BH rukometaši u doigravanju za EP priželjkuju Grčku

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tornjak

#1 BH rukometaši u doigravanju za EP priželjkuju Grčku

Post by Tornjak »

U posljednjoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo u rukometu koje se 2006. igra u Švicarskoj, reprezentacija BiH odigrala je neriješeno (28:28 ) protiv izabrane vrste Makedonije u Bitolju.
Tim rezultatom BiH zauzela je drugo mjesto u grupi i u dodatnom doigravanju za odlazak na EP igrat će protiv jačih protivnika.

Sljedećih 20 reprezentacija bit će sudionici doigravanja i raspoređene su u tri grupe.

Prva grupa: Češka, Španjolska, Francuska, Grčka, Island, Norveška, SCG i Švedska.

Druga grupa (pobjednici kvalifikacijskih grupa): Mađarska, Makedonija, Ukrajina, Slovačka, Austrija i Litva.

Treća grupa (drugoplasirani): BiH, Izrael, Bjelorusija, Poljska, Rumunjska i Portugal.

Reprezentacija BiH može se sastati samo s nekom od reprezentacija iz prve grupe, a u stožeru naše reprezentacije priželjkuju Grčku koja je po kvaliteti u rangu s reprezentacijom BiH.
---------------------------------------------------

Sta mislite hoceli pobijediti Grcku i plasirati se na EP?

Ja iskreno vijerujem da hoce, ako bog da! ;-)
winetou

Post by winetou »

Ma kakva Bosna.
Treba to biti kao u hokeju, da igraju samo oni koji mogu biti prvaci. Maksimum dva autsajdera.
Ljubitelj sam dobrog rukometa :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Ma nisu bas toliki levati!
violentjack

Post by violentjack »

Pa evo 3 puta smo usli u Europu sa kosarkasima..rukomet nam je sve bolji..a Hrvatska moze zahvaliti Saracevicu i ostalim sto su tako dobri

A ko ono bijase najbolji strijelac Mirza Dzomba :roll:

Mislim sa ulaganjem u rukomet za 10 godina mozemo biti na svjetskom prvenstvu :roll:
mon@

Post by mon@ »

violentjack wrote:Pa evo 3 puta smo usli u Europu sa kosarkasima..rukomet nam je sve bolji..a Hrvatska moze zahvaliti Saracevicu i ostalim sto su tako dobri

A ko ono bijase najbolji strijelac Mirza Dzomba :roll:

Mislim sa ulaganjem u rukomet za 10 godina mozemo biti na svjetskom prvenstvu :roll:
Ne mogu shvatiti ovakve komentare. :roll:
Kolko znam Mirza dobrovoljno igra za Hrvatsku i osjeća se Hrvatom.
Ja sam Hrvatica al se veselim svakom bosanskom uspjehu u bilo kojem sportu, a ovo tvoje je čista zloba. :)
violentjack

Post by violentjack »

:roll: Ma daj stari mu iz Gradiska deklarise se Bosancem..i dosli na Istru

Vecina Muslimana u Hrvatskoj se deklarise Bosnjacima..iako Hrvatska i ne priznaje naciju Bosnjaka

Isto kao i sa Srbima..kradete nam potencijal i proglasavate ih za Srbe ili Hrvate

Razlika je vi ste vise geografski prema zapadu dok Srbija..eh Srbija :roll: :lol:
winetou

Post by winetou »

kradete nam potencijal i proglasavate ih za Srbe ili Hrvate
Čuj ti jacka, kradu nam potencijale :D
Zanimljivo kako se ti potencijali daju lako ukrasti :-)
Zašto nisu ukrali Maglajliju kad i Saračevića i Smajlagića? Mislim ipak da je do potencijala koji se daju ukrasti :D
Panasonic

Post by Panasonic »

Pobijedit ce naravno :)

Hajmo' Bosno !
Post Reply