Ohrane ne seriAbacija wrote:vee-jay wrote: da ali mi jos uvijek cekamo da Subotic zaigra za Srbiju...![]()
Usanovicu pomagaaaaaaaj! Ne daj da Subotic zaigraaaaaa!
![]()
![]()
![]()
![]()
BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bijelo_dugme
#1226 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
- bijelo_dugme
#1227 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Neznam sto nezove Radeljica. Covjek redovno igra u Cottbusu...
-
Ohran
#1228 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sta je bilo tupsone, nisi valjda vec sit?bijelo_dugme wrote:Ohrane ne seriAbacija wrote:vee-jay wrote: da ali mi jos uvijek cekamo da Subotic zaigra za Srbiju...![]()
Usanovicu pomagaaaaaaaj! Ne daj da Subotic zaigraaaaaa!
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Ohran
#1229 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja bih ovu tvoju varijantu sa Salihovicem i Pjanicem radije ostvio za kuchi, a realno mi je Pjanic tanak u odbrambenim zadacima i nema snage koliko ce utakmica u Belgiji zahtjevati posebno nakon prilicne stanke. Muratovic zna i odigrati te namjestiti gol sansu (koliko me sjecanje sluzi ono bjese njegov fantastican centar sut kad Dzeko zabi), zna i probiti stranu (penal nad njim), zna biti drzak, pa i grub kad zatreba. U Belgiji ocekujem borbu. Takodje Salihovic i Misimovic znaju podvaliti loptu, ako je na vrijeme dobiju tu oko centra. Istina je da ce prenosenje iz zadnje linije biti problem, posebno na kontru...yebiga nemamo Makalelea, Kerika, Gerarda, Ze Roberta....tu su Rahimic i Damjanovic, kako stvari stoje. U odbranu bi ja Spahica, Nadarivica i Berberovia ili Hrgovica u zavisnosti od strane koju cemo forsirati kada napadamo. Moram ovdje reci da ne cijenim posebno ni jednog ni drugog ali i priznati da su najbolje sto imamo na tim pozicijama. Damjanovica i Rahimica isprd njih. Dalje desno Muratovica,sredina Miske lijevo Salihovica. Pa onda:desno Muslimovica, lijevo Dzeku, i to bi bilo to:Ridjobrki wrote:nihoniho wrote:@ridjobrki
formacija 3 5 2 mora ima ti dva brza i sposobna bocna igraca , a mi ih nemamo, inace trpi ili napad ili odbrana. bojim se da ce, protiv jakih ekipa , to doci do izrazaja. salihovic je u toj formaciji bio beskorisan u napadu sto se prortiv spanije i turske osjetilo
U pravu si, s tim što ja mislim da to Salihović i Pjanić mogu odigrati bez problema ako to trener poslaže kako treba. Ja inače ne volim gledati 3-5-2 ali dosta smo igrali za raju (sjetimo se kod Miše Smajlovića kako smo igrali lijepo i gubili...) sad treba seljački mudro ovaj dvomeč odraditi i izbaciti Belgijance iz trke. Istina je da 3-5-2 traži takva dva igrača kakve ti navodiš, ali 4-4-2 ili 4-5-1 traže takva četiri i to ne samo četiri pojedinca nego dva para takvih igrača koji su uz to i uigrani... (plus što to troši igrače pa ti najčešće treba još po jedan za zamjenu...)
Čovječe da su bolja vremena pa da to drže Papac-Salihović i Salihamidžić-Pjanić...
Dakle: Hasagic - Berberovic (Hrgovic) Spahic Nadarevic- Rahimic, Damjanovic, Muratovic Misimovic, Salihovic- Muslimovic, Dzeko.
Klupa: golman, Radeljic, Berberovic (Hrgovic), Ibricic i Pjanic.
- vee-jay
#1230 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Srbija - Kipar 2:0
Srbija: Stojković, Ivanović, Vidić, Dragutinović, Obradović, Stanković, Sulejmani, Janković, Milijaš, Jovanović, Lazović.
Gdje je Subotic?
i zasto na oficijelnoj stranici jos uvijek pise
Name: Neven Subotić
Geburtstag- und Ort: 10.12.1988 in Banja Luka (Bosnien Herzegowina)
Nationalität: US-Amerikanisch, bosnisch
Wie hat sich das Thema Nationalelf entwickelt? -> Jel' ima sta novo u vezi repke?
Noch gar nicht, in der Hinsicht gibt es nichts neues. -> Ma nema nista novo bolan... mislim, bre...
Sto bi nam ovaj momak dobro dosao
- Zwanziger
#1231 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma nije jos sve s papirima sređeno, trebaju neki papiri iz Amerike. Ocekuje se u narednoj kvalifikacionoj da zaigra. Tu je sve odluceno, nema nikakvih sansi da za nas zaigra.
-
Ohran
#1232 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Hallo Sabane, jesi li ti pri sebi ili si upravo pao na ledja sa neke udaljene planete?vee-jay wrote:
Gdje je Subotic?![]()
- vee-jay
#1233 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ti me stvarno povlacis za neku stvarOhran wrote:Hallo Sabane, jesi li ti pri sebi ili si upravo pao na ledja sa neke udaljene planete?vee-jay wrote:
Gdje je Subotic?![]()
- bijelo_dugme
#1234 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Slusaj sta ti Avdo kaze, on je jedini intelektualac ovjde tako da bi ga svi trebali cijenit.vee-jay wrote:ti me stvarno povlacis za neku stvarOhran wrote:
Hallo Sabane, jesi li ti pri sebi ili si upravo pao na ledja sa neke udaljene planete?
- Topla voda
#1235 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
sta je ovo sa spahicem?
- Edin H.
#1236 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Predlazem Avdu umjesto Pecikoze da bude zastitnik Munibovog lika i (kriminalnog) djela
Sto pitas za Spahica?
Ionako je tanak u zadnje vrijeme, njegova pozicija me zabrinjava.
Sto pitas za Spahica?
Ionako je tanak u zadnje vrijeme, njegova pozicija me zabrinjava.
- al_akhisari
#1237 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Frankfurt - Wolfsburg 0:1
Edin macka 10 min
Edin macka 10 min
- KPNCTNJAH
#1238 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
65' [0 - 2] Z. Misimovic (pen.)al_akhisari wrote:Frankfurt - Wolfsburg 0:1
Edin macka 10 min
- Socijalista
#1239 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Da hoce Dzeko da zabije jos jedan vidio bi ti kako ce pratitiKPNCTNJAH wrote:65' [0 - 2] Z. Misimovic (pen.)al_akhisari wrote:Frankfurt - Wolfsburg 0:1
Edin macka 10 minmislio sam da ovo vise niko ne prati
jucer Salihovic isto iz penala dao gol za Hof.
- bijelo_dugme
#1240 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Prati prati, znaci 3 gola ovog kolaKPNCTNJAH wrote:65' [0 - 2] Z. Misimovic (pen.)al_akhisari wrote:Frankfurt - Wolfsburg 0:1
- rado_vidjen
#1241 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
hoces li jos muzicku?Socijalista wrote:Da hoce Dzeko da zabije jos jedan vidio bi ti kako ce pratitiKPNCTNJAH wrote:65' [0 - 2] Z. Misimovic (pen.)al_akhisari wrote:Frankfurt - Wolfsburg 0:1
poslije povrede ibisevice licno me strah da gledam u buducnost i npr. predvidjam koliko ce zabiti do kraja
(iako mislim da je 15 dovoljno za arsenala)
-
LSD
#1242 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
15 golova je sasvim dovoljno za Arsenala,mada mislim da ce Dzeko prebaciti tu cifru kako je krenuo ove polusezone...majstor nastavlja tamo gdje je Ibiševic stao,tj.da se iživljava nad slabijim od sebe
Misimovic klasika - ili je asistencija ili je gol po utakmici...Salihovic standardno i poslovicno-vrlo dobar 4+

Misimovic klasika - ili je asistencija ili je gol po utakmici...Salihovic standardno i poslovicno-vrlo dobar 4+
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#1243 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Gdje Vedo stao, Edin preuzeobijelo_dugme wrote:Prati prati, znaci 3 gola ovog kolaKPNCTNJAH wrote:65' [0 - 2] Z. Misimovic (pen.)al_akhisari wrote:Frankfurt - Wolfsburg 0:1
Trenutan poredak u golovima stranih igraca u Bundesligi:
Brasil 41
Bosnia and Herzegovina 36
Poland 19
Croatia 15
Peru 15
Serbia 14
Greece 12
Slovenia 12
Chech Republic 13
Portugal 11
Stizemo Brazilce
- Bosanski_kralj
#1244 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
A je li se po toj statistici uzimao omjer broja igrača sa postignutim golovima??Dado dijasporitus wrote: Trenutan poredak u golovima stranih igraca u Bundesligi:
Brasil 41
Bosnia and Herzegovina 36
Poland 19
Croatia 15
Peru 15
Serbia 14
Greece 12
Slovenia 12
Chech Republic 13
Portugal 11
Stizemo Brazilce
-
Frankyo
#1245 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
KAPETAN BiH reprezentacije Emir Spahić našao se na transfer listi Lokomotive iz Moskve zbog, kako se priča, namještanja utakmica.
Spahić je optužen da je prodao utakmicu u kojoj je Himki svladao Lokomotivu 2:0 i tako došao do ključnih bodova za ostanak u ligi. Utakmica je odigrana 19. listopada prošle godine, a Spahić se izmaknuo od protivničkog napadača kako bi ovaj zabio i nakon toga se našao na udaru kritika suigrača i vodstva kluba.
Najglasniji je bio kapetan Sergei Gurenko koji je tvrdio da je Spahić prodao utakmicu, a na predsjednik rekao da im takav igrač ne treba u klubu.
Ruski mediji tvrde da Spahiću to nije prvi put da se bavi takvim stvarima te da je već namještao utakmice dok je igrao za Torpedo i Jaroslav Šinjik.
Spahić je, poput Patricea Kwedija iz Šibenika, demantirao cijelu priču.
"To su gluposti u kojima nema trunke istine. Gurenko više nije u klubu i to najbolje govori o kakvom se čovjeku radi. Notorna je laž da sam namještao utakmice, da sam to učinio sad ne bih bio u Rusiji", rekao je Spahić za sportsport.ba.
Namještao Spahić utakmice ili ne, kapetan BiH reprezentacije će otići iz Lokomotive, a karijeru će nastaviti u Kyryl Sovetovu, momčadi koja je prošlu sezonu završila na šestoj poziciji.
Spahić je optužen da je prodao utakmicu u kojoj je Himki svladao Lokomotivu 2:0 i tako došao do ključnih bodova za ostanak u ligi. Utakmica je odigrana 19. listopada prošle godine, a Spahić se izmaknuo od protivničkog napadača kako bi ovaj zabio i nakon toga se našao na udaru kritika suigrača i vodstva kluba.
Najglasniji je bio kapetan Sergei Gurenko koji je tvrdio da je Spahić prodao utakmicu, a na predsjednik rekao da im takav igrač ne treba u klubu.
Ruski mediji tvrde da Spahiću to nije prvi put da se bavi takvim stvarima te da je već namještao utakmice dok je igrao za Torpedo i Jaroslav Šinjik.
Spahić je, poput Patricea Kwedija iz Šibenika, demantirao cijelu priču.
"To su gluposti u kojima nema trunke istine. Gurenko više nije u klubu i to najbolje govori o kakvom se čovjeku radi. Notorna je laž da sam namještao utakmice, da sam to učinio sad ne bih bio u Rusiji", rekao je Spahić za sportsport.ba.
Namještao Spahić utakmice ili ne, kapetan BiH reprezentacije će otići iz Lokomotive, a karijeru će nastaviti u Kyryl Sovetovu, momčadi koja je prošlu sezonu završila na šestoj poziciji.
- Socijalista
#1246 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Igra li danas Miralem za Lyon?
-
Abacija
#1247 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Evo startnih 11:Socijalista wrote:Igra li danas Miralem za Lyon?
Line-up
A. Keita
Cris
Ederson
F. Grosso
H. Lloris
J. Boumsong
J. Makoun
J. Mensah
J. Toulalan
Juninho Pernambucano
K. Benzema
a nisam nasao ko sjedi na klupi.
- Socijalista
#1248 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Za njega je najbolje da predje u neki svabski klub a la Hoffenheim ili Leverkusen 
- bijelo_dugme
#1249 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Pjanic samo 2 minute igro protiv najlosije ekipe u Francuskoj ligi. Moramo priznat da je malo podbacio 
-
Abacija
#1250 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma neka je on ozdravio.bijelo_dugme wrote:Pjanic samo 2 minute igro protiv najlosije ekipe u Francuskoj ligi. Moramo priznat da je malo podbacio