Osim toga ti su momci garant vremenom postali (bar malo) patriote,JThomas wrote:... i begović se lomio, i medunjaninu smo bili b opcija, pa se danas niko toga i ne sjeća. ....
Da ih nismo dobili bili bi zauvijek izgubljeni
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Osim toga ti su momci garant vremenom postali (bar malo) patriote,JThomas wrote:... i begović se lomio, i medunjaninu smo bili b opcija, pa se danas niko toga i ne sjeća. ....
Babo mu je Bosniakvelikibrnjo wrote:Kad sve ovo citam naumpadne mi Emir Spahic
Rodjen u dubrovniku
majka mu herka
babo crnogorac
Mislim da je veci patriota od naseg Dzeksona
A majka?Havatar wrote:Babo mu je Bosniakvelikibrnjo wrote:Kad sve ovo citam naumpadne mi Emir Spahic
Rodjen u dubrovniku
majka mu herka
babo crnogorac
Mislim da je veci patriota od naseg Dzeksona
to sam ja prilozio u korist netacnosti tvrdnje ovih nekih da je hajrina igra cista racunicasinuhe wrote:Dubrovnik je, poznato je, preko sedam mora pa se ovaj odrodio od materine Hercegovine
Treba biti strpljiv sa njim tek mu je 27 godina ha yasamo_ti wrote:27 godina i karijera pri kraju ?![]()
Ma lupati banane za gluposti.
Ne u najboljim je godinama(u odnosu na Hajrovica,Bicakcica,Kolasinca..)i vrsni igrac pred kojim je tek karijera ali ako ostane u Teplicama.Interesovanje u prelaznom roku za ovog momcica pokazali su ???.Pored Dzeke,Vede,Izeta ovaj do penzije ne bih imao sansu da zaigra po minute.Sta palite momka dzabasamo_ti wrote:27 godina i karijera pri kraju ?![]()
Ma lupati banane za gluposti.
Bolji je Vrsajevic od Muslimovica , Stilica ili Husejnovicajeza u ledja wrote:Ali je zato Vrsajevic koji je cak stariji od Mahmutovica koji se iz Ceske vratio nazad u BiH i zavrsio u Hajduku na pocetku karijere.
I kakve veze sad ima Vrsa i Mahmutjeza u ledja wrote:Ali je zato Vrsajevic koji je cak stariji od Mahmutovica koji se iz Ceske vratio nazad u BiH i zavrsio u Hajduku na pocetku karijere.
Meni ovo nije uopste ismijavanje momka vec onoga ko hoce da ga proturi u reprezentaciju.Momak je odigrao par utakmica,zavalio par golova u ispodprosjecnoj ligi i odmah u reprezentaciju.Po toj logoci Adilovic (exZeljo) i Hadzic(ne znam jeli se tako zove ex Sa)trebali bi biti prva rezerva Dzeki i VediIdemedosumom wrote:Kako vam ne dosadi to prepucavanje.
Nama je potreban REZERVNI napadac. Napadac koji ce uletit ako se ko povrijedi. Mi ne trazimo permanentnu zamjenu za Dzeku/Ibisevica, vec nekog ko ce eventualno uskociti.
Ismijavate tog momka iz Teplica jer ima 27 godina, a boljeg rjesenja nema niko (bolje igrac s 27 godina u Teplicama nego s 19 godina u Seriji B) -------------osim ako bi taj Hrgota pristao, u sta zaista sumnjam.
Da da, par golova (40 golova u 128 utakmica)luckylaka wrote:Meni ovo nije uopste ismijavanje momka vec onoga ko hoce da ga proturi u reprezentaciju.Momak je odigrao par utakmica,zavalio par golova u ispodprosjecnoj ligi i odmah u reprezentaciju.Po toj logoci Adilovic (exZeljo) i Hadzic(ne znam jeli se tako zove ex Sa)trebali bi biti prva rezerva Dzeki i VediIdemedosumom wrote:Kako vam ne dosadi to prepucavanje.
Nama je potreban REZERVNI napadac. Napadac koji ce uletit ako se ko povrijedi. Mi ne trazimo permanentnu zamjenu za Dzeku/Ibisevica, vec nekog ko ce eventualno uskociti.
Ismijavate tog momka iz Teplica jer ima 27 godina, a boljeg rjesenja nema niko (bolje igrac s 27 godina u Teplicama nego s 19 godina u Seriji B) -------------osim ako bi taj Hrgota pristao, u sta zaista sumnjam.
2010–2011 NK Čelik Zenica 27 (9)shalla wrote:Da da, par golova (40 golova u 128 utakmica)luckylaka wrote:Meni ovo nije uopste ismijavanje momka vec onoga ko hoce da ga proturi u reprezentaciju.Momak je odigrao par utakmica,zavalio par golova u ispodprosjecnoj ligi i odmah u reprezentaciju.Po toj logoci Adilovic (exZeljo) i Hadzic(ne znam jeli se tako zove ex Sa)trebali bi biti prva rezerva Dzeki i VediIdemedosumom wrote:Kako vam ne dosadi to prepucavanje.
Ja mislim da ti uopste ne mislis :DIli ako vec mislis onda se obrati moderaciji i pitaj a ovdje samo lupas bezzeantifascism wrote:Mislim da je luckylaka onaj trol Obuca9 ili onaj Samir koji je banovan.
antifascism wrote:Mislim da je luckylaka onaj trol Obuca9 ili onaj Samir koji je banovan.
Jedan mali ispred moje zgrade, svaku utakmicu dadne gol, jest da je medjuzgradsko prvenstvo, al gol je golluckylaka wrote:2010–2011 NK Čelik Zenica 27 (9)shalla wrote:Da da, par golova (40 golova u 128 utakmica)luckylaka wrote: Meni ovo nije uopste ismijavanje momka vec onoga ko hoce da ga proturi u reprezentaciju.Momak je odigrao par utakmica,zavalio par golova u ispodprosjecnoj ligi i odmah u reprezentaciju.Po toj logoci Adilovic (exZeljo) i Hadzic(ne znam jeli se tako zove ex Sa)trebali bi biti prva rezerva Dzeki i Vedi
2011-2013 FK Željezničar 56 (33)
Adilovic 40 golova u 80 utakmica
Prije svega jacina lige. Druga stvar, Zeljini navijaci jedva cekali da se rijese Adilovica, Top 2 strijelac lige dvije godine u Turskoj drugoj ligi. Emir Hadzic najbolji strijelac lige prosle godine otisao u Izraelsku ligu u ekipu koja se bori za opstanak (a ni tamo ne igra svaku). Treca stvar, vrijednost Mahmutovica po transfermarktu je veca nego ove dvojice zajedno.luckylaka wrote:,,Phillies,,u cemu ti vidis razliku izmedju recimo Adilovica i Mahmutovica(eto i recimo Hadzica koji da odjednom 5 golova)P.S.Sto tog malog iz mahale bar Jagodicu ne preporucis