BH stadioni
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- siki_sa
#1 BH stadioni
kad god gledam izvjestaje sa utakmica PL BIH, samo sto ne zaplacem, ne mogu da vjerujem da se moze igrati na takvim stadionima.Npr stadion u laktasima je grozan, covjek pored korner zastavice ovce cuva(sreca pa su ispali iz lige), tusanj u tuzli, gostujuci navijaci utakmicu prate iz skolsok dvorista iznad stadiona, stadion vrapcici u mostaru je stvarno grozan, .... gledam stadione ceske lige, pojedini stadioni su mali primaju po 10000 ali su uredjeni, da li treba uvesti neka pravila pa da se ne moze igrati u PL ako stadion nema npr 5000 sjedecih mjesta,.....
- Obuca9
#2 Re: BH stadioni
Postoji takvo pravilo i sada, samo što je minimalni broj sj. mjesta 3.000, a ne 5.000.siki_sa wrote:kad god gledam izvjestaje sa utakmica PL BIH, samo sto ne zaplacem, ne mogu da vjerujem da se moze igrati na takvim stadionima.Npr stadion u laktasima je grozan, covjek pored korner zastavice ovce cuva(sreca pa su ispali iz lige), tusanj u tuzli, gostujuci navijaci utakmicu prate iz skolsok dvorista iznad stadiona, stadion vrapcici u mostaru je stvarno grozan, .... gledam stadione ceske lige, pojedini stadioni su mali primaju po 10000 ali su uredjeni, da li treba uvesti neka pravila pa da se ne moze igrati u PL ako stadion nema npr 5000 sjedecih mjesta,.....
- siki_sa
#3 Re: BH stadioni
to pravilo izgleda nije vazilo za laktase, jer stadion u laktasima nije imalo ni jednog sjedeceg mjestahz__semir wrote:Postoji takvo pravilo i sada, samo što je minimalni broj sj. mjesta 3.000, a ne 5.000.siki_sa wrote:kad god gledam izvjestaje sa utakmica PL BIH, samo sto ne zaplacem, ne mogu da vjerujem da se moze igrati na takvim stadionima.Npr stadion u laktasima je grozan, covjek pored korner zastavice ovce cuva(sreca pa su ispali iz lige), tusanj u tuzli, gostujuci navijaci utakmicu prate iz skolsok dvorista iznad stadiona, stadion vrapcici u mostaru je stvarno grozan, .... gledam stadione ceske lige, pojedini stadioni su mali primaju po 10000 ali su uredjeni, da li treba uvesti neka pravila pa da se ne moze igrati u PL ako stadion nema npr 5000 sjedecih mjesta,.....
- Obuca9
#4 Re: BH stadioni
Uvedeno je ovog ljeta. Zato su svi odjednom počeli postavljati stolice (Travnik, Drina), jedino je Slavija nekako uspjela izmajmunisati da im se taj rok produži do proljetne polusezone, iako njima fali nekih 500-njak stolica, ja mislim.
- nidokralj
#5 Re: BH stadioni
nije ni tolki problem u sjedecim mjestima,veci je u neuredjenosti stadiona 
- Tvrtko II Kotromanić
#6 Re: BH stadioni
novac 
- siki_sa
#7 Re: BH stadioni
npr tusanj, ono je ruglo od stadiona, gostujuci navijaci prate utakmicu iz skolskog dvoristanidokralj wrote:nije ni tolki problem u sjedecim mjestima,veci je u neuredjenosti stadiona
- siki_sa
#8 Re: BH stadioni
ja sam cuo da kvalitetnu stolicu mozes kupiti za 5KMTvrtko II Kotromanić wrote:novac
- zeljonista
#9 Re: BH stadioni
malo sam rovio po internetu,kakve stadione slovenci prave,prvo nisu veliki oko 15 hiljada,a drugo nisu ni skupi...milina ti igrati i navijati 
- siki_sa
#10 Re: BH stadioni
nama trebaju takvi stadioni, mali ali uredjeni, evo pogledajmo stadion bijeli brijeg u mostaru, prima 20000 gledalaca, prolem tog stadiona po meni je sto ima jednu veliku tribinu, bolje da su napravili dvije ili cetri manje tribine nego jednu veliku.Meni je stadion istre savrsenzeljonista wrote:malo sam rovio po internetu,kakve stadione slovenci prave,prvo nisu veliki oko 15 hiljada,a drugo nisu ni skupi...milina ti igrati i navijati
- Ajatolah_
#11 Re: BH stadioni
Na Koševu postavljene sjedalice bez naslonjača. Najobičniji podguzovi.
-
Normalan.ba
#12 Re: BH stadioni
Ne znam jesi li gledao recimo kad izvještaje prve crnogorske lige ?siki_sa wrote:kad god gledam izvjestaje sa utakmica PL BIH, samo sto ne zaplacem, ne mogu da vjerujem da se moze igrati na takvim stadionima.Npr stadion u laktasima je grozan, covjek pored korner zastavice ovce cuva(sreca pa su ispali iz lige), tusanj u tuzli, gostujuci navijaci utakmicu prate iz skolsok dvorista iznad stadiona, stadion vrapcici u mostaru je stvarno grozan, .... gledam stadione ceske lige, pojedini stadioni su mali primaju po 10000 ali su uredjeni, da li treba uvesti neka pravila pa da se ne moze igrati u PL ako stadion nema npr 5000 sjedecih mjesta,.....
- siki_sa
#13 Re: BH stadioni
Normalan.ba wrote:Ne znam jesi li gledao recimo kad izvještaje prve crnogorske lige ?siki_sa wrote:kad god gledam izvjestaje sa utakmica PL BIH, samo sto ne zaplacem, ne mogu da vjerujem da se moze igrati na takvim stadionima.Npr stadion u laktasima je grozan, covjek pored korner zastavice ovce cuva(sreca pa su ispali iz lige), tusanj u tuzli, gostujuci navijaci utakmicu prate iz skolsok dvorista iznad stadiona, stadion vrapcici u mostaru je stvarno grozan, .... gledam stadione ceske lige, pojedini stadioni su mali primaju po 10000 ali su uredjeni, da li treba uvesti neka pravila pa da se ne moze igrati u PL ako stadion nema npr 5000 sjedecih mjesta,.....![]()
![]()
Ovo kod nas je "primera" u odnosu na one jade dole
- Gandalf
#14 Re: BH stadioni
EdoI wrote:Na Koševu postavljene sjedalice bez naslonjača. Najobičniji podguzovi.![]()
- siki_sa
#15 Re: BH stadioni
naveliko i po 70 pfeningaGandalf wrote:EdoI wrote:Na Koševu postavljene sjedalice bez naslonjača. Najobičniji podguzovi.![]()
Poslije ove slike valjda je svima jasno da nas Fifa trpi iz sažaljenja - žao ljudima što smo mi samo za sadake, pa eto prešute činjenicu da su nam uslovi pravi bangladeški za odigravanje međunarodnih utakmica. Stolice s ovih slika mislim da vrijede 1,50 KM po komadu a mogu se nabaviti u svakom Fis-ovom prodajnom objektu
-
Normalan.ba
#16 Re: BH stadioni
Ima klub iz Podgorice zove se Mladost i kad je bila u prvoj ligi CG bio izvještaj sa nekakve utakmice i prikazuje stadion bez ijedne jedine travke.Sve sama prašinasiki_sa wrote:Normalan.ba wrote:Ne znam jesi li gledao recimo kad izvještaje prve crnogorske lige ?siki_sa wrote:kad god gledam izvjestaje sa utakmica PL BIH, samo sto ne zaplacem, ne mogu da vjerujem da se moze igrati na takvim stadionima.Npr stadion u laktasima je grozan, covjek pored korner zastavice ovce cuva(sreca pa su ispali iz lige), tusanj u tuzli, gostujuci navijaci utakmicu prate iz skolsok dvorista iznad stadiona, stadion vrapcici u mostaru je stvarno grozan, .... gledam stadione ceske lige, pojedini stadioni su mali primaju po 10000 ali su uredjeni, da li treba uvesti neka pravila pa da se ne moze igrati u PL ako stadion nema npr 5000 sjedecih mjesta,.....![]()
![]()
Ovo kod nas je "primera" u odnosu na one jade dole
![]()
![]()
![]()
jesam, ono je ludilo
![]()
![]()
![]()
bolje usove za igranje fudbala ima sarajevski veliki park
![]()
![]()
![]()
- siki_sa
#17 Re: BH stadioni
mozda igraju na betonu 
- siki_sa
#19 Re: BH stadioni
hahahahahahah,amar007 wrote:
Nigdje kao u Crnoj Gori.
- Murat Sabanovic
#20 Re: BH stadioni
ludiloooo...amar007 wrote:
Nigdje kao u Crnoj Gori.
- Gandalf
#21 Re: BH stadioni
A mreža na golu im je genijalna 
-
Eborg
#22 Re: BH stadioni
Stadion FK Mogren Budva je ledina sa željeznim tribinama između dvije saobraćajnice. 
- samo_ti
#23 Re: BH stadioni
Jedna starija slika , ali fenomenalna

- kurty
#24 Re: BH stadioni
Danas, ono vise iz dosade odem pogledati Rudar iz Breze... Igrao protiv Ozrena... druga liga federacije centar mislim...
Teren, iskren da budem, bolji od bar 13 od ovih iz premijer lige...
Steta, sto se prije par godina nije moglo naci rjesenje za Brezu, i stadion Rudara... Tad se Gola stadion trebao graditi u Brezi, a ne u Orasju... Al Iljo doceko debilizam pojedinaca iz Breze, i u Orasju to napravio
p.s. samo jedna mala napomena... kasnije cu nekad sliku postaviti...
Igraci izlaze na teren u laganini sudija i kapiteni ulaze u krug od centra terena...a na drugom kraju centra, 10tak metara od njih, dvije kokoske...laganini kljucaju

Teren, iskren da budem, bolji od bar 13 od ovih iz premijer lige...
Steta, sto se prije par godina nije moglo naci rjesenje za Brezu, i stadion Rudara... Tad se Gola stadion trebao graditi u Brezi, a ne u Orasju... Al Iljo doceko debilizam pojedinaca iz Breze, i u Orasju to napravio
Igraci izlaze na teren u laganini sudija i kapiteni ulaze u krug od centra terena...a na drugom kraju centra, 10tak metara od njih, dvije kokoske...laganini kljucaju
- siki_sa
#25 Re: BH stadioni
[/quote]
stavi to ziv bio, hahahahahah

stavi to ziv bio, hahahahahah