Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rado_vidjen wrote:jelda muniba, bolji su : ibricic, torlak, vasilic, bartolevic, damjanovic, saraba, i ostale tarabe? grohotom se smijem, ali grohotom.
ne treba ciro zvati stiica, ma sve su to mediji prenapuhali. garant zli fanatikosi drze neke engleske listove, sajtove, a sve u cilju da maknu istinskog mesiju i dobrocinitelja. pa i ovaj justin je potplacen, a ovaj gol je produkcija hollywooda gdje takodjer fanatikosi drmaju.
mozda kad zabije 5 golova na jednoj utakmci, pozvati u A-2 repku? ne moze to tek tako.
Sta lupetas ti, imas li pojma? Od zurbe da nesto kazes uopste nisi procitao a kamoli razmislio o onome na sto dajes replku. Stilic igra dobro ovu sezonu, prije je igrao tako-tako, moze se reci da je potpuno zasluzeno bio u mladoj repki, sada je vrijeme da se kontinuitet nastavi i da predje u A repku bas kao sto su taj put prosli i Dzeko, Salihovic, Ibisevic, Ibricic. U tome i jeste poenta dobrog rada, da sto vise igraca iz mladjih generacija (reprezentativaca) postane standardno u A reprezentaciji. Stilic ce vjerovatno biti pozvan mada je sve do selektora, da se kali i ceka priliku posto u reprezentaciju moze igrati samo Misketovu poziciju. Tu je Pjanic, iako bi ja dao prednost onome ko igra tj. Stilicu. Ibricic je jedan od najvecih talenata, damjanovic ponajbolji i sigurno nasvestraniji igrac u reprezentaciji a u nedostatku odbrambenih (pa i zadnjih veznih) vrijedi nam suhog zlata. Jasno je da bi bolji bili na toj poziciji Makalele, Vieara, Stankovic, Carrik, pa i Pujol, Terry, Pepe...mozda i Subotic, Vidic, Simunic i Robert Kovac, mozda i Mataraci, ali halllloooo imamo to sto imamo a medju njima Damjanovic je Franc Bekenbauer.
Avdo Z. wrote:Nego Komeba, posto pratis ove mladje sta je bilo sa ovim Miralemom (evo upravo je izasoa iz igre) Sulejmanijem. Jeli to neki Albanac, i da li je bilo sanse da igra za nas? Ja se samo sjecam da je igrao u Partizanu a mrsko mi da guglam.
Nije Munibe, bas se nesjecas da si njega obecao Ceki u kaficu?
komeba wrote:Avdo,da si se ti pitao i takvi kao ti,za BiH nikada ne bi zaigralo pola igraca,prvi Misimovic,jer ti a priori uzimas da Srbi iz BiH ne vole ovu zemlju i da ne zele igrati za nas i da su svi nacionalisti...
Halo ba, nebih tebe puno kritikovao samo iz razloga sto vidim da se trudis da pronadjes informacije o mladim talentima, mada pocesto se sparis sa krdom i urlas iz mase. Ponekad izvalis i pokoju nebulozu tipa da bi lik koji je usao i igrao 15 minuta za Borusiju M. (cini mi se) trebao biti pozvan u reprezentaciju. Yebote, citajuci tebe ponekad se zapitam da li bi bilo dovoljno prostora sa sve te igrace pa da se igra i po 51 na terenu, a ne 11. Dobro je, Stilic ce biti pozvan sigurno, a za ove druge su nijanse u pitanju tako da su i Trivunovic i Saraba = Taraba i sad ko ce od tih taraba igrati nije ni bitno, valjda nece ni jedan. Misimovic nikada nebi igrao za BiH da je dobio poziv od reprezentacije Srbije odn. da ga nisu izbacili iz njihove mlade repke iako ne mislim da za Misimovica ima uopste veze to za nacionalnost. Jednostavno Srbija je bila mnogo bolja reprezentacije i razumljivo je da bi on igrao za njih. Sta tu nije jasno?
Dakle ti, kao strastven fudbalski zaljublljenik bi morao znati da su Bolic i Kodro zvali Subotica i mladjeg i starijeg, da je Bolic kada je bio u Njemackoj, pokusao zakazati sastanak sa njima, ti bi morao znati da je Ciro izjavio da igrac kao Subotic ne zasluzuje da se zove telefonom vec da mu se ode na noge. Ti bi takodje morao znati sta je mali odgovorio dok sa druge strane bi takodje morao znati za kontakte Subiticevih i srpskog saveza.
Pa momci, misa mu yebem jeli to cekate da vas Subitic popisa po glavi pa da shvatite realnost ili ste toliko bezobrazni da bi opet po starom samo da se eto dokaze da ste vi bili najpametniji, odn. danas-sutra kad Subotic zaigra sa druge da imate materijala kao i za Zlatana "koji se nudio "
Bitnije je 15 minuta odigranih u Bundesligi nego 15 utakmica u Sibeniku.I ne radi se o Borussiji nego o Arminiji Bielefeld i igracu koji se zove Zlatko Janjic i ove sezone je igrao djelimicno 5 utakmica.Ima tek 22 godine i izrazio je zelju da igra za BiH.Valjda je logicnije pozvati Janjica,pred kojim je buducnost,da se preko reprezentacije proda u neki jaci klub u Bundesligi,nego Bartolovica koji je 9 godina od njega stariji,na zalasku karijere i vise nema perspektive da se proda i da pomogne reprezentaciji iducih godina.
Trivunovic nije isto kao Saraba.Ne kazem da je Trivunovic kao Ferdinand,ali igra u ruskoj ligi koja je 10 nivoa iznad bh lige i kapiten je svoje ekipe,sto ipak nesto znaci.Sigurno da je fizicki i psihicki spremniji za reprezentativne utakmice od Sarabe,Vasilica,Mikelinija,koji nikad nisu igrali na stadionu sa vise od 10 000 navijaca.
Za Subotica valjas gluposti.Ciro i savez su duzni da mu odu na noge i da ga nagovaraju,to je njihov posao.
Ja koliko znam odigro je samo tih 15 minuta u Stuttgartu, bio je povrijedjen prije toga, a protiv Leverkusena nije ulazio. Mislim da je daleko od reprezentacije, nema nista od njeg, anonimus.
Avdo Z. wrote:I kad sam vec poceo da zavrsim -Ako ti je krivo sto ce Ciro pusiti Suboticu, podaj mu staru nek popusi i ocu i sinu tada ce sigurno pristati. Mamicu ti salabajzersku.
Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Poslano: 28/11/2008 02:06
Od: bijelo_dugme
Za: Avdo Z.
Subject: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Avdo Z. je napisao/la:I kad sam vec poceo da zavrsim -Ako ti je krivo sto ce Ciro pusiti Suboticu, podaj mu staru nek popusi i ocu i sinu tada ce sigurno pristati. Mamicu ti salabajzersku.
Gudbaj jarane, mjesto Cirinog kurca si dobio bananu
Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Poslano: 28/11/2008 02:06
Od: bijelo_dugme
Za: Avdo Z.
Subject: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Avdo Z. je napisao/la:I kad sam vec poceo da zavrsim -Ako ti je krivo sto ce Ciro pusiti Suboticu, podaj mu staru nek popusi i ocu i sinu tada ce sigurno pristati. Mamicu ti salabajzersku.
Gudbaj jarane, mjesto Cirinog kurca si dobio bananu
bijelo_dugme
* Pošalji privatnu poruku
Vrh
Prethodna PPSljedeća PPPremjesti u mapu:
Privatna Poruka
I kakve veze sada imaju privatne poruke??? Ne vaze isti zakoni na forumu i PP
Daj ba pustime covjece sta ti je?
Necu da se petljam vise jer vec imam zuti karton samo me cudi sto nisi fino objavio tvoje prijetne preko PP:a ?
bijelo_dugme i avdaga su tandem kao misimovic i dzeko. ne bi bilo fer razdvajati ih na duze vrijeme.
svjedok sam da je avdagin eksces nastao u zaru borbe. treba covjeku pruzit' jos jednu sansu.
Topla voda wrote:jel ko gledo tekmu?
na sta je licilo?
jel miske bio dobar?dzeko gol i penal izborio?
Onako utakmica nije bila nesto bog zna kako kvalitetna. Dzeko se dosta guro' u napadu i skoro pa svaki put je bio prava opasnost za gol. Misimovic standardno dobar. Vuko' je srednju liniju onako kako to samo on zna, kisa faula na njemu napravljena ali je tip imao par prilika haos, kao i par dodavanja. Odradio penal maestralno kao i zadnji gol nakon topovskog udara Dzeke.
Topla voda wrote:jel ko gledo tekmu?
na sta je licilo?
jel miske bio dobar?dzeko gol i penal izborio?
wolfsburg je bio jaci skoro citavo vrijeme, oba gola su primili bezveze - jedan fliperski autogol i jedan iz ofsajda. misimovic standardno jak, lokomotiva sa odlicnim pregledom igre. jest da je nekoliko puta podbacio sa centarsutevima, ali je dosta pretrcao i iznudio puno slobodnjaka. penal majstorski hladnokrvan, drugi gol tehnicki odlican (lopta spustena prsima, i prezicno u gornji lijevi cosak). dzeko iz igre u igru sve bolji, juce po meni najjaci igrac na terenu. do sada mu nije lezalo da igra sam u spicu, ali je sinoc to dobro odradio. kao sto vec rece ja_ja, rint'o je dosta i izvlacio optimum protiv 2-3 protivnicka igraca. na kraju se ipak vidjelo da mu vise odgovara da ima jos jednog napadaca kraj sebe - zadnjih 20-tak minuta mu se pridruzio saglik u napadu, tad je bio jos jaci. sve u svemu odlicna partija nasih u jednoj prosjecnoj utakmici kupa uefa.