bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

fastmf

#1 bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by fastmf »

Naime već drugi dan na broj 1422 koji bi trebao biti centar za brigu o korisnicima slušam neku glupu muziku nakon koje dobijam informaciju da je servis preopterećen bilo da zovem usred dana ili uvečer. Nekim čudom dobio sam broj od tzv. šefa bihneta 661 925 i zamislite niko se ne javlja na njega. Srce problema je u tome što mi adsl radi u intervalima ili pak neradi nikako.

Sram stid i bruka definitivno mjenjam providera po bilo koju cijenu, usput za cijelu mahalu razvodna kutija od telefona je na mojoj kući i sad idem po cvikcange .... pa draga gospodo iz telecoma itekako ćete se javljati i zvati me ali će moj servis biti preopterećen....

crknite gadovi :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Truba »

maloprije nije radio adsl

nije mi na pamet palo da zovem :mrgreen:
fastmf

#3 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by fastmf »

komi wrote:maloprije nije radio adsl

nije mi na pamet palo da zovem :mrgreen:
trpi posao a ja bi još to trebao da plaćam itekako mi je palo napamet da zovem
ovajonaj

#4 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by ovajonaj »

ja taj broj nisam dobio jos od 6 marta...
pisao sam o tome na nekoj temi ili je bio bihnetov forum.. ne sjecam se ni ja vise..svasta sam im napisao...
ljudi gledaju marisol ili sta vec i dignu slusalicu kao fol pricaju i to ti je to...
ma ko ih...
Kruler

#5 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Kruler »

Ja sam ga jutros, oko 07:15, okrenuo i dobio bez problema. Imali su nekih problema koje su riješili/rješavaju/će riješiti.
opet ja

#6 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by opet ja »

a ja sam se davno razvela od njih :D
fastmf

#7 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by fastmf »

opet ja wrote:a ja sam se davno razvela od njih :D
a ja ću im upravo razvest instalaciju sa kuće a u avliju neće moći ući :-D

neznaš ti mene i meni sličnu jaliju hhhhh majku ako mi udješ u avliju.... :D
alica.k

#8 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by alica.k »

zovi stalno i na kraju ces dobit. besplatan je poziv tak da ti je svejedno.
Forsaken

#9 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Forsaken »

Mene je juce zajebavo ADSL nisam se mogo konektovat, pa jesam pa nisam, a isto tako i jutros. Elem, juce ih nisam mogao dobiti(zvao sam brat bratu sat-dva svakih 10ak 15min po jednom dva puta :D ) ali eto jutros nekim čudom sam uspio! Kao imali su nekih problema na području pošte stari grad i obala i kao to je otklonjeno. Ali hm. Ne znam
Visoki Predstavnik

#10 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Visoki Predstavnik »

BH TELECOM treba zapalit' i sravnit sa zemljom.

1444 centar za brigu o korisnicima "svi operateri su trenutno zauzeti, molimo pokusajte kasnije" i tako evo vec 2 godine....jebem mater i opearaterima i centru za brigu o korisnicima i direktoru i Saneli Sijercich st se zaposli kod njih!

eto nazovi i probaj sad odmah 1444.

Prosle godine bio na Jahorini, neki klinac mi blokiro karticu na mobu u petak a broj nisam mogo odblokirat' do ponedjeljka kad sam moro otici u Saraj'vo do poste da mi odblokiraju karticu....
JEBEM IM MATER ONU NESPOSOBNU I NEODGOVORNU! FUJ! :x

a za ADSL da ne pricam, da se konektujes treba ti 3 mjeseca, i 2 ziranta hahaha k'o da kredit dizes jebote. :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#11 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by mIRCerka »

Visoki Predstavnik wrote:BH TELECOM treba zapalit' i sravnit sa zemljom.

1444 centar za brigu o korisnicima "svi operateri su trenutno zauzeti, molimo pokusajte kasnije" i tako evo vec 2 godine....jebem mater i opearaterima i centru za brigu o korisnicima i direktoru i Saneli Sijercich st se zaposli kod njih!

eto nazovi i probaj sad odmah 1444.

Prosle godine bio na Jahorini, neki klinac mi blokiro karticu na mobu u petak a broj nisam mogo odblokirat' do ponedjeljka kad sam moro otici u Saraj'vo do poste da mi odblokiraju karticu....
JEBEM IM MATER ONU NESPOSOBNU I NEODGOVORNU! FUJ! :x

a za ADSL da ne pricam, da se konektujes treba ti 3 mjeseca, i 2 ziranta hahaha k'o da kredit dizes jebote. :lol:
Kakav ti je to rjecnik????????
Neelix

#12 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Neelix »

divna li cuda, danas ih zvao na 1422, problemi sa netom, dobio iz prve

u prosli petak zvao vezano za neke telefone imajul na stanju na 1444, dobio iz prve. u ponedjeljak isto to, opet ih dobio iz prve. prije par mjeseci modem mi krepo, zvao ih jedno 7-8 puta u toku jednog dana, svaki put iz prve dobio. itd :)

nemam razlog da ih branim, niko mi ne radi tamo, al me bas zanima kakvi to mtelovi i eronetovi placenici po forumu vise :lol:

ako moram zamjerku nac, osoblje na helpdesku im je poprilicno nestrucno, i glavno sto znaju rec je restartuj comp, restartuj modem.
Forsaken

#13 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Forsaken »

Neelix wrote:divna li cuda, danas ih zvao na 1422, problemi sa netom, dobio iz prve

u prosli petak zvao vezano za neke telefone imajul na stanju na 1444, dobio iz prve. u ponedjeljak isto to, opet ih dobio iz prve. prije par mjeseci modem mi krepo, zvao ih jedno 7-8 puta u toku jednog dana, svaki put iz prve dobio. itd :)

nemam razlog da ih branim, niko mi ne radi tamo, al me bas zanima kakvi to mtelovi i eronetovi placenici po forumu vise :lol:

ako moram zamjerku nac, osoblje na helpdesku im je poprilicno nestrucno, i glavno sto znaju rec je restartuj comp, restartuj modem.
Pa, šta rekoše, oćel brzo popravit?
Neelix

#14 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Neelix »

popravljeno je 10ak min nakon sto sam zvao :)
ovajonaj

#15 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by ovajonaj »

ma svi mi to isto mislimo samo sto nismo napisali... eto on je napisao...
Visoki Predstavnik

#16 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Visoki Predstavnik »

Neelix wrote:divna li cuda, danas ih zvao na 1422, problemi sa netom, dobio iz prve

Jarane, ti garant imash nekog u BH Telecomu

@ Mirci - Sorry, al nisam se mogo suzdrzat'
Babsy

#17 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Babsy »

Ajde, ajde.. kako je bilo sad je i dobro. :lol:
Al da, ovi prekidi konekcije mi prilično sviraju po živcima. :D
Neelix

#18 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Neelix »

da imam, ne bih zvao 1422 garant :)
fastmf

#19 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by fastmf »

šta pričaš lave ba kakvi plaćenici i čiji ....

ja samo kažem da mjenjam operatera jer mi je pun kurac seljadije kojoj plaćam račune a oni nisu u stanju da oforme efikasan helpdesk i postave kadar koji će biti u stanju gramatički ispravno reći kvar je radimo na tome i druge šuplje...
fastmf

#20 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by fastmf »

alica.k wrote:zovi stalno i na kraju ces dobit. besplatan je poziv tak da ti je svejedno.
pa neću radni dan provest na redial gumbetu :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#21 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by mIRCerka »

generalno su kod nas losi helpdeskovi...pocevsi od javljanja sa HA pa do TO SI TI NESTO BATALILA U MENE SVE POKAZUJE KAKO TREBA...
EPNov se znatno popravio, ljubaznost i profesionalnost na nivou.
Ultra helpdesk..na pitanje ZASTO NE RADI OPCIJA DODAVANJA NAJ BROJA NA TEK AKTIVIRANU KARTICU (znaci nije potroseno onih 4 puta) on kaze DE DA VAS PREBACIM TEHNICKOM ODJELU... :lol:
Neelix

#22 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by Neelix »

fastmf wrote:

ja samo kažem da mjenjam operatera jer mi je pun kurac seljadije kojoj plaćam račune a oni nisu u stanju da oforme efikasan helpdesk i postave kadar koji će biti u stanju gramatički ispravno reći kvar je radimo na tome i druge šuplje...
to stoji :)

hocu da kazem da se mogu, i to vrlo lako dobiti. izuzetak su situacije kada padne net na nekom sirem prostoru pa ih vi zovu.

njihova nestrucnost i neefikasnost je druga tema, i tu se slazemo (mada, ako budes uporan, vec sutradan ce ti poslati ekipu u kucu koja ce srediti problem).
fastmf

#23 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by fastmf »

Neelix wrote:
fastmf wrote:

to stoji :)

hocu da kazem da se mogu, i to vrlo lako dobiti. izuzetak su situacije kada padne net na nekom sirem prostoru pa ih vi zovu.

njihova nestrucnost i neefikasnost je druga tema, i tu se slazemo (mada, ako budes uporan, vec sutradan ce ti poslati ekipu u kucu koja ce srediti problem).
hoće pogotovo kad im kažeš da režeš kablove na kući
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#24 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by -LIBERO- »

Kako ne mozete dobiti :shock: ,meni se maloprije javila Sanela Sijercic :lol: :lol: :lol:

Ma sve nam je tako kao i ovi iz bhtelekoma,sta se cudite... :skoljka: :run:
bosanska rijec

#25 Re: bh telecom 1422 servis koji nikada nećete dobiti

Post by bosanska rijec »

Ne znam sta je to sa vama , ja hem dobijem isprve, prijavim kvar ljudi isti dan dosli ...

pa mislim svaka cast, a sta je to kod vas, nemam pojma,

mozda ja imam ljepse oci :lol:
Post Reply