BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Socijalista
#2351 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Evo dobio od kolege bio na treningu kako se dzeko povrijedio, ne izgleda dobro
- hidrant
#2352 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
K'o neki vele igrac?and1medjed wrote:Dzeko se povrijedio...![]()
![]()
![]()
- awekenings
#2353 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
@hidrant
ignore
fakat bi bila steta ako je istina ...
ignore
fakat bi bila steta ako je istina ...
-
Facasplaca
#2354 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
nemoj srat, dzeko se povrijedio
oj majko veceras nema spavanja
- zalizani
#2355 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Džeko van stroja dvije sedmice.Dobro je,nije nešto teže u pitanju.
- zlaataan
#2356 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Koliko znam Arsenal je bio zainteresovan za njega, znači Arsenal k'o neki vele klub ?hidrant wrote:K'o neki vele igrac?and1medjed wrote:Dzeko se povrijedio...![]()
![]()
![]()
A Džeki sve najbolje u oporavku
- bruce lee
#2357 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
koji je tebi K****?!hidrant wrote:K'o neki vele igrac?and1medjed wrote:Dzeko se povrijedio...![]()
![]()
![]()
- hidrant
#2358 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
bruce lee wrote: koji je tebi K****?!
Sto se osjecas licno prozvanim?
Cinjenica je da Dzeko nije svjetska klasa i on je sam svjestan te cinjenice jer je odbio
priliku igrati u EPL.
Ne kazem ja da on nema talenta, ali nije on jos na nivou velikih napadaca tipa RvP-a.
-
Facasplaca
#2359 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
hidrant nisi svjestan kakve nebuloze pises.
Seres bez pokrica, sve ti se temelji na subjektivnom zakljucivanju i zato te izjave na bh forumu zadrzi za sebe osim ako neces da dobijas ovavke i sl odgovore.
Najbolji igrac Bundeslige sa 23 godine ti nije svjetska klasa, igrac koji je glavnog covjeka Milana vukao za sobom ti nije klasa, igrac za kojeg se traze abnormalne cife od 30 mil eura ti nije klasa, pa sta onda jeste?
Prosvijetli nas
Seres bez pokrica, sve ti se temelji na subjektivnom zakljucivanju i zato te izjave na bh forumu zadrzi za sebe osim ako neces da dobijas ovavke i sl odgovore.
Najbolji igrac Bundeslige sa 23 godine ti nije svjetska klasa, igrac koji je glavnog covjeka Milana vukao za sobom ti nije klasa, igrac za kojeg se traze abnormalne cife od 30 mil eura ti nije klasa, pa sta onda jeste?
Prosvijetli nas
-
Facasplaca
#2360 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
- hidrant
#2361 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
U Bundesligi je samo Ribery klasa.Facasplaca wrote:hidrant nisi svjestan kakve nebuloze pises.
Prosvijetli nas
Milan vise nije veliki klub o cemu ti govori cinjenica da nikog ne mogu dovesti.
Oni su svoje odigrali.
Dzeki je potreban transfer u EPL, ako zeli da postane igrac.
-
Facasplaca
#2362 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ako bi se samo tako gledalo onda bi na ovom svijetu postojalo samo 3 klasna igraca, Ribery,Ronaldo,Messi
Kaka po tvom nije veliki igrac jer nije igrao u EPL jel
daj pokrij se preko usiju, procitas li ti kad ono sto napises?
Milan nije veliki klub jer ne mogu nikoga dovesti
ma nemoj mi reci?!
Jesi tako govorio prije 3 godine kada su osvojili LP?
Dzeki je potreban transfer u bilo koji top klub gdje ce imati uslove za dalji progres,EPL,La liga, nebitno. Samo da se vadi iz BL, tamo mu jednostavno vise nije mjesto.
Kaka po tvom nije veliki igrac jer nije igrao u EPL jel
Milan nije veliki klub jer ne mogu nikoga dovesti
Jesi tako govorio prije 3 godine kada su osvojili LP?
Dzeki je potreban transfer u bilo koji top klub gdje ce imati uslove za dalji progres,EPL,La liga, nebitno. Samo da se vadi iz BL, tamo mu jednostavno vise nije mjesto.
- hidrant
#2363 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kaka je solidan igrac kao i Messi.
Ko nije igrao u EPL, ne zna sta je fudbal.
Milan je trenutno u krizi kao i cijeli talijanski nogomet.
Jednostavno nisu atraktivna destinacija.
Ne znam zasto se sa tobom i raspravljam.
To je isto da se raspravljam sa Hrvatom o Modricu.
On ce tvrditi da je isti svjetska klasa, mada je samo prosjecan igrac, kakvih ima u svakom prosjecnom
engleskom klubu.
Ko nije igrao u EPL, ne zna sta je fudbal.
Milan je trenutno u krizi kao i cijeli talijanski nogomet.
Jednostavno nisu atraktivna destinacija.
Ne znam zasto se sa tobom i raspravljam.
To je isto da se raspravljam sa Hrvatom o Modricu.
On ce tvrditi da je isti svjetska klasa, mada je samo prosjecan igrac, kakvih ima u svakom prosjecnom
engleskom klubu.
- Zwanziger
#2364 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Me ne moze niko normalan ovako zajebavati raju i spamati. Jebo mater ako te ne placaju da pises nebuloze i gluposti. Sve je manje i manje kvalitetne rasprave, zdrave rasprave s argumentima. Sve manje raje i pise i dolazi na forum radi tebe i tebi slicnih. Jer nemaju sta pametno procitati, svaku tebu zajebes svojim gupostima. Na svakoj temi ti moras spomenuti Arsenal i englesku ligu. Tamo tema o Bayernu; ti dodjes i kazes jebo Bayern, Arsenal je izmislio fudbal za njih; tema o Dzeki: jebo Dzeku, nikad od njeg igraca dok ne predje u englesku ligu; teme o spanskoj, njemackoj ligi: dodje hidrant i kaze jebo te kvazilige, nisu oni ni do koljena Englezima. To je sva tvoja prica.hidrant wrote:K'o neki vele igrac?and1medjed wrote:Dzeko se povrijedio...![]()
![]()
![]()
- bruce lee
#2365 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
hidrant wrote:Kaka je solidan igrac kao i Messi.
i ja sam misljenja da je engleska liga najinteresantnija i najjaca. ali eto, henry je igrao godinama tamo, pa je messi u barci jaci od njeg. al sad ces ti reci da je henry igrao "samo" u arsenalu..
- hidrant
#2366 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ti pojedinci ne zele dolaziti zato sto ih istina boli.
Zive u iluziji da je Messi najbolji igrac i slicne gluposti.
Eto navedi mi 10 dobrih igraca iz Bundeslige, ako smatras da ista nije kvaziliga.
Eto navedi mi 10 dobrih igraca iz Bundeslige, ako smatras da ista nije kvaziliga.
- R9..
#2367 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
koga je doveo arsehidrant wrote:U Bundesligi je samo Ribery klasa.Facasplaca wrote:hidrant nisi svjestan kakve nebuloze pises.
Prosvijetli nas
Milan vise nije veliki klub o cemu ti govori cinjenica da nikog ne mogu dovesti.
Oni su svoje odigrali.
Dzeki je potreban transfer u EPL, ako zeli da postane igrac.
-
Majjah
#2368 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ko je ba ovaj strucnjak?hidrant wrote:Ti pojedinci ne zele dolaziti zato sto ih istina boli.
- jeza u ledja
#2369 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ne spamajte o glupostima
- Bosanski_kralj
#2370 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Zwanziger wrote:Me ne moze niko normalan ovako zajebavati raju i spamati. Jebo mater ako te ne placaju da pises nebuloze i gluposti. Sve je manje i manje kvalitetne rasprave, zdrave rasprave s argumentima. Sve manje raje i pise i dolazi na forum radi tebe i tebi slicnih. Jer nemaju sta pametno procitati, svaku tebu zajebes svojim gupostima. Na svakoj temi ti moras spomenuti Arsenal i englesku ligu. Tamo tema o Bayernu; ti dodjes i kazes jebo Bayern, Arsenal je izmislio fudbal za njih; tema o Dzeki: jebo Dzeku, nikad od njeg igraca dok ne predje u englesku ligu; teme o spanskoj, njemackoj ligi: dodje hidrant i kaze jebo te kvazilige, nisu oni ni do koljena Englezima. To je sva tvoja prica.hidrant wrote:K'o neki vele igrac?and1medjed wrote:Dzeko se povrijedio...![]()
![]()
![]()
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#2371 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Transferisan si na 2 hefte u sestoligasha iz Banovica, .... da malo odmoris od spamanja svake teme koje se dohvatis.hidrant wrote: Dzeki je potreban transfer u EPL, ako zeli da postane igrac.
Odmori malo i skuliraj, ... ako zelis da postanes igrac prve SAX lige.