BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#20276 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:Za sve koji prizivaju Misimovica i Salihovica daj uozbiljite se malo. Ljudi su se oprostili od ozbiljnog fudbala odlaskom u Kinu.
Pa bolan Miske da ne trenira nikako moze odigrati 50-60 minuta kvalitetnije nego sve i jedno pojacanje koje je Mesha doveo.Salihovic takodjer.Ljudi treniraju,igraju redovno i sta ako su se oprostili.Vratio se i Spaha .Sad kad igramo istorijsku utakmicu :-D moglo se popricati sa njima.Ali jok ispodnizenje Meshi nazvati i pitati.
5 0 5

#20277 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by 5 0 5 »

luckylaka wrote: Pa bolan Miske da ne trenira nikako moze odigrati 50-60 minuta kvalitetnije nego sve i jedno pojacanje koje je Mesha doveo.Salihovic takodjer.Ljudi treniraju,igraju redovno i sta ako su se oprostili.Vratio se i Spaha .Sad kad igramo istorijsku utakmicu :-D moglo se popricati sa njima.Ali jok ispodnizenje Meshi nazvati i pitati.
jel' skupio inter pare za tinu?
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#20278 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Slo Burner »

Korisničkoime wrote:
rime80 wrote:a sto mesha ne zovnu grahovca? momak se je fino ustalio u prvom timu i odigrao nekoliko vaznih utakmica.
ovog puta je slobodno mogao izostaviti hajrovica ili medunjanina koji ne igraju nikako.

nikad vise nasih reprezentativaca da sjedi na klupi do sad. po mom cak malo i gora situacija od one u izraelu prosle godine. tad nismo imali napadace ali barem su ostali igrali. bice gusto :-)
Grahovac je meni zagonetka tj.nasi selektori, momak je prosao sve mlade selekcije bio kapiten U21 mi na toj poziciji u deficitu niko nikad ni da ga spomene ni od nasih vrlih novinara. Hajd mislio sam Mesa ide na Zolotica ili Cocalica buduci da igraju jacu ligu ali evo Zolotic ode u Istru Cocalic nije ni pozvan.

Fakat nesto nije cisto, mozda ima namjeru igrati za Srbiju ?
incognito071

#20279 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by incognito071 »

jes, trebo je Hasana zvati...
Korisničkoime

#20280 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

Slo Burner wrote:
Korisničkoime wrote:
rime80 wrote:a sto mesha ne zovnu grahovca? momak se je fino ustalio u prvom timu i odigrao nekoliko vaznih utakmica.
ovog puta je slobodno mogao izostaviti hajrovica ili medunjanina koji ne igraju nikako.

nikad vise nasih reprezentativaca da sjedi na klupi do sad. po mom cak malo i gora situacija od one u izraelu prosle godine. tad nismo imali napadace ali barem su ostali igrali. bice gusto :-)
Grahovac je meni zagonetka tj.nasi selektori, momak je prosao sve mlade selekcije bio kapiten U21 mi na toj poziciji u deficitu niko nikad ni da ga spomene ni od nasih vrlih novinara. Hajd mislio sam Mesa ide na Zolotica ili Cocalica buduci da igraju jacu ligu ali evo Zolotic ode u Istru Cocalic nije ni pozvan.

Fakat nesto nije cisto, mozda ima namjeru igrati za Srbiju ?
Ne znam, mada sumnjam jer Srbija je dobro popunjena na tom mjestu a Grahovac iako mlad ne igra u ligi 5. Nama bi trebao neko ako Besic ne bude mogao da igra tu se nudi nekoliko opcija izmedu ostalih i Grahovac medutim njega niko ne uzima u obzir ni po razno.
luckylaka

#20281 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Moj Vedatore na sto spade...Vedada Ibiševića žele u Grčkoj

Nakon što je definitivno otpao iz svih kombinacija u Stuttgartu, Vedad Ibišević (31) karijeru bi mogao nastaviti u Grčkoj.
5 0 5

#20282 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by 5 0 5 »

luckylaka wrote:Moj Vedatore na sto spade...Vedada Ibiševića žele u Grčkoj

Nakon što je definitivno otpao iz svih kombinacija u Stuttgartu, Vedad Ibišević (31) karijeru bi mogao nastaviti u Grčkoj.
pored evijana i hajduka. sramota. :(
Korisničkoime

#20283 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:
Korisničkoime wrote:Za sve koji prizivaju Misimovica i Salihovica daj uozbiljite se malo. Ljudi su se oprostili od ozbiljnog fudbala odlaskom u Kinu.
Pa bolan Miske da ne trenira nikako moze odigrati 50-60 minuta kvalitetnije nego sve i jedno pojacanje koje je Mesha doveo.Salihovic takodjer.Ljudi treniraju,igraju redovno i sta ako su se oprostili.Vratio se i Spaha .Sad kad igramo istorijsku utakmicu :-D moglo se popricati sa njima.Ali jok ispodnizenje Meshi nazvati i pitati.
Ne moze drug vec na SP je to bilo mamuzanje mrtvog konja i on je sam to shvatio te se oprostio. Vec tada je imao snage za max.45 min. Jebiga znalac jeste ali ljudi koji daleko vise znaju od tebe i mene su vec jednom rekli ko ne moze da trci ne moze da igra s tim pada i taktika i postava i ode sve u kurac. Jest Spahic se vratio ali lik je tada kao i sada igrao BL i to sa Leverkuzenom u samom vrhu plus LP. Moj Lucky ti si se od onih nasih rasprava oko Susica dosta popravio sa znanjem oko fudbala a srce ti je vazda bilo na pravom mjestu medutim shvati selektori reprezentacija selektiraju one igrace koje imaju nisu to treneri klubova pa da mogu dovoditi ovog ili onog. Za kratko vrijeme za koje je Mesa selektor prosao je fin broj igraca Mesa zna sa cim raspolaze na njemu je da odluci s tim da za neke igrace kao sto je npr.Dumic ili mozda Arslanagic Matic valja cekati slijedece kvalifikacije. Ja mu za sada zamjeram Mahmutovica jedino. Za Belgiju nema velikih ksperimenata sa igrackim kadrom to je valjda jasno. Bodovi su takvi kakvi jesu ne samo Mesinom zaslugom idemo se igrati pa sta dragi Bog da.
Korisničkoime

#20284 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

hrasno38 wrote:
Jel ti to mislis da je kineska liga losija od nase, srpske, hrvatske....?
Da.
Korisničkoime

#20285 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

Tomahawk11 wrote:
Igrao je Misimovic i dok je bio u Kini. Mada, sad je bezveze pricati, covjek se oprostio. Neko spomenu da je i Salihovic. Dakle, pozivati igrace koji su se zahvalili, nema smisla.
Nema smisla i nema potrebe. Gdje bi Salihovic igrao na beku umjesto Kolasinca ili na krilu umjesto Lulica ili na der.veznom umjesto Besica.
Misimovic vec tada nije mogao svih 90 min sada pogotovo covjek se oprostio bio i od aktivnog fudbala i vratio se nazad da za 10 mjeseci uzme koji milion €.
luckylaka

#20286 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:
luckylaka wrote:
Ne moze drug vec na SP je to bilo mamuzanje mrtvog konja i on je sam to shvatio te se oprostio. Vec tada je imao snage za max.45 min. Jebiga znalac jeste ali ljudi koji daleko vise znaju od tebe i mene su vec jednom rekli ko ne moze da trci ne moze da igra s tim pada i taktika i postava i ode sve u kurac. Jest Spahic se vratio ali lik je tada kao i sada igrao BL i to sa Leverkuzenom u samom vrhu plus LP. Moj Lucky ti si se od onih nasih rasprava oko Susica dosta popravio sa znanjem oko fudbala a srce ti je vazda bilo na pravom mjestu medutim shvati selektori reprezentacija selektiraju one igrace koje imaju nisu to treneri klubova pa da mogu dovoditi ovog ili onog. Za kratko vrijeme za koje je Mesa selektor prosao je fin broj igraca Mesa zna sa cim raspolaze na njemu je da odluci s tim da za neke igrace kao sto je npr.Dumic ili mozda Arslanagic Matic valja cekati slijedece kvalifikacije. Ja mu za sada zamjeram Mahmutovica jedino. Za Belgiju nema velikih ksperimenata sa igrackim kadrom to je valjda jasno. Bodovi su takvi kakvi jesu ne samo Mesinom zaslugom idemo se igrati pa sta dragi Bog da.
Bas zato sto nema sta eksperimentisati protiv Belgije treba nam iskustvo i znanje.Ne daj boze povrede Pjanica ima li za njega i priblizna zamjena.Ima al u q..u.Drugo.Mislis da je Meshina zadnja kod odabira igraca...ne bih bas rekao.Upetljani su tu mafijasi iz saveza 100%.Dalje ko je to prosao od igraca za vrijeme Meshine vladavine a da je ostavio kakav dobar utisak.Niko.Zec,Stilic,Vranjes...Jooj samo se ponavljamo.Imamo 15 igraca standardnih i njima trenutno nema zamjene.Pa daj zovi onda ove mlade koji su zeljni dokazivanja.Andora je sansa.Al nece Mesha (mozda i hoce al i drugi imaju tala tu).P.S.Ova ti je dobra ,,popravi znanje"Pa ne treba ovdje neko znanje.Ako potrefis dobar post onda ga samo ponavljas i to je to.
luckylaka

#20287 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Tito_i_Partija wrote:
luckylaka wrote:
Tito_i_Partija wrote: Ko ti to mase zastavom izraela lucky? Ko to samo smije?

A sto se tice 505, ja ipak mislim da je to fino od njega da ti vazda nesto pokusava rec', iako zna da si ga stavio na ignore. Covjek je spreman na dialog, samo za dialog trebaju dvije strane...
:D Ne vuci me za jezik da bjezim od teme.Imam ja alternativu i bez njega.Neka on pise koliko hoce davno smo mi raskrstili.Poz.
Ma vidio sam ja na drugim temama ko su tebi alternative, ljudi koji do podne mrze sebe, a od podne sve ostale. 505 je fin djecko iz dobre begovske familije, Bugari i reis Kavazovic kucni prijatelji, babo htjeo da ga upise u medresu al' popustio kad je vidio da je Barcelona bila zainteresovana da ga zaposli k'o savjetnika.

Nema meni mira dok vas dvojicu ne izmirim, onda posle toga po Nobelovu nagradu za mir, pa penzija u Semizovcu. Pametnom dosta.
:lol: Okani se corava posla i vidi sta se to desava sa Zukanovicem.Jel nesto zajebo Mesha,savez il Zuka.Povreda je vrlo sumnjiva.P.S. Primjetis li forumasa koji napise desetine postova a ne kaze nista,vrti se u krug...a nije 505 :D .505 je za njega pojam inteligencije.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#20288 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Velkoski »

“O transferu ne mislim, više se ne opterećujem. Napatio sam se ove zime, u klubu su mi govorili kako je posao gotov, kako idem u Inter, spominjali neke cifre i onda je odjednom sve stalo, propalo. I pogodilo me, platio sam ceh slabom formom. Zato pustite priče, meni je važno igrati u ovom trenutku za Hajduk, vjerujem i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine”,

Pročitajte više na: http://sport1.ba/tino-susic-propali-tra ... om-formom/

awwww suza mi kanu :D
shake69

#20289 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

Jao golcine Semira Stilica!!!!
insaneinthebrain

#20290 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by insaneinthebrain »

mesha zovi stilu nazad u repku :oops:
zetareticula

#20291 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zetareticula »

insaneinthebrain wrote:mesha zovi stilu nazad u repku :oops:
Neka ima Tinki Vinki :D
LSD

#20293 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by LSD »

insaneinthebrain wrote:bravo stila majstore, sa 30 metara :izet: :thumbup:

http://smotri.com/video/view/?id=v296554697fd
Štilić Semir unosi nemir :thumbup:

majstorija
MOSALJOZE

#20294 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Štila i Mume :bih: :thumbup: :thumbup:
Mali_Vuk

#20295 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

Dobar golčina.
DonEmir

#20296 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by DonEmir »

Anicic Liga Prvaka :thumbup: barem ovo znaci da vise necemo gledati pjevaca Hadzica da glumi stopera.

Grahovac i Cimirot su daleko kvalitetniji vezni igraci. Dokazani kroz mlade selekcije, steta sto se Cimirot povrijedio u Grckoj u debiju ali itekako treba obratiti Grahovca koji igra u Rapidu (igrace ove sezone u EL) od pocetka sezone igra svaku utakmicu za Rapid a sinoc je bio jedan od najbolji igraca Rapida protiv Sahtara.

Stilic zabio golcinu. :izet: igrace u EL, treba obratiti paznju i na njega. Premalo minuta sanse je dobio u dresu BIH kad vidimo kakvi su panjevi u posljednje vrijeme glumili playmakere rep.BIH od zadnjeg veznog do playmakera.. lijevo krilo, stopera itd.. :roll:
So What!

#20297 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by So What! »

JoseMujica wrote:
So What! wrote:
JoseMujica wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

naslov im ko da je otkrio novog Bufona, dvojicu Mesija i dva Ronalda
Džeko prvi put kada je zaigrao za reprezentaciju igrao je u Teplicama, u debiju je zajedno za Muslimovićem i Čustovićem srušio Tursku koja je bila sila 2008. godine.
bravo...samo je Džeko tada bio potencijal a ne prerasli floop
Fuad Muzurović nije neki trener, ali je srčano vodio reprezentaciju dva puta i učinio nam je ogromnu uslugu jer je formirao reprezentaciju, koju je obradio Ćiro Blažević, a Sušić preuzeo gotov proizvod gdje je iz dva pokušaja uspio ubosti jednom. Poenta je da je Muzurović uletio kad je došao famozni bojkot kojeg jedino Misimović nije prihvatio pa je postao dominantna figura reprezentacije koju su tad činili mladi reprezentativci koji su igrali baraž za evropsko prvenstvo godinu prije do tada najveći uspjeh Bh fudbala, Vedo je igrao za Alemmaniu iz Ahena, Sejo je već bio u drugoligašu Hoffenheimu, upada Rahimić koji je bio ignorisan nekih 7-8 godina, također ignorisani Muslimović je bio jedan od najboljih golgetera naše reprezentacije također ualzi u tu ekipu, borbeni Pandža svi zaboravljamo koliko je dao reprezentaciji, isto tako Safet Nadarević je bio zakletva, a Sušić je je početkom režima otpilio, tu ulijeće i Darko Maletić momak koji nas je vadio svojom dobrom igrom i golom protiv Albanije i bolo je tu još imena. Najlkaše je bilo uočiti Kolašinca u Schalkeu ili Pjanića tada u Metzu jer su već bili afirmisani, potrebno je pronaći dragulje u Teplicama, Alemmaniji, Hoffenheimu i od njih napraviti kičmu.

Evo npr. prije 20ak dana posjeti osam Brighton na jugu Engleske i obišao stadion lokalnog kluba koji se takmiči u Engleskom Championshipu ilitiga drugoj ligi. Bio sam iznenađen kada sam pročitao ime Vahid Hambo, onako malo neobično jer može biti i neki afrikanac :D no dječko je rođen u Helsinkiju, sin bosanskih izbjeglica , '95. godište i od ove godine igra u engleskoj drugoj ligi. Sjetio bih se kako smo nekad na ovom forumu, vjerovatno među prvim iskopali Begovića u Portsmouthu, Medunjanina u Valladolidu, Anela Hadžića u Riedu, Hajroviće i Seferovića u Švicarskoj pa evo prilike možda dođe nešto i do saveza.
cyprus

#20298 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by cyprus »

Ma pričalo se već o Hambi :-D Tj. spominjao ga je Meša već i prije nas forumaša :-D
DonEmir

#20299 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by DonEmir »

cyprus wrote:Ma pričalo se već o Hambi :-D Tj. spominjao ga je Meša već i prije nas forumaša :-D
Asim Hambo babo od Vahe mi je jos prije nekoliko mjeseci kad sam cuo snjim ono bas kad je bilo zizi zabija golove u Finskoj ligi ( posle imao povredu) rekao da jedina zelja njega i Vahida da zaigra za BIH..a sada da ne zalazim u ostale detalje..
Nisam se cuo odavno sa Asimom.
Paul F.

#20300 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Paul F. »

... Višća, Kolašinac i još dva preko štele. :D
Post Reply