Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rado_vidjen wrote:ovdje trebaju novinari pritisnut savez/ciru da se ide u dortmund. ali koji novinari???
za stilu bi bolje bilo da odigra do kraja sezone za lech, a valjda u medjuvremenu bude imao i koji nastup za rep. pa dobije radnu dozvolu za premiership.
Od saveza tesko mozemo ocekivati da se bori za Subotica.Jednoj trecini saveza nije u interesu da igra za BiH jer navijaju za Srbiju,jednoj trecini je svejedno,a jednoj trecini nije u interesu ako ne plati.
Jedino od selektora mozemo ocekivati da se bori za igrace,on je vec davno obecao da ce otici Suboticu na noge i da ce obici Evropu u potrazi za igracima.Nazalost pregazio je to obecanje,ali jos nije kasno.
Momka je trebalo zvati prije 2 godine kada je igrao za Mainz, trebalo je ici u Njemacku, uspostaviti kontakt, ponuditi momku planove reprezentacije i sve ostalo. Nazalost mi nismo ozbiljna reprezentacija i Neven je jos jedan u nizu igraca koji ce umjesto za nas igrati za druge reprezentacije. I bolje mu je da igra za druge jer svakako nama nikad nema napretka.
Srce me boli kada vidim kako nashi igraci razvaljuju u bundesligi, a duboko sam uvjeren da nikada nishta nece napraviti sa reprezentacijom zbog monstruma koji vode ovu tzv reprezentaciju
komeba wrote:Ja ne bih da stvaram teoriju zavjere,ali odakle je potekla informacija da je Subotic definitivno rekao da ne zeli igrati za BiH? Mi smo tu informaciju prihvatili kao tacnu bez da smo ista provjerili.Sjetimo se samo kako smo reagovali(i ja licno) kada smo procitali izmisljenu informaciju da Bajic ne zeli vise igrati za BiH,pa se sve to ispostavilo kao lazno.
Mozda su za Subotica isto tu informaciju plasirali srbijanski mediji,njihov savez,kako bismo odustali od njega.
Ja bih volio da to cujem iz njegovih usta da je prekrizio BiH,ili bar od nekog od bh medija kojem vjerujem.
Mislim da bi Ciro,ako imalo ozbiljno shvata svoj posao,a ne kao hobi koji ce raditi izmedu big mama house i svog reality show-a,trebao otici na noge Suboticu da ga nagovori.Ukoliko ga odbije,znamo na cemu smo.
Ili kad su srpske medije pisali da ce kapiten Zvjezdan zaigrat za RS, njihove medije su zaostale jedno 15 godina.
A sto se tice Subotica, on je cak i dementovo da je ga savez zvao par dana nakon sto je Munibova garnitura izjavila da je odbio BiH. Iste su price bili i u Pjanicu, te hoce igrat za Brazil, Francusku i tako dalje, moro se molit godinu dana da ga govna pozovu.
Admir_1984 wrote:Momka je trebalo zvati prije 2 godine kada je igrao za Mainz, trebalo je ici u Njemacku, uspostaviti kontakt, ponuditi momku planove reprezentacije i sve ostalo. Nazalost mi nismo ozbiljna reprezentacija i Neven je jos jedan u nizu igraca koji ce umjesto za nas igrati za druge reprezentacije. I bolje mu je da igra za druge jer svakako nama nikad nema napretka.
Srce me boli kada vidim kako nashi igraci razvaljuju u bundesligi, a duboko sam uvjeren da nikada nishta nece napraviti sa reprezentacijom zbog monstruma koji vode ovu tzv reprezentaciju
sve rečeno.
pa i ja ga mogu snimiti kad već pređe u borussiju dortmund...za šta dobijaju silne pare fudbalski "eksperti" iz saveza?
(čitaj kafandžije, pijačari, "poduzetnici" i "menadžeri")
rado_vidjen wrote:ali avaz nece satanizirati spirica, kao vamo neke.
pa normalno da neće kad pušu u istu tikvu...
avaz čuva leđa govnima iz saveza, zar je to tajna ili nešto novo? a istima jaka reprezentacija jednostavno NIJE u interesu, jer s plasmanom na veliko takmičenje dolazi i veća pažnja svjetskih medija, FIFE, UEFE, inspekcije, komiteti...
rado_vidjen wrote:ali avaz nece satanizirati spirica, kao vamo neke.
pa normalno da neće kad pušu u istu tikvu...
avaz čuva leđa govnima iz saveza, zar je to tajna ili nešto novo? a istima jaka reprezentacija jednostavno NIJE u interesu, jer s plasmanom na veliko takmičenje dolazi i veća pažnja svjetskih medija, FIFE, UEFE, inspekcije, komiteti...
zato ja govorim da mrzim novinare-poltrone vise od saveza, pa nekima ne bi nista jasno. ukratko, avaz ne navija za repku, niti voli BiH....ko bi rek'o
Pored "saveza" i "novinara", svako se od nas moze obratiti Nevenu:
Sjecam se da je na svom starom web siteu (dok je jos bio u Meinzu) za sebe pisao da je Bosanac sa USA pasosem (bas tako). Trenutno mu je site povucen - vjerovatno mu iz Sports&Bytes - to je Bosrussijina IT firma - prave novi.
rado_vidjen wrote:ovdje trebaju novinari pritisnut savez/ciru da se ide u dortmund. ali koji novinari???
za stilu bi bolje bilo da odigra do kraja sezone za lech, a valjda u medjuvremenu bude imao i koji nastup za rep. pa dobije radnu dozvolu za premiership.
Od saveza tesko mozemo ocekivati da se bori za Subotica.Jednoj trecini saveza nije u interesu da igra za BiH jer navijaju za Srbiju,jednoj trecini je svejedno,a jednoj trecini nije u interesu ako ne plati.
Jedino od selektora mozemo ocekivati da se bori za igrace,on je vec davno obecao da ce otici Suboticu na noge i da ce obici Evropu u potrazi za igracima.Nazalost pregazio je to obecanje,ali jos nije kasno.
pa možda bi mu misimović,ibišević,...mogli koju reći?
zašto gospoda iz saveza dobijaju tolike plate i dnevnice?
to nije posao igrača, to je posao saveza i selektora. ali savezu je bitnije utušiti vasilića ili šarabu za pedesetak hiljada eura, a selektoru snimati reklame i reality showove
ciro neka malo pogleda jahica,on moze dobro igrati u zadnjoj liniji.sta se nasao inatiti,momcima kojima je cast igrati za nas.a ne da mi zove neke sarabe ili mikelinije
JThomas wrote:zašto gospoda iz saveza dobijaju tolike plate i dnevnice?
to nije posao igrača, to je posao saveza i selektora. ali savezu je bitnije utušiti vasilića ili šarabu za pedesetak hiljada eura, a selektoru snimati reklame i reality showove
pa da je kod nas nešto iole normalno,da osim,vaha,meša,kodro...imaju neke veze sa savezom pa bi se čovjek mogao nečemu i nadati,ali s ovom klijentelom u savezu možda je bolje da ne pokušavaju.znamo kako su se borili za pjanića,sreća da momak ima pravo bih srce.
mislim da je hasan najviše uticao na zvjezdanovu odluku da igra za bih.
JThomas wrote:zašto gospoda iz saveza dobijaju tolike plate i dnevnice?
pa da je kod nas nešto iole normalno,da osim,vaha,meša,kodro...imaju neke veze sa savezom pa bi se čovjek mogao nečemu i nadati,ali s ovom klijentelom u savezu možda je bolje da ne pokušavaju.znamo kako su se borili za pjanića,sreća da momak ima pravo bih srce.
mislim da je hasan najviše uticao na zvjezdanovu odluku da igra za bih.
Kad je Kodro posto trener bas je poceo radit svoj poso. Iso je i Salihamidzicu i Barbarezu na noge a i Misimovica je vratio. Nesjecam se bas za Subotica li mescini da je ga spomeno bio par puta al eto, nije stigo nista uradit dok ga govna neotjerase.
and wrote:pa možda bi mu misimović,ibišević,...mogli koju reći?
Malo ljudi zna, ali pomocni trener Borussie Dortmund, Kloppova desna ruka, je Bosanac, Željko Buvač. Pišem namjerno "Bosanac", jer čovjek se tako izjašnjava:
Da, da Subotic ce sigurno igrati za BiH. Steta sto savez nije nista ucinio po pitanju Marka Marina koji se jelte slikao sa Suboticem pokazujuci tri rasirena prsta, sto je bezbeli stari znak bosanaca. Nego mozda bi Savo Milosevic mogao zaigrati za nas, sada kada se oprostio od srpskog dresa. Dali je Bojan Krkic vec debitovao za Spaniju? Ako jest, sram bilo saveza, momak je porijeklom bosanac. Samo da mi je znati kako savez nije reagovao pa da Luka Modric igra za BiH, covjek se izjasnjavao kao Bosanac. A i Zlatan Ibrahimovic se nuduo. Pa Vedran Corluka koji je iz Modrice, pa braca Kovac, pa onaj Mudalba Diabla. Mogli smo imati B reprezentaciju koja bi se hladno prosetala kroz ove kvalifikacije. Savez napolje!!!!!!!
Avdo Z. wrote:Da, da Subotic ce sigurno igrati za BiH. Steta sto savez nije nista ucinio po pitanju Marka Marina koji se jelte slikao sa Suboticem pokazujuci tri rasirena prsta, sto je bezbeli stari znak bosanaca. Nego mozda bi Savo Milosevic mogao zaigrati za nas, sada kada se oprostio od srpskog dresa. Dali je Bojan Krkic vec debitovao za Spaniju? Ako jest, sram bilo saveza, momak je porijeklom bosanac. Samo da mi je znati kako savez nije reagovao pa da Luka Modric igra za BiH, covjek se izjasnjavao kao Bosanac. A i Zlatan Ibrahimovic se nuduo. Pa Vedran Corluka koji je iz Modrice, pa braca Kovac, pa onaj Mudalba Diabla. Mogli smo imati B reprezentaciju koja bi se hladno prosetala kroz ove kvalifikacije. Savez napolje!!!!!!!
Avdo Z. wrote:Da, da Subotic ce sigurno igrati za BiH. Steta sto savez nije nista ucinio po pitanju Marka Marina koji se jelte slikao sa Suboticem pokazujuci tri rasirena prsta, sto je bezbeli stari znak bosanaca. Nego mozda bi Savo Milosevic mogao zaigrati za nas, sada kada se oprostio od srpskog dresa. Dali je Bojan Krkic vec debitovao za Spaniju? Ako jest, sram bilo saveza, momak je porijeklom bosanac. Samo da mi je znati kako savez nije reagovao pa da Luka Modric igra za BiH, covjek se izjasnjavao kao Bosanac. A i Zlatan Ibrahimovic se nuduo. Pa Vedran Corluka koji je iz Modrice, pa braca Kovac, pa onaj Mudalba Diabla. Mogli smo imati B reprezentaciju koja bi se hladno prosetala kroz ove kvalifikacije. Savez napolje!!!!!!!
Hajde ba ne seri, idi lizi dupe Munibu negdje drugo!
Last edited by bijelo_dugme on 26/11/2008 01:31, edited 2 times in total.
Na staroj, "Meinzovskoj" stranici je pisao i detaljnije o svom porijeklu i nacionalnosti.
I MArko MArin jak Srbin, eno za Njemacku igra... pusti ba to, treba Nevena kontaktirat, Ciru hitno slat u Njemacku, i ne zajebavat se previse. Decko je skroz regularan.
treba momka u svakom slučaju probati pridobiti.nisam nešto pratio,ali on kao može izabrati između usa,bih i cg.srbija se ne spominje.neko bi trebao ozbiljan razgovor obaviti,a ne slušati priče srpskih medija.ako momak kaže da neće da igra svaka čast,prekrižiti ga.
na stranici je stavio nacionalnost bih,to je izgleda u bundesligi sada dobar pridjev
opet ponavljam kao ima varijanta da igra za njemačku,ali mora čekati još godinu,godinu i po i kao za tu varijantu se odlučio
E moj Avdo, e moj znalče.Čorluka je iz Doboja a Luka Modrić je iz ZADRA.
Kako nazivaš Dialibu, nešto mi govori da si rasistički bijednik.Očito rata nisi doživio, pa tako sereš, jadniče.
smješniji ste mi vi koji reagujete na Avodine postove i time im dajete na nekakvom značaju.
Ja uredno preskočim njegove skrabotine, i da nije vaših citata ne bih ni znao šta je sada nabacao na ekran
E moj Avdo, e moj znalče.Čorluka je iz Doboja a Luka Modrić je iz ZADRA.
Kako nazivaš Dialibu, nešto mi govori da si rasistički bijednik.Očito rata nisi doživio, pa tako sereš, jadniče.
Munibe, jes to ti
Hehhehe, jeli ti mislis ako si rodjen u bolnici u Sarajevu, posto je u Olovu bilo prenatrpato da si iz Sarajeva? Corluka je porijeklom iz Dervente a zivio je jedno vrijeme u Modrici.
Nisam ja nista rekao gdje je Modric rodjen niti odakle je nego da se, dok je igrao za Zrinjski, izjasnjavao kao Bosanac pa krivim one pedercine iz saveza sto ga nisu kontaktirali, sigurno bi igrao za BiH. Uostalom i Hrgovic je rodjen u Hrvatskoj pa jelte posto je igrao za Siroki Brijeg, normalno je da igra za BiH. Modric se sam nudio, ali nasa banda htjela pare da stavi u dzep od transfera u Totenhem i tako je stvar poropala. Slicno je bilo sa Drazenom Ladicem koji je zivio u Bugojnu, a da ne pricam o Mariu Stanicu. Ognjen Koroman je takodje bio zainteresovan ali nasi debili ga nisu zvali, pa onda onaj Mladen Krstajic. Propadose nam toliki talenti, uaaaaa savez napolje.
Ma dokle vise i taj Subotic, sta hoce i on, cim se on toliko misli izmedju USA, BIH i srbije netreba nam nikako, jer 100% mu je BIH zadnja opcija, a da se plasiramo na SP sam bi doso i ciri reko evo me...dosta vise i tih koji hoce-nece, te on bi al nemoze od smijeha i tako dalje...fuj ba, nek nam je odbrana suplja al nek igra onaj ko ce pojest busenje trave pa makar zadni levat bio, nego neko ko ovaj...
naprijed nasi