BH TELECOM DD SARAJEVO NEGIRA CJELOVITU BIH I USTAV BIH?
-
tonymontana
#1 BH TELECOM DD SARAJEVO NEGIRA CJELOVITU BIH I USTAV BIH?
Citam juce konkurs za nagradnu igru BH Telecoma objavljen u jednim dnevnim novinama i pravila kazu da ucestvovanja imaju građani BiH, ali samo sa teritorije Federacije i to cak ni cijela Federacija, nego samo oni dijelovi koje pokriva fiksna telefonija BH Telecoma!!?? Pa se onda prisjetim da su i ranije bile nagradne igre BH Telecoma, u kojima su mogli ucestvovati samo stanovnici FederacijE, pa nagradna igra dodjele racunara skolama, gdje su isto tako mogli ucestvovati samo skole sa podrucja Federacije, a takođe je nedavno bio konkurs za dodjelu stipendija studentima koji studiraju na "javnim univerzitetima u Federaciji"(citaj Sarajevskom Univerzitetu)!?? Isto tako sam cuo, a to je i istina da ne primaju u radni odnos ljude koji su srednju skolu ili fakultet zavrsili u drugim dijelovima BiH, osim u Federaciji.... Takođe sam cuo (nezvanicno) da priznaju samo diplome Sarajevskog Univerziteta!!?? sto mi je donekle i jasno jer skoro cijela uprava BH Telecoma je uposlena na Sarajevskom Univerzitetu kao vanredni profesori (dno dna, plate im preko 5.000 KM i jos profesori..). Bit je u tome da otvaraju neke shopove i van Federacije, ali sa tih dijelova BiH ih zanima samo uzimanje para i nista drugo, jer ono ocito ne priznaju BiH kao drzavu sastavljenu od entiteta i kantona...
Da je je ovdje u pitanju negiranje BiH kao cjelovite drzave i njenog Ustava, ili je to samo jos uvijek ona poslijeratna politika podjele interesnih zona prema nacionalnom kljucu, ko je jamio-jamio. Zasto se zovu BH Telecom, a ne priznaju BiH kao cjelovitu drzavu, zasto se ne zovu F Telecom? nadam se da ce se ovaj monopol uprave BH Telecoma uskoro zavrsiti privatizacijom ove posrnule BiH kompanije ....
Da je je ovdje u pitanju negiranje BiH kao cjelovite drzave i njenog Ustava, ili je to samo jos uvijek ona poslijeratna politika podjele interesnih zona prema nacionalnom kljucu, ko je jamio-jamio. Zasto se zovu BH Telecom, a ne priznaju BiH kao cjelovitu drzavu, zasto se ne zovu F Telecom? nadam se da ce se ovaj monopol uprave BH Telecoma uskoro zavrsiti privatizacijom ove posrnule BiH kompanije ....
Last edited by tonymontana on 12/02/2008 14:27, edited 1 time in total.
-
bihac-x
Pa oni se predstavljaju kao BiH kompanija i navodno imaju korisnike i van Federacije, čak sam čitao da šire fiksnu mrezu na područje RS, što su trebali davno jer im to zakon omogućuje već nekoliko godina, a i u Federaciji postoji šansa da nagaradu dobije neko ko nije njihov korisnik, tako da ova teza o korisnicima ne stoji, scarface je u pravu neka se zovu F Telecom i sve OK 
-
tonymontana
Ja sam mislio da su njihovi korisnici svi oni koji koriste njihove usluge, bilo gdje da se nalaze, a ne samo oni koji zive tamo gdje oni imaju fiksnu mrezu ?? A mislio sam da su svi građani BiH jednaki, kao što bi trebali biti po Ustavu BiH, očito da su kod njih neki malo "nejednakiji".... Moze biti da su oni skontali da su drzava za sebe, kao fikret abdic svojevremeno?gentoo wrote:Ne vidim sta je lose da daju nagrade samo svojim korisnicima
-
didgeridoo
#6 Re: BH TELECOM DD SARAJEVO NEGIRA CJELOVITU BIH I USTAV BIH?
ne rise bre dabre dok bre nisu dosle kobretonymontana wrote:Citam juce konkurs za nagradnu igru BH Telecoma objavljen u jednim dnevnim novinama i pravila kazu da ucestvovanja imaju građani BiH, ali samo sa teritorije Federacije i to cak ni cijela Federacija, nego samo oni dijelovi koje pokriva fiksna telefonija BH Telecoma!!?? Pa se onda prisjetim da su i ranije bile nagradne igre BH Telecoma, u kojima su mogli ucestvovati samo stanovnici FederacijE, pa nagradna igra dodjele racunara skolama, gdje su isto tako mogli ucestvovati samo skole sa podrucja Federacije, a takođe je nedavno bio konkurs za dodjelu stipendija studentima koji studiraju na "javnim univerzitetima u Federaciji"(citaj Sarajevskom Univerzitetu)!?? Isto tako sam cuo, a to je i istina da ne primaju u radni odnos ljude koji su srednju skolu ili fakultet zavrsili u drugim dijelovima BiH, osim u Federaciji.... Takođe sam cuo (nezvanicno) da priznaju samo diplome Sarajevskog Univerziteta!!?? sto mi je donekle i jasno jer skoro cijela uprava BH Telecoma je uposlena na Sarajevskom Univerzitetu kao vanredni profesori (dno dna, plate im preko 5.000 KM i jos profesori..). Bit je u tome da otvaraju neke shopove i van Federacije, ali sa tih dijelova BiH ih zanima samo uzimanje para i nista drugo, jer ono ocito ne priznaju BiH kao drzavu sastavljenu od entiteta i kantona...
- karanana
Daj nam tekst tog konkursa da vidimo kako to izgleda. Evo ja sam nasao jedan konkurs od jedne vec zavrsene igre:
5) PRAVO NA UČEŠĆE
U promotivnoj nagradnoj igri mogu učestvovati svi oni koji imaju prebivalište na području BiH, i to:
a) Svi novi korisnici usluga BH Mobile mreže, ULTRA i postapaid, koji to postanu u periodu iz člana 2. Korisnik ULTRA usluge koji pređe na postpaid će se tretirati kao novi korisnik. Pod pojmom ULTRA korisnika se smatraju oni korisnici koji su aktivirali priključak u periodu iz člana 2. Posjedovanje certifikata iz ULTRA start paketa je neizostavan uslov za učešće.
b) Sva pravna i fizička lica koja su pretplatnici BH Line mreže BH Telecoma u periodu iz člana 2. Pod pojmom Pravno lice se podrazumijeva pravno lice kao cjelina a ne pojedinačni korisnik telefonskog broja unutar pravnog lica.
c) Svi novi pretplatnici ADSL paketa, odnosno postojeći korisnici ADSL usluge koji pređu na ADSL paket veće vrijednosti u periodu iz člana 2.
-
tonymontana
ja mislio ovdje ima ozbiljnih forumasa, ono sve neka djecurlija .... do mene je ... hajte predjite na temu "ispricaj vic" ili "dobro jutro" ....
Dakle ko pazljivo procita moj post i ima malo mozga skontace o cemu se radi .... Bit je u tome sto ta firma stalno nesto tako radi, negiraju cjelovitu BiH, a zovu se BH Telecom, zasto se zovu BH Telecom, a ne F Telecom ... u tome je bit, a ne u nagradnim igrama ...
Dakle ko pazljivo procita moj post i ima malo mozga skontace o cemu se radi .... Bit je u tome sto ta firma stalno nesto tako radi, negiraju cjelovitu BiH, a zovu se BH Telecom, zasto se zovu BH Telecom, a ne F Telecom ... u tome je bit, a ne u nagradnim igrama ...
-
bihac-x
#10 Re: BH TELECOM DD SARAJEVO NEGIRA CJELOVITU BIH I USTAV BIH?
ovo je meni interesantno, a ne nagradne igre, zato niko van sarajeva ne moze dobiti posao kod njih, osim ako nema jedno 10.000 € da da "na kaficu"tonymontana wrote:Citam juce konkurs za nagradnu igru BH Telecoma objavljen u jednim dnevnim novinama i pravila kazu da ucestvovanja imaju građani BiH, ali samo sa teritorije Federacije i to cak ni cijela Federacija, nego samo oni dijelovi koje pokriva fiksna telefonija BH Telecoma!!?? Pa se onda prisjetim da su i ranije bile nagradne igre BH Telecoma, u kojima su mogli ucestvovati samo stanovnici FederacijE, pa nagradna igra dodjele racunara skolama, gdje su isto tako mogli ucestvovati samo skole sa podrucja Federacije, a takođe je nedavno bio konkurs za dodjelu stipendija studentima koji studiraju na "javnim univerzitetima u Federaciji"(citaj Sarajevskom Univerzitetu)!?? Isto tako sam cuo, a to je i istina da ne primaju u radni odnos ljude koji su srednju skolu ili fakultet zavrsili u drugim dijelovima BiH, osim u Federaciji.... Takođe sam cuo (nezvanicno) da priznaju samo diplome Sarajevskog Univerziteta!!?? sto mi je donekle i jasno jer skoro cijela uprava BH Telecoma je uposlena na Sarajevskom Univerzitetu kao vanredni profesori (dno dna, plate im preko 5.000 KM i jos profesori..). Bit je u tome da otvaraju neke shopove i van Federacije, ali sa tih dijelova BiH ih zanima samo uzimanje para i nista drugo, jer ono ocito ne priznaju BiH kao drzavu sastavljenu od entiteta i kantona...
-
tehnolog
Nacin da se dodje do radnog mjesta u BH Telecomu je gotovo nemoguca misija.
Jedina sansa je shema preko reisa Cerica i vijecitog dekana Saobracajnog fakulteta Sefkije Cekica i njegovog zeta Samira Causevica koji je predsjednik nadzornog odbora telcoma.
U nekom drugom slucaju ni 10 000eura vam ne garantuje da cete doci do radnog mjesta ako doticni nisu u toj shemi.
Jedina sansa je shema preko reisa Cerica i vijecitog dekana Saobracajnog fakulteta Sefkije Cekica i njegovog zeta Samira Causevica koji je predsjednik nadzornog odbora telcoma.
U nekom drugom slucaju ni 10 000eura vam ne garantuje da cete doci do radnog mjesta ako doticni nisu u toj shemi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
samo da dodam kako podržavam tu njihovu nagradnu igru
pa i novine daju nagrade za svoje pretplatnike i čitatelje
ali se novine ne zovu BH novine... nego glas srpske aviz hrvatsko slovo hrvatski vojnik i tako to
a i ostala sva operatera ne glume neku multietničnost
barem ne do jučer 
eee to je probelm
oće bosnu od kozje ćuprije do hrasnice
pa i novine daju nagrade za svoje pretplatnike i čitatelje
ali se novine ne zovu BH novine... nego glas srpske aviz hrvatsko slovo hrvatski vojnik i tako to
a i ostala sva operatera ne glume neku multietničnost
eee to je probelm
-
zrikavac48
Stoku u torove. Dok je stoke biti ce i torova.
-
tonymontana
e sad imamo kao malo "ozbiljnijeg" forumasa, ali samo jer ozbiljno lupa ....Falcon wrote:BH TELECOM je drustveno odgovorna kompanija koja prije svega osjeca obavezu da svojim korisnicima (ergo, onima kojima pruza usluge u ovom slucaju fiksne telefonije) poveca kako standard usluga koje pruza ali s druge strane da investira u zajednicu. Apsurdno je polaziti od nacionalnih argumenata, zamislite da Dorinina nagradana igra trazi da dostavite omotnice Pionir cokolada. Javni univerziteti u Federaciji su oni u Mostaru, Sarajevu, Tuzli, Bihacu te Zenici a studentima s tih Univerziteta su i nedavno dodijeljene stipendije. Naravno, velikosarajlija ne moze a da pod terminom javni univerziteti u Federaciji ne vidi samo sarajevski Univerzitet. Nadalje, tehnologove konstatacije o radnom mjestu su neutemeljene, ja nemam nikakvu vezu s Cericem ili drugima, a nisam nikoga ni potplatio. Da se radi o takvoj pojavi nepotizma jamacno bi se nasao neko od, vama priznatih /citaj SDP-ovskih/ tuzitelja i dati problem iznio na vidjelo.
BH Telecom ne negira jedinstvenu i cjelovitu, medjunarodno priznatu BiH. Tome svjedoce i njihovi uposlenici koji se borili u ratu a mnogi i polozili zivote u temelje te drzave koju, navodno negiraju jer nagradnu igru daju svojim korisnicima. Apsurdno. Neutemeljeno. NIdje veze.
Dakle ta ozbiljno drustveno odgovorna kompanija sada ispostavlja racune za fiksnu telefoniju koji iznose 20 KM, a da i ne dirnes slušalicu (pretpleta+tv+pdv, pretplata 7.5 KM) .....
Javni univerziteti u BiH su i Banjalucki i Univerzitet u Istocnom Sarajevu, ako nosis naziv BH i pozivas se na cjelovitu drzavu onda treba da prizajes cijelu teritoriju BiH, a ne samlo jedan njen dio, a znam da od BH Telecoma nikad ni jedan studen nije dobi stipendiju koji ne studira u Sarajevu ili Tuzli, dakle tamo gdje su kao profesori angazovani clanovi uprave BH Telecoma .....
Dalje za dorinu sam se slatko nasmijao, nidje veze... Isto bi bilo da Kras organizuje nagradnu igru, ali samo za korisnike dorina cokolde koji je kupuju u Zagrebačkoj županiji
Sto se tice sudova i tuzilastava, o tome bi trebao poseban post, a da si na "lijepe oci" dobio posao, to pricaj nekom drugom.....
-
diplomac
ovo je krvavoFalcon wrote:BH TELECOM je drustveno odgovorna kompanija koja prije svega osjeca obavezu da svojim korisnicima (ergo, onima kojima pruza usluge u ovom slucaju fiksne telefonije) poveca kako standard usluga koje pruza ali s druge strane da investira u zajednicu. Apsurdno je polaziti od nacionalnih argumenata, zamislite da Dorinina nagradana igra trazi da dostavite omotnice Pionir cokolada. Javni univerziteti u Federaciji su oni u Mostaru, Sarajevu, Tuzli, Bihacu te Zenici a studentima s tih Univerziteta su i nedavno dodijeljene stipendije. Naravno, velikosarajlija ne moze a da pod terminom javni univerziteti u Federaciji ne vidi samo sarajevski Univerzitet. Nadalje, tehnologove konstatacije o radnom mjestu su neutemeljene, ja nemam nikakvu vezu s Cericem ili drugima, a nisam nikoga ni potplatio. Da se radi o takvoj pojavi nepotizma jamacno bi se nasao neko od, vama priznatih /citaj SDP-ovskih/ tuzitelja i dati problem iznio na vidjelo.
BH Telecom ne negira jedinstvenu i cjelovitu, medjunarodno priznatu BiH. Tome svjedoce i njihovi uposlenici koji se borili u ratu a mnogi i polozili zivote u temelje te drzave koju, navodno negiraju jer nagradnu igru daju svojim korisnicima. Apsurdno. Neutemeljeno. NIdje veze.
Pa BH Telecom je jedninica za nepotizam ......
-
bihac-x
Tvrdim da nikad niko na Bihackom Univerzitetu nije dobio ni marke od njih, osim jednog profesora koji radi na na fakultetu, a zaposlen je i kod njih, ali to nije stipendija
hmmm.... mozda me stipendiraju sina, koji je takodje zaposlen u telecomu .... nepotizam .... ma neeeeeeeeee nema toga u telecomu

-
tonymontana
tacno, sve sinovi i ljubavnice dirketora u BH Telecomu su dobile vrhunska radna mjesta .... i tek sada im pripremaju sistematizaciju, srecom, sad ce se to sve prodati, pa nece biti privatiziran bez privatizacije, a ona ce nadam se izaci na vidjelo sta se tu railo ....bihac-x wrote:Tvrdim da nikad niko na Bihackom Univerzitetu nije dobio ni marke od njih, osim jednog profesora koji radi na na fakultetu, a zaposlen je i kod njih, ali to nije stipendija![]()
hmmm.... mozda me stipendiraju sina, koji je takodje zaposlen u telecomu .... nepotizam .... ma neeeeeeeeee nema toga u telecomu
![]()
![]()
![]()
- Ridjobrki
Kao razočarani korisnik koji je prije sedam dana promijenio operatera ja im od srca želim što priju privatizaciju i što bezobzirnijeg kupca (držim palčeve Deutsche Telecomu kao najnehumanijem poslodavcu od svih telekom-kompanija)!
Trebaš fakat biti mazohista da nastaviš koristiti njihove usluge. Čovječe, pa nema NIGDJE na svijetu da direktor jedne kompanije koji je bezobrazno preplaćen na pritužbe na cijene usluga odgovori preporukom korisnicima da ih manje koriste (Hamdo Katica: "Nisu minute skupe nego narod previše priča...")!!! Pa za ovo bi se izletilo iz bilo koje normalne firme...
Ja sam non-stop kuburio sa bhtelecomom. Uvjeti su im nemogući, cijene odokativno određene - nek mi neko objasni ekonomsku logiku po kojoj je sms za Bosanski Brod 10, a za Slavonski Brod 20 feninga. Nema logike, određivanje te cijene je izgledalo ovako:
- Pošto bi stavli poruke, ha? 8-9 felingi?
- Ma zaokruži na deset, nek je lakše računat.
- A za slati vani?
- Ma pukni duplo, ko ih jebe...
Marketing im je katastrofa, ako hoćeš da koristim tvoje usluge daj se bar malo potrudi da me privučeš. Ono je bruka gledati, dođe ti da se stidiš sam sebe šta "kupuješ"...
Jednom mi trebao broj za pristup netu, zovnem centar bihneta i dadnu mi neki broj koji je namijenjen korisnicima u Sarajevu. Dva dana se jebavo sa modemom, sa konekcijom, utičnicu vadio i provjeravao, nema šta nisam radio zato što preko veze zaposleni čoban ne zna da i u USK ima korisnike!!!
Centar za brigu o ultra-korisnicima je često nemoguće dobiti, a vikendom i ne radi. Meni trebalo jednom u subotu naveče hitno (kupio "provaljenu" karticu) i morao čekati do ponedjeljka. Tu su mi karticu refundirali tek za 20ak dana:
- Vi ste u pravu, provjerili smo, biće vam refundirano, samo popunite formular na šalteru i donesite potvrdu sa prodajnog mjesta. Vaš zahtjev će ići na komisiju i nakon toga će vam biti nadoknađeno vaših 20 KM.
- Gospođice, koristim prepaid vaše firme još od doba kad su se prodavale samo kartice od 50 KM i trošim minimalno 30-ak KM mjesečno što znači da sam vam samo na osnovu mobitela, nastranu fiksni telefon i internet, u zadnjih sedam godina dao oko 3 000 KM. Najmanje što na račun toga očekujem od vas je da mi date moj kredit na raspolaganje (šta je sa obostranim povjerenjem?) ako mi već zbog propusta nećete uputiti izvinjenje i bonus na računu zbog neugodnosti.
- Men' je stvaarno žao ali to tako ide...
Šlag na kraju, zbog ovoga sa ultrom prije mjesec dana krenem preći na pretplatu i nađem usput i povoljan telefon u ponudi (SE W200i, na bhtelecom.ba pisalo da je za 1 KM uz tarifu mini), dođem da ga uzmem - bila greška na webu i taj telefon nije 1 KM već 120 KM. (Ne treba mi telefon, ali sam mislio iskoristiti pravo na džabni telefon pri sklapanju ugovora, jedva dočekao da i mi budemo ko Njemačka
)
Jebeš telefon, kontam, samo da se skinem sa prepaida - kad ono daj potvrdu o zaposlenju. Koju faking potvrdu, evo ti lična i šalji mi račun, sedam godina ti već koristim ultru! Ako ne plati utužićete, ne brinem ja za vas... Kontaj koliko je nezaposlenih i na crno zaposlenih ljudi koji moraju proći kroz ovo (za njih) poniženje!!! Niko živ osim bhtel se ne trudi da odbije mušteriju i da je otjera konkurenciji!
I tako ja promijenim operatera (nemam namjeru nikom praviti reklamu pa ću ovdje stati).
A što se tiče BHTelecoma i države BiH reći ću samo da kad bi ozbiljno shvatali državu BiH bar bi imali prodajno mjesto u Banjoj Luci (m:tel ima u po Sarajeva, a Eronet ima u po Banje Luke...). Toliko o tome koliko njih boli uho i za poslovanjem i za državom.
Btw, sreća pa statistike o broju korisnika i poslovni rezultati ne lažu...
Trebaš fakat biti mazohista da nastaviš koristiti njihove usluge. Čovječe, pa nema NIGDJE na svijetu da direktor jedne kompanije koji je bezobrazno preplaćen na pritužbe na cijene usluga odgovori preporukom korisnicima da ih manje koriste (Hamdo Katica: "Nisu minute skupe nego narod previše priča...")!!! Pa za ovo bi se izletilo iz bilo koje normalne firme...
Ja sam non-stop kuburio sa bhtelecomom. Uvjeti su im nemogući, cijene odokativno određene - nek mi neko objasni ekonomsku logiku po kojoj je sms za Bosanski Brod 10, a za Slavonski Brod 20 feninga. Nema logike, određivanje te cijene je izgledalo ovako:
- Pošto bi stavli poruke, ha? 8-9 felingi?
- Ma zaokruži na deset, nek je lakše računat.
- A za slati vani?
- Ma pukni duplo, ko ih jebe...
Marketing im je katastrofa, ako hoćeš da koristim tvoje usluge daj se bar malo potrudi da me privučeš. Ono je bruka gledati, dođe ti da se stidiš sam sebe šta "kupuješ"...
Jednom mi trebao broj za pristup netu, zovnem centar bihneta i dadnu mi neki broj koji je namijenjen korisnicima u Sarajevu. Dva dana se jebavo sa modemom, sa konekcijom, utičnicu vadio i provjeravao, nema šta nisam radio zato što preko veze zaposleni čoban ne zna da i u USK ima korisnike!!!
Centar za brigu o ultra-korisnicima je često nemoguće dobiti, a vikendom i ne radi. Meni trebalo jednom u subotu naveče hitno (kupio "provaljenu" karticu) i morao čekati do ponedjeljka. Tu su mi karticu refundirali tek za 20ak dana:
- Vi ste u pravu, provjerili smo, biće vam refundirano, samo popunite formular na šalteru i donesite potvrdu sa prodajnog mjesta. Vaš zahtjev će ići na komisiju i nakon toga će vam biti nadoknađeno vaših 20 KM.
- Gospođice, koristim prepaid vaše firme još od doba kad su se prodavale samo kartice od 50 KM i trošim minimalno 30-ak KM mjesečno što znači da sam vam samo na osnovu mobitela, nastranu fiksni telefon i internet, u zadnjih sedam godina dao oko 3 000 KM. Najmanje što na račun toga očekujem od vas je da mi date moj kredit na raspolaganje (šta je sa obostranim povjerenjem?) ako mi već zbog propusta nećete uputiti izvinjenje i bonus na računu zbog neugodnosti.
- Men' je stvaarno žao ali to tako ide...
Šlag na kraju, zbog ovoga sa ultrom prije mjesec dana krenem preći na pretplatu i nađem usput i povoljan telefon u ponudi (SE W200i, na bhtelecom.ba pisalo da je za 1 KM uz tarifu mini), dođem da ga uzmem - bila greška na webu i taj telefon nije 1 KM već 120 KM. (Ne treba mi telefon, ali sam mislio iskoristiti pravo na džabni telefon pri sklapanju ugovora, jedva dočekao da i mi budemo ko Njemačka
Jebeš telefon, kontam, samo da se skinem sa prepaida - kad ono daj potvrdu o zaposlenju. Koju faking potvrdu, evo ti lična i šalji mi račun, sedam godina ti već koristim ultru! Ako ne plati utužićete, ne brinem ja za vas... Kontaj koliko je nezaposlenih i na crno zaposlenih ljudi koji moraju proći kroz ovo (za njih) poniženje!!! Niko živ osim bhtel se ne trudi da odbije mušteriju i da je otjera konkurenciji!
I tako ja promijenim operatera (nemam namjeru nikom praviti reklamu pa ću ovdje stati).
A što se tiče BHTelecoma i države BiH reći ću samo da kad bi ozbiljno shvatali državu BiH bar bi imali prodajno mjesto u Banjoj Luci (m:tel ima u po Sarajeva, a Eronet ima u po Banje Luke...). Toliko o tome koliko njih boli uho i za poslovanjem i za državom.
Btw, sreća pa statistike o broju korisnika i poslovni rezultati ne lažu...
-
tonymontana
Sve je tako, i gore.
Ovo je bio glas jednog od "zadovoljnih" korisnika "drustvenoodgovorne" kompanije BH Telecom .... Vecinom su svi ovako "zadovoljni" ... I onda od slinog zadovoljstva predju na eronet ili m:tel .... A u Upravi samo gledaju kako ce ljubavnice i svoju djecu rasporediti na nova radna mjesta, da bar 4.500 KM imaju platu ....
Ovo je bio glas jednog od "zadovoljnih" korisnika "drustvenoodgovorne" kompanije BH Telecom .... Vecinom su svi ovako "zadovoljni" ... I onda od slinog zadovoljstva predju na eronet ili m:tel .... A u Upravi samo gledaju kako ce ljubavnice i svoju djecu rasporediti na nova radna mjesta, da bar 4.500 KM imaju platu ....
-
tonymontana
Da negiraju Ustav i to u vise poglavlja !jeza u ledja wrote:Cuj 'negiraju ustav'???
A sta to tebi tu nije jasno?
- daduli_sa
randooom wrote:Boze sacuvaj kakvih gluposti covjek moze procitat ... Cuj "negiranje BiH kao cjelovite drzave i njenog Ustava"
Ljudi nagradjuju svoje korisnike... sto je normalno. A to ako mislis da neko koristi BH mobile u rs-u, ... mozda ima jedno 12 korisnika
Pod parolom "da budem sto senzacionalniji iako nema veze sa realnoscu"...