BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shake69

#20101 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

Begovic, Mujdza, Spahic, Pjanic, Dzeko, Visca, Lulic i vjerovatno to je to. Samo da je MUhamed u pogonu, ovo ne bi bilo lose. Navikli smo na ovo.
luckylaka

#20102 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Mujdza masAllah dobro krenuo...zuti pa crveni pa popuse kod kuce tricu.Bar je igrao 60 minuta.
Koshpa

#20103 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Koshpa »

Kvesic sa Eto'oom vodi protiv Visce 3-2 ( obojca igraju od prve minute )
BHF_Manijak

#20104 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Asistirao Kvesic Eto'ou! :wink:
luckylaka

#20105 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Asistirao Kvesic Eto'ou! :wink:
Jel ono Kvesa 90 minuta u gostujucoj pobjedi. :thumbup:
Tyke

#20106 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Kvesica u prvih 11 pod hitno, sto bi rekli pojedini forumasi. :lol:

Zaboravili ste Susica, odigrao svih 90 minuta, znaci imamo dovoljno za startnih 11, hhh.
MOSALJOZE

#20107 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Dobar je Kvesa,ali pored Sea i Zuke tesko ce imati neku minutazu.Ako vec Vrsko nije kvalitet,onda bi vise volio gledati Memiju kako ispada nego njega(ili nekog MLADOG kvalitetnog beka)
Tyke

#20108 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Memija bi jos barem 30% vise davao u reprezentaciji, ginuo bi, od tog momka mnogo ocekujem u nastavku karijere, kako klubske tako i reprezentativne. Napokon imamo strasnog potencijala na tom desnom beku.
Koshpa

#20109 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Koshpa »

Salihovic 2 gola za Kineze
insaneinthebrain

#20110 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by insaneinthebrain »

jel gledas utakmicu, jer ovdje stoji samo da ima asistenciju kod prvog gola :?

http://www.rezultati.com/utakmica/niBCbOs5/#detalji
Koshpa

#20111 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Koshpa »

insaneinthebrain wrote:jel gledas utakmicu, jer ovdje stoji samo da ima asistenciju kod prvog gola :?

http://www.rezultati.com/utakmica/niBCbOs5/#detalji
Nisu mu prepisali prvi go i ako je njegov bio

http://scsport.ba/vijesti/salihovic-pog ... ciju/97031

Evo prvog gola
Koshpa

#20112 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Koshpa »

Evo i drugog

http://scsport.ba/vijesti/sejo-majstore ... nije/97034

Ni ovaj njemu nisu prepisali :lol:
luckylaka

#20113 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

MOSALJOZE wrote:Dobar je Kvesa,ali pored Sea i Zuke tesko ce imati neku minutazu.Ako vec Vrsko nije kvalitet,onda bi vise volio gledati Memiju kako ispada nego njega(ili nekog MLADOG kvalitetnog beka)
Izvini ali cime vas je kupio taj SEo.Osim sto je momak ok,prihvatio da igra za BiH mozes li me podsjetiti na neke njegove dobre utakmice.Sta bi sad trebao radi raniji zasluga( ne znam kojih)igrati a recimo ako Kvesa bude u dobroj formi biti na tribinama.Susiceva skola i dalje u toku.
Point.

#20114 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote:
MOSALJOZE wrote:Dobar je Kvesa,ali pored Sea i Zuke tesko ce imati neku minutazu.Ako vec Vrsko nije kvalitet,onda bi vise volio gledati Memiju kako ispada nego njega(ili nekog MLADOG kvalitetnog beka)
Izvini ali cime vas je kupio taj SEo.Osim sto je momak ok,prihvatio da igra za BiH mozes li me podsjetiti na neke njegove dobre utakmice.Sta bi sad trebao radi raniji zasluga( ne znam kojih)igrati a recimo ako Kvesa bude u dobroj formi biti na tribinama.Susiceva skola i dalje u toku.

Mene je kupio onim startovima protiv Egipta i Meksika. Od tad, nek igra u prvoj postavi, dok ne umre. Licno bi ga vise volio vidjeti u tandemu sa Besicem na sredini.
luckylaka

#20115 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Point. wrote:
luckylaka wrote:

Mene je kupio onim startovima protiv Egipta i Meksika. Od tad, nek igra u prvoj postavi, dok ne umre. Licno bi ga vise volio vidjeti u tandemu sa Besicem na sredini.
Ma daj jbga pa ne mogu igrati podobni nego sposobni.Niko SEi ne osporava kvalitet ali neka igra onaj ko je u trenutnoj formi .Jel treba i Vedo da igra zato sto nas je svojim golom odveo na svjetsko.
Point.

#20116 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Seo je mrcina, igra u jakom svabskom klubu. Covjek treba da bude u prvoj postavi, ne znam ko je alternativa.
luckylaka

#20117 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Point. wrote:Seo je mrcina, igra u jakom svabskom klubu. Covjek treba da bude u prvoj postavi, ne znam ko je alternativa.
Ne igra sjedi na klupi.
phillie

#20118 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by phillie »

Zato sto su Seo i Kvesic igracki dvije razlicite dimenzije...

Vedo je sjedio na klupi, pa je pocinjao utakmice iako je bilo raspolozenih napadaca koji su zabijali, ali cini mi se da ti tada nije smetalo sto Vedo igra u pocetnoj..
Point.

#20119 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Point. wrote:Seo je mrcina, igra u jakom svabskom klubu. Covjek treba da bude u prvoj postavi, ne znam ko je alternativa.
Ne igra sjedi na klupi.
Tek je jedno kolo odigrano polako.
luckylaka

#20120 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

phillie wrote:Zato sto su Seo i Kvesic igracki dvije razlicite dimenzije...

Vedo je sjedio na klupi, pa je pocinjao utakmice iako je bilo raspolozenih napadaca koji su zabijali, ali cini mi se da ti tada nije smetalo sto Vedo igra u pocetnoj..
Razliciti jesu Kvesa igra Seo sjedi na klupi.Podsjeti me kada je Vedo zapocinjao sa klupe a meni smetalo i koji su to zabijali a nisu imali moju podrsku.I ponavljam Seo je igracina li trenutno ne igra,ne igra ni Besa,ne igra ni Bico,Hajrovic...ali ne mogu svi na osnovu zasluga igrati jer selektor ne zna na osnovu klupe koliko mogu pruziti.
phillie

#20121 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by phillie »

Jarane, sad kad Begovic preseli na klupu Celzija, jel treba da na gol stane Dujkovic, jer on je standardan? Jer nece valjda zbog starih zasluga braniti neko ko sjedi na klupi i ko zna kad ce opet braniti, a ovamo imamo golmana koji je standardan svaku utakmicu cijelo prvenstvo. :-) :-) :-) :-)
Nisi se ti ljutio sto Vedo pocinje s klupe, nego si ga branio jer pocinje utakmice iako je pustio korjenje na klupi Stutgarta, a recimo Mahmutovic je u poljskoj ligi zabijao...Tad si govorio sta ce nam on. Necu da ulazim u raspravu, al kad bi selektoru bio takav kriterijum koji predlazes, onda bi komotno pola prve postave trebalo biti iz Premijer lige.
luckylaka

#20122 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

phillie wrote:Jarane, sad kad Begovic preseli na klupu Celzija, jel treba da na gol stane Dujkovic, jer on je standardan? Jer nece valjda zbog starih zasluga braniti neko ko sjedi na klupi i ko zna kad ce opet braniti, a ovamo imamo golmana koji je standardan svaku utakmicu cijelo prvenstvo. :-) :-) :-) :-)
Nisi se ti ljutio sto Vedo pocinje s klupe, nego si ga branio jer pocinje utakmice iako je pustio korjenje na klupi Stutgarta, a recimo Mahmutovic je u poljskoj ligi zabijao...Tad si govorio sta ce nam on. Necu da ulazim u raspravu, al kad bi selektoru bio takav kriterijum koji predlazes, onda bi komotno pola prve postave trebalo biti iz Premijer lige.
Jarane Begovic je na golu,Dujkovicu se gubi svaki trag (gdje je standardan)i tu je samo da popuni kvotu,,ostalih"(to je valjda i slijepcima jasno).Za Mahmutovica u vrijeme Dzeke i Vede jednostavno tada nije bilo mjesta u reprezentaciji jer su obojica igrali koliko-toliko.To sto se vi nafurali na Djurica pa je selektor samo zbog njemu znanih razloga istog pozvao a nije Mahmuta kao treceg napadaca je do selektora ili saveza.Jbga mi smo u takvoj situaciji da nemamo nekog izbora a Mesha se toliko nasetao po europi.Gdje su ta pojacanja,sta je vidio,sta zapisao i koga pozvao.Dakle jednostavno oni sa klupe moraju igrati ali ja samo hocu reci ako je recimo Kvesic u formi zasto da ne igra(a nece igrati)Poz.
phillie

#20123 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by phillie »

Karikirao sam aa dujkovocem misleci da ces shvatiti sta hocu da kazem. Begovic je drugi golman celzija i kao takav nece imati toliko nastupa kao u stokeu... i sta sad, treba ga stavii na klupu a da sehic brani....
Ko je u formi a ko nije moze biti odlucujuci faktor kod igraca koji su istog ili pribliznog kvaliteta, sto u slucaju kvese i kolasinca to nije slucaj...
alphonse kauders

#20124 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alphonse kauders »

Bajic u prvoj postavi Konyaspora od 20:00h- LINK
alphonse kauders

#20125 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alphonse kauders »

Opet nekakva crna rupa sa reprezentativcima:

Begovic - dobro branio, ali vjerovatno ubrzo povratak na klupu;
Mujdza - crveni karton (dva zuta) u porazu Freiburga;
Spahic - igrao od pocetka, HSV izgubio 0-5
Bicakcic - klupa