Kao i mnogo puta dosada imamo ili se barem meni tako čini nogometni spektakl sutra na koševu a šta se profesionalno uradilo od naših sportskih prije svega TV novinara da se napravi neki program kao uvertira svemu tome....naravno kao i uvijek, ništa
Ustvari mnogi će reči uradilo se taman onoliko da pokrije onih 5-6 maraka predplate.
Sastav igrača, lista povrijeđenih, zajedničke trenerske izjave, sve zajedno ponovljeno jedno 20 puta i bog te veselio. Eto tako dragi moji postajete BH sportski novinar još ako uspijete u onih 6-7 minuta koliko traju ti sportski prilozi katastrofalno spariti košulju kravatu i sako ma uspjeli ste 100%.
Emisije trajanja 3-4 sata, pa stručnjaci gosti, kratki slajdovi prethodnih utakmica, uživo uključenje iz grada sa snimcima navijača, koreografije, analize, prijedlozi i još mnogo toga interesantnog eh po to dragi moji namjestite HRT2 (sretnici koji to mogu) i uživajte u pravim sportskim emisijama pa taman to bio susret španske druge lige.
A o moralnosti i borbi istih protiv svega protiv čega su oni prvi pozvani da se bore i iznose javnu riječ , da ne govorim