Pa po meni je Štilić bolji igrač i od Supića al jbg, ni Supić ni ovi gore pobrojani ne igraju istu poziciju kao Štilić (možda jedino Ibričić) tako da ti je argument tanakalijagoro wrote:Pa meni je Stilic bolji od Muratovica,Damjanovica,Ibricica,Jahica a odigro je mnogo vise utakmica za svoj klub od Pjanica(koji je doduse bio povredzen)a plus odigro je poprilicno dobro u kup uefa
BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#1551 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
-
Majjah
#1552 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kolko smo puta u ove dvije utakmice pokusali Belgiju napasti po desnoj strani?? Svaki iole organizovaniji napad je isao ili po lijevoj ili kroz sredinu. semir Stilic je upravo onaj tip igraca koji nam je falio u ovoj utakmici u Zenici. Kod kuce, na domacem terenu, on treba da ima mjesta umjesto jednog od dvojice destruktivnih zadnjih veznih, Rahimica ili Muratovica. U ovom slucaju umjesto Muratovica jer on nema bas neki pregled igre, od njega ofanzivno ne prijeti nikakva opasnost. Ako Stilic sada ne zaigra u Armeniji, pogotovo sto Misketa nece biti medju prvih 11, onda ce me Chiro zaista razocarati.alijagoro wrote:Pa meni je Stilic bolji od Muratovica,Damjanovica,Ibricica,Jahica a odigro je mnogo vise utakmica za svoj klub od Pjanica(koji je doduse bio povredzen)a plus odigro je poprilicno dobro u kup uefa
Da ne govorimo da je on lijevak koji ipak odlicno igra i desnom, dakle ima sve sto jednom odlicnom veznom igracu fali!
Last edited by Majjah on 03/04/2009 01:45, edited 1 time in total.
- alijagoro
#1553 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja sam vise mislio na sredinu terena ne na odredzenu poziciju(posto se bas u to nerazumijem
) ali eto onda umjesto Ibricica, a jeli ovaj Supic stvarno golman ja mislio napadac Gilardino 
-
Zmaj Ciro
#1554 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Strucnjaci, reprezentacija je uzela 6 bodova protiv Belgije, zato sto su igrali najbolji. Stilucu treba biti cast da je u prvih dvadesetak, a mogao bi i igrati bar dio utakmice, sada kada Miske ima dva zuta. Iz dvije utakmice protiv Belgije najbolji su bili Misimovic i Dzeko, Svi ostali su pruzili takodje fantasticnu igru ali bi za malo izdvojio Ibricica. Muratovic je pretrcao kao troica, razgradjivao njihove i pocinjao nase napade, osim par (mozda 4 najvise) pogresna dodavanja igrao za desetku, Pandza bez pardona - svaka cast, Safet pruzio ono sto se i ocekuje, Spahic po obicaju junacki, Dzemo iznanadio dobrom igrom u fazi napada, Jahic - momak za velika djela. Supic nista briljantno, ali nista ni lose, bez kiksa sto je najvaznija stvar za golmana. Muslimovic - fajter, borac bez straha, Rahimic kao da je rodjen za te pozicije, steta sto nije malo mladji. Bajramovic - bravo majstore i srecan povratak - ovaki povrijedjen u zubima moze nositi i Pjanica i Stilica i igrati lopte.
Pjanic - premalo igrao da bi nesto pokazao, ali sa par poteza vidilo se da zna -za nekoliko godina mora preuzeti Misketovu ulogu. Cini se da bi morao malo ojacati.
Pjanic - premalo igrao da bi nesto pokazao, ali sa par poteza vidilo se da zna -za nekoliko godina mora preuzeti Misketovu ulogu. Cini se da bi morao malo ojacati.
-
dijaliza
#1555 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
MIRKO HRGOVIĆ Čujem se s bivšim suigračima iz reprezentacije, proživljavam utakmice s njima, ali moja je priča gotovaHrgović:
Ne žalim što više ne igram za BiHAutor: Robert Junaci
Objavljeno: 02. 04. 2009. | 19:58
Salve zvižduka s tribina Maksimira Mirku Hrgoviću stišale su se, valjda su i ti protivnici njegova dolaska shvatili da je Dinamo doveo profesionalca, koji nije došao samo po novac. Iako u zadnje vrijeme manje igra. Istisnuo ga je Ibanez.
Ne žali se na status–
Ne žalim se na status, radim, treniram i borim se. Imao sam i problema s petom, sad ide nabolje – veli Hrgović, koji ne želi govoriti o navijačkim negodovanjima.
Kao bivši igrač Hajduka, a danas Dinama, relevantan je za usporedbu dvaju klubova. Gdje je veći pritisak?
– Pritisak rezultata velik je bio i tamo, a i ovdje je, to je i normalno.
Hrgović je čudesno veliki optimist, uvjeren je da će plavi ponovno slaviti.
– Imamo bolju momčad, osvojit ćemo trofeje i ove godine. Hajduk je bolji nego prijašnjih godina, napravio je prvenstvo zanimljivim, ali osvojit ćemo duplu krunu.
Dojam je da je prvenstvo zanimljivim učinio Dinamo, prokockao je veliku prednost.
– Ima i tu istine. Ali, sve će već doći na svoje. Neću o tome hoće li se prvenstvo odlučivati na Poljudu, naš je zadatak misliti samo na prvu sljedeću utakmicu. A u Vinkovcima smo već izgubili dva boda, izgubio ih je i Hajduk, pa kod Cibalije očito neće biti lako.
Nije želio govoriti ni o recesiji, ni o ugovorima, ni o tome što nakon isteka ugovora sljedeće sezone. No, o reprezentaciji Bosne i Hercegovine rado je govorio.
Ćiro je sve posložio–
Pet-šest godina sam uživao u toj reprezentaciji, i sad se čujem s igračima. Nije mi žao što više nisam u reprezentaciji, jer još kad sam bio u Japanu, rekao sam da je tome kraj. No, proživljavam svaku utakmicu s njima. Ova dva posljednja rezultata razveselila su me. Vjerujem da možemo proći. Kad sam igrao, nismo uspjeli, stali bismo u zadnje dvije utakmice. Posložilo se da imamo dobro momčad, da je tamo sjajni Ćiro, koji zna svoj posao. Svi znamo tko je i kakav je Ćiro, svaka mu čast! – zaključio je Hrgović.
Ne žalim što više ne igram za BiHAutor: Robert Junaci
Objavljeno: 02. 04. 2009. | 19:58
Salve zvižduka s tribina Maksimira Mirku Hrgoviću stišale su se, valjda su i ti protivnici njegova dolaska shvatili da je Dinamo doveo profesionalca, koji nije došao samo po novac. Iako u zadnje vrijeme manje igra. Istisnuo ga je Ibanez.
Ne žali se na status–
Ne žalim se na status, radim, treniram i borim se. Imao sam i problema s petom, sad ide nabolje – veli Hrgović, koji ne želi govoriti o navijačkim negodovanjima.
Kao bivši igrač Hajduka, a danas Dinama, relevantan je za usporedbu dvaju klubova. Gdje je veći pritisak?
– Pritisak rezultata velik je bio i tamo, a i ovdje je, to je i normalno.
Hrgović je čudesno veliki optimist, uvjeren je da će plavi ponovno slaviti.
– Imamo bolju momčad, osvojit ćemo trofeje i ove godine. Hajduk je bolji nego prijašnjih godina, napravio je prvenstvo zanimljivim, ali osvojit ćemo duplu krunu.
Dojam je da je prvenstvo zanimljivim učinio Dinamo, prokockao je veliku prednost.
– Ima i tu istine. Ali, sve će već doći na svoje. Neću o tome hoće li se prvenstvo odlučivati na Poljudu, naš je zadatak misliti samo na prvu sljedeću utakmicu. A u Vinkovcima smo već izgubili dva boda, izgubio ih je i Hajduk, pa kod Cibalije očito neće biti lako.
Nije želio govoriti ni o recesiji, ni o ugovorima, ni o tome što nakon isteka ugovora sljedeće sezone. No, o reprezentaciji Bosne i Hercegovine rado je govorio.
Ćiro je sve posložio–
Pet-šest godina sam uživao u toj reprezentaciji, i sad se čujem s igračima. Nije mi žao što više nisam u reprezentaciji, jer još kad sam bio u Japanu, rekao sam da je tome kraj. No, proživljavam svaku utakmicu s njima. Ova dva posljednja rezultata razveselila su me. Vjerujem da možemo proći. Kad sam igrao, nismo uspjeli, stali bismo u zadnje dvije utakmice. Posložilo se da imamo dobro momčad, da je tamo sjajni Ćiro, koji zna svoj posao. Svi znamo tko je i kakav je Ćiro, svaka mu čast! – zaključio je Hrgović.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#1556 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Vrlo interesantna analiza na stranici Bundeslige. Misimovic je uporedjen sa Riberijem i vode se kao jednaki u kvaliteti.
http://www.bundesliga.de/en/liga/news/2 ... 123415.php
Vidjecemo u subotu ipak koje bolji
http://www.bundesliga.de/en/liga/news/2 ... 123415.php
Vidjecemo u subotu ipak koje bolji
- zalizani
#1557 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Anćeloti želi Džeku, ne pita za cijenu
Karlo Anćeloti, trener Milana, izrazio je želju da u narednoj sezoni u svom timu vidi Edina Džeku. Time je stavio do znanja čelnicima svog kluba da mogu već sada otpočeti pregovore sa Volfsburgom. Džeku skauti Milana prate već nekoliko mjeseci. Bili su u Mariboru kada je Džeko bio strijelac jednog gola, pratili su ga u Bundesligi, a poslije zeničke utakmice i izvještaja koje je dobio od svojih ljudi, trener Anćeloti je navodno rekao:
- Mene cijena ne zanima, već Džeko. Želim takvog igrača u svom timu!
Ovu informaciju potvrdio nam je i Predrag Naletilić, koji radi za Milan. Njegovo se ime nalazi u «stablu» slavnog italijanskog kluba. On je doveo Bobana i Savičevića na San Siro, ali i desetine drugih igrača iz bivše jugoslovenske lige koji su igrali u Interu, Torinu, Peskari, Parmi, Juventusu, Laciu, Ređini...
- Istina je da Milan želi kupit Džeku, ali molim te nemoj o tome ništa pisati - otkrio nam je Naletilić. Džeku je na neki način otkrio i na međunarodnu scenu izložio Irfan Redžepagić, nekadašnji ne tako talentirani fudbaler i sudija. Kada je vidio da mu sudijski talent i znanje neće biti od pomoći u novom poslu, ostavio je pištaljku i okrenuo se menadžerstvu. Sa češkim trenerom i prijateljem Jirži Plišekom, uzeli su Džeku sa Grbavice i odveli u Češku. U Teplicama je Džeko naprečac osvojio simpatije tamošnjih navijača i najavio sjajnu karijeru. U Volfsburgu je Feliks Magat prepoznao da ima prvoklasnog dragulja, koji je uz kola u kolo u Bundesligi potvrđuje svoj kvalitet. Miroslav Blažević je još u oktobru prošle godine, na okupljanju reprezetacije BiH uoči utakmice sa Armenijom, najavio; kako će se za Džeku otimati menadžeri i klubovi, te da će Džeko biti bolji od Ibrahimovića.
- bijelo_dugme
#1558 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma kakva Italija, liga propada ko nista. Jebo sve ako nije i Wolfsburg trenutno bolji od penzionera iz Milana...zalizani wrote:Anćeloti želi Džeku, ne pita za cijenu
Karlo Anćeloti, trener Milana, izrazio je želju da u narednoj sezoni u svom timu vidi Edina Džeku. Time je stavio do znanja čelnicima svog kluba da mogu već sada otpočeti pregovore sa Volfsburgom. Džeku skauti Milana prate već nekoliko mjeseci. Bili su u Mariboru kada je Džeko bio strijelac jednog gola, pratili su ga u Bundesligi, a poslije zeničke utakmice i izvještaja koje je dobio od svojih ljudi, trener Anćeloti je navodno rekao:
- Mene cijena ne zanima, već Džeko. Želim takvog igrača u svom timu!
Ovu informaciju potvrdio nam je i Predrag Naletilić, koji radi za Milan. Njegovo se ime nalazi u «stablu» slavnog italijanskog kluba. On je doveo Bobana i Savičevića na San Siro, ali i desetine drugih igrača iz bivše jugoslovenske lige koji su igrali u Interu, Torinu, Peskari, Parmi, Juventusu, Laciu, Ređini...
- Istina je da Milan želi kupit Džeku, ali molim te nemoj o tome ništa pisati - otkrio nam je Naletilić. Džeku je na neki način otkrio i na međunarodnu scenu izložio Irfan Redžepagić, nekadašnji ne tako talentirani fudbaler i sudija. Kada je vidio da mu sudijski talent i znanje neće biti od pomoći u novom poslu, ostavio je pištaljku i okrenuo se menadžerstvu. Sa češkim trenerom i prijateljem Jirži Plišekom, uzeli su Džeku sa Grbavice i odveli u Češku. U Teplicama je Džeko naprečac osvojio simpatije tamošnjih navijača i najavio sjajnu karijeru. U Volfsburgu je Feliks Magat prepoznao da ima prvoklasnog dragulja, koji je uz kola u kolo u Bundesligi potvrđuje svoj kvalitet. Miroslav Blažević je još u oktobru prošle godine, na okupljanju reprezetacije BiH uoči utakmice sa Armenijom, najavio; kako će se za Džeku otimati menadžeri i klubovi, te da će Džeko biti bolji od Ibrahimovića.
- Topla voda
#1559 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
nije bolji kad nije bolji od psg
samo engleska...arsenal,kad ode adebajor...to ce biti spica...dzeko i van persi sa strana i dudu naprijed
samo engleska...arsenal,kad ode adebajor...to ce biti spica...dzeko i van persi sa strana i dudu naprijed
-
klixober
#1560 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I Francuska je poludila za Dzekom..l'equipe pise da ga zele dovesti Lyon i Marseille..
Foot - ALL - Wolfsburg - Dzeko, l'OM et l'OL aussi
Deuxième meilleur buteur de Wolfsburg (13 buts) derrière l'ex-Manceau Grafite (18), l'attaquant bosniaque Edin Dzeko suscite l'intérêt de nombreux grands clubs européens. Déjà riche de noms prestigieux tels Arsenal, Villarreal ou Atletico Madrid, la liste des prétendants s'est allongée récemment avec ceux de Marseille et de Lyon. «J'ai effectivement entendu parler de ces clubs, confirme le joueur à L'Equipe, samedi. Mon agent s'en occupe.» Dzeko est sous contrat avec Wolfsburg jusqu'en juin 2011.
http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... aussi.html
Foot - ALL - Wolfsburg - Dzeko, l'OM et l'OL aussi
Deuxième meilleur buteur de Wolfsburg (13 buts) derrière l'ex-Manceau Grafite (18), l'attaquant bosniaque Edin Dzeko suscite l'intérêt de nombreux grands clubs européens. Déjà riche de noms prestigieux tels Arsenal, Villarreal ou Atletico Madrid, la liste des prétendants s'est allongée récemment avec ceux de Marseille et de Lyon. «J'ai effectivement entendu parler de ces clubs, confirme le joueur à L'Equipe, samedi. Mon agent s'en occupe.» Dzeko est sous contrat avec Wolfsburg jusqu'en juin 2011.
http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... aussi.html
- zalizani
- Ja_Ja
#1562 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Imali gdje link za tekmu wolfsburga?
- abondanzieri
- abondanzieri
#1564 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Miske asistencija

- zalizani
#1565 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Pa postoji li mrza ekipa od Bayerna 
- Ridjobrki
#1566 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Preteče me!abondanzieri wrote:Miske asistencija![]()
![]()
Toni...
- abondanzieri
#1567 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
BenaglioRidjobrki wrote:abondanzieri wrote:Miske asistencija![]()
![]()
Toni...![]()
![]()
- zalizani
- abondanzieri
- rado_vidjen
#1570 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ako se stilic na ljeto proda u njemacku ili neki jaci klub drugdje, ciro ga vise nece smjeti zanemarivati. jer bez obzira na ibricicevu dobru partiju u belgiji (u zenici bio los, mada je i druga pozicija) stilic vise zasluzuje da starta u armeniji, tj da zamjene misketa.shaqqa wrote:Pa po meni je Štilić bolji igrač i od Supića al jbg, ni Supić ni ovi gore pobrojani ne igraju istu poziciju kao Štilić (možda jedino Ibričić) tako da ti je argument tanakalijagoro wrote:Pa meni je Stilic bolji od Muratovica,Damjanovica,Ibricica,Jahica a odigro je mnogo vise utakmica za svoj klub od Pjanica(koji je doduse bio povredzen)a plus odigro je poprilicno dobro u kup uefa
svi se cuda kako smo lose igrali u zenci.
Dekoooooooooooooooooooooooooooo
- Ridjobrki
#1571 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
5x Džeekoooo
3x Dijamantuuuu

3x Dijamantuuuu
- rado_vidjen
- Ridjobrki
#1573 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I jopet...Ridjobrki wrote:5x Džeekoooo
3x Dijamantuuuu
![]()