Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeza u ledja wrote:
ne daje nam sljedece, vec one tamo 2011/12.
uzima se zadnjih 5 sezona, ali se ne uzima tekuca, zato sto sezona traje do maja, godinu dana unaprijed se vec zna kakav je koeficijent ekipa za narednu sezonu. znaci sad se vec znaju koeficijenti zemalja i koliko ce ko dati ekipa za evropsku sezonu 2010/11.
trebaju nam jos bar dvije pobjede da bi imali veci koeficijent nego zadnje 3 sezone
Da li postoji sansa da se izborimo za jos jedno mjesto u Europi? Gdje se to moze provjeriti?
A ovo u vezi ove slike... znam da je ovo podforum fudbal, ali se izgleda ne moze bez politike. Uvijek se isfuram strasno kada nasi timovi igraju u Europi. Gledam sinoc Slaviju, dadose gol, a meni bas drago bude i onda vidim ove provokacije. Siroki napada, propuste priliku, meni krivo zbog prilike, a onda vidim one zastave herceg Bosne, pa mi bude da ne kazem sta. I onda mi ostane da se radujem onom trecem preostalom klubu, kad tamo - Sarajevo.
elSaik wrote:A ovo u vezi ove slike... znam da je ovo podforum fudbal, ali se izgleda ne moze bez politike. Uvijek se isfuram strasno kada nasi timovi igraju u Europi. Gledam sinoc Slaviju, dadose gol, a meni bas drago bude i onda vidim ove provokacije. Siroki napada, propuste priliku, meni krivo zbog prilike, a onda vidim one zastave herceg Bosne, pa mi bude da ne kazem sta. I onda mi ostane da se radujem onom trecem preostalom klubu, kad tamo - Sarajevo.
hahaha, e bas me lijepo nasmija, svaka cast na postu
ali hajde Boga ti, barem se imas kome radovati, pa barem i tim trecim, jer vidim da nisi naveo objektivne razloge zbog kojih ne bi bilo tako
Zrinjski nas po običaju bruka u Evropi, ništa novo. Slavija me je prijatno iznenadila, čestitke, šteta za Široki.
O Sarajevu ne bih puno trošio, nakon prve utakmice prolaz je bio očekivan za mene, čak se ne libim već sada proglasiti nas favoritom protiv šveđana.
Interesuje me kako će UEFA riješiti pitanje domaćinstva, obzirom da i mi i Slavija prvu bismo trebali igrati na Koševu 30.07. Očito da ni UEFA nije očekivala prolaz oba naša tima čim nije odmah zamijemnila neko domaćinstvo, pa me interesuje kako će to sada razriješiti?
elSaik wrote:A ovo u vezi ove slike... znam da je ovo podforum fudbal, ali se izgleda ne moze bez politike. Uvijek se isfuram strasno kada nasi timovi igraju u Europi. Gledam sinoc Slaviju, dadose gol, a meni bas drago bude i onda vidim ove provokacije. Siroki napada, propuste priliku, meni krivo zbog prilike, a onda vidim one zastave herceg Bosne, pa mi bude da ne kazem sta. I onda mi ostane da se radujem onom trecem preostalom klubu, kad tamo - Sarajevo.
A sto se iznervirah na sabahu. Pa fakat ne moze se fino sa stokom. Sada treba pisati onima sto upravljaju stadionom Kosevo, treba pisati glupom hAvazu da digne hajku, treba im otkazati stadion, pa neka u Beogradu igraju. Ionako teze majcici Srbiji. Isto tako ovo nisu anonimni navijaci, ovo je djelo trenera ove djece, covjeka koji ima ime i prezime, pa mu treba fino objaviti i ime i prezime i imena djece (njegove rodjene) i adresu, pa neka se zapita kome ce idiota glumiti sljedeci put. I onda neka kukaju kako muslimanima u Sarajevu krst smeta. Mi cemo i dalje znati da nam kao takav ne smeta, ali kada je ocita provokacija, smeta i vozdra...
a u vezi slike, srbska posla. oni bi najradje zapalili ovaj isti stadion. sta zna sumnjak kad sljegne u grad. cuo sam da se kosevo usculo na stajsko djubrivo i otavu, pa ce trebat bacit koju cisternu vode..
ne znam kad su hrvati nabili koefcijente, pa rijeka, slaven, hajduk, bivaju nositelji i igraju s nekakvim ameterima iz luxemburga, makedonije..
rado_vidjen wrote:od kad se bre na romaniji brekece
a u vezi slike, srbska posla. oni bi najradje zapalili ovaj isti stadion. sta zna sumnjak kad sljegne u grad. cuo sam da se kosevo usculo na stajsko djubrivo i otavu, pa ce trebat bacit koju cisternu vode..
ne znam kad su hrvati nabili koefcijente, pa rijeka, slaven, hajduk, bivaju nositelji i igraju s nekakvim ameterima iz luxemburga, makedonije..
kome u evropi smeta križ/krst ne znam šta će u njoj
što se lijepo lud praviti, zar ne?
koji ste vi miševi, djecu gurate to da rade. pitajte "vatrene" što su po guzici dobili kad su se razmahali... i to od naše osporavane murije ljubi ih deda
što se lijepo lud praviti, zar ne?
koji ste vi miševi, djecu gurate to da rade. pitajte "vatrene" što su po guzici dobili kad su se razmahali... i to od naše osporavane murije ljubi ih deda
Meni ne smeta recimo polumjesec za zvijezdom,u bilo kakvoj koreografiji,davidova zvijezda.... jednostavno to ignorišete ako vam smeta,shvatite to kao sastavni dio navijanja prizivajući pomoć boga.Ne mogu da vjerujem da ovaj krst može toliko da izritira nekoga.Ljudi,pa vi ste u evropi ne u aziji
Imas li i jednu sliku krsta u koreografiji ove djece sa stadionu u Lukavici .. ?
Jeli neko rekao da mu smeta krst ili nesto slicno? Da je smetao stanovnicima Sarajeva ne bi se odrzala ni jedna pravoslavna ili katolicka bogomolja ... !!
Imas li i jednu sliku krsta u koreografiji ove djece sa stadionu u Lukavici .. ?
Jeli neko rekao da mu smeta krst ili nesto slicno? Da je smetao stanovnicima Sarajeva ne bi se odrzala ni jedna pravoslavna ili katolicka bogomolja ... !!
Pa ako im nije smetalo u ratu,što se sad digla ovolika halabuka ?Na bezbroj utakmica širom BiH a i šire možemo vidjeti razne polumjesece sa zvijezdom,zastave S.Arabije,Turske.... meni to lično ni najmanje ne smeta ponavljam ti po hiljaditi put.Niti mi smetaju džamije niti ezani sa istih.Niti skandiranje na stadionima "alah uekber"(ne znam jesam li ispravno napisao,izvinjavam se ako nisam),niti kad igrači muslimanske vjeroispovjesti drže dvije ruke u visini ramena moleći se bogu.Šta je u tome loše ?Bitno je da se ne prave ne redi,da sve prođe u najboljem redu.
Pa ako im nije smetalo u ratu,što se sad digla ovolika halabuka ?na bezbroj utakmica širom BiH a i šire možemo vidjeti razne polumjesece sa zvijezdom,zastave S.Arabije,Turske.... meni to lično ni najmanje ne smeta ponavljam ti po hiljaditi put.Niti mi smetaju džamije niti ezani sa istih.Niti skandiranje na stadionima "alah uekber"(ne znam jesam li ispravno napisao,izvinjavam se ako nisam),niti kad igrači muslimanske vjeroispovjesti drže dvije ruke u visini ramena moleći se bogu.Šta je u tome loše ?Bitno je da se ne prave ne redi,da sve prođe u najboljem redu.
Evo opet ponavljam: Imas li i jednu sliku krsta u koreografiji ove djece sa stadionu u Lukavici .. ?
Nije problem ni krst, ni krstovi, ni krstenje igraca i slicno .. To nikome ne smeta budi siguran .. Problem je iskoristavanje djece u ove svrhe .. Jeli se onakav krst pravio u Lukavici ikad? Ili je ovo prvi put da se desi pa da se kao "slucajno" napravi na AFH u Sarajevu .. ?
Kad si posljednji put na Kosevu ili Grbavici ili Tusnju vidio zastavu onih gore zemalja sto si nabrojao a da se igrala utakmica premijer lige .. ? To da mozes vidjeti zastavu Srbije ili Hrvatske na skoro svakoj utakmici u RS-u ili hercegovini je tacno 100% ...
Da ne bi dalje trovali temu, mozes li mi samo odgovoriti na ono boldirano .. ?!
Last edited by Charuga on 24/07/2009 16:11, edited 2 times in total.
Pa ako im nije smetalo u ratu,što se sad digla ovolika halabuka ?na bezbroj utakmica širom BiH a i šire možemo vidjeti razne polumjesece sa zvijezdom,zastave S.Arabije,Turske.... meni to lično ni najmanje ne smeta ponavljam ti po hiljaditi put.Niti mi smetaju džamije niti ezani sa istih.Niti skandiranje na stadionima "alah uekber"(ne znam jesam li ispravno napisao,izvinjavam se ako nisam),niti kad igrači muslimanske vjeroispovjesti drže dvije ruke u visini ramena moleći se bogu.Šta je u tome loše ?Bitno je da se ne prave ne redi,da sve prođe u najboljem redu.
Evo opet ponavljam: Imas li i jednu sliku krsta u koreografiji ove djece sa stadionu u Lukavici .. ?
Nije problem ni krst, ni krstovi, ni krstenje igraca i slicno .. To nikome ne smeta budi siguran .. Problem je iskoristavanje djece u ove svrhe .. Jeli se onakav krst pravio u Lukavici ikad? Ili je ovo prvi put da se desi pa da se kao "slucajno" napravi na AFH u Sarajevu .. ?
Kad si posljednji put na Kosevu ili Grbavici ili Tusnju vidio zastavu onih gore zemalja sto si nabrojao a da se igrala utakmica premijer lige .. ? To da mozes vidjeti zastavu Srbije ili Hrvatske na skoro svakoj utakmici u RS-u ili hercegovini je tacno 100% ...
Da ne bi dalje trovali temu, mozes li mi samo odgovoriti na ono boldirano .. ?!
Ne ,mislim da je onakva koreografija od sinoć izvedena po prvi put.