklame iz duvanjare, čarli čaplin kod sebilja ili sumo hrvači, a uz to ide tekst "oni šalju signale", ko mi ovo objasni, pa makar i na filozofski način... ne kontam, pa nisam valjda toliko retardiran, a slogani koji prate reklame su im inače što bi rekli "teški za shvatit", savršeni sklad :skoljka:

ili ona dva kretena iz telekoma ... onaj nosi karpuzu ispod ruke, pa nešto priča na njemačkom, ja fakat ne znam ko im ono smišlja, ali evidentno je da imaju para na bacanje

a babu kad vidim, nemam napretka 3 dana, haj nju i nekako, al kad joj vidim one zgužvane šape dok okreće "bombonjeru", život mi se zgadi, pa da su barem našli neku bakicu, fine konstitucije, sa lijepim rukama, pa je malo dotjerali, uljudili, nego onu mrcinu od 100 kila, garant se zaglavila u onoj stolici dok su pravili reklamu, sve mi one njene ručarde izlaze na san, žgoba prava, ista bepa jozef, evo opet mi se povraća :x
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 19/04/2015 09:36, edited 1 time in total.
Phosphorus

#14 Re: BH Telecom reklame

Post by Phosphorus »

Ma FUJ.
Treba strpat u zatvor one koji su zaduzeni za ona vnago od reklama.
nova_korisnica

#15 Re: BH Telecom reklame

Post by nova_korisnica »

vozač wrote:
Globus wrote:Sta vam je draze baba kojoj ne treba ekstremni modem il ona mtelova kojoj ne trebaju bandere :D
meni su najdraže one reklame iz duvanjare, čarli čaplin kod sebilja ili sumo hrvači, a uz to ide tekst "oni šalju signale", ko mi ovo objasni, pa makar i na filozofski način... ne kontam, pa nisam valjda toliko retardiran, a slogani koji prate reklame su im inače što bi rekli "teški za shvatit", savršeni sklad :skoljka:

ili ona dva kretena iz telekoma ... onaj nosi karpuzu ispod ruke, pa nešto priča na njemačkom, ja fakat ne znam ko im ono smišlja, ali evidentno je da imaju para na bacanje

a babu kad vidim, nemam napretka 3 dana, haj nju i nekako, al kad joj vidim one zgužvane šape dok okreće "bombonjeru", život mi se zgadi, pa da su barem našli neku bakicu, fine konstitucije, sa lijepim rukama, pa je malo dotjerali, uljudili, nego onu mrcinu od 100 kila, garant se zaglavila u onoj stolici dok su pravili reklamu, sve mi one njene ručarde izlaze na san, žgoba prava, ista bepa jozef, evo opet mi se povraća :x

da se razumijemo: reklama mi se uopste ne svidja! sto sa profesionalnog aspekta, sto sa stanovista konzumenta...ali ovo sto pises je stvarno odvratno i puno nepostovanja!! naravno da mozes izraziti svoje negodovanje u vezi sa osobom koja je dio reklame, ali opisivati ovako jednu stariju zenu koja i tebi moze biti nena/baka, koja nekome jeste majka, nena...mi je zaista nerazumljivo...
slozicu se sa tobom da su reklame bezveze i da "glumci" koji se pojavljuju nisu najsretniji odabir, ali ne vidim razloga za vrijedjanje nekoga koga i ne poznajes...
SUNNY17

#16 Re: BH Telecom reklame

Post by SUNNY17 »

Kad ta reklama pocne ako nisam blizu daljinskog trcim da dodjem do njega i prebacim drugi kanal prije nego sto krene onaj dio s iritantnom babom..sto je najsmjesnije onda jos osjecam i nekakvo zadovoljstvo kad mi to uspije.
vozač

#17 Re: BH Telecom reklame

Post by vozač »

e jebi ga kad neko kaže da je reklama degutantna to je u redu, kad neko kaže baba i to je u redu, a ja je samo opišem onako kako je vidim i kažem konkretno šta me nervira to ne valja, pa šta trebam reći baš je super. ako plaćam pretplatu i za TV i za TELEKOM, pa valjda imam pravo dati svoj sud o onome što mi nude kao uslugu.

uostalom doznajte ko je ova "glumica u godinama", ako nije mati od nekog uposlenika u BH Telekomu, kao i svi ostali "glumci" u njihovim spotovima, razapnite me odmah
uvjek dobar gost

#18 Re: BH Telecom reklame

Post by uvjek dobar gost »

Generalno reklame su se malo popravile od pomenute kompanije... no koliko imaju para i koliko ih troše na marketing..., a kakve reklame se prave u svijetu... mi smo tuga golema.... al štaš bolje podobni no sposobni, bolje stranački ljudi i familijarne veze nego kvalitet..

Molim da se kašike zlatne donesu već jednom svima a ne samo odabranima.... :D :-)
vol-taren

#19 Re: BH Telecom reklame

Post by vol-taren »

uvjek dobar gost wrote:Generalno reklame su se malo popravile od pomenute kompanije... no koliko imaju para i koliko ih troše na marketing..., a kakve reklame se prave u svijetu... mi smo tuga golema.... al štaš bolje podobni no sposobni, bolje stranački ljudi i familijarne veze nego kvalitet..

Molim da se kašike zlatne donesu već jednom svima a ne samo odabranima.... :D :-)
Da, to je i politicko pitanje jer je to drzavna (SDA) firma.
Nije mi bila namjera to politicki povezati vec kao utisak korisnika i ono sto u propagandi nude ostale kompanije u regionu (necemo dalje) ali fakat to je to :dance:
uvjek dobar gost

#20 Re: BH Telecom reklame

Post by uvjek dobar gost »

vol-taren wrote:
uvjek dobar gost wrote:Generalno reklame su se malo popravile od pomenute kompanije... no koliko imaju para i koliko ih troše na marketing..., a kakve reklame se prave u svijetu... mi smo tuga golema.... al štaš bolje podobni no sposobni, bolje stranački ljudi i familijarne veze nego kvalitet..

Da, to je i politicko pitanje jer je to drzavna (SDA) firma.
Nije mi bila namjera to politicki povezati vec kao utisak korisnika i ono sto u propagandi nude ostale kompanije u regionu (necemo dalje) ali fakat to je to :dance:
Kad pogledam reklame drugih kompanija i onih van okruženja koje se mogu vidjeti na net-u.... dođe mi da se smijem... il da plačem... al jaransko-mahalsko-stranački kadrovi.... su vjerovatno iz sebe izvukli maksimum...

Ma ja se kao njihov korisnik uvijek i iznova propitujem zašto sam im lojalan.... ???
therrarrius

#21 Re: BH Telecom reklame

Post by therrarrius »

''...i ne treba mi EKSTEMNI modem, ljepota.''

:zzzz:
:evil:
:bih:
vol-taren

#22 Re: BH Telecom reklame

Post by vol-taren »

therrarrius wrote:''...i ne treba mi EKSTEMNI modem, ljepota.''

:zzzz:
:evil:
:bih:
Nevjerovatno al' istinito :zoka:
atko

#23 Re: BH Telecom reklame

Post by atko »

Oni to nama rade namjerno ... znaju da ih mrzimo ... a imamo pravo sta jee ...kad su gamad :D
kurty

#24 Re: BH Telecom reklame

Post by kurty »

hehhehehe

neki dan zovem 1444 da pitam sljedecu stvar:

Uveo sam moju TV i na letku je pisalo da ce biti par nekih stvari... Od tih par nekih stvari, pola je u funkciji, a pola ne... Zasto...

Kaze mi djevojka :"Nazovite nasu marketing sluzbu...oni su vas slagali"....

Ista mi vaka faca bila :shock: :shock: :shock: :D
Amazonka27

#25 Re: BH Telecom reklame

Post by Amazonka27 »

kako nekontate da reklame nisu namjenjne nama - omladincima, nego ohrabruju ljude 50+ koji možda nemaju novac za konkretni racunar...nisam jednm cula komentar: kad moze ona baba sa reklame - mogu vala i ja. to sto se vama/nama ne svidja je drugi par carapa u odnosu na njihovu strategiju kako pridobiti i starije kupce.
Post Reply