BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rumenige_brajtner

#8826 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by rumenige_brajtner »

rajv0sa wrote:Ha čujte demokraCija, svako ima pravo na mišljenje. Forum služi za to.
a, mišljenje je ko šupak - svak ga ima
KPNCTNJAH

#8827 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by KPNCTNJAH »

Da se ne lazemo, ovakvo stanje terena moze biti samo prednost za Zeljeznicar, s obzirom na to da igraju protiv jaceg tima, a svakako oni nece biti ti koji ce drzati loptu u svom posjedu veci dio utakmice... za igranje dugim loptama im i ne treba bolje od ovog...
Problem ce biti nase utakmice protiv bunkera na Kosevu, a takva je skoro svaka kad smo domacini... ali opet, nije ni Kosevo neka livada, oporavit ce se teren puno brze nego sto neki misle...
1946--1987

#8828 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by 1946--1987 »

rajv0sa wrote:
1946--1987 wrote::lol: :lol:
jebem u usta i dinu i csr
pa zasto govno od silnih miliona ne izdvoji pa popravi sto su mu divljaci od fanova unistili
Mnogi od tih "divljaka" su veći bolesnici za FKS nego sto ces ti ikad bit, pripazi malo sa tim generaliziranjem. Dino najmanje kriv za sve, komšije kao imaju svoj stadion, nama realono ništa i ne znači.
:-) :-)

odkud ti znas koliki sam ja bolesnik za Sarajevom ?
salle_eh1986

#8829 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by salle_eh1986 »

KPNCTNJAH wrote:Da se ne lazemo, ovakvo stanje terena moze biti samo prednost za Zeljeznicar, s obzirom na to da igraju protiv jaceg tima, a svakako oni nece biti ti koji ce drzati loptu u svom posjedu veci dio utakmice... za igranje dugim loptama im i ne treba bolje od ovog...
Problem ce biti nase utakmice protiv bunkera na Kosevu, a takva je skoro svaka kad smo domacini... ali opet, nije ni Kosevo neka livada, oporavit ce se teren puno brze nego sto neki misle...
:thumbup:

no haj ti balavurdiji objasni
internazionale

#8830 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by internazionale »

rumenige_brajtner wrote:de ba, ne budalite.. basel je godinama konstantan u ligi prvaka, ne znam kako je iko mogao očekivat da će lech tu nešto napravit.

basel je lechu ono što je lech sarajevu. da je basel igrao sa sarajevom (ili bilo kojim drugim našim klubom), hladno bi utrpali 6-7 komada.
Bas tako

Bas me zanima kako izgleda ovaj Standard u odnosu na neki klub iz nase lige, sigurno imaju dobrih igraca ali ne izgledaju bas zajebano u smislu da nisu uhodana ekipa i da nisu rutineri da bunker izbuse
LSD

#8831 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Merlin je sjebao oba sarajevska prvoligaša, to treba istaci....ali to pojedinci ne kontaju

Davno sam ja govorio da taj opskurni muzicar treba svoje koncertne aktivnosti dislocirati van grada (Hrasnica, Vogosca, Cevljanovici, Igman i slicne lokacije)....pa brate dovedi 200 milja, niko ti ne brani - ali neces uništavati za 35 hiljada teren gradskog stadiona i da ti to neko dozvoljava u ovom gradu

malo mu Zetra, jelde....a u Beogradu po 3 noci puni dvorane, ne smije primirisati stadionima
Tomahawk11
Globalni moderator

#8832 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:Merlin je sjebao oba sarajevska prvoligaša, to treba istaci....ali to pojedinci ne kontaju

Davno sam ja govorio da taj opskurni muzicar treba svoje koncertne aktivnosti dislocirati van grada (Hrasnica, Vogosca, Cevljanovici, Igman i slicne lokacije)....pa brate dovedi 200 milja, niko ti ne brani - ali neces uništavati za 35 hiljada teren gradskog stadiona i da ti to neko dozvoljava u ovom gradu

malo mu Zetra, jelde....a u Beogradu po 3 noci puni dvorane, ne smije primirisati stadionima
Mislis sve tri.
Ovo drugo, jbg, koliko mu dozvoljavaju, toliko i ide. CSR bi se prodao za marku.
Capajebo

#8833 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Capajebo »

Komsinice Zeljana, sretno i hairli veceras. Da vam se ne dogodi Sparta i tako to :mrgreen:
Leons

#8834 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Leons »

Standard 4 : 0 Željezničar
limeni

#8835 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by limeni »

Da i ja pozelim susjednom klubu FK/NK Zeljeznicar srecnu vecer. Vidim neke izgredne prilike posebno tijekom drugog poluvremena jer je kolega Milomir Odovic majstor zaledje-zamke u koju ce belgijanci upadati redovito a i udarci iz kuta su dobra prilika za decke u dresovima Zeljeznicara. Nogomet je cesto i lutrija pa se moze desiti neki kazneni udarac ili jedanaesterac koji posvemasno mjenja tok utakmice. Jedan od kljucnih decki na terenu moze biti iskusni vratar Marijan Antolovic dok ce faliti Kvesic iako ce ekipa Zeljeznicara u prvih 30 minuta igre svakako igrati katenaco i tako pokusati iznenaditi suparnicku momcad i pokusati odigrati neodluceno sto je veliki rezultat za revans susret u Sarajevu. Vjerujem da mladi Rijad Bajic ima potencijal da pretrcava suparnike kao Bejl Bartru 2014. godine u finalu spanjolskog kupa. Suparnik je za postivanje ali nikako neprelazan da Zeljeznicar mora strahovati od njih. Belgijanci igraju redovito agresivno pa su i ozljede moguce ako Zeljini igraci zaborave stitnike za potkoljenice. Moram da pohvalim i kolege FACE TV koji su omogucili izravan prijenos ove nogometne price, branici Zelje moraju biti uvijek blizu napadaci ne smiju da njima ostave prostor i vrijeme. Ocekujem da ce Zeljo postici zgoditak u samoj zavrsnici i odnijeti veliki bod 1-1 iz Liege-a veliki docek i pljesak je spreman na zracnoj luci Sarajevo.
jeza u ledja

#8836 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

Da vidimo veceras kako nabijate Standarde. :D

hehe sa srecom, osim ako ne zijanite sa vise od 3 razlike. u tom slucaju vam zelim da primite 7-8 komada :D
karanana

#8837 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by karanana »

jebo standard. ko je standard?! treci-cetvrti tim ispodprosjecne belegijske lige.
mislim da moze zeljo ok igrat s njima.
emigrazione

#8838 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by emigrazione »

Za bunker ne treba dobar teren...inace, svim navijacima i simpatizerima Standarda sirom BiH zelim ludu, nezaboravnu i veselu noc, ribarima zelim punu mrezu i da stalno trza :oops:
Crvena Tifoza

#8839 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Crvena Tifoza »

Uzima Željo večeras.
salle_eh1986

#8840 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by salle_eh1986 »

emigrazione wrote:Za bunker ne treba dobar teren...inace, svim navijacima i simpatizerima Standarda sirom BiH zelim ludu, nezaboravnu i veselu noc, ribarima zelim punu mrezu i da stalno trza :oops:
:odustajem: :zdravkocolic:
Mustang1

#8841 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Mustang1 »

Sta ide poslije ove faze ? Odnosno koliko ima do grupne faze Uefa Lige :D Uvijek sam pratio ali nikad nisam mogao pofatat sva ova silna pretkola od unazad par godina :D
BHF_Manijak

#8842 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

Capajebo wrote:Komsinice Zeljana, sretno i hairli veceras. Da vam se ne dogodi Sparta i tako to :mrgreen:
Sto to jucer nisi u facu rek'o, mangupe a?! 8-) :evil: :evil:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8843 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Velkoski »

Pravi mangupi su mangupi samo online. :izet: :mrgreen:
Rob_Atl

#8844 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Rob_Atl »

Mustang1 wrote:Sta ide poslije ove faze ? Odnosno koliko ima do grupne faze Uefa Lige :D Uvijek sam pratio ali nikad nisam mogao pofatat sva ova silna pretkola od unazad par godina :D
ova faza, pa playoff, pa tek onda grupna faza :D
Capajebo

#8845 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Capajebo »

BHF_Manijak wrote:
Capajebo wrote:Komsinice Zeljana, sretno i hairli veceras. Da vam se ne dogodi Sparta i tako to :mrgreen:
Sto to jucer nisi u facu rek'o, mangupe a?! 8-) :evil: :evil:
Sto bi? :mrgreen:
Itsoktobealone

#8846 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Itsoktobealone »

Evo za moje plave:

Image

Za ove "mudonje", moze i bez Kukesi.
Mustang1

#8847 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Mustang1 »

Rob_Atl wrote:
Mustang1 wrote:Sta ide poslije ove faze ? Odnosno koliko ima do grupne faze Uefa Lige :D Uvijek sam pratio ali nikad nisam mogao pofatat sva ova silna pretkola od unazad par godina :D
ova faza, pa playoff, pa tek onda grupna faza :D
Tako blizu a tako daleko :D
Hajde neka im je sa srecom mada morat ce jos cvrsce odigrati nego proslu jer ovi nece propustiti onakve sanse, pa sta Bog da
Šibicar

#8848 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

Velkoski wrote:Pravi mangupi su mangupi samo online. :izet: :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :thumbup:
House

#8849 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by House »

osjetim leptiriće u stomaku :D
nema me tamo

#8850 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by nema me tamo »