BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ganjeta

#2501 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ganjeta »

arshavin wrote:Titule nisu mjerilo.Mjerilo je Evropa.
Ali,vraca vam Bog za ispadanje Slobode i ovogodisnje Police.
:lol:

Ali ipak ste vi najuspješniji BH klub, najtrofejniji, prvi na vječnoj listi, koju ste poturali dok vas nismo prešišali... sad nije mjerilo to :lol: .

Dobar, dobar :skoljka: .
jeza u ledja

#2502 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

ganjeta wrote:Koliko ste vi titula osvojili dok smo mi imali izlete?
Al na izlet se ide da nesto ako mozes povalis, a ne da tebe zguze.
To vec nije izlet, to je seksualna avantura s nezeljenim posljedicama.
just principe

#2503 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by just principe »

BHF_Manijak wrote:Ali likovi znaci ipsratili utakmicu od pocetka do kraja, hajd da je bio prenos pa bi covjek reko, dosada, hladno vani, pa se nema sta radit i pogleda se utakmica makar i mrskog rivala, ali ONO je i uz radio bilo i na forumu komentarisalo. A znale su se ovdje zalopojke i kojekakvi kompleksi spominjati kad neko gleda utakmicu fks i komentarise, najjaci ste majkemi.

a gdje si bio kad su se tvoji u kojima je prednjacio choko hypko svrsavali na tekstualne golove bravara, tesara, mesara itd. Garant za to ne znas i/ili opravdavas .. Sprdali ste se sa konobarima a evo ovi drugi nabusise bogati Red bull.. Zamal da ih dobijete u 3 pretkolu. e moj bhf
Petit_Beurre

#2504 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Petit_Beurre »

Da imate najviše žutih kartona, i to bi smatrali mjerilom kvalitete.
Želim vam od sveg srca da prođete Levskog. Najdraže mi je što tebi Željo donosi i sreću i tugu, godinama, tebi i ostalima.
Dead Man Walking

#2505 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Dead Man Walking »

ganjeta wrote:
:lol:

Ali ipak ste vi najuspješniji BH klub, najtrofejniji, prvi na vječnoj listi, koju ste poturali dok vas nismo prešišali... sad nije mjerilo to :lol: .

Dobar, dobar :skoljka: .
Mozgonje su to jarane. Sto da se trose cijelu sezonu, bolje se vrtiti oko cetvrtog mjesta, ugurati su u zadnje pretkolo svih pretkola i tu pokazati klasu sa prestrasnim Maltezanima. Covjece, kako smo mi samo glupi s ovih peharima i titulama. Sto ce nam to u zivotu? Mogli smo ko gospoda na cetvro mjesto pa laganezi na Farska Ostrva. :roll:
Last edited by Dead Man Walking on 25/07/2012 01:26, edited 1 time in total.
Pokerboy11

#2506 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

Titule nisu mjerilo HAHAHHHHAHHAHAHHHHHHHHHHHHAHHA :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

Evropa jeste HHAHHAHHHHAAH . Pa svasta procitat na ovom forumu....

Nedo mi bog da dodje do toga da Sarajevo stalno uzima titule i da ja onda moram pricati kako titule nisu mjerilo ..

Mjerilo je oboje :bih:
just principe

#2507 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by just principe »

just principe wrote:

a gdje si bio kad su se tvoji u kojima je prednjacio choko hypko svrsavali na tekstualne golove bravara, tesara, mesara itd. Garant za to ne znas i/ili opravdavas .. Sprdali ste se sa konobarima a evo ovi drugi nabusise bogati Red bull.. Zamal da ih dobijete u 3 pretkolu. e moj bhf

a evo i ti si vidim. Nema sta
http://www.klix.ba/forum/bh-klubovi-u-e ... l#p7530474
ganjeta

#2508 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ganjeta »

jeza u ledja wrote:
ganjeta wrote:Koliko ste vi titula osvojili dok smo mi imali izlete?
Al na izlet se ide da nesto ako mozes povalis, a ne da tebe zguze.
To vec nije izlet, to je seksualna avantura s nezeljenim posljedicama.

Na izlet se ide da nešto povališ :shock: :lol: . I to izlet :lol:
GandalfSivi

#2509 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by GandalfSivi »

Daj ba, ne budite smijesni. Gledao sam prvu tekmu, gdje su vas ljudi odrali. Zajebite Amarovu pricu "cetiri gola iz tri sanse", ljudi su vam realno pokazali kako se igra lopte. I onda se opet danas nafurate da ste nesta kao zajebano i obrukate se na sasvim novi nacin. Vec smo naviklli da Zeljo prima sedmice, da trener suflira svojim igracima da imaju milosti nakon pola sata igre, ali vam moram priznati da niko nije ocekivao tri crvena u 10 minuta. Ako nista drugo, a ono ste originalni, uvijek nadjete novi nacin da se izblamirate. Zato se fino poklopite usima i sakrijte u kakvu duboku rupu, jer ste od price o tome kako igrate u grupnoj fazi, dosli do price o sudijama, uefi, evropskoj uniji, fucking vanzemaljcima u samo 8 dana.

Smijesni ste...
jeza u ledja

#2510 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote:Ja jos ne vidjeh da se odmah i namah daje drugi zuti zbog prigovora,
Sejad Salihovic u prvom barazu protiv Portugala.
Senad Lulic u drugom.
I tad je bila identicna prica.

Samo dokaz da nas covjek ne moze nauciti crno na bijelo.
Petit_Beurre

#2511 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Petit_Beurre »

GandalfSivi wrote:Daj ba, ne budite smijesni. Gledao sam prvu tekmu, gdje su vas ljudi odrali. Zajebite Amarovu pricu "cetiri gola iz tri sanse", ljudi su vam realno pokazali kako se igra lopte. I onda se opet danas nafurate da ste nesta kao zajebano i obrukate se na sasvim novi nacin. Vec smo naviklli da Zeljo prima sedmice, da trener suflira svojim igracima da imaju milosti nakon pola sata igre, ali vam moram priznati da niko nije ocekivao tri crvena u 10 minuta. Ako nista drugo, a ono ste originalni, uvijek nadjete novi nacin da se izblamirate. Zato se fino poklopite usima i sakrijte u kakvu duboku rupu, jer ste od price o tome kako igrate u grupnoj fazi, dosli do price o sudijama, uefi, evropskoj uniji, fucking vanzemaljcima u samo 8 dana.

Smijesni ste...
Gdje si bio, na istoku ili mozda cak i na jugu, ili pak pored radio prijemnika sa par maramica da se pokupi drkica?
kokuz_sa

#2512 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by kokuz_sa »

da se igra bar samo prvih 45min tekme..
hypko_nurko

#2513 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

GandalfSivi wrote:Daj ba, ne budite smijesni. Gledao sam prvu tekmu, gdje su vas ljudi odrali. Zajebite Amarovu pricu "cetiri gola iz tri sanse", ljudi su vam realno pokazali kako se igra lopte. I onda se opet danas nafurate da ste nesta kao zajebano i obrukate se na sasvim novi nacin. Vec smo naviklli da Zeljo prima sedmice, da trener suflira svojim igracima da imaju milosti nakon pola sata igre, ali vam moram priznati da niko nije ocekivao tri crvena u 10 minuta. Ako nista drugo, a ono ste originalni, uvijek nadjete novi nacin da se izblamirate. Zato se fino poklopite usima i sakrijte u kakvu duboku rupu, jer ste od price o tome kako igrate u grupnoj fazi, dosli do price o sudijama, uefi, evropskoj uniji, fucking vanzemaljcima u samo 8 dana.

Smijesni ste...
fino se pogleda utakmica pa se nesto prica. bolje se vi poklopite, ili ce vas levski poklopiti
GandalfSivi

#2514 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by GandalfSivi »

Pa bolan, non stop se brukate. Vama je ovo vec ustaljeno pravilo, incident vam je kad prodjete jedno kolo. Haaaalooooo, uzese vas ljudi 4:1, danasnja tekma formalnost...
Dead Man Walking

#2515 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Dead Man Walking »

GandalfSivi wrote:Pa bolan, non stop se brukate. Vama je ovo vec ustaljeno pravilo, incident vam je kad prodjete jedno kolo. Haaaalooooo, uzese vas ljudi 4:1, danasnja tekma formalnost...
Jesi ti dobio amneziju o desavanjima protiv Maltezana?
Pokerboy11

#2516 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

GandalfSivi wrote:Pa bolan, non stop se brukate. Vama je ovo vec ustaljeno pravilo, incident vam je kad prodjete jedno kolo. Haaaalooooo, uzese vas ljudi 4:1, danasnja tekma formalnost...
Djes sparta praha sta ima ? HA HAAAAAAA
Skoro pa non stop igramo u najelitnijem takmicenju za razliku od vas ...
Last edited by Pokerboy11 on 25/07/2012 01:37, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#2517 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Pa da je onda ukinemo i sva bodovanja i pehare? Koji ce nam qrac kad nije mjerilo, za sta onda igramo?

Majkemi nekad pocnete komentarisati ko oni Lesinari iz Banja Luke sa onim svojim pjesmicama "titula, nema ne treba...", a drvo kamen na njih kad iste stvari rade, ccc...

@Just principe, pa vidis li ti ikako podjebavanja i nasladjivanje u tom mom komentaru??? Je li sramota primiti 6 golova od poluamaterske ekipe? Mislim da jeste, isto ko sto je za mene blam ispasti od ovog mrtvog Maribora, jebem li im nane ljubicaste! Pokusavam uvijek biti brutalno realan, makar i kad smo mi u pitanju. Jesam li ja reko da je Zeljo bio bolji ali sudija nas pokro? Jesam li reko da smo nesretno ispali? Ljudi bolji i idemo dalje, nikakav bauk. To sto mozda vi smatrate da bi ih izbacili, ok...
Nas zajebajete(emigrazione) a i vi ste "slavili" 1:0 poraz u Sofiji, kao dobar rezultat imamo sanse na AFH! DOkle god nam to kojekakve satisfakcije budu i dokle god budemo gledali da se manje izofiramo od komsija, iako isti qrac ha ovako ispo ha blamom, dotle nam nece napretka biti!

Ponavljam to i kad je repka u pitanju a evo pocet cu i za klubove, svi, ali bas svi ce se plasirati na neko veliko takmicenje (repke, CG i ostala klapa) ili grupnu fazu, samo cemo mi ko blecci izvisiti i slaviti baraze ili minimalne poraze, jebem mu mater u picku vise!
DAJ PARE, ULOZI, KUPI, nema sve za dzabaluka mater mu jebem!!!

@Jeza u ledja, da ali gdje su tu evropski igraci? Kako to mater mu da uvijek nasi popuse foru? Lafo niko ostali ne prigovara, ma daj ba, pa nisu Cesi, Italijani, Hrvati, Nijemci i ostali cvijecke, ali uvijek nas neko odere radi jebenog prigovora!!! :roll:

PS Hajd da sad cujem i da je blamiranje dobiti tri crvena! :lol: :roll: Sta sve OVI ence izmislti samo nebi li nesto nama nabili na nos, nekakvu blamazu, iako nigdje veze s vezom nema ali bitno je sta nasrati! Kad se pokolju u El jebenom Classicu, onda je to utakmica stoljeca, ovako je seljakluk, primitivizam, blamiranje i ostale picke materne, jebeni Evropejci! :zzzz:
Last edited by BHF_Manijak on 25/07/2012 01:39, edited 2 times in total.
hypko_nurko

#2518 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

halo ba konobari vam uvalili 6 komada, 6 komada to kao nije bruka :-)
Iker C

#2519 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Iker C »

Nas sramote prvaci država a vas hercegovačka sela tipa Gabela.
jeza u ledja

#2520 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote:@Jeza u ledja, da ali gdje su tu evropski igraci? Kako to mater mu da uvijek nasi popuse foru? Lafo niko ostali ne prigovara, ma daj ba, pa nisu Cesi, Italijani, Hrvati, Nijemci i ostali cvijecke, ali uvijek nas neko odere radi jebenog prigovora!!! :roll:
Sta mislis u kome je problem. U Evropi ili u nama?
ganjeta

#2521 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ganjeta »

Pa bolan, sreća vi se ne brukate :oops: .
Ekeren
Sartid
Bešiktaš
Basel
Sparta
6. komada od amatera

E jadni mi, vi tako časno branite boje ove zemlje :lol:.
LSD

#2522 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:
BHF_Manijak wrote:Ja jos ne vidjeh da se odmah i namah daje drugi zuti zbog prigovora,
Sejad Salihovic u prvom barazu protiv Portugala.
Senad Lulic u drugom.
I tad je bila identicna prica.

Samo dokaz da nas covjek ne moze nauciti crno na bijelo.
Izvini, ali nidje veze poređenje ;-)

Ovdje je situacija bila: Stanić napravio faul - odmah crveni :shock: (dakle prva sudijska gadost), Svraka nešto pošao prema linijskom da to raspravo (doduše i to je jalijaški pristup, mora se reci) ovaj glavni prifura i njemu drugi žuti = crveni...dva nam igraca u pola minute jednim udarcem iskljuci :shock: halooo...Benju je još na pocetku drugog pol. iskljucio...pa ima li ikakve mjere :shock: :shock: , pizda mu materina holandska....i nema te kletve za holandskog skota :x i nemoj sviju ti pametovati i porediti ovo sa situacijom sa Salihovićem, Lulićem i šta ti ja znam....to nema veze sa ovom situacijom
Last edited by LSD on 25/07/2012 01:40, edited 2 times in total.
GandalfSivi

#2523 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by GandalfSivi »

hypko_nurko wrote:
halo ba konobari vam uvalili 6 komada, 6 komada to kao nije bruka :-)
Mi smo PROSLI te konobare, zajebi ostalu pricu...
Reglan

#2524 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Reglan »

Mi smo divovi
Kinaski

#2525 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kinaski »

Pa vama je maribor uvalio 6 komada u samo jednoj utakmici . Pokrite se usima i molite Allaha dragog da bugari budu milostivi prema vasoj "sjajnoj" odbrani
Locked