BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#9451 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Prosla je bolja ekipa.
Ljudi su nas trebali gore demolirati,jos u prvom. Uz srecu koja nas je pratila u prvom,kad su ispuhali citavo poluvrijeme smo ih drzali na konopcima,ali ovakvi kakvi smo nismo uspjeli materijalizovati.
Vecerasnju utakmicu su ljudi odigrali tako da im se ne ponovi prva. Lagano,polako,onoliko koliko treba i tu je razlika u klasi.
Srecu smo potrosili protiv Ferenca i u prvom poluvremenu protiv Standarda,sve poslije toga mi srece nismo imali koja je definitivno zavrsila sa stativom veceras.
Kad je Van Damme krenuo sve je mirisalo na gol. Dupli pas,pa mucenje sa izbacivanjem lopte,pa nabacaj,povratna i gol. Jednostavno se vidjelo da sve vodi njihovom golu.
Momcima svaka cast,lijepo i hrabro su predstavljali klub i zemlju.
A sad idemo sa kuku... pardon BHTelecom PL.
Ljudi su nas trebali gore demolirati,jos u prvom. Uz srecu koja nas je pratila u prvom,kad su ispuhali citavo poluvrijeme smo ih drzali na konopcima,ali ovakvi kakvi smo nismo uspjeli materijalizovati.
Vecerasnju utakmicu su ljudi odigrali tako da im se ne ponovi prva. Lagano,polako,onoliko koliko treba i tu je razlika u klasi.
Srecu smo potrosili protiv Ferenca i u prvom poluvremenu protiv Standarda,sve poslije toga mi srece nismo imali koja je definitivno zavrsila sa stativom veceras.
Kad je Van Damme krenuo sve je mirisalo na gol. Dupli pas,pa mucenje sa izbacivanjem lopte,pa nabacaj,povratna i gol. Jednostavno se vidjelo da sve vodi njihovom golu.
Momcima svaka cast,lijepo i hrabro su predstavljali klub i zemlju.
A sad idemo sa kuku... pardon BHTelecom PL.
-
LSD
#9452 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ovaj "jede" sopstveni tim i protiv strašnog Radnika...e to je podvigCapajebo wrote:Jel' to i on jede loptu k'o Radulovic?LSD wrote:šta se se natovarili Mladenoviću na kosti....cekajte da vidite izvjesnog Livaju na (ne)djelu, pa onda podjebavajte sa razlogom![]()
- ganjeta
#9453 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Za svog staža na Grabvici od reintegracije, goreg nisam gledao.Capajebo wrote:Jel' to i on jede loptu k'o Radulovic?LSD wrote:šta se se natovarili Mladenoviću na kosti....cekajte da vidite izvjesnog Livaju na (ne)djelu, pa onda podjebavajte sa razlogom![]()
Bilo je razih panjeva ali iskvarcani prednjači
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#9454 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Puno puno vrhunskih sportista u svijetu radi ciljane individualne treninge radi poboljsanja nekih specificnosti u kojima su tanki. Ti treninzi ne moraju znaciti dodatnu fatalnu potrosnju organizma. Sta mislis da je Ronaldo ono sve na sebi stekao trenirajuci iskljucivo u klubovima?????? Druga stvar imamo mi nutricionista i jako dobrih kondicionih trenera ali klubovi nemaju volje da plate znanje.SmokingMan wrote:Nemamo mi kvalitetnih nutricionosta,ali manje više neka zdravija i kontrolisana ishrana je sasvim dovoljna.Ako želiš neki uspjeh u životu moraš se držati nekih normi.Sa druge strane,čisto sumnjam da neki od igrača Sarajeva i Želje samovoljno organizuju dodatne treninge tokom sedmice,u svrhu "saniranja" nekih nedostatak u fizičkoj spremi,tehnici,kontroli lopte,etc.Sve što je potrebno je entuzijazam,međutim uglavnom naši ga igrači traže na pogrešnom mjestu.A šta je tek sa okupljanjima nakon treninga i utakmica,otvorenom i ozbiljnijem razgovoru o stvarima na terenu,vjerovatno zajednički jezik nalaze samo u kafićima,mnogi su tako i protraćiči svoj talenat,ili su jednostavno pristali na to da budu samo "prosjek".Kada se kod nas priča o fudbalu,svi prvo spominju novac,naravno da bolji uslovi doprinose napretku,međutim novac je tek sekundarna stvar kod uspjeha jednoga fudbalera,ako nisi dovoljno uporan,niti se iskreno trudiš da uspiješ,normalno je da ništa i nećeš postići u karijeri...GandalfSivi wrote:Pa jebem mu mater, nije valjda da niti jedan jedini igrac u kompletnoj ligi nema samokontrolu. Ne moze biti samo do njih. Ja imam osjecaj da mi u cijeloj drzavi nemamo postenog nutricionistu ni kondicionog trenera. Fizicka sprema nam je u rangu 70ih proslug vijeka...
-
1946--1987
#9455 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ne moze biti gori od zlatkovica ili radulovica da ga jebes 
- Capajebo
#9456 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jos kad se sjetim da smo Radulovica cekali k'o ozeblo sunce, pa po forumima "jede loptu", "prejak igrac!"1946--1987 wrote:ne moze biti gori od zlatkovica ili radulovica da ga jebes
Vala bas cu morati obratiti paznju na tog Livaju
-
kike-tike
#9457 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Fali nam Memija jos i Amira u ekipi, igrača koji se mogu gurati i trcati u oba pravca, imamo 5-6 igraca koji mogu donekle to raditi i ostatak kojih ne mogu. To je moderni fudbal, nazalost imamo takvu ligu gdje se bek ubaci jednom u dvije utakmice, gdje osim cimirota nema veznjaka koji ce te iscrpit. Fali puno "fizickog" rada, suplementi, teretane, i ostale pm. Treba nam manje igraca kao Stokic i Mladenovic a vise Memija, Amira, Cimirota, ne samo Zelji nego i ligi citavoj, jer ovako samo slucajnoscu neko moze uci u grupe el/ls.
-
salle_eh1986
#9458 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
vala meni kerim večeras najgori naš pojedinackike-tike wrote:Fali nam Memija jos i Amira u ekipi, igrača koji se mogu gurati i trcati u oba pravca, imamo 5-6 igraca koji mogu donekle to raditi i ostatak kojih ne mogu. To je moderni fudbal, nazalost imamo takvu ligu gdje se bek ubaci jednom u dvije utakmice, gdje osim cimirota nema veznjaka koji ce te iscrpit. Fali puno "fizickog" rada, suplementi, teretane, i ostale pm. Treba nam manje igraca kao Stokic i Mladenovic a vise Memija, Amira, Cimirota, ne samo Zelji nego i ligi citavoj, jer ovako samo slucajnoscu neko moze uci u grupe el/ls.
ne znam jel ijedan duel dobio, u drugom ga onaj crnac valjao po podu cijelo vrijeme...naprijed neprimjetan
ne znam fakat ove gore kritike na račun mladonovića, kad se vidi da na jednoj strani igraju on i kokot i da je jedan zavaljen na neprirodnu poziciju a drugi tek igra treći meč za tim..za mene odličan
zaboravih o amiru ... i blagojevići
kakav su oni tandem malo je reći
čim je amir izašao vani zobg ukazivanja pomoći znalo se da smo ostali berz građenja akcija i da će ići na ho ruk
tako je i bilo
od njegovog izlaska nismo smislene akcije imali
blagojević je pokušavao proturiti loptu ali fakat oni jedan bez drugog više ne idu
-
kike-tike
#9459 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
vala meni kerim večeras najgori naš pojedinac
ne znam jel ijedan duel dobio, u drugom ga onaj crnac valjao po podu cijelo vrijeme...naprijed neprimjetan
ne znam fakat ove gore kritike na račun mladonovića, kad se vidi da na jednoj strani igraju on i kokot i da je jedan zavaljen na neprirodnu poziciju a drugi tek igra treći meč za tim..za mene odličan
čim je amir izašao vani zobg ukazivanja pomoći znalo se da smo ostali berz građenja akcija i da će ići na ho ruk
tako je i bilo
blagojević je pokušavao proturiti loptu ali fakat oni jedan bez drugog više ne idu[/quote]
Memija vala nije grijesio, igrao gore dole, momak ima u plucima, sad ne znam je li to od treninga ili genetski, po meni europski bek.
tako je i bilo
blagojević je pokušavao proturiti loptu ali fakat oni jedan bez drugog više ne idu[/quote]
Memija vala nije grijesio, igrao gore dole, momak ima u plucima, sad ne znam je li to od treninga ili genetski, po meni europski bek.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#9460 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
salle_eh1986 wrote:vala meni kerim večeras najgori naš pojedinackike-tike wrote:Fali nam Memija jos i Amira u ekipi, igrača koji se mogu gurati i trcati u oba pravca, imamo 5-6 igraca koji mogu donekle to raditi i ostatak kojih ne mogu. To je moderni fudbal, nazalost imamo takvu ligu gdje se bek ubaci jednom u dvije utakmice, gdje osim cimirota nema veznjaka koji ce te iscrpit. Fali puno "fizickog" rada, suplementi, teretane, i ostale pm. Treba nam manje igraca kao Stokic i Mladenovic a vise Memija, Amira, Cimirota, ne samo Zelji nego i ligi citavoj, jer ovako samo slucajnoscu neko moze uci u grupe el/ls.
tako je i bilo
blagojević je pokušavao proturiti loptu ali fakat oni jedan bez drugog više ne idu
-
salle_eh1986
#9461 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
nisam
bio na istoku, gotovo u pravcu korner zastavice
jedno 5 puta ga je najmanje onaj njihov crnac (12-ka slagaću) povalio na pod ili pretrčao
pogledaj reprizu ili sažetke iz drugog pa onda pričaj
bio na istoku, gotovo u pravcu korner zastavice
jedno 5 puta ga je najmanje onaj njihov crnac (12-ka slagaću) povalio na pod ili pretrčao
pogledaj reprizu ili sažetke iz drugog pa onda pričaj
-
Ras Al Ghul
#9462 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Realno meni od onog lijevog beka Sadikovića iz ere Krunića nema goreg, a i Vlado Hrkač je za Tolkinove mitologije!ganjeta wrote:Za svog staža na Grabvici od reintegracije, goreg nisam gledao.Capajebo wrote:Jel' to i on jede loptu k'o Radulovic?LSD wrote:šta se se natovarili Mladenoviću na kosti....cekajte da vidite izvjesnog Livaju na (ne)djelu, pa onda podjebavajte sa razlogom![]()
Bilo je razih panjeva ali iskvarcani prednjači.
-
salle_eh1986
#9463 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
đelmić je orao onu stranu što se kažekike-tike wrote:Memija vala nije grijesio, igrao gore dole, momak ima u plucima, sad ne znam je li to od treninga ili genetski, po meni europski bek.
doduše ostajao je i on u par navrata gore kad nije trebao
https://www.youtube.com/watch?v=ArEtw6- ... B&index=32
o ovome govorim na 1:24
par puta ispadao ovako
-
kike-tike
#9464 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Memija i kad ispadne vrati se, ili ne ispadne ko iz voza, njegove greske nisu opasne.salle_eh1986 wrote:đelmić je orao onu stranu što se kažekike-tike wrote:Memija vala nije grijesio, igrao gore dole, momak ima u plucima, sad ne znam je li to od treninga ili genetski, po meni europski bek.
doduše ostajao je i on u par navrata gore kad nije trebao
https://www.youtube.com/watch?v=ArEtw6- ... B&index=32
o ovome govorim na 1:24
par puta ispadao ovako
-
salle_eh1986
#9465 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ne kažem za borbenost, kerim se bori kao lav, jedan je od onih koji daju 200%
samo jednostavno večeras je imao protiv sebe prejebenog igrača i 3/4 duela je gubio a nakon toga je vlro lahko moglo biti i opasnost jer je on bek i samim tim kad ga protivnik izbaci eto prilike ili az centaršut ili šut
da ne bude da ga pljujem, on je naše suho zlato ali večeras je onaj babangida (valjda se tako zove ona 12-ka) pokazao da je igračina za klubove lige petice
samo jednostavno večeras je imao protiv sebe prejebenog igrača i 3/4 duela je gubio a nakon toga je vlro lahko moglo biti i opasnost jer je on bek i samim tim kad ga protivnik izbaci eto prilike ili az centaršut ili šut
da ne bude da ga pljujem, on je naše suho zlato ali večeras je onaj babangida (valjda se tako zove ona 12-ka) pokazao da je igračina za klubove lige petice
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9466 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Memija je najbolji igrač Željezničara.
A meni i najdraži <3
A meni i najdraži <3
- mirzadelibasic
#9467 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma i Đelmić mu je mogao malo pomoći, makar oko centra. Par puta se vratio Đelmić i dobro su se odbranili, ali ipak ostavljati Memiji pritisak od dva igrača, od kojih je jedan baš dobar (12-ka) je malo rizično. Sve u svemu, Memiji svaka čast na borbenosti. Imao je par jako dobrih i požrtvovanih startova, pogotovo dok je onaj Knockaert igrao po njegovoj strani.salle_eh1986 wrote:ne kažem za borbenost, kerim se bori kao lav, jedan je od onih koji daju 200%
- BHF_Manijak
#9468 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Aaa kakav samo moras biti kvarnjak da te nema nakon sto ti ekipa od mrtvog Travnika izgubi, da te ovdje ja licno prozivam na forumu, jer si poletio grlom u jagode, a onda mrtav hladan dodjes, dovuces se i kao nekog podjebajes jer je isp'o od jebenog Standarda, a pri tome imas na kontu 45+ godina, djecu ba u osnovnoj skoli, dan te jebo!!! Mislim na emigrazione.
Cuj ismijavaju Standard ba, ekipa koja je u zadnjih 5 godina, 4 puta igrala grupe faze, sto Lige prvaka, sto Evropa lige, dva puta dolazila do 1/16 finala i jednom cetvrtfinala, prodaju igrace po sezoni u ukupnoj cifri od 15-20 miliona eura. Ali mrtvom Bosnjaku je sve smijesno, svima se redom ruga, ismijava, isto bi bilo i sa druge strane, ne brinite.
Svi su smijesni, svi su kar'ne, a nijedna ekipa pod milim Bogom za 20 godina nije dosla do grupne faze, a igrat ce je Albanci, Kazahstanci, Azerbejdzanci, ljudi prodaju igrace za milionske cifre, a ovdje ce jedan igrac otici za milion eura i to je nacionalni praznik. Valjamo se od sege, ljudi u zadnjih 5 godina od prodaje igraca zaradi 73 milioa eura! Ma bas smijesno do pizde mater'ne... I tako dok se mi valjamo od sege, kompletna Evropa ode negdje, napreduje korak po korak, a mi cemo se i dalje smijati svemu i svacemu. Znas ono, metalostrugar ugleda doktora na tv-u i valja mu se od sege "joj vidi mu glave, vi' papka, 'ta ce on".
Fuj, kakve mentalne karine zive u ovoj drzavi. Nikad mi necemo na zelenu granu! Alija jebem ti majku sto nas ne prodade kakvom Hansu!
Cuj ismijavaju Standard ba, ekipa koja je u zadnjih 5 godina, 4 puta igrala grupe faze, sto Lige prvaka, sto Evropa lige, dva puta dolazila do 1/16 finala i jednom cetvrtfinala, prodaju igrace po sezoni u ukupnoj cifri od 15-20 miliona eura. Ali mrtvom Bosnjaku je sve smijesno, svima se redom ruga, ismijava, isto bi bilo i sa druge strane, ne brinite.
Svi su smijesni, svi su kar'ne, a nijedna ekipa pod milim Bogom za 20 godina nije dosla do grupne faze, a igrat ce je Albanci, Kazahstanci, Azerbejdzanci, ljudi prodaju igrace za milionske cifre, a ovdje ce jedan igrac otici za milion eura i to je nacionalni praznik. Valjamo se od sege, ljudi u zadnjih 5 godina od prodaje igraca zaradi 73 milioa eura! Ma bas smijesno do pizde mater'ne... I tako dok se mi valjamo od sege, kompletna Evropa ode negdje, napreduje korak po korak, a mi cemo se i dalje smijati svemu i svacemu. Znas ono, metalostrugar ugleda doktora na tv-u i valja mu se od sege "joj vidi mu glave, vi' papka, 'ta ce on".
Fuj, kakve mentalne karine zive u ovoj drzavi. Nikad mi necemo na zelenu granu! Alija jebem ti majku sto nas ne prodade kakvom Hansu!
- emigrazione
#9469 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Polako ba disi malo...o Travniku cemo drugom prilikom
-
Dead Man Walking
#9470 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne seri da ovaj ima preko 4 banke?
Ja konto pubertet plafon yebote! 
- Mea_parvitas
#9471 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Slika i prilika "pametnjakovica" koji kopa nos dok razmislja i uz to prne kad dodje do "genijalnog" zakljucka. Jadno...
-
LSD
#9472 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
BHF_Manijak wrote:Aaa kakav samo moras biti kvarnjak da te nema nakon sto ti ekipa od mrtvog Travnika izgubi, da te ovdje ja licno prozivam na forumu, jer si poletio grlom u jagode, a onda mrtav hladan dodjes, dovuces se i kao nekog podjebajes jer je isp'o od jebenog Standarda, a pri tome imas na kontu 45+ godina, djecu ba u osnovnoj skoli, dan te jebo!!! Mislim na emigrazione.
prod'o bi nas Alija, ali nece nas Hans ovakve
- ultima_palabra
#9473 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
I on i lesko... tugo jesenjaDead Man Walking wrote:Ne seri da ovaj ima preko 4 banke?Ja konto pubertet plafon yebote!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#9474 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Postoji rijec za sve ovo sto si naveo.BHF_Manijak wrote:Aaa kakav samo moras biti kvarnjak da te nema nakon sto ti ekipa od mrtvog Travnika izgubi, da te ovdje ja licno prozivam na forumu, jer si poletio grlom u jagode, a onda mrtav hladan dodjes, dovuces se i kao nekog podjebajes jer je isp'o od jebenog Standarda, a pri tome imas na kontu 45+ godina, djecu ba u osnovnoj skoli, dan te jebo!!! Mislim na emigrazione.
Balija i baliluk.
- BHF_Manijak
#9475 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jok ba, ne pijem, ali mi vise ide na kurac ova preseravanja, za psihoanalize majke mi mile. Budi ba mudonja, dodji i kad ti ekipa, koja je na papiru za 3 koplja jaca od Zeljeznicarove, zijani od mrtvog Travnika, pa napisi koju. Dan prije toga si pisao kako ides na +6, ismijavao sve i svasta, ali jok...LSD wrote:
![]()
al' Hans
![]()
brat ga malo mahn'o garant
![]()
prod'o bi nas Alija, ali nece nas Hans ovakve
Pa imas li obraza imalo, Allaha ti dragog, eto molim te budi covjek pa odgovori?! Jarane ba sprd'o si se s ovom ekipom Zeljeznicara, govorio da ce tvoja skuplja i jaca ekipa satrati ih u derbiju, a i trebala je kada pogledas na papiru imena, pa nije. Pa onda ta ista ekipa, kojoj si se valjao od sege, dodje do 3. pretkola Evropa lige, sa tim istim "smijesnim" igracima, pa se pofatjta sa ekipom koja vrijedi 40 miliona eura, koja je igrla 4 puta grupnu fazu u zadnjih 5 godina!emigrazione wrote:Polako ba disi malo...o Travniku cemo drugom prilikom
Pa je sad maherstvo ismijati tu ekipu Standarda, kako bi se ponistio taj uspjeh djece i ekipe u koju je ulozeno 2KM i sladoled.
Sta je sljedece, koji su ti argumenti? Kad si vidio da nema nista od toga sto ismijavas ekipu, govoris da ne moze meda, kar'nasi. Ako su takvi kakvim si ih proteklih 365 dana opisivao, onda je ovo ravno 8. Svjetskom cudu, ovo 3. pretkolo i utakmica sa Standardom ili?