Ma kakav pritisak,mi smo pred kraj skroz ispuhali,a Crnogorci su skontali da 0-0 i nije baš tako dobar rezultat pa su k'o nešto pokušali zadnjih desetak minuta,ali su bili totalno bezopasni....Reglan wrote:Stvarno ocajna utakmica,hajd da je neki pritisak napravio zeljo zadnjih 20 minuta,nista.
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#1576 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
-
HASKO ZBJELAVA
#1577 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa bili smo i mi bolji od zete ne znaci to punoŠibicar wrote:Zajebana ova Europa Leauge,a zajebani i Crnogorci,neka neka tako nam i treba kad smo vas zajebavali za Zetu,a sad bi nam se to moglo obiti o glavu,mada mislim da smo bolja ekipa od ovih kol'ko god da smo loše večeras izgledali,ipak je prva utakmica u sezoni....
- Šibicar
#1578 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma znam,ova utakmica me i podsjećala na vašu nemoć protiv Zete i Kukesija,toga se najviše i bojim,ono vidiš da si bolji alisve je to nedovoljno za neki veliki pritisak kojim bi natjerao protivnika na grešku....jebaji ga,valjda ćemo proći,ali kako god mislim da nas očekuje zajebana i teška sezona ako se šta ne promijeni na bolje....HASKO ZBJELAVA wrote:Pa bili smo i mi bolji od zete ne znaci to punoŠibicar wrote:Zajebana ova Europa Leauge,a zajebani i Crnogorci,neka neka tako nam i treba kad smo vas zajebavali za Zetu,a sad bi nam se to moglo obiti o glavu,mada mislim da smo bolja ekipa od ovih kol'ko god da smo loše večeras izgledali,ipak je prva utakmica u sezoni....
-
todd_smith
#1579 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
to je ono najgore ba, ljudi su navikli da sa ovakvom igrom prolaze i uzimaju sta ces jebi gaButmiran wrote:Proći će Željezničar.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1580 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Mogu vam reći da su Crnogorci pravo nezadovoljni. 
-
LSD
#1581 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Bice ovo teška i bolna sezona
....samo to mogu reci.
- Butmiran
#1582 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Samo komšije, bez imalo zajebancije, posjeta je loša skroz bila.
- BHF_Manijak
#1583 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
A po vama je totalni fudbal dobio naziv. Hajd ne pilaj ziv bio...todd_smith wrote:to je ono najgore ba, ljudi su navikli da sa ovakvom igrom prolaze i uzimaju sta ces jebi gaButmiran wrote:Proći će Željezničar.
Lose. Zali Boze one stative, bar bih rahat revans docek'o, ovako...
Pitari zajebaju, k'o da su oni razvalili Kukesi na proste faktore. Imali penal i to bi bilo to.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1584 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma ova ekipa Lovcena je izrazito limitirana ekipa. Ja prosto ne mogu vjerovati da ovi mogu izbaciti Zelju bez obzira na ovih 0-0.
Bilo je tu 3-4 dobre sanse, i jedno 3-4 polusanse. Crnogorci bez zelje da predju centar, kamo li da ozbiljno napadnu.
Meni je bas primjetna ta neka bezidejnost, nedostatak kreacije kod komsija...a nije vala neki ni tempo bio.
Mislim, moze se ovdje svasta izdesavati u revansu, narociti jer sada ovi iz Lovcena mozda vide i svoju priliku, pa bi dole moglo svasta biti....ali prosto ne mogu vjerovati da ovaj Lovcen moze izbaciti Zelju, bez obzira na sve.
Bilo je tu 3-4 dobre sanse, i jedno 3-4 polusanse. Crnogorci bez zelje da predju centar, kamo li da ozbiljno napadnu.
Mislim, moze se ovdje svasta izdesavati u revansu, narociti jer sada ovi iz Lovcena mozda vide i svoju priliku, pa bi dole moglo svasta biti....ali prosto ne mogu vjerovati da ovaj Lovcen moze izbaciti Zelju, bez obzira na sve.
Last edited by -LIBERO- on 04/07/2014 00:16, edited 1 time in total.
- Impavidus
#1585 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma prolaze ovo komšije sigurno u revanšu, ne što su nešto puno bolji, već jer imaju više iskustva za ovakve utakmice. Go u prvih pola sata i onda ostatak na iskustvo...
A i nafakali ste ovom Metalurgu pola ekipe otišlo
A i nafakali ste ovom Metalurgu pola ekipe otišlo
- emigrazione
#1586 Re: Odg: BH klubovi u Evropi - općenito
Vazda im je losa posjeta kada igraju EvropuButmiran wrote:Samo komšije, bez imalo zajebancije, posjeta je loša skroz bila.
- SmokingMan
#1587 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Josh sam mislima na SP,kad mi danas reče kolega da komšije igraju,kontam:"pa zar već".
Ja zaboravio na ove kvalifikacije za sitnu bosansku buraniju koja se nada da će nekada dostići grupnu fazu.Šteta za ovu željinu ekipu,više sreće tamo kod mrča,da bogda da izvučete povoljan rezultat.
Eh ovi moji tanovci,još ginu na pripremama.Neće nam biti lahko u Evropi.
Ja zaboravio na ove kvalifikacije za sitnu bosansku buraniju koja se nada da će nekada dostići grupnu fazu.Šteta za ovu željinu ekipu,više sreće tamo kod mrča,da bogda da izvučete povoljan rezultat.
Eh ovi moji tanovci,još ginu na pripremama.Neće nam biti lahko u Evropi.
- Arteta
#1588 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Lovcen je realno po kvaliteti otprilike negdje na nivou donjeg doma nase Lige, ovo Zeljo mora proci.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#1589 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
I ja imam utisak da ce Zeljo dolje dosta lakse odigrati (zato ova raja koja mezi treba sad da mezi
) i mislim da Lovcen ne moze dati dva, te da Zeljo (koliko god lose da izgleda) sigurno moze dati jedan ovakvom protivniku.
Utakmica prelosa - Zeljo je imao svoje sanse, nisu pogodili, Crnogorci se nadali nekoj frljoki - umalo i da udje. Sve u svemu mislim da Crnogorci zadovoljni idu kuci, otvorila im se neka prilika.
Utakmica prelosa - Zeljo je imao svoje sanse, nisu pogodili, Crnogorci se nadali nekoj frljoki - umalo i da udje. Sve u svemu mislim da Crnogorci zadovoljni idu kuci, otvorila im se neka prilika.
- Arteta
#1590 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Danas su bili operisani od napada.leškarenje wrote:Oni da su imalo htjeli krenuti naprijed zabili bi vam ga.
-
sklj korisnik
#1591 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Siroki ce jedino pokusat osvjetlit obraz bh fudbala ovo ostalo zali boze navijaca.U zimbabveu bolje igraju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1592 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Da je Dino trener bilo bi drugačije, garantujem!

- emigrazione
#1593 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ako hoce prolaz Jamak i Svraka vam moraju igrati, od ovih mladica sumnjivog kvaliteta nemate nista...cudi me da niste u stanju nabaviti nekog solidnog napadaca, ako je ovo najbolje sa cim raspolazete kukala vam majka...
-
sklj korisnik
#1594 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jel ono zeljo odigro samo jednu pripremu i to sa velezom?
-
north
#1595 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Iznenađen sam
..ono nije da mi je vokri da se ne lažemo, ali kakvu takvu pobjedu košpicara sam očekivao...prije tekme sam im davao 80% šansi, sada je to bogami fifty-fifty....mada opet kontam da će proći jer su ovi crnogorski amateri preloši, kontam 0-1 ili 1-1 u revanšu.... ali mislim da ovaj Željo ako se ne pojača značajno, a ne mislim da mogu puno, da u ligi realno ne mogu biti među prva 3....slabo je ovo pravo...ovi stariji ne toliko motivisani ala Svraka, Jamak, pa i Tomić samo gledaju kako da se ispale, ovi mlađu grizu, bore se, željni dokazivanja što je i logično, ali bogami osim Stanića i onog ako sam dobro zapamtio ime Sadikovića tankosava je to...
- Charuga
- Globalni moderator
#1596 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Inače NSBiH je kaznio reprezentativce zbog ispadanja sa SP tamo što su ih doveli da većeras gledaju utakmicu.
- omega369
#1597 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nismo, ali ste nam se tada smijali. e sad se mi smijemo vama i to grohotomBHF_Manijak wrote:
A po vama je totalni fudbal dobio naziv. Hajd ne pilaj ziv bio...
Lose. Zali Boze one stative, bar bih rahat revans docek'o, ovako...
Pitari zajebaju, k'o da su oni razvalili Kukesi na proste faktore. Imali penal i to bi bilo to.
ocajni ste cak i u 'losijem' takmicenju
naravno, i dalje ste favoriti
- Maharadza
#1598 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kad' već spomenu tu mafiju; imal' kakvog' keša za naše klubove, makar malo da ove terene uredimo pa da lopta ne odskače svaka 2-3 metra?!Charuga wrote:Inače NSBiH je kaznio reprezentativce zbog ispadanja sa SP tamo što su ih doveli da većeras gledaju utakmicu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1599 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ja ba, totalno sam zaboravio priče kako je LŠ za 3489732 nivoa iznad EL-a.
Volio bih da ispadnete čisto radi šprdancije poslije Zete, pa da malo obrnemo uloge.
Volio bih da ispadnete čisto radi šprdancije poslije Zete, pa da malo obrnemo uloge.
- omega369
#1600 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
eh da, ono sto sam vidjeo u snimku, kosevo OCAJNO. teren isto kao da nije zaliven mjesec dana