BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#11476 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hrasno38 »

bjelave wrote:
hrasno38 wrote:
bjelave wrote:Meni je žao da je želja ispao jer igra jako lepršavo.
ja da sam ti, a fala dragom bogu nisam, bojao bih se imati potomke......ne daj boze da postoji jos neko takav na ovom svijetu :( uzgred sta je bilo nestalo hrane pa se malo izaslo na dnevno svijetlo iz misije rupe! Kako ono bjese.......

NOVA FUDBALSKA BRUKA! Sarajevo ispalo od kluba koji je tražio igrače na aukciji! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jest, FKS se osramotilo, a zeljA nije jer je i pored neuspjeha igrao lepršavo i hrabro.
Vidis kako si ti bistar decko kada se potrudis! :izet: :maca:
Itsoktobealone

#11477 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Itsoktobealone »

bjelave wrote:Meni je žao da je želja ispao jer igra jako lepršavo.
Jel' se ti ovo ozbiljno ponovo javljas? Nazad u jazbinu i ne izlazi dok te ne prođe ta glupost, ne treba dodatno da pjeniš po temi :oops: Ccc ko još ovdje ima pristup internetu :-)
NajdraziVodjaa

#11478 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by NajdraziVodjaa »

Wow doveo Vardar brazilce :lol: e sigurno su zato prosli dalje mora da Malmo nema jednako dobre igrace ko sto su ti brazilci iz Vardara :mrgreen:

Najjace je sto bi Slavko i sa ta dva brazilca ispao od giganta iz Stokholma igrajuci identican fudbal isto kao sto je igrao isti fudbal kad jeimao Stevanovica i Lendrica.
Edin H.

#11479 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Edin H. »

Nije isto, jer bez Lendrica ne bi prosli Zetu.

Presudila je individualna kvaliteta u Podgorici.
duminjo

#11480 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by duminjo »

duminjo wrote:Svi ispadaju. Standardno

Maribor rutinski 2/3:0, mozda zrinjski zabije utjesni
Aberdeen CE SE uozbiljiti i uvalit listici 3 komada. Rez. 2:3 ili 1:4. IDE SE na 5+
AIK zavrsava poso do poluvremena isto SA 3 gola. Do kraja Petrovic Cuva rezultat.
I tako... :(
NajdraziVodjaa

#11481 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by NajdraziVodjaa »

Ako cemo biti iskreni u Podgorici je presudio los golman Zete a i na Grbavici mu gol ide na dusu mada su i golovi Zete bili nase smijesne greske...

Jesmo mi bili nesto bolji od njih ali ocigledno da nasa igra nije impresionirala celnike Zete koji su odma dali otkaz onom treneru poslije ispadanja od nas, e isto tako AIK nije nista impresionirao igrom protiv nas bili su za jos manju nijansu bolji od nas nego mi od Zete i sad se mi trebamo praviti zadovoljni jer smo ispali od ovih? Ja nisam zadovoljan jer mislim da iako imamo limitiranu ekipu mogli smo izbaciti ove jer su i oni limitirani.
leškarenje

#11482 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by leškarenje »

Pisaj ih :skoljka: ja sam navijo da prodju,ali poslije one fule Nikolica svi su klonuli :oops:
LSD

#11483 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

NajdraziVodjaa wrote:Ako cemo biti iskreni u Podgorici je presudio los golman Zete a i na Grbavici mu gol ide na dusu mada su i golovi Zete bili nase smijesne greske...

Jesmo mi bili nesto bolji od njih ali ocigledno da nasa igra nije impresionirala celnike Zete koji su odma dali otkaz onom treneru poslije ispadanja od nas, e isto tako AIK nije nista impresionirao igrom protiv nas bili su za jos manju nijansu bolji od nas nego mi od Zete i sad se mi trebamo praviti zadovoljni jer smo ispali od ovih? Ja nisam zadovoljan jer mislim da iako imamo limitiranu ekipu mogli smo izbaciti ove jer su i oni limitirani.
Sve tacno, AIK jest limitirana ekipa, mogao se možda proci sa nekim trenerom koji ima malo muda, Odović je prošao Ferenc sa djecom...ali ova igra Želje je žalosna :facepalm: pa mi igramo bez Radinovića i Blagojevića utakmicu, a oni citavo vrijeme na terenu :-) a onda ih stručnjak vadi iz igre, ko biva krivi su oni a ne taktika koja je nidje veze.

Sa onakvom ofirnom igrom, nismo mi ništa bolje zaslužili osim poraza.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#11484 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mali_milojica »

Joj kad se plava masina zahukta,pa kad odigramo 3 pasa. Zijanit ce se svi,a najvise mi :D
luckylaka

#11485 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by luckylaka »

Charuga wrote:
luckylaka wrote:Samo sta li ce sada uprave izmisliti da bi skrenuli paznju sa katastrofalni nastupa u europi.
Ispadanje od AIK-a, Aberdeena i Maribora nisu nikakvi "katastrofalni" nastupi, i ne treba ih tako doživljavati.

Zrinjski nije imao sreće, fulili penal, primili gol u 94' minuti, a onda u gostima primili onaj gol iz centaršuta.
Široki igrao dobro u Škotskoj, ali su pali kući u posljednjih 20 minuta. Imali su bolje šanse do tada.
Željo nije primio dva gola iz prekida, ljudi viši i jači od naših igrača. Imali dvije odlične šanse, ali nije htjela i to je to.

Ni jedan, od ova tri, se nije obrukao.

Maribor je 91 na UEFA listi sa koef 17.775 (Zrinjski je 225 sa koef 5.075)
Aberdeen je 192 na UEFA listi sa koef 6.1 (Široki 323 sa koef. 3.075)
AIK je 190 na UEFA listi sa koef 6.245 (Željo 274 sa koef. 3.825)

Koliko god da se mi furamo da znamo igrati fudbal, drugi ulažu i napreduju, a mi samo idemo dole. Zato nisu nastupi katastrofalni, nego liga, ulaganja u fudbal (loši tereni, nema reflektora,...), ne forsiranje svojih igrača i ne davanje prilike istim da igraju, i još mnogo toga.
Meni licno jesu katastrofalni nastupi i to je ono sto se ponavlja iz godine u godinu.Dakle dotakli smo dno,nema dalje,suta nas ko stigne.Niko se nije obrukao,svi su ispali.Vidis ja bi vise volio da su se obrukali igrom a prosli rezultatom al ne ide nazor.Ne mozes ocekivati uspjeh na guzove.Dovedes kloc-trenera ,pustis najbolje igrace cak skoro se i ne potrudis da ih zadrzis i sta ocekujes.Cudo.Malo sutra.Al dobro eto da se utjesimo,,niko se nije obrukao"evo vec desetak godina zato komsije polako ali sigurno idu napred.Hajduk,Rijeka,Osijek,Partizan,Zvezda,Domzale...a mi u qrcu(sa oprostenjem)
luckylaka

#11486 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by luckylaka »

NajdraziVodjaa wrote:Wow doveo Vardar brazilce :lol: e sigurno su zato prosli dalje mora da Malmo nema jednako dobre igrace ko sto su ti brazilci iz Vardara :mrgreen:

Najjace je sto bi Slavko i sa ta dva brazilca ispao od giganta iz Stokholma igrajuci identican fudbal isto kao sto je igrao isti fudbal kad jeimao Stevanovica i Lendrica.
Vardar doveo brazilce Zeljo ne moze zadrzati ono sto vec ima,haj jebo Tomica,lendrica,Stevu,jebo europu hajmo praviti tribinu da nam se ljudi cude kako imamo nesto svoje.Neznalice kazu,,jbga uzeli za Lendru 300,000" ataj mogao u klub donijeti milion,Stevo se seta bez kluba al ko ce otici a reci,,kolko je tvoje,Bujrum nazad"i on ce donijeti ko i Lendar.Al jok,rijesice to Nikolic ,Blagojevic i ekipa.I da ne bude samo Zeljo svi tako rade.Da li su u pitanju licni interesi ko ce ga znati ali u Zelji se to radi vec odavno.Kada najvise trebaju prodaj Viscu,Zebu,Bekrica,Sehica...uzmi sicu a milione ce namiriti navijaci.
Tomahawk11
Globalni moderator

#11487 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Kad se crta podvuče, bolji rezultat nego prošle godine, ali sve u svemu - tanko!

Ove kvalifikacije za evropska takmičenja su obilježili definitivno golmani. Kad se sve sabere, prilično katastrofalni nastupi golmana naših klubova, golovi s centra, lobovi sa 20 metara, situacija ''nijemi posmatrač'' i tako to.
O napadačkim dijelovima ekipa je suvišno pričati, imaćemo cijelu sezonu da gledamo bravure i kontamo hoće li biti jedan ili nijedan gol.

Image
sumirprimus

#11488 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

Ma odlicni ste bili da se be lazemo .samo da ovako nastavite i u prvenstvu :mrgreen:
decko_sa_kovaca

#11489 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by decko_sa_kovaca »

Hocemol i kad napredovat bar da nam je normala doc u 3. pretkolo, a ne da nam je to historijski uspjeh i da se prica buducim narastajima kako smo nekad dosli u trece pretkolo i bas nesretno ispali
sumirprimus

#11490 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

Mozda kad jednom konacno pocnete igrat lopte i prestanete sredjivat citavu ligu a da nije ni pocela. :thumbup:
decko_sa_kovaca

#11491 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by decko_sa_kovaca »

Pa eto zeljo je sredjivanjem osto bez titule, a prije dvije godine sredjivanjem bez evrope
Nadzorna_ploca

#11492 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Nadzorna_ploca »

Bar si iskren.
sumirprimus

#11493 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

Sta kazu razbuco ih stokholmski sindrom :lol: :lol:
sumirprimus

#11494 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

Nadzorna_ploca wrote:Bar si iskren.
Eeee nema vise otvorenog priznavanja..silenzio stampa totalna kontrola u be i hahahaha
sumirprimus

#11495 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

rumenige_brajtner wrote:navijači slobode su klasičan primjer malograđanštine. nikad ne igraju evropu, nikad u igri za titulu, a pljuju i obezvrijeđuju ove što jesu. i trener im se savršeno uklapa u tu filozofiju. mi igramo, vi gledate.
E golemo :lol: :thumbup:
Ti ne igras ti gledas ko i svi ostali :mrgreen:
sumirprimus

#11496 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

Al ga zeba zavrnu za 1 0 svaka cast samo tako da nastavi :mrgreen:
bjelave

#11497 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by bjelave »

Šteta da željA nece protiv Brage imati šansu da još jednom odigra lepršavo i hrabro. I time pokaže svoju pravu nogometnu virtuoznost.
Kad nesreća eliminira takve ekipe koje igraju za potez više i za dušu prvenstvo gubi fudbal kao igra.
Sve u svemu, zeljavci imaju razloga da u isto vrijeme budu i ponosni a i tužni
sumirprimus

#11498 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sumirprimus »

bjelave wrote:Šteta da željA nece protiv Brage imati šansu da još jednom odigra lepršavo i hrabro. I time pokaže svoju pravu nogometnu virtuoznost.
Kad nesreća eliminira takve ekipe koje igraju za potez više i za dušu prvenstvo gubi fudbal kao igra.
Sve u svemu, zeljavci imaju razloga da u isto vrijeme budu i ponosni a i tužni
Steta.al prvo aik :lol:
bjelave

#11499 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by bjelave »

Nakon tragedije u prvenstvu prosle sezone gdje im je titula bukvalno ukradena ispred nosa sada i u Evropi nastavlja da ih prati loša sreća.
Ali prije ili kasnije Samprasovi djecaci ce biti nagrađeni za lepršavost, virtuoznost, hrabrost....
Samo treba biti strpljiv
rumenige_brajtner

#11500 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by rumenige_brajtner »

e, jadi moji, javi se navijač kluba koji primi go s parkinga, a podržava ga navijač kluba koji godinama igra za sredinu tabele :lol:
Post Reply