Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
Moderator: Benq
-
jasko__
#1 Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
Pozdrav..ako mi ko moze pomoci..imam pretplatu Extra L paket..tamo u ponuđenom cjenovniku za kupovinu na rate nema ovog paketa
A iskreno nije mi ni jasna ona tabela gdje piše POPUST NA MJESEČNU NAKNADU UZ OBAVEZNO TRAJANJE UGOVORNOG ODNOSA
Paket je registrovan na moj obrt (oni to zovu pravno lice)
Sad ih zvao, ne znaju mi reci..kao moram poslat upit na sluzbu i odg ce mi u ponedjeljak
Ima li ko iskustva sta kako..mogu li dobiti popust na svoj paket ili bi platio punu maloprodajnu vrijednost podijeljeno sa 24???
https://www.bhtelecom.ba/playstation4.html
P.S. mijenja li ista sto vec imam mobitel koji sam kupio na ovaj paket na 24 rate??
A iskreno nije mi ni jasna ona tabela gdje piše POPUST NA MJESEČNU NAKNADU UZ OBAVEZNO TRAJANJE UGOVORNOG ODNOSA
Paket je registrovan na moj obrt (oni to zovu pravno lice)
Sad ih zvao, ne znaju mi reci..kao moram poslat upit na sluzbu i odg ce mi u ponedjeljak
Ima li ko iskustva sta kako..mogu li dobiti popust na svoj paket ili bi platio punu maloprodajnu vrijednost podijeljeno sa 24???
https://www.bhtelecom.ba/playstation4.html
P.S. mijenja li ista sto vec imam mobitel koji sam kupio na ovaj paket na 24 rate??
- mayab
#2 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
Time sto si kupio taj mob uz taj paket, sve ostalo ti je nedostupno, dok mob ne otplatiš,a to je po isteku te dvije godine, ako hoćeš prije da otplatis, imaš penale, njima je interes da te imaju da si vezan 24 mjeseca
- bunk
#3 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
Mislim da mozes uzeti PS 4 na rate i da fakat sto imas vec mobitel na ugovor ne mijenja nista.
Najjednostavnije je da odes u najblizu poslovnicu BH telecoma,poprilicno sam siguran da ces moci uzeti,jer ja kad sam uzimao ps4 rekli su da to ne utice na uzimanje mobitela na rate..
Najjednostavnije je da odes u najblizu poslovnicu BH telecoma,poprilicno sam siguran da ces moci uzeti,jer ja kad sam uzimao ps4 rekli su da to ne utice na uzimanje mobitela na rate..
-
channel10
#4 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
I ja mislim da moze, samo nece dobiti nikakav popust. Znaci puna cijena pa na rate.
-
jasko__
#5 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
Pitao danas, ne daju..mozes ga kupiti samo po punoj cijeni na rate, nema nikakvog popusta
- diablobih
#6 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
Pa i bolje da uzmes direktno od santa domenice. Imas na rate normala.jasko__ wrote:Pitao danas, ne daju..mozes ga kupiti samo po punoj cijeni na rate, nema nikakvog popusta
-
vojopd
#7 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
Nisi valjda lud uzimati preko operatera ps4? Vidjeli su i oni da ide ps4 ko halva pa poceli prodavati kao nenormalni, pogotovo mtel.
-
jasko__
#8 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
Uputi me gdje je bolje...svaki savjet je dobrodošaovojopd wrote:Nisi valjda lud uzimati preko operatera ps4? Vidjeli su i oni da ide ps4 ko halva pa poceli prodavati kao nenormalni, pogotovo mtel.
-
jasko__
#9 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
pa skuplje druže...u Fisu maloprodajna cijena sa popustom na karticu - 475,00diablobih wrote:Pa i bolje da uzmes direktno od santa domenice. Imas na rate normala.jasko__ wrote:Pitao danas, ne daju..mozes ga kupiti samo po punoj cijeni na rate, nema nikakvog popusta
https://www.sancta-domenica.ba/playstat ... black.aspx
- diablobih
#10 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
A to nesto digli, sjecam se da su prodavali za 500 KM hahah, vjerovatno pred novu godinu ce opet spustiti.
-
vojopd
#11 Re: Bh Telecom - kupovina Play stationa na rate??
Onda cekaj novembar i crni petak, mozda i bude 500 KM.