Stilic bi mozda pobjedio Muratovica kad bi igrali 1 na 1, mozda bi bio uspjesniji kada bi izvodili slobodne udarca sa 16 - 25 metara, ali za reprezentaciju BiH s'obzirom na druge igrace koje imamo na raspolaganju Muratovic je mnogo korisniji i samim tim bolji medju jedanaest od Stilica. Drago mi je kad vidim da se bilo koji bosanac probija prema vrhu kao sto to cini Stilic u Poljskoj i ocekujem u skorijoj buducnosti da postane jedan od glavnih u reprezentaciji, ali Muratovicu nije konkurencija. Kamo srece da jeste posto je Samir vec u godinama, a kako kazes Stilic mladji cak 11 godina. Prema tome tacna ti je opaska "ne igraju na istoj poziciji, tako da ih ne mozes bas direktno porediti.", medjutim to mene bas i iznervira kad Stilic napravi sjajnu asistenciju ili zavuce golcine a levati pravo ovamo i "zasto igra Muratovic, a ne Stilic".dr.dangerdoom wrote:Štilić jeste bolji igrač od Muratovića!Ohran wrote:Covjek je nevjerovatan. Bori se, uklizava, assistira, zabija...a neka dilejla dodje i komotno kaze da je Stilic koji je juce poceo igrati bolji igrac od Muratovica.abondanzieri wrote:Muratovic zabio dva gola za Sturm
Mlađi 11god. i skuplji za nešto manje od pola miliona...i traženiji naravno.
Osim toga ne igraju na istoj poziciji, tako da ih ne možeš baš direktno porediti.
A pusti priču onog kloca da se ne bori, jer ko je god gledao čitavu tekmu Lech-a (a ja jesam skoro sve ovog jesenjog djela), zna o kakvom se igraču radi i gdje se vraća po loptu zato ššššššššššššššššš
Pa to je slicno kao da pita zasto igra Spahic ili Rahimica, a mozda neko jos i Hasagica pomene. U tome je bila poenta, mozda sam se pogresno izrazio (kad sad procitam - jesam sigurno).