BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Koshpa
#9951 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mujdza u prvih 11al zato je bio povrijedzen za repku 
- MOSALJOZE
#9952 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Safet ga je mogao zvati,ali nije zelio jer bolje da sad preskoči pa da bude spreman za Slovake.Koshpa wrote:Mujdza u prvih 11al zato je bio povrijedzen za repku
- BHF_Manijak
#9953 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Laksa povreda.alphonse kauders wrote:Kolašinca nema ni na klupi danas..
-
cindrlimindrli
#9954 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
BHF_Manijak wrote:Laksa povreda.alphonse kauders wrote:Kolašinca nema ni na klupi danas..
Kako god, izgleda da nista dobro nije propustio...a sto ih nabusise.
- GeneralBHF
#9955 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nekako mi je i drago jer je igrao Fuchs a puhalo je na sve strane. Previse gresaka sto mislim da ce sada na klupu nakon ove utakmice!cindrlimindrli wrote:BHF_Manijak wrote:Laksa povreda.alphonse kauders wrote:Kolašinca nema ni na klupi danas..
Kako god, izgleda da nista dobro nije propustio...a sto ih nabusise.
-
9876543210
- Infaze Studio
#9957 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zavuce ga Visca u zadnjoj minuti poput pravog napadaca 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9958 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Artest wrote:Gledam ovaj jadni Stuttgart (i profesora dr. Spahica) i bas se vidi koliko se pate u sredini. Jedno ime mi odmah prostruji kroz glavu. Zvecke.
Debili, dovedite maestra (budzasto) i okruzite ga sa par trkaca. Imacete zadnji pas i kreativnost.
Gdje je onaj Zlaja, mozda bi on mogao progurat ideju?Bo'me njegova rijec ima tezinu; uvjerili smo se.
- GeneralBHF
#9959 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije Salihovic igrao zadnjeg veznog nego svoju poziciju centralnog a Polanski je igrao zadnjeg veznog.Herr Flick wrote:Evo Salihovic igra zadnjeg veznog trenutno..Dakle Kolasinac lijevo,sejo sredina
- noiserr
#9960 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobra9876543210 wrote:vedo i spaha
- GeneralBHF
#9961 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bicakcic kvalitetno odigrao. Zakasnio da uklize i napravi penal. Sve u svemu dobra njegova partija!
- shalla
#9962 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kako su neki ljudi prevrtljivi, mene bi stid bilo majke mi
Ja pričam godinu dana (i više) da Zahirović može igrati jedino možda u BH premier ligi, da je ubjedljivo ubjedljivo najtanji igrač naše repke, da teško da ima mjesta i među 22 igrača i onda budem proglašen papemrziteljom, neznalicom, nepatriotom i sl, kao, šta ja znam, Zahirovića je pape pronašao i ovaj se extra pokazao, Zaha je naša budućnost na dmc-u i sl. i onda sad čitam komentare, svi su odjednom za to da se Zaha nogira iz repke, da imamo 10 boljih solucija i sl...
Onda za Begovića je bilo "treba mu zviždati, treba mu pjevati kanadsku himnu" i sl a sad je Bega naravno Zenga i Taffarel u jednom, onda smo čitali šprdanja sa Zukanovićem pa je posije grčke u zenici Pape bio veliki vizionar jer je stavio Zuku a ovdje su svi likovali, stavljali Zuku u svakoj kombinaciji u prvih 11 i sl...
Života mi tačno mi dođe da pravim screenshot pojedinih komentara da bi kasnije nekim ljudima pokazao koliko su dvolični...
Ja pričam godinu dana (i više) da Zahirović može igrati jedino možda u BH premier ligi, da je ubjedljivo ubjedljivo najtanji igrač naše repke, da teško da ima mjesta i među 22 igrača i onda budem proglašen papemrziteljom, neznalicom, nepatriotom i sl, kao, šta ja znam, Zahirovića je pape pronašao i ovaj se extra pokazao, Zaha je naša budućnost na dmc-u i sl. i onda sad čitam komentare, svi su odjednom za to da se Zaha nogira iz repke, da imamo 10 boljih solucija i sl...
Onda za Begovića je bilo "treba mu zviždati, treba mu pjevati kanadsku himnu" i sl a sad je Bega naravno Zenga i Taffarel u jednom, onda smo čitali šprdanja sa Zukanovićem pa je posije grčke u zenici Pape bio veliki vizionar jer je stavio Zuku a ovdje su svi likovali, stavljali Zuku u svakoj kombinaciji u prvih 11 i sl...
Života mi tačno mi dođe da pravim screenshot pojedinih komentara da bi kasnije nekim ljudima pokazao koliko su dvolični...
- jeza u ledja
#9963 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Par ljudi na forumu prosto obozavaju reci nesto tipa "eee kad sam ja to govorio..."
Doduse, i ja sam to par puta rekao.
Doduse, i ja sam to par puta rekao.
- Idemedosumom
#9964 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Svakakvog naroda kod nas ima a komentarisanje je besplatno tako da...
A ne treba bit ni previse strog, sto je nas Ćiro reko: "J**eš covjeka koji ne mijenja misljenje"
Sto se Zahe tice, on je i u mojim ocima izgledao kao momak pun potencijala. Tako mi se barem cinilo nakon njegovih prvih nastupa. Sta se tu desilo tesko je reci, mozda je repka sveukupno napredovala a on ostao isti?
Uglavnom, u proteklih nekoliko tekmi se pokazao kao jako slabo rjesenje.
A ne treba bit ni previse strog, sto je nas Ćiro reko: "J**eš covjeka koji ne mijenja misljenje"
Sto se Zahe tice, on je i u mojim ocima izgledao kao momak pun potencijala. Tako mi se barem cinilo nakon njegovih prvih nastupa. Sta se tu desilo tesko je reci, mozda je repka sveukupno napredovala a on ostao isti?
Uglavnom, u proteklih nekoliko tekmi se pokazao kao jako slabo rjesenje.
- Bosanski_kralj
#9965 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Treba Bešića početi forsirati na poziciji zadnjeg veznog. Lošiji od Zahirovića nije sigurno.
- GeneralBHF
#9966 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Podrzajem. Besic igra je prva liga kakva god da je. Zahirovic ionako ne igra a nije ni na klupi ekipe koja kuburi u drugoj lizi.Bosanski_kralj wrote:Treba Bešića početi forsirati na poziciji zadnjeg veznog. Lošiji od Zahirovića nije sigurno.
- shalla
#9967 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Besic bi SIGURNO bio bolja opcija. Istina, nije ni on neki razarac ali sigurno je kvalitetniji u igri prema naprijed a u igri prema nazad ne moze biti gori od Zahe...
- Herr Flick
#9968 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Semir Štilić karijeru nastavlja u turskom prvoligašu.Štilić je sa Gaziantepsporom potpisao trogodišnji ugovor, a u ovom turskom klubu dočekat će ga bh. reprezentativac Haris Medunjanin

- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#9969 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Stevanović opet klupa
Mogao bi on u januaru u Olimpic
- denimb
#9970 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Marseille, Lyon... ???Slo Burner wrote:Stevanović opet klupa
- Artest
#9971 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ŠTILIĆ SEMIR UNOSI NEMIR
Kako li trener Gaziantepa misli ukomponovat Stilu i Medu
Kako li trener Gaziantepa misli ukomponovat Stilu i Medu
- Artest
#9972 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sezona 2020/2021, Stila & Dzeko & Jamak... vode Zelju u grupnu fazu LP!
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#9973 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
denimb wrote:Marseille, Lyon... ???Slo Burner wrote:Stevanović opet klupa
Otoqios
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
Korisničkoime
#9975 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
shalla wrote:Kako su neki ljudi prevrtljivi, mene bi stid bilo majke mi![]()
Odlično rečeno, to sam i ja u par navrata spomenuo samo ne ovako dobro kao ti.
Eh sad iskreno duboko u meni (veoma duboko) tinja nada da će Zahirović proraditi. Ova nada je zasnovana prije svega na očaju jer nemamo drugog kandidata za tu poziciju niti nekog drugog na toj poziciji probamo. Bojim se da se naravno uzalud nadam ali eto....