BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bruce lee

#10151 Re: AW: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci -

Post by bruce lee »

jbt, pa ti si se maksuz registrovao ili da zavadis iki da ofirno siris propagandu gdje joj absolutno nije mjesto. eno te i na kosarci sa istom pricom.
It_is_a_Leclerc

#10152 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

Može ban za Kaplana.. Gdje god dođe, drisne po temi i ode.. :roll:
jeza u ledja

#10153 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

zenny wrote:vode 2-0, spaha se povrijedio i drama odmah :-)

Juan Arango zabija na stadionu ''BayArena'', te je rezultat izjednačen na 2 - 2.
55' Izgleda da Emir Spahić (Leverkusen) nije ozbiljnije ozlijeđen! Vratio se u igru.
55'

Gol! Martin Stranzl smanjuje rezultat na 1 - 2 na stadionu ''BayArena''.
50'

Nakon prekida igra je ponovno nastavljena.
50'

Emir Spahić je ozlijeđen, pa je igra nakratko zaustavljena, kako bi mu se ukazala pomoć.
Mi od danas pa do 6 septembra treba da se molimo da ne procitamo tako nesto za Spahica.
shake69

#10154 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

Ljudi, ovaj Izet Hajrovic ima jednako dobre ubacaje iz kornera kao i Salihovic samo sto su jos ostriji u 'peterac" a to potvrdjuje danasnji mec s Young Boys. Treba nam taj igrac!
Mikady

#10155 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

Sanjin Prcic konacno na klupi Sasoa ima 19g vrijedi za najveceg talenata kluba kad dobije priliku, siguran sam dace dokazati se.
MOSALJOZE

#10156 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Bičakčić skrenuo loptu u svoj gol Braunšvag gubi
cindrlimindrli

#10157 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cindrlimindrli »

e jest ga krenulo, prosli vikend napravi penal, ovaj ga ubode sam sebi...Bico kad budes dolazio u Bosnu okreni
500 eura oko glave i ubaci u kakvo turbe. :D
Mikady

#10158 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

Nije mu ni lahko ova ekipa ako skupi 25b do kraja sezone, evo glava.
cindrlimindrli

#10159 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cindrlimindrli »

Mikady wrote:Nije mu ni lahko ova ekipa ako skupi 25b do kraja sezone, evo glava.
25? Ma nema teorije, plafon 8 bodova. Uzas.
luckylaka

#10160 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Bicakcic danas nista ni bolji ni gori od onih sto trenutno imamo Sunjic,Zahir,Vrsajevic.Ali i realno ovaj Braunshweig da Bog sacuva niko ni s kim.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10161 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

http://www.rezultati.com/utakmica/EVveF ... i-utakmice

DJečko opet zabio 2 gola za 5 minuta, možda bude i het-trik opet!

Može biti dobra zamjena za krampu Ibiševića.
Logovan

#10162 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

Zašto se ne zove ovaj Mahmutović? Lik svako malo zabije gol a od poziva ništa. :-) Mogao bi on biti treći napadač kojeg dugo tražimo.
shalla

#10163 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

_terminaš_ wrote:Zašto se ne zove ovaj Mahmutović? Lik svako malo zabije gol a od poziva ništa. :-) Mogao bi on biti treći napadač kojeg dugo tražimo.
Ja ga prizivam vec haman dvije godine. Ne znam sta treba uraditi pa da mu se dadne sansa, 45-60 minuta u nekoj prijateljskoj tekmi...
limeni

#10164 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by limeni »

_terminaš_ wrote:Zašto se ne zove ovaj Mahmutović? Lik svako malo zabije gol a od poziva ništa. :-) Mogao bi on biti treći napadač kojeg dugo tražimo.
mahmutovic, buric, hajrovic, cocalic..svi su oni realno zasluzili poziv a ne vrsajevic, sunjic, zahirovic..
Mikady

#10165 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

shalla wrote:
Ja ga prizivam vec haman dvije godine. Ne znam sta treba uraditi pa da mu se dadne sansa, 45-60 minuta u nekoj prijateljskoj tekmi...
A sta ce od toga...

On i onaj Ljevakovic ce zavrs. karijeru u Teplicama a imaju i sad pofino godina 27,8.
shalla

#10166 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Mikady wrote:
shalla wrote:
A sta ce od toga...

On i onaj Ljevakovic ce zavrs. karijeru u Teplicama a imaju i sad pofino godina 27,8.
A jbg ne znam, znam da moramo imati trećeg napadača u rotaciji, neozbiljni smo totalno po tom pitanju, pogotovo iz razloga jer igramo sa 2 napadača, haj da mi igramo sa jednim pa bih rekao ok, dvojica su dovoljna ali ovako...
Da se razumijemo, daBogda Vedo i Džeko narednih 10 godina odigrali bez ijedne povrede ili kartona ali daBogda...

Stalno se vrti ista priča, jbg znam i ja da ni Mahmutović ni peti-deseti nemaju mjesta u 11 al vala da nemamo trećeg napadača meu 18 igrača to nikako ne mogu da svarim... I nemojte mi se opet sad hvatati priče da su Stevanović ili Ibričić zamjena za nekog od napadača, nisu oni nikakve "lažne špice" ili "povučene devetke", jedan je desno krilo drugi je ofanzivni veznjak i tačka...
Dionysios

#10167 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Dionysios »

limeni wrote:
mahmutovic, buric, hajrovic, cocalic..svi su oni realno zasluzili poziv a ne vrsajevic, sunjic, zahirovic..
:thumbup:
shake69

#10168 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

luckylaka wrote:Bicakcic danas nista ni bolji ni gori od onih sto trenutno imamo Sunjic,Zahir,Vrsajevic.Ali i realno ovaj Braunshweig da Bog sacuva niko ni s kim.
Ti se Lucky ovdje kunes u Papeta a bas h.e. kaze da je Ermin potvrdio klasu kao najbolji odbrambeni igrac Cvajte i da je sada standardni igrac jednog bundesligasa! Zar ces to porediti s Sunjicevom Zorya, klubom koji je negdje u rangu Arminia Bielefeld, iz njemacke Cvajte! A Pape sigurno Ermina ne drzi da je u rangu Avdije i Tonija vec sigurno igrac veceg kapaciteta!
luckylaka

#10169 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

shake69 wrote:
luckylaka wrote:Bicakcic danas nista ni bolji ni gori od onih sto trenutno imamo Sunjic,Zahir,Vrsajevic.Ali i realno ovaj Braunshweig da Bog sacuva niko ni s kim.
Ti se Lucky ovdje kunes u Papeta a bas h.e. kaze da je Ermin potvrdio klasu kao najbolji odbrambeni igrac Cvajte i da je sada standardni igrac jednog bundesligasa! Zar ces to porediti s Sunjicevom Zorya, klubom koji je negdje u rangu Arminia Bielefeld, iz njemacke Cvajte! A Pape sigurno Ermina ne drzi da je u rangu Avdije i Tonija vec sigurno igrac veceg kapaciteta!
Ma napisao sam za ono sto je danas odigrao lose skroz.Inace mislim da je Bico magistar za navedenu trojicu.Pa nije PAPE levat.
It_is_a_Leclerc

#10170 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Avdija, Toni i ostatak ekipe za očevid su i ovaj put na spisku...Toliko o tome da je poraz protiv SAD-a ukazao na to na koga ne možemo računati u nastavku kvalifikacija. :-) :D
MOSALJOZE

#10171 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Izvor mi kaze isti spisak plus Hajrović i još 2 imena koja smo toliko spominjali.
It_is_a_Leclerc

#10172 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

MOSALJOZE wrote:Izvor mi kaze isti spisak plus Hajrović i još 2 imena koja smo toliko spominjali.
Avdija i Šunjić ?! :lol:
MOSALJOZE

#10173 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

It_is_a_Leclerc wrote:
MOSALJOZE wrote:Izvor mi kaze isti spisak plus Hajrović i još 2 imena koja smo toliko spominjali.
Misliš Srce Ajdučko :D
It_is_a_Leclerc

#10174 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

MOSALJOZE wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Misliš Srce Ajdučko :D
Speed Demon za kojeg su interes pokazali Lyon, Totenham, a ni Mourinho nije imun na njegove "čari". :-) :lol:
MOSALJOZE

#10175 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Čak se pisalo da bi mogao zamjeniti Lahma u Bajernu,ali od te ponude nema ništa kazu preskup.Real odustaje od Balea i dovodi Avdiju
Post Reply