Nogometasi Maribora igrali u zutim dresovovima , veli Sasa ljubicice su veceras RUMENI
Maribor probija desnom, desna strana ljubicica je jaca sto znaci da je lijeva strana Dinama slabija
Moderator: anex
Sjecam se kao da je bilo danas, prva utakmica nakon agresije na BiH, Kosevo, gostuje Italija. Cita Nikola Bilic imena italijanskih igraca i veli : Kasigari,crkvice wrote:Odlucih da u ovaj sitan sat pogledam nase mlade kosarkase (valjda neki kvalifikacioni turnir), kad ono tek otvorenje...i naravno za mikrofonom u dvorani, neprevazidjeni, nenadjebivi i neunistivi Nikola Bilic. Pa ima li ijedan sportski dogadjaj u ovoj drzavi koji zahtjeva spikera, a da tu ne bude sveprisutni Nikola Bilic. U koje je on turbe ubacio pa ima ovolike angazmane?
Ne uspjeh sve pohvatati bisere, ali prilikom "prozivanja" selekcija lik cita naziv drzave na nasem, engleskom i valjda francuskom, pa za Madzarsku rece HUNGRI, za Rumuniju RUMENI, a nesto je i za Portugal protrtosio...dalje najavljuje predstavnika FIBA-e da pozdravi prisutne, i najavljuje ga: "gospodin (jbg ne upamti) predstavnik FIBA EUROPE (pisem kako je receno)". Nakon toga poziva Lovernovica "da otvori turnir U 18"kad je to rekao, ja mislio pocinje turnir u 18.00....Uglavnom, ima li iko informaciju, kada bi lik mogao u prezasluzenu penziju? Valjda i njegova profesija ima starosnu granicu (osim ako nije ubacena kakva klauzula koja njega iskljucuje od prestanka bavljenja ovim poslom).
Ništa čudno za Nikolu... kad smo igrali sa Španijom 2000. na Koševu, za Raula Gonzaleza je rekao RauZshake69 wrote:Sjecam se kao da je bilo danas, prva utakmica nakon agresije na BiH, Kosevo, gostuje Italija. Cita Nikola Bilic imena italijanskih igraca i veli : Kasigari,crkvice wrote:Odlucih da u ovaj sitan sat pogledam nase mlade kosarkase (valjda neki kvalifikacioni turnir), kad ono tek otvorenje...i naravno za mikrofonom u dvorani, neprevazidjeni, nenadjebivi i neunistivi Nikola Bilic. Pa ima li ijedan sportski dogadjaj u ovoj drzavi koji zahtjeva spikera, a da tu ne bude sveprisutni Nikola Bilic. U koje je on turbe ubacio pa ima ovolike angazmane?
Ne uspjeh sve pohvatati bisere, ali prilikom "prozivanja" selekcija lik cita naziv drzave na nasem, engleskom i valjda francuskom, pa za Madzarsku rece HUNGRI, za Rumuniju RUMENI, a nesto je i za Portugal protrtosio...dalje najavljuje predstavnika FIBA-e da pozdravi prisutne, i najavljuje ga: "gospodin (jbg ne upamti) predstavnik FIBA EUROPE (pisem kako je receno)". Nakon toga poziva Lovernovica "da otvori turnir U 18"kad je to rekao, ja mislio pocinje turnir u 18.00....Uglavnom, ima li iko informaciju, kada bi lik mogao u prezasluzenu penziju? Valjda i njegova profesija ima starosnu granicu (osim ako nije ubacena kakva klauzula koja njega iskljucuje od prestanka bavljenja ovim poslom).
a raja ne moze da vjeruje da lik ne zna tada ponajboljeg igraca s Apenina. Covjek se inace zove- Casiraghi (Pierluigi)!
covjek zivio u Sloveniji godinama i, naravno, govori Slovenski, a rumena je zuta na Slovenskom. Meni je on OK, ne treba mi komentator radijskog tipa da mi prevodi sliku, ovaj dodao onom, onaj dodao ovom, to vidim i ja. Vise mi treba neko da mi popuni dosadni dio utakmice kad se nista bitno ne desava, sto on i cini (barem sto se mene tice).saale wrote:Vugdalic; Dinamo -Maribor
Nogometasi Maribora igrali u zutim dresovovima , veli Sasa ljubicice su veceras RUMENI,
Maribor probija desnom, desna strana ljubicica je jaca sto znaci da je lijeva strana Dinama slabija![]()
Mali su pa ko ne vidi dobro moze da ih zamijenijasko_ba wrote:Igor Kristic
Jedini komentar koji moze reci da je lopta kod Runija, a koju zapravo vodi Kagawa![]()
Kako ih je uspio zamijeniti da mi je znati
Jao, jbte, dekadencije. Eto, neko je rastao u sirotištu kad gotivi Marjana Mijajlovića. A gospoda voli BHT. (Daleko od tog da sam neki fan Marjana, al' stvarno glupost nea granica)androgina wrote:Odlični su. I meni je Šuko generalno najbolji, mada me Spaho juče svojim komentarom pozitivno iznenadio. Kad neko navede kao primjer za dobrog komentatora Marjana, samo pomislim u kakvim uslovima su odrastali ti ljudi. Njegovo neartikulisano i nepodnošljivo arlaukanje ne može se definirati nikako drukčije nego kao buka koju treba utišati ili ukinuti. Konjić je potpuni promašaj, iritantan. Nadam se da nam neće kvariti ugođaj u subotu.
je, pogotovo onaj danac sa darovima. taj bi koliko je dosadan karneval u tevhid pretvorioIt_is_a_Leclerc wrote:Meni su komentatori BHT-a odlični. Dovoljno objektivni da im se prijenos ne svodi na "rokajte, trpajte" itd, a opet dovoljni navijači da znaju kad treba malo pojačati ritam.
Problem je samo što naši ljudi imaju animozitet prema svemu što je domaće. Da se Velid Spaho zove Drago Ćosić i da radi na HTV-u, bio bi proglašen vrhuncem sportskog novinarstva.
BIseri i lapsusi su normalna i logična stvar. Treba pričati 90 minuta.
Igor Kristić ?Ned071 wrote:je, pogotovo onaj danac sa darovima. taj bi koliko je dosadan karneval u tevhid pretvorioIt_is_a_Leclerc wrote:Meni su komentatori BHT-a odlični. Dovoljno objektivni da im se prijenos ne svodi na "rokajte, trpajte" itd, a opet dovoljni navijači da znaju kad treba malo pojačati ritam.
Problem je samo što naši ljudi imaju animozitet prema svemu što je domaće. Da se Velid Spaho zove Drago Ćosić i da radi na HTV-u, bio bi proglašen vrhuncem sportskog novinarstva.
BIseri i lapsusi su normalna i logična stvar. Treba pričati 90 minuta.
ultima_palabra wrote:Ovo se raja iz sivog doma malo registruje... kolegijalno nema šta