Šerif je ogromno novce uložio, kupio prolazak, svi su kasnije otišli, kasnije kupio čitav tim, sam Osim je izjavio:'' Ovo je već uspjeh'' , Sherif ima bolje uslove od svih klubova bivše nam države, ali njima nikad fudbal neće značiti kao nama, niti je toliko popularan, u skandinavskim zemljama fudbal nije uopšte prvi sport, a vidi im rezultata, i u Češkoj je hokej ispred fudbala, imaš još tonu primjera. Ako ćeš se zadovoljiti eventualnim prolaskom prvog pretkola, onda je ovo solidno, nećemo uvijek proći ni prvo, pa ćemo se ovako tješiti. Navijač sam Želje, nagledao se svašta, pogotovo nakon Njukastla, kupovine novih Hyundai-a, vikendica, nastanka duga preko noći, sve se vrti u krug, nigdje pomaka. Uspjehe smo ostavrivali zahvaljujući igračima koji su ponikli u bivšem nam sistemu, njih više nema, s ovima se ne možeš ničemu nadati, da nam nema dijaspore ne bi ni imali reprezentacije, bili bi u rangu San Marina, Lihtenštajna, bolno ali istinito.JThomas wrote:izvini ti, ali željo je u drugom pretkolu prošao ekipu 20-25 puta bogatiju i skuplju od sebe koja je dvije godine zaredom igrala grupu. i ne na neku ludu sreću, nego je odigrao zrelo i kvalitetno obje utakimce. ne fali tu toliko koliko se to popularno misli.oldschool wrote:
Pazi, ne mogu Osim ni Plišek apsolutno ništa napraviti, imaš limitirane igrače, naš vrh je prolazak prvog pretkola, ne možeš ti od magarca napraviti trkačeg konja, propali su nam svi pokušaji, sistem nam ne valja, urušiti ga i sve ispočetka, nema više igrača koji su stasali prije rata i dijelom tokom, ovi što su, navodno , napravljni nakon su užas. Uradiš reviziju, sve smrdi, omladinski pogon, treneri, uprava, niko nema strategiju, ako je strategija-kupi polovne igrače iz domaće lige, podmaži sudije, osvoji bijedničku ligu, onda bolje da se i ugasi, nikakve koristi od titula, u Evropi se pokaže (ne)kvalitet. Niko nema vizije, hrabrosti, sve su to ljudi koji umjesto da donose pare u klubove ustvari ih odnose.
BH klubovi u Evropi 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- oldschool
#1701 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
-
3dom
#1702 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Pa kako srpske i hrvatske ekipe mogu da naprave pozitivne rezultate i da iznenade. Pa jedan Split se nije obrukao protiv Fulhama, koji igra samo jednu sezonu na profesionalnom nivou. Sarajevo, Zeljo, Borac koji imaju kakvo takvo ime u Ex.YU nisu u stanju da makar prepolove go razliku u mecevima u Evropi. Pa zar mi nemozemo odigrati timski, ostro u kost, prljavo,borbeno u zelji da napravimo dobar rezultat. Vi ko da nikada niste igrali lopte ni na male ni navelike u nekom losem timu na nekom turniru. Pa vas ljudi rastimaju od igre, brzi, tehnicki i potkovaniji, a vi ih isprovocirali konstantnim kontaktima tj. sjeckanjem igre, te pomalo grubom igrom, porijeckanjem i td, sve u cilju da ih isprovocirate kako bi im makar jedan go ili dva uvalili iz kontre i prosli ih. Barsa igra lijepo, al kad joj jedan Chivas i u prijateljskoj uvali 4 komada, onda Guardiola nema razloga za zadovoljstvo. Na Audi Cupu je bacao flase kad mu je Internacional dao izjednacujuci go jer nije bio zadovoljan igrom. Sta je Plisek uradio nakon prvog, drugog, treceg, cetvrtog i petog gola protiv Sparte? Pa da sam trener nekome pojeo bi klupu da se takvo sto desi mome timu. A igraci bi dobili feniranje od kakvog se nebi oporavili za dugo.Dialer wrote:Ove price oko izbacivanja ekipa koje su igrale grupne faze, bla bla. Pa eo helsinborg izbaci zeljine krvnike od prosle godine, kakve to veze ima? Sad je kao Sarajevo neka sila? Ekipa ako je igrala dobro prosle godine ne znacida je i ove. itd. Malo realnosti ba. Inace volimo s ezanijet, izbacili orebro karnu od ekipe izbacili serifa karnu od ekipe i sad kao kvalitetni.
Radi toga sto sam srcan i nerviram se brzo, prestao sam da gledam premierligaski fudbal uzivo koji na sve lici osim na fudbal. Sa tekmi bi se vracao ko da sam igrao ja, a ne oni. Cak sam i predinfrakt imao na jednoj od tekmi koje sam gledao uzivo, pretrpio sam ga s nogu, a 27 mi je godina i to gledajuci nasu reprezentaciju i to pri proslavi gola datog Danskoj na Kosevu.
Last edited by 3dom on 05/08/2011 11:03, edited 1 time in total.
-
žuti
#1703 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Sve ok priča nemamo uslove, pare, razne kapacitete itd. itd. Sve to stoji. ALI
Zar je moguce da naši najbolji klubovi prime po 7, odnosno 8 golova u dvije utakmice
Ipak je to trece (odnosno drugo po starom sistemu) pretkolo kvalifikacija EL.
Hej , pa da smo igrali protiv Arsenala ili Barcelone covjek bi shvatio, ali ovako... BRUKA
A pri tome ne postignemo niti pocasni go
Ne razumijem stvarno sta je to.
Zar je moguce da naši najbolji klubovi prime po 7, odnosno 8 golova u dvije utakmice
Ipak je to trece (odnosno drugo po starom sistemu) pretkolo kvalifikacija EL.
Hej , pa da smo igrali protiv Arsenala ili Barcelone covjek bi shvatio, ali ovako... BRUKA
Last edited by žuti on 05/08/2011 11:00, edited 1 time in total.
- lerdi
#1704 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Samo da mi je znat koji si ti sport pratio i kad je to Newcastle došao do polufinala. I ja sa svakim raspravljam.3dom wrote:Vidi nisi upravu. Sve se zamisli dobrog trenera trebaju se vidjeti na terenu. Pa pogledaj velike trenere znaju kako da izvuku maksimum iz ekipe i Zeljo i Sarajevo su prije igrali sa ekipama jacim od Sparte i Maccabija pa nisu dobili 7 golova u dvije utakmice. Zeljo je sa mozda gorom generacijom igraca uspio dogurati do Newcastla koji ga je izbacio ukupnim rezultatom 5-0, ali te godine je Newcastle otisao do polufinala LP-a. Sarajevo je protiv Dinama Kiew-a koji je redovni ucesnik LP-a u dvije utakmice primio 4 gola. Poslje toga igrali su sa Clujem koji je sezonu prije ili dvije igrao u LP i dobio je Romu na Olimpicu, a Sarajevu kojeg je vodio Cala vjeciti omladinski trener u klubu, te ispao ukupnim rezultatom 3-2. Iako su svi navijaci znali da on nije trener za titulu poput Musemica, opet mu nisu otkazali povjerenje.lerdi wrote:Šta ima stručnjak? Čuj Plišek kriv3dom wrote:
Za bruku Sarajeva zahvali Pliseku koji konta da se limitirano Sarajevo, moze nadigravati sa Spartom otvorenom igrom. Protiv takvih se kad nemas ekipu igra sa 11 igraca u sesnestercu i sjeckanjem igre blamaza je time manja.Ovako pokusavas da se nadigravas i primis 7 golova u dvije utakmice.
![]()
Plišek je prvi trener od rata da pokušava uvesti disciplinu i probuditi osjećaj profesionalnossti kod igrača. Nema on ništa s tim što naši igrači imaju predstavu da se utakmica igra 90 minuta pa prime dva gola u sudijskoj, nema on ništa s tim što naši igrači kontaju da je najbitnije dići ruku da tražiš ofsajd umjesto da ispratiš igrača do kraja, nije on kriv što igrač ničim izazvan nabije loptu prema svom golmanu izvlačeći ga na pola terena, nije on kriv što ima prirodno nadarenog beka koji i pored toga što zna da ima žuti kurći se i nabija loptu, nije on kriv što su ga dočekali najblaže rečeno fizički nedovoljno pripremljeni igrači... Ako ostane ovako stanje i dalje onda će biti kriv, ovako jednostavno nije a ti imaš Olimpik ili Velež pa prati. Niko ti brate ne brani. Trener jednog od ta dva kluba svakako preferira taktiku zatvori se pa ako kakva frljoka upadne dobro i jest, a ako ne vazda možemo reći da je utakmica bila prava prvenstvena i da nismo imali sportske sreće
Nece ni Pliseku.
Poenta lezi u tome, da se mnogo toga treba promjeniti u nasim klubovima da bi stvari legle na pravo mjesto. Medjutim nema vadjenja BH fudbal je oduvijek u krizi, ali sto je previse previse 25 golova u 6 utakmica Zelje, Sarajeva i Borca je jednostavno previse pa i za pljaka ekipe.
-
Dialer
#1705 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Evo npr u Sarajevu se do prije mjesec nije znalo ko ce biti trener, koja ce biti uprava, koji igraci ce ostati, koji ce otic. A to znaci da je okolina kakva? nezdrava. Normalno da Plisek koji je sa igracima 25 dana ne moze izvuc maximum iz njih i spremit ih da trce 115 minuta. Vjerovatno je pokuso isti sistem ko sa Tepelicama kad je mlatio spartu proslo prvenstvo tamo.3dom wrote:Pa kako srpske i hrvatske ekipe mogu da naprave pozitivne rezultate i da iznenade. Pa jedan Split se nije obrukao protiv Fulhama, koji igra samo jednu sezonu na profesionalnom nivou. Sarajevo, Zeljo, Borac koji imaju kakvo takvo ime u Ex.YU nisu u stanju da makar prepolove go razliku u mecevima u Evropi. Pa zar mi nemozemo odigrati timski, ostro u kost, prljavo,borbeno u zelji da napravimo dobar rezultat. Vi ko da nikada niste igrali lopte ni na male ni navelike u nekom losem timu na nekom turniru. Pa vas ljudi rastimaju od igre, brzi, tehnicki i potkovaniji, a vi ih isprovocirali konstantnim kontaktima tj. sjeckanjem igre, te pomalo grubom igrom, porijeckanjem i td, sve u cilju da ih isprovocirate kako bi im makar jedan go ili dva uvalili iz kontre i prosli ih. Barsa igra lijepo, al kad joj jedan Chivas i u prijateljskoj uvali 4 komada, onda Guardiola nema razloga za zadovoljstvo. Na Audi Cupu je bacao flase kad mu je Internacional dao izjednacujuci go jer nije bio zadovoljan igrom. Sta je Plisek uradio nakon prvog, drugog, treceg, cetvrtog i petog gola protiv Sparte? Pa da sam trener nekome pojeo bi klupu da se takvo sto desi mome timu. A igraci bi dobili feniranje od kakvog se nebi oporavili za dugo.Dialer wrote:Ove price oko izbacivanja ekipa koje su igrale grupne faze, bla bla. Pa eo helsinborg izbaci zeljine krvnike od prosle godine, kakve to veze ima? Sad je kao Sarajevo neka sila? Ekipa ako je igrala dobro prosle godine ne znacida je i ove. itd. Malo realnosti ba. Inace volimo s ezanijet, izbacili orebro karnu od ekipe izbacili serifa karnu od ekipe i sad kao kvalitetni.
Radi toga sto sam srcan i nerviram se brzo, prestao sam da gledam premierligaski fudbal uzivo koji na sve lici osim na fudbal. Sa tekmi bi se vracao ko da sam igrao ja, a ne oni. Cak sam i predinfrakt imao na jednoj od tekmi koje sam gledao uzivo, pretrpio sam ga s nogu, a 27 mi je godina i to gledajuci nasu reprezentaciju i to pri proslavi gola datog Danskoj na Kosevu.
-
3dom
#1706 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Preletilo mi je to za Newcastle, al sjecam se da su imali jednu dobru sezonu u LP, pa sam mislio da su tih godina harali sa Sirerom. Posto pisem po sjecanju, jer ipak ta sezona je 8 godina iza nas, normalno je da pogrijesim. Al poenta opet lezi u tome, da ako od ekipe koja je zavrsila medju prve 4 u najacoj ligi svijeta primis 5 golova, onda mozes i od Maccabija mozes da ispadnes ukupnim rezultatom od 3 razlike sa makar jednim postignutim golom.lerdi wrote:Samo da mi je znat koji si ti sport pratio i kad je to Newcastle došao do polufinala. I ja sa svakim raspravljam.3dom wrote:Vidi nisi upravu. Sve se zamisli dobrog trenera trebaju se vidjeti na terenu. Pa pogledaj velike trenere znaju kako da izvuku maksimum iz ekipe i Zeljo i Sarajevo su prije igrali sa ekipama jacim od Sparte i Maccabija pa nisu dobili 7 golova u dvije utakmice. Zeljo je sa mozda gorom generacijom igraca uspio dogurati do Newcastla koji ga je izbacio ukupnim rezultatom 5-0, ali te godine je Newcastle otisao do polufinala LP-a. Sarajevo je protiv Dinama Kiew-a koji je redovni ucesnik LP-a u dvije utakmice primio 4 gola. Poslje toga igrali su sa Clujem koji je sezonu prije ili dvije igrao u LP i dobio je Romu na Olimpicu, a Sarajevu kojeg je vodio Cala vjeciti omladinski trener u klubu, te ispao ukupnim rezultatom 3-2. Iako su svi navijaci znali da on nije trener za titulu poput Musemica, opet mu nisu otkazali povjerenje.lerdi wrote: Šta ima stručnjak? Čuj Plišek kriv![]()
Plišek je prvi trener od rata da pokušava uvesti disciplinu i probuditi osjećaj profesionalnossti kod igrača. Nema on ništa s tim što naši igrači imaju predstavu da se utakmica igra 90 minuta pa prime dva gola u sudijskoj, nema on ništa s tim što naši igrači kontaju da je najbitnije dići ruku da tražiš ofsajd umjesto da ispratiš igrača do kraja, nije on kriv što igrač ničim izazvan nabije loptu prema svom golmanu izvlačeći ga na pola terena, nije on kriv što ima prirodno nadarenog beka koji i pored toga što zna da ima žuti kurći se i nabija loptu, nije on kriv što su ga dočekali najblaže rečeno fizički nedovoljno pripremljeni igrači... Ako ostane ovako stanje i dalje onda će biti kriv, ovako jednostavno nije a ti imaš Olimpik ili Velež pa prati. Niko ti brate ne brani. Trener jednog od ta dva kluba svakako preferira taktiku zatvori se pa ako kakva frljoka upadne dobro i jest, a ako ne vazda možemo reći da je utakmica bila prava prvenstvena i da nismo imali sportske sreće
Nece ni Pliseku.
Poenta lezi u tome, da se mnogo toga treba promjeniti u nasim klubovima da bi stvari legle na pravo mjesto. Medjutim nema vadjenja BH fudbal je oduvijek u krizi, ali sto je previse previse 25 golova u 6 utakmica Zelje, Sarajeva i Borca je jednostavno previse pa i za pljaka ekipe.
-
elSaik
#1707 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Nije poenta iz koje lige dolazi već kakav fudbal prakticira. Možeš po čitav dan igrati sa Italijanima, i džaba što im je liga u top 5, nijedan od njihovih timova ti neće zabiti 6 komada, jer nijedan od njihovih timova i ne igra da bi to uradio. S druge strane, Maccabi/Hapoel/Sparta igraju da se dokažu i zato trpaju, a ovi prvi i kod 5:0 trče i ganjaju da zabiju još koji. Zato je bolje igrati sa Palermom nego Maccabijem.
-
zonbirile
#1708 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
-----------------žuti wrote:Sve ok priča nemamo uslove, pare, razne kapacitete itd. itd. Sve to stoji. ALI
Zar je moguce da naši najbolji klubovi prime po 7, odnosno 8 golova u dvije utakmice![]()
![]()
Ipak je to trece (odnosno drugo po starom sistemu) pretkolo kvalifikacija EL.![]()
Hej , pa da smo igrali protiv Arsenala ili Barcelone covjek bi shvatio, ali ovako... BRUKA![]()
zaboravljaš trečeg deliju,imenjaka Maccabi(Borac)
-
3dom
#1709 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Mene vise od toga smeta pokazana igra, u kojoj je bilo previse srljanja pogotovo u Pragu. Ljudi su nam ukrali pesto lopti ispred gola posto nasi igraci nisu umjeli ni pozadi da odigraju kako treba, radi presinga Sparte. Gdje treba da se lopta napenali, oni je prime i cuvaju gdje treba da je prime njima se odbije od nogu ko dasku. Jedino mali Suljic i Kojasevic su pokazali odskok od ekipe. Mada opet mislim da je Skoro mangup i igracina za njih obojicu (ali njega nije bilo). Sarajevu se moze oprostiti , mada ni ta klima nije izgovor za poraz od 5-0 jer utakmica je usljedila poslje Orebra ne prije. Iako postoji razlika izmedju klasa te dvije ekipe previse je primiti 5-0 golova u jednoj utakmici.Dialer wrote:Evo npr u Sarajevu se do prije mjesec nije znalo ko ce biti trener, koja ce biti uprava, koji igraci ce ostati, koji ce otic. A to znaci da je okolina kakva? nezdrava. Normalno da Plisek koji je sa igracima 25 dana ne moze izvuc maximum iz njih i spremit ih da trce 115 minuta. Vjerovatno je pokuso isti sistem ko sa Tepelicama kad je mlatio spartu proslo prvenstvo tamo.3dom wrote:Pa kako srpske i hrvatske ekipe mogu da naprave pozitivne rezultate i da iznenade. Pa jedan Split se nije obrukao protiv Fulhama, koji igra samo jednu sezonu na profesionalnom nivou. Sarajevo, Zeljo, Borac koji imaju kakvo takvo ime u Ex.YU nisu u stanju da makar prepolove go razliku u mecevima u Evropi. Pa zar mi nemozemo odigrati timski, ostro u kost, prljavo,borbeno u zelji da napravimo dobar rezultat. Vi ko da nikada niste igrali lopte ni na male ni navelike u nekom losem timu na nekom turniru. Pa vas ljudi rastimaju od igre, brzi, tehnicki i potkovaniji, a vi ih isprovocirali konstantnim kontaktima tj. sjeckanjem igre, te pomalo grubom igrom, porijeckanjem i td, sve u cilju da ih isprovocirate kako bi im makar jedan go ili dva uvalili iz kontre i prosli ih. Barsa igra lijepo, al kad joj jedan Chivas i u prijateljskoj uvali 4 komada, onda Guardiola nema razloga za zadovoljstvo. Na Audi Cupu je bacao flase kad mu je Internacional dao izjednacujuci go jer nije bio zadovoljan igrom. Sta je Plisek uradio nakon prvog, drugog, treceg, cetvrtog i petog gola protiv Sparte? Pa da sam trener nekome pojeo bi klupu da se takvo sto desi mome timu. A igraci bi dobili feniranje od kakvog se nebi oporavili za dugo.Dialer wrote:Ove price oko izbacivanja ekipa koje su igrale grupne faze, bla bla. Pa eo helsinborg izbaci zeljine krvnike od prosle godine, kakve to veze ima? Sad je kao Sarajevo neka sila? Ekipa ako je igrala dobro prosle godine ne znacida je i ove. itd. Malo realnosti ba. Inace volimo s ezanijet, izbacili orebro karnu od ekipe izbacili serifa karnu od ekipe i sad kao kvalitetni.
Koliko znam niko u Evropi ne igra mlak fudbal i oni koji ga igraju, njihovo mjesto se i vidi u danasnjem vremenu.
- Pitarrr82
#1710 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
@3dom
Nisu nam ukrali, davali smo im lopte
...
Kaze mi raja koja je ovdje gledala tekmu na tv-u da dok je repriza trajala mi smo vec izgubili loptu i bila je u njihovim nogama a evo ja ti kazem da smo im je mi davali kao i sinoc na mnogo nacina...
Nisu nam ukrali, davali smo im lopte
Kaze mi raja koja je ovdje gledala tekmu na tv-u da dok je repriza trajala mi smo vec izgubili loptu i bila je u njihovim nogama a evo ja ti kazem da smo im je mi davali kao i sinoc na mnogo nacina...
-
Dialer
#1711 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Jarane moj ovi iz SParte su spremni da odigraju 3 tekme u komadu( bar se tako cini) ovi nasi ne mogu 30 minuta i to ti je tih 7 golova.
-
3dom
#1712 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Pa sad mi reci da Maccabi preferira jaci napadacki fudbal nego Newcastle sa Sirerom, Dajerom i ostalim, ili Sparta od Dinamo Kiev-a. Mi znamo da se kod nas nista ne mjenja, ali ni Sparta, pa ni Maccabi nisu ekipe koje igraju fudbal na nivou starih im dobrih igara. Inace nebi igrale kvalifikacije u ligi Uefa, vec za LP. Doduse kod nas nema goleme razlike izmedju sampiona drzave i viceprvaka, te osvajaca Kupa i treceplasirane ekipe u prvenstvu jer znamo kakve nam je kvalitete prvenstvo i kako se do bodova dolazi. Liga nam je iskljucivo domacinska. Ali nije to razlogom da primis 7 ili 8 golova u dvije utakmice, bez ijednog datog gola. Ipak to nezavisi samo od igre Sparte, vec i od nas samih i naseg pristupa utakmici i mentaliteta koji njegujemo.elSaik wrote:Nije poenta iz koje lige dolazi već kakav fudbal prakticira. Možeš po čitav dan igrati sa Italijanima, i džaba što im je liga u top 5, nijedan od njihovih timova ti neće zabiti 6 komada, jer nijedan od njihovih timova i ne igra da bi to uradio. S druge strane, Maccabi/Hapoel/Sparta igraju da se dokažu i zato trpaju, a ovi prvi i kod 5:0 trče i ganjaju da zabiju još koji. Zato je bolje igrati sa Palermom nego Maccabijem.
-
3dom
#1713 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Borac je koliko toliko spasio svoj obraz protiv Macabija, dobili su makar jednu utakmicu Sarajevo i Zeljo nisu ni uspijeli remizirat barem na domacem.
- Pitarrr82
#1714 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Ceka, hajd' ti meni reci drug za koga ti navijas uopce3dom wrote:Borac je koliko toliko spasio svoj obraz protiv Macabija, dobili su makar jednu utakmicu Sarajevo i Zeljo nisu ni uspijeli remizirat barem na domacem.
P.S. Jesu ono prosli jedno kolo
-
zonbirile
#1715 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
--------------------Pitarrr82 wrote:@3dom
Nisu nam ukrali, davali smo im lopte...
ma ja jarane prodotao,vidjelo se namah
- Pitarrr82
#1716 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
zonbirile wrote:--------------------Pitarrr82 wrote:@3dom
Nisu nam ukrali, davali smo im lopte...
ma ja jarane prodotao,vidjelo se namah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To bi vec bilo nesto u domenu teorije zavjere
-
zonbirile
#1717 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
ma jok,bilo očigledno,crveni,pa sa 35m gol.Treba korigovati pravila.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1718 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Bas me zanima kakav li ce sad clanak arma sarma da napise za indexovce
- Pitarrr82
#1719 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
zonbirile wrote:ma jok,bilo očigledno,crveni,pa sa 35m gol.Treba korigovati pravila.
Kako da ne, obavezno za ekipe iz Bih promijeniti pravila, dati neki hendikep od +3 koji cak ni u nasim slucajevima eto ne bi bio dovoljan
-
zonbirile
#1720 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
pa najsmorljiviji su komentatori,mjesto da ih zatjeraju u MP3, sve neke nebuloze,najžešća mi,ovo treba biti škola.Čega,ba ?.Sparti sigurno,naši lenjivci za 14g ionako možda opet ulete,ali ovi će biti u penziji već.
-
zonbirile
#1721 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
_-----------------Pitarrr82 wrote:zonbirile wrote:ma jok,bilo očigledno,crveni,pa sa 35m gol.Treba korigovati pravila.
Kako da ne, obavezno za ekipe iz Bih promijeniti pravila, dati neki hendikep od +3 koji cak ni u nasim slucajevima eto ne bi bio dovoljan
mislio sam kod kuće gol duplo,vani trostruko,ali ni to ne bi pomoglo.Možda parforfe,da ne brukaju nacionalne ekipe.
- lerdi
#1722 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Imam osjećaj da će index ostati bez dopisnika ovaj put.rashtiman wrote:Bas me zanima kakav li ce sad clanak arma sarma da napise za indexovce
-
3dom
#1723 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
Navijam care za Sarajevo.Pitarrr82 wrote:Ceka, hajd' ti meni reci drug za koga ti navijas uopce3dom wrote:Borac je koliko toliko spasio svoj obraz protiv Macabija, dobili su makar jednu utakmicu Sarajevo i Zeljo nisu ni uspijeli remizirat barem na domacem.?
P.S. Jesu ono prosli jedno kolo?
- Obuca9
#1724 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ead#unreadzonbirile wrote:pa najsmorljiviji su komentatori,mjesto da ih zatjeraju u MP3, sve neke nebuloze,najžešća mi,ovo treba biti škola.Čega,ba ?.Sparti sigurno,naši lenjivci za 14g ionako možda opet ulete,ali ovi će biti u penziji već.
Haj produži svega ti, čeka te tvoja omiljena tema, sad će kakva pucnjava, bomba valjda biti, pa da nas prestaneš ovdje moriti. Ili da se bar onaj policajac iz Kalinovika hoce javiti, pa da njega malo peglas, nisi odavno.
-
zonbirile
#1725 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12
----------------------hz__semir wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ead#unreadzonbirile wrote:pa najsmorljiviji su komentatori,mjesto da ih zatjeraju u MP3, sve neke nebuloze,najžešća mi,ovo treba biti škola.Čega,ba ?.Sparti sigurno,naši lenjivci za 14g ionako možda opet ulete,ali ovi će biti u penziji već.
Haj produži svega ti, čeka te tvoja omiljena tema, sad će kakva pucnjava, bomba valjda biti, pa da nas prestaneš ovdje moriti. Ili da se bar onaj policajac iz Kalinovika hoce javiti, pa da njega malo peglas, nisi odavno.
imaš pravo,za koju godinu kada bude opet LP čučemo se.